KUPOVINA U SECONDHANDU ISKUSTVA
Moderator: anex
-
bluerapsody
#26 Re: KUPOVINA U SECONDHANDU ISKUSTVA
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
-
bluerapsody
#28 Re: KUPOVINA U SECONDHANDU ISKUSTVA
..........................
- Hopkins
#29 Re: KUPOVINA U SECONDHANDU ISKUSTVA
hahah ... ima na autopijaci polovnih vibratora, pa zene navalite. 
- mirnisan
#30 Re: KUPOVINA U SECONDHANDU ISKUSTVA
nek se snalazi kome treba,vecina je zadovoljna orginalom.Hopkins wrote:hahah ... ima na autopijaci polovnih vibratora, pa zene navalite.

-
bluerapsody
#31 Re: KUPOVINA U SECONDHANDU ISKUSTVA

ma nema cega nema na autopijaci to je inace cirkus

-
iamia
#32 Re: KUPOVINA U SECONDHANDU ISKUSTVA
autopijaca u sarajevu? sta se jos moze naci osim vibratora?? 
- thea
#33 Re: KUPOVINA U SECONDHANDU ISKUSTVA
polovni vibratori, vjerojtno mislis na polovne decke
niti jedan vise ne.... kako treba. :l
niti jedan vise ne.... kako treba. :l
- Partizzanka
#34 Re: KUPOVINA U SECONDHANDU ISKUSTVA
e ja mislim da sam jednom bila u tom shs na ciglanama to je na pijaci jel de? skroz nekako na kraju
ima taj jedan mama me odvela ... prvo sto je unutra uredjen super simpa sa nekim starim stvarima i policama i ogledalima a ima stvari ne previse kao da je bas birano
i ja nasla bijele esprit hlace za ja mislim 15km
jos ih imam - 5 godina
ima taj jedan mama me odvela ... prvo sto je unutra uredjen super simpa sa nekim starim stvarima i policama i ogledalima a ima stvari ne previse kao da je bas birano
i ja nasla bijele esprit hlace za ja mislim 15km
jos ih imam - 5 godina
- Aleluja
#35 Re: KUPOVINA U SECONDHANDU ISKUSTVA
...volim ja te radnjice, mogu naći sve što mi treba za mizeriju, ludilo! 
-
bluerapsody
#36 Re: KUPOVINA U SECONDHANDU ISKUSTVA
nije na kraju ovaj je prvi kad se ulazi sa trolejbuske stanice sa lijeve strane, ima uglavnom korpe, gdje je sve po 3 km i na policaama kozne tasne , posteljine , igracke ,,, uglavnom u korpi se svasta moze naci po 3 km ali zavisi kakva roba dodje taj dan
-
Anticelulitna krema
#37 Re: KUPOVINA U SECONDHANDU ISKUSTVA
Ja uvijek udjem u SH kad mi je usput i malo procackam... Iako je dosta manji izbor muske robe, nadje se nesto kvalitetno... Inace sam znao naici na par jako kvalitetnih stvari, koje nove kostaju i preko 100 maraka...
Kad nadjete vremena otidjite na Dobrinju, imaju 2 SH jedan do drugog kod Haris Eksporta i Kedaš restorana i jos dva kod one pijace
Na Ilidzi imaju isto dva cini mi se, jedan na terminalu i jedan iza, u onome prolazu
Na Marijin Dvoru ima jedan ovako sakriven, kod Retro kafica, u onom redu a i onaj prije Kina Bosne je dosta dobar
I da, od Cengic Vile pa do Malte imaju tri SH kako ja znam. Jedan u onom redu gdje su ona dva kafica i fotokopirnica, kod Dzamije na Ch.Vili. pa jedan tamo kod Mobilmedije u prolazu, i jedan preko puta, kod Vila Parka...
Kad nadjete vremena otidjite na Dobrinju, imaju 2 SH jedan do drugog kod Haris Eksporta i Kedaš restorana i jos dva kod one pijace
Na Ilidzi imaju isto dva cini mi se, jedan na terminalu i jedan iza, u onome prolazu
Na Marijin Dvoru ima jedan ovako sakriven, kod Retro kafica, u onom redu a i onaj prije Kina Bosne je dosta dobar
I da, od Cengic Vile pa do Malte imaju tri SH kako ja znam. Jedan u onom redu gdje su ona dva kafica i fotokopirnica, kod Dzamije na Ch.Vili. pa jedan tamo kod Mobilmedije u prolazu, i jedan preko puta, kod Vila Parka...
- Ductus Holedocus
#38 Re: KUPOVINA U SECONDHANDU ISKUSTVA
Anticelulitna krema wrote:Ja uvijek udjem u SH kad mi je usput i malo procackam... Iako je dosta manji izbor muske robe, nadje se nesto kvalitetno... Inace sam znao naici na par jako kvalitetnih stvari, koje nove kostaju i preko 100 maraka...
uprtio si svaku prodavnicu..
-
bluerapsody
#39 Re: KUPOVINA U SECONDHANDU ISKUSTVA
