Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Samo dugo i istrajno kladjenje donosi profit.
I ja sam krenuo sa 5€ i sad skontaj da je doci na 100€ pa tu stoju ulagati samo subotom i nedeljom.
8 dana X 20€ = 160€ mjesecno.
Mislim, ono, prihvatljivo
ovo danas za sada englezi i svabe na svakoj utakmici po go...
nisam jos krenuo sa ovim sistemom, krecem tek danas sa uplatom 10 i igracu 3 para 2+ jer stvarno ne mogu sad do lutrije a od sutra ako ovo prodjem idem sa sistemom i striktno se drzim pravila : 4 PARA
rashtiman wrote:Kakvi su francuzi sa ovim golovima njih slabo pratim
oni su tradicionalno shkrti na golovima. evo danas zavrsi dijon-angers 0-0. druga liga. doduse, ako se malo pogleda tabela i golovi parova, moze se lako pogoditi na kojoj ce i kod njih biti golova. evo ova montpellier-evian, 30. minut 1-1. a statistika je i govorila da ce tu biti golova a kamoli samo jedan.
tradicionalno francuzi, rusi, grci...malo golova, ali bude i tu na 90% tekmi bar 1.
Stvarno ne znam koji vam je kurac ako je tema 1+ ostavljajte samo parove uz eventualno obrazlozenje ostalo chatajte-nfl-ujte i slicna sranja u temi kladionica valjda smo se tako dogovorili?
Pa nema poneko zaluta jer ne znaju ljudi nisam objasnio u prvom postu samo oni koji znaju o cemu se radi znaju o cemu je zapravo Moze i ovo 2+ jer ako ce biti 2+ sumnjam da nece biti 1+
Bubalo1 wrote:Pa nema poneko zaluta jer ne znaju ljudi nisam objasnio u prvom postu samo oni koji znaju o cemu se radi znaju o cemu je zapravo Moze i ovo 2+ jer ako ce biti 2+ sumnjam da nece biti 1+
ja sam danas odigrao 4 tekme 2+, jer sam okasnio u lutriju.. a i ne znam do kada lutrija radi.. west ham prosao, evo getafe zabio jedan, zaragoza ima 2 crvena i valjda ce do kraja jos jedan... i ostane genova i valadolid 2 +
jbg, sorry od sutra samo 1+ ide
Eto i ja sam napisao u prvi post objasnjenje .. Jesam ga zakomplikovao ali jebaji ga Ja necu igrati nocni cekam jos jedan na obicnom tiketu i ako prodje odoh u kafanu pa se cujemo sutra