McDonalds u Tuzli?
-
neki
#26 Re: McDonalds u Tuzli?
Da li je kola bolja ili nije to je stvar licnog izbora. Cinjenica je da, za razliku od kupovne kole, ona u Mcdonaldsu nema konzervansa i to je jedina stvar koja moze praviti razliku u okusu (i gomila leda koju krhnu u casu)
- wickerman
#27 Re: McDonalds u Tuzli?
Evo recimo jedna cevabzdinica:Ivo Lola wrote:nit su cevapi 7 (desetka) nit je kola 3 KM
a pogotovo nije isto pojesti cevape i dva "big" maca, neces se ni blizu isto najesti
http://www.mrkva.ba/stranica/cjenovnik
-Cevapi 7KM,kola 2.5KM. Ne znam gdje ti zivis?
Big Mac menu plus recimo cheesburger te vise najede nego recimo 10 cevapa,barem je tako u Sarajevu.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#28 Re: McDonalds u Tuzli?
on zivi u Tuzliwickerman wrote:Evo recimo jedna cevabzdinica:Ivo Lola wrote:nit su cevapi 7 (desetka) nit je kola 3 KM
a pogotovo nije isto pojesti cevape i dva "big" maca, neces se ni blizu isto najesti
Big Mac menu plus recimo cheesburger te vise najede nego recimo 10 cevapa,barem je tako u Sarajevu.

- Ray
#29 Re: McDonalds u Tuzli?
Sve je stvar ukusa ko sta voli,ali taj sto je govorio za Coca Colu ima dobro opravdanje,jer Coca Cola nije ista u MD-u i onu koju mi pijemo...Izmiksa se sa nekim sirupom,koliko sam skontao...bas sam se raspitivao oko toga,i obrati paznju kada sipaju Colu,pored Cole ima i neka bijela tekucina(valjda je to taj sirup)...Meni je draza normalna verzija Cole na koju sam navikao,ona iz MD-a mi je vodenasta previse,vjerovatno zbog tog sirupaseln wrote:Ja sam na drugim temama napisao tonu postova protiv MD, iako i sam ponekad odem. Prije nego je otvoren prvi u Sarajevu, "gradska" raja je dozivljavala orgazme opisujuci sve divote hamburgera, cizburgera, bigmekova, sladoleda...jedan je cak tvrdio da je coca cola u MD bolja(!)
takodje, poneki dijasporci su jos vise lozili "siromasne zemljake" u BiH, "joooj, kakoj to ljepo, neznas ti jarane, ja svaki dan idjem..."
Ok, i ja idem...jednom u dvije, tri hefte...i uvijek se poslije pitam "zar si vec zaboravio koliko je tu losa hrana".
Tako je bilo i u Rajvosa: svako cudo za tri dana. Poslije mjesec-dva je vec pocelo kudjenje.
Budimo iskreni, hrana u MD je smece. Smece po ukusu, po hranljivoj vrijednosti, s zdravstvenog aspekta...
Jedina dobra stvar je upravo mogucnost izbora. Ako ne mozes svaki dan burek i vapace, odes u MD.
Odes, uvjeris se po x-ti put da je to smece i sutra opet jedes burek ili vapace.
- wickerman
#30 Re: McDonalds u Tuzli?
Ja sam u svom postu naglasio na Bascarsiji i stavio koje se cijene krecu i rekao da te dodje isto po pitanju cijena i da sve zavisi od tvog raspolozenja sta ti se vise jede u tom trenutku.plain vanilla wrote:on zivi u Tuzliwickerman wrote:Evo recimo jedna cevabzdinica:Ivo Lola wrote:nit su cevapi 7 (desetka) nit je kola 3 KM
Big Mac menu plus recimo cheesburger te vise najede nego recimo 10 cevapa,barem je tako u Sarajevu.![]()
Nisam kriv ako neko ne cita
- plain vanilla
#31 Re: McDonalds u Tuzli?
pa ti si kriv jer ne citas naslov teme, mi pricamo o MCD u TZ i cevapima u TZ
inace nam uracunaj i cijenu goriva/busa do Sarajeva
-
the_stick
#32 Re: McDonalds u Tuzli?
mali off topic.... koja je nova avazova zgrada u tuzli? jel ona plava spicasta? ili je ona odmah do nje, kao crno bijela, polukruzna, sto izgleda kao da je skoro zavrsena?
- plain vanilla
#33 Re: McDonalds u Tuzli?
the_stick wrote:mali off topic.... koja je nova avazova zgrada u tuzli? jel ona plava spicasta? ili je ona odmah do nje, kao crno bijela, polukruzna, sto izgleda kao da je skoro zavrsena?

ova pvra lijevo, mensecini
-
terremoto
#34 Re: McDonalds u Tuzli?
neki wrote:Da li je kola bolja ili nije to je stvar licnog izbora. Cinjenica je da, za razliku od kupovne kole, ona u Mcdonaldsu nema konzervansa i to je jedina stvar koja moze praviti razliku u okusu (i gomila leda koju krhnu u casu)
Pa trazi da ti ne stavljaju led
- wickerman
#35 Re: McDonalds u Tuzli?