sto se tice tih secondhandova na Dobrinji , vrijedi samo onaj prvi pored Haris-a, onaj drugi uglavnom drzi prastaru robu
. U tom prvom cijene su od 5-7 KM za majicu , oko 7-15 hlace i suknje, dok vam za kvalitetnu haljinu treba od 15 do 40 km sve zavisi, imaju cesto jako dobre obuce i kozne tasne
; tako ko je tanak sa parama vise se isplati otici u taj na cignalaama nekoliko puta preroviti korpe . Tamo inace roba koja se ne proda u svim secondhandovima dolazi tamo u korpe.
-
MagyA
#40 Re: KUPOVINA U SECONDHANDU ISKUSTVA
Da li neko zna da li u Sarajevo ima second handova koji otkupljuju garderobu? Imam dosta odjece koju vise ne nosim, a nije na odmet lako zaraditi koju marku
....
-
bluerapsody
#41 Re: KUPOVINA U SECONDHANDU ISKUSTVA
mislim da kod nas to nema , jedino da na facebooku otvoris grupu za prodaju tih stvari.. i ja imam prepun ormar raznih krpica koje rijetko nosim ali sve eto nekad ce se obuci 
-
shambho
#42 Re: KUPOVINA U SECONDHANDU ISKUSTVA
I ja sam SHovac.
Ovi sto se zale na cijene, ja sam primjetila da je sve ispod Marina Dvora ukljucujuci i ona dva na Marin Dvoru (Grbavica, Socijalno, Hrasno...) ima normalne cijene za jedan Second Hand. A u one po gradu ja ni ne ulazim, tipa onaj u Kulovica il' onaj na Skenderiji. Doduse na Ciglanam je vec dobro.
Znaci sto dalje od centra.
Meni je pola garderobe iz SH, da ne goovrim sta sam sve pokupovala, al' recimo jaknu teksas novu haman za marku
. I sl.. Njadraze mi je Levi's stvari il' Adidas il' ESPRIT kad naletim..
Trenutno trazim veliku tasnu po SH, je li neko vidio u nekom da ima dobar izbor? Za faxa, grada, taj tip tasne.
Ovi sto se zale na cijene, ja sam primjetila da je sve ispod Marina Dvora ukljucujuci i ona dva na Marin Dvoru (Grbavica, Socijalno, Hrasno...) ima normalne cijene za jedan Second Hand. A u one po gradu ja ni ne ulazim, tipa onaj u Kulovica il' onaj na Skenderiji. Doduse na Ciglanam je vec dobro.
Znaci sto dalje od centra.
Meni je pola garderobe iz SH, da ne goovrim sta sam sve pokupovala, al' recimo jaknu teksas novu haman za marku
Trenutno trazim veliku tasnu po SH, je li neko vidio u nekom da ima dobar izbor? Za faxa, grada, taj tip tasne.
-
bluerapsody
#43 Re: KUPOVINA U SECONDHANDU ISKUSTVA
sto se tice tasni posto sam ovisnik o njima i skupljam ih ko vjeverica
, cesto dolaze u onaj secondhand na dobrinji tasne raznih velicina., bude u onom na ciglaanama na policama,tamo sam danas za 2 marke pronasla predivan sako od same merino vune a boja izmedju ciklame i lila , nestvarna i jako je mekan i topao. 
-
pepe le frr
#44 Re: KUPOVINA U SECONDHANDU ISKUSTVA
Gdje vam je taj SH na Ciglanama?
- azurna_obala
#45 Re: KUPOVINA U SECONDHANDU ISKUSTVA
Kupovala sam u SH...koja sreća kad kupiš nešto dobro, a jeftino
Moraću na Ciglane u ovaj...ali dok skontam đe tačno se nalazi
Moraću na Ciglane u ovaj...ali dok skontam đe tačno se nalazi
-
shambho
#46 Re: KUPOVINA U SECONDHANDU ISKUSTVA
Hvala rapsody, otici cu u taj na Ciglanama, ja sam skontala da je to neki prvi kad se prodje cvjecara od trolejbuske na pijaci? 
-
admir_adoo
#47 Re: KUPOVINA U SECONDHANDU ISKUSTVA
Na pijaci na Ciglanama imaju 2-3 second-a, ja sam u jednom od tih prosle sedmice kupio la costine farmerke za cenera , mozda sam mogao i jeftinije da sam se cjenkao
i nimalo nisu ofucane
-
admir_adoo
#48 Re: KUPOVINA U SECONDHANDU ISKUSTVA
Prvi s desne strane , radi neka plavkashambho wrote:Hvala rapsody, otici cu u taj na Ciglanama, ja sam skontala da je to neki prvi kad se prodje cvjecara od trolejbuske na pijaci?
-
shambho
#49 Re: KUPOVINA U SECONDHANDU ISKUSTVA
Pa jes imaju ona dva tri u nizu. Hvalaa. 
-
admir_adoo
#50 Re: KUPOVINA U SECONDHANDU ISKUSTVA
Aha moRe se naci finih stvarishambho wrote:Pa jes imaju ona dva tri u nizu. Hvalaa.