Miva=votjemačak u čizmama wrote:kad smo kod bjeline, zna li ko šta je miva...
Pade snijeg..na behar, na votje..
- Fair Life
http://www.nenadvelickovic.com/velickov ... patama.htmEdin H. wrote:Fair Life, je li cijela prica Nenadova ili samo citat?
-
in_my_skin
Ma tako su dobro očišćene da djeca nemaju mogućnost da stignu do škole
Ma mi smo legendarna država
Ma mi smo legendarna država
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
pridruzujem se kletvi i dodajem:flora.sa wrote:DABOGDA TI PADALA SVAKI DAN!Šandor wrote:Volim kisu.
![]()
![]()
Hoću suuuuuuuuuuuuuuuuuuuunceeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!
dabogda ti patike propustile vodu!!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ali , fluid, ovo je bas....fluidThe_Fluid wrote:Steta sto je pretoplo za snijega, bas bi dobro dosao, no i ovaj grad nakon kise nije los![]()
![]()
a moje tene platnene....
ali, istina, nije lose oprati grad s vremena na vrijeme....
-
The_Fluid
mIRCerka wrote:ali , fluid, ovo je bas....fluidThe_Fluid wrote:Steta sto je pretoplo za snijega, bas bi dobro dosao, no i ovaj grad nakon kise nije los![]()
![]()
![]()
a moje tene platnene....odose bubrezi, ode sve...
ali, istina, nije lose oprati grad s vremena na vrijeme....
taman kontam poslije rucka kako bi se moglo prileci kad vidim vrijeme se pocelo popravljati, ono jest da sam najavio povremen pljuskove, no ovo je bilo prijatno iznenadjenje, tri u jednom danu
-
The_Fluid
Ma je li ono pao snijeg neki dan, i po Austriji i po Sloveniji i po Bosni i Hercegovini, a bogami i na Biokovu iznad Makarske.
Nagradno pitanje: hoce li snijeg padati u julu, obzirom da je u prvih sest mjeseci padao barem jedanput?
:P

Nagradno pitanje: hoce li snijeg padati u julu, obzirom da je u prvih sest mjeseci padao barem jedanput?
-
Zadig
Kad zaboravis JUUUUUUULIThe_Fluid wrote:Ma je li ono pao snijeg neki dan, i po Austriji i po Sloveniji i po Bosni i Hercegovini, a bogami i na Biokovu iznad Makarske.
Nagradno pitanje: hoce li snijeg padati u julu, obzirom da je u prvih sest mjeseci padao barem jedanput?:P
![]()
![]()
![]()
![]()
I kad...