inducirano nije sigurno, mozda je inicirano.mobsterc wrote:Ti mozes imati diplomu samo kada ti je otac kupi, sve ostalo je bez veze prica.
A postoji li razlika u kredibilitetu, kako ti znas da to ponasanje nije namjerno inducirano na neki nacin? Jesi li probao pa ti se desilo? Nisi, zato se poklopi. Ti da mozes ista objekitvno da uradis, za pocetak bi shvatio da si potpuno nebitan i nakon toga saznanja ne bi vise pisao gluposti ovdje i dizao sebi ego na pickast nacin.
Meni ne treba tvoj broj, dovoljno je da odredimo mjesto i vrijeme.
izgleda da je u ovom slucaju bolja i kupljena diploma od nikakve diplome.
sto se ticne moje bitnosti, nemam si ja sta dizat ego govoreci tebi neke stvari. meni je samo pun kurac takvih likova opcenito, koji misle da su dovoljno kompetentni da bi pricali o nekim stvarima.
moglo bi se reci da sam alergican na njih, a ti si jedan od tih. covjek ti je dao nepobitan dokaz i si opet nadjes tu da ispravljas krivu drinu. s takvim kosto si ti nema boljeg nacina od ovoga, da im ko kerovima pokazes gdje im je mjesto. razgovor ocigledno nije dovoljan, mozda su te roditelji trebali malo vise tuci kad si bio mladji.