Damon.S wrote:Ma samo se dobro našminkaj.
nešto ovako :

Damon.S wrote:Ma samo se dobro našminkaj.

u pmhodža wrote:Damon.S wrote:Ma samo se dobro našminkaj.
nešto ovako :
mislit ce ljudi da si musliman kada ovako nesto pitasodr0n wrote:Jel ovo dozvoljeno po islamu ?
Činim vam uslugumiskin wrote:mislit ce ljudi da si musliman kada ovako nesto pitasodr0n wrote:Jel ovo dozvoljeno po islamu ?
fuj muzikaDamon.S wrote:Nisam nikad bio u Korneru, kakva muzika se tamo pušta?
Nije, posebno uzmeš li u obzir to da se ovdje radi o paganskim običajima.odr0n wrote:Jel ovo dozvoljeno po islamu ?

hodža wrote:javite ako gdje bude nešto slično![]()
PipiPipiDugaDevetka wrote:O vi krivovjernici zar vam nije bilo dosta valentinova, pa sada i hellowen partijate. Nije to tako davno bilo kada su pravovjerni spaljivali vještice. Da ne kvari temu za djecu,...Ponesite/obucite cefine od azbesta, ispod nago tijelo jer kada vas bude spaljivala vehabijska policija, lakše će vam biti.
![]()
![]()
šteta. ja dala prijatelju jedan, mama mi ga nabavila, ali pssst.DanteX wrote:Ja sam odustao od ove godine. Nigdje da nađem jeftini doktorski mantil, a nemam ni živaca da se peglam oko toga.
Hajvan wrote:PipiPipiDugaDevetka wrote:O vi krivovjernici zar vam nije bilo dosta valentinova, pa sada i hellowen partijate. Nije to tako davno bilo kada su pravovjerni spaljivali vještice. Da ne kvari temu za djecu,...Ponesite/obucite cefine od azbesta, ispod nago tijelo jer kada vas bude spaljivala vehabijska policija, lakše će vam biti.
![]()
![]()
Imaš u Kriterionu Halloween party. I naravno u Undergroundu (kao prošle godine). Za, Cheers nisam 100% siguran, mada ćeš sigurno i tamo naletjeti na kostimirane ljudesanana wrote:Gdje ste uopste planirali ici?
Ja znam za party u Cinema City-u, mi smo mislili tamo. A gdje se moze poslije otici?
Pa da. Isto tako u Africi, u roku od 60 sekundi prođe jedna minuta.thepatriot wrote:vidim da je ovaj paganski praznik zaživio i kod nas.
Bošnjo izgleda prati trendove, a ne zna za podatak da u Americi uoči tog praznika nestane bez traga najveći broj djece u toku godine, koja budu izložena satanističkim ritualima.
A krisms, santa i fadrs dej, sta cemo s tim.Lajavikrelac wrote:Eto sad još da počnemo da slavimo Dan zahvalnosti sve sa ćurkom i umakom od brusnica![]()
A za 4 juli imam zastavu, trobojnu, doduše sa jednom velikom zvijezdom na sredini jel se to pika?