sta slusate u autu ??

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

quarterback

#26 Re: sta slusate u autu ??

Post by quarterback »

emko1234 wrote:najjaci radio na svijetu je beogradski tdi radio. treba internet konekcija da bi se mogao slusat, s obzirom da kod nas nema satelitskog radia.

i sad se zapitajte sto se zove tdi radio a ne zove se hdi, dci, cdi, cdti, crdi? :D :D :D :D :sax:
ja sam mislio da je sky.fm al eto kad ti kazes da je taj tdi, ok
Better Man

#27 Re: sta slusate u autu ??

Post by Better Man »

Radiohead, Sonic Youth, Pearl Jam, Manic Street Preachers, Primal Scream, Iron Maiden, Tom Petty And Heartbreakers, Mogwai, Pink Floyd, Super Furry Animals, Belle And Sebastian, EKV, Električni Orgazam, Damira Urbana, Disciplinu Kičme, Partibrejkerse, Rundeka i da ne nabrajam dalje. Radio nikad ne slušam.
Pitar s Kariba

#28 Re: sta slusate u autu ??

Post by Pitar s Kariba »

Vidim nisam jedini što ne sluša ništa jer su mu ukrali radio iz auta :( Ali izgleda da sam jedini kojem su ukrali obični kasetaš :roll: Pa fakat ne kontam :x :x :x Ne mogu ga prodati ni za 5km a napravili su štetu od 400km i to prozor na otpadu kupljen .. Da je nov bilo bi još više. I haj ti sad poslije toga kupi nešto i slušaj u autu :-?
dottore

#29 Re: sta slusate u autu ??

Post by dottore »

:lol: :lol: :lol:
Edin H.

#30 Re: sta slusate u autu ??

Post by Edin H. »

Pitar s Kariba wrote:Vidim nisam jedini što ne sluša ništa jer su mu ukrali radio iz auta :( Ali izgleda da sam jedini kojem su ukrali obični kasetaš :roll: Pa fakat ne kontam :x :x :x Ne mogu ga prodati ni za 5km a napravili su štetu od 400km i to prozor na otpadu kupljen .. Da je nov bilo bi još više. I haj ti sad poslije toga kupi nešto i slušaj u autu :-?
:x
Chemist

#31 Re: sta slusate u autu ??

Post by Chemist »

quarterback wrote:
emko1234 wrote:najjaci radio na svijetu je beogradski tdi radio. treba internet konekcija da bi se mogao slusat, s obzirom da kod nas nema satelitskog radia.

i sad se zapitajte sto se zove tdi radio a ne zove se hdi, dci, cdi, cdti, crdi? :D :D :D :D :sax:
ja sam mislio da je sky.fm al eto kad ti kazes da je taj tdi, ok
I Antena Zagreb je dosta dobra
amko76

#32 Re: sta slusate u autu ??

Post by amko76 »

Pitar s Kariba wrote:Vidim nisam jedini što ne sluša ništa jer su mu ukrali radio iz auta :( Ali izgleda da sam jedini kojem su ukrali obični kasetaš :roll: Pa fakat ne kontam :x :x :x Ne mogu ga prodati ni za 5km a napravili su štetu od 400km i to prozor na otpadu kupljen .. Da je nov bilo bi još više. I haj ti sad poslije toga kupi nešto i slušaj u autu :-?
A nigdje nisam vidio više policije. Jurcao sam po Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji i Italiji u zadnjih par godina autom i nigdje policije ni za lijeka. Ovdje kad uđeš svakih par kilometara, a grad krcat policijom.

Ko dolazi sa strane rekao bi uuu što je ovdje dobra bezbjednosna situacija, i debelo bi se zajeb'o :lol:
530i

#33 Re: sta slusate u autu ??

Post by 530i »

folk maraton kalman radija...to posebno volim odvrnut... :oops:
emko1234

#34 Re: sta slusate u autu ??

Post by emko1234 »

kakav je to kod tebe prozor kad kosta 4 glave?
kontam da nije neko bas zajebano auto, al mi ne pada na pamet u koje to zajebano auto kojem je prozor tako skupa ide kasetas.
NEOPLAN

#35 Re: sta slusate u autu ??

Post by NEOPLAN »

RSG radio za dobar i zanimljiv zabavni i Radio Bobar za ubjedljivo najbolju muziku.

A na USB-u svega po malo, al prednjace Alexandra Burke, David Gueta, DJ Bobo, Merlin, stari dobri ex-yu pop-rock, i nesto dobrih narodnjaka tako da sam opremljen za svaku priliku :)
preludezalude

#36 Re: sta slusate u autu ??

Post by preludezalude »

Sigurno ne zbog toga na sta ti aludiras. :lol:
emko1234

#37 Re: sta slusate u autu ??

Post by emko1234 »

na sta to ja aludiram? :D
Industrialyzer

#38 Re: sta slusate u autu ??

Post by Industrialyzer »

TDI radio slusam preko ljeta, zimi nesto steka :mrgreen:
rookfash

#39 Re: sta slusate u autu ??

Post by rookfash »