Nisam uopste u krivu,jer vidis da u svom uvodnom postu pita kakva su iskustva,utisci itd.plain vanilla wrote:pa ti si kriv jer ne citas naslov teme, mi pricamo o MCD u TZ i cevapima u TZ
Ja sam pricao kakav je utisak u Sarajevu i odnos cijena cevabdzinica-Mcd.
- shibonja
#36 Re: McDonalds u Tuzli?
McDonalds je djecija radost i neka ga ,uvijek ce se naci neko da tu jede a akoBogda i ja,sto da ne?
-
boracha
#37 Re: McDonalds u Tuzli?
znaci velika porcija cevapa plus sok dodju 8 KM kao i big mack menu, od toga se otprilike isto najedem...i sto se stalno poredi sa cevapima, kad odes ovako na hamburger i pomfrit, niko ne racina koliko si cevapa za to mogao pojest, ili na picu, il bilo sta...i sladoled im je super 
- insomnia78
#38 Re: McDonalds u Tuzli?
Meni nije jasno sto se pored toliko sladoleda lozite na mekdonaldsov
s' moje sokocalo
s' moje sokocalo
-
Galamdzija
#40 Re: McDonalds u Tuzli?
Pitao sam za iskustvo onih koji su bili usluženi u Mcd restoranima u Sarajevu i Mostaruplain vanilla wrote:pa ti si kriv jer ne citas naslov teme, mi pricamo o MCD u TZ i cevapima u TZ
Uskoro će otvoriti i Mcd što ovisi o enterijeru koji treba doći do kraja mjeseca. Priča se da će ga otvoriti u prvoj polovini Novembra.
- plain vanilla
#41 Re: McDonalds u Tuzli?
pa nije bas da imam na dohvat ruke, jedino mogu potraziti na netu..ali cijene su prilicno slicne u svim tim nabrojanim mjestima
- Zatamnjena stakla
#42 Re: McDonalds u Tuzli?
Ma samo Shake i sladoled ako vam se da
Ono ostale sranje, bar meni.
Nisu loše ni pite od jabuka.
Ono ostale sranje, bar meni.
Nisu loše ni pite od jabuka.
- plain vanilla
#43 Re: McDonalds u Tuzli?
probala, odlicna je..vise mi je cokolada nego tortaIvo Lola wrote:@plain vanilla
nemoj posustajat, neces se pokajat
cudi me da nije bilo milke, uglavnom uvijek bude jer ide najbolje, a opet mozda je bas to razlog zasto je nema
ali jos uvijek je ona iz Bristola naj
- dale cooper
#44 Re: McDonalds u Tuzli?
Maloprije jeo milku. Krema, krema i još jedna krema. My kind of cookie.plain vanilla wrote:probala, odlicna je..vise mi je cokolada nego tortaIvo Lola wrote:@plain vanilla
nemoj posustajat, neces se pokajat
cudi me da nije bilo milke, uglavnom uvijek bude jer ide najbolje, a opet mozda je bas to razlog zasto je nema![]()
ali jos uvijek je ona iz Bristola naj
Ukus mi je kao onog čokoladnog moussea.
- plain vanilla
#45 Re: McDonalds u Tuzli?
plus kokosdale cooper wrote:Maloprije jeo milku. Krema, krema i još jedna krema. My kind of cookie.plain vanilla wrote: probala, odlicna je..vise mi je cokolada nego torta![]()
ali jos uvijek je ona iz Bristola naj![]()
stvarno je dobra
hvala vam sto ste me prosvijetlili
- dale cooper
#46 Re: McDonalds u Tuzli?
Sve za drugove i drugarice poguzije.plain vanilla wrote:plus kokosdale cooper wrote:Maloprije jeo milku. Krema, krema i još jedna krema. My kind of cookie.plain vanilla wrote: probala, odlicna je..vise mi je cokolada nego torta![]()
ali jos uvijek je ona iz Bristola naj![]()
stvarno je dobra![]()
hvala vam sto ste me prosvijetlili
- plain vanilla
#47 Re: McDonalds u Tuzli?
treba nam tema za poguzije, da ne idem sve na ista mjestadale cooper wrote:
Sve za drugove i drugarice poguzije.
- dale cooper
#48 Re: McDonalds u Tuzli?
Poguzije United! Out now on klix forum.plain vanilla wrote:treba nam tema za poguzije, da ne idem sve na ista mjestadale cooper wrote:
- plain vanilla
#49 Re: McDonalds u Tuzli?
eto, ti si mladji, otvori temu i uputi nasdale cooper wrote:Poguzije United! Out now on klix forum.plain vanilla wrote:treba nam tema za poguzije, da ne idem sve na ista mjestadale cooper wrote:
- dale cooper
#50 Re: McDonalds u Tuzli?
Dame imaju prednost. Ja sam gentleman. A i siguran sam da si upućenija odplain vanilla wrote:
eto, ti si mladji, otvori temu i uputi nas
mene gdje se može dobro klopati u Tuzli. Recimo ja nisam znao da ima
dobrih kolača u Bristolu. Niti da Bristol više postoji kad smo već kod toga.