ja sam mislio da je sky.fm al eto kad ti kazes da je taj tdi, okemko1234 wrote:najjaci radio na svijetu je beogradski tdi radio. treba internet konekcija da bi se mogao slusat, s obzirom da kod nas nema satelitskog radia.
i sad se zapitajte sto se zove tdi radio a ne zove se hdi, dci, cdi, cdti, crdi?![]()
![]()
![]()
![]()
sta slusate u autu ??
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
quarterback
#26 Re: sta slusate u autu ??
- Better Man
#27 Re: sta slusate u autu ??
Radiohead, Sonic Youth, Pearl Jam, Manic Street Preachers, Primal Scream, Iron Maiden, Tom Petty And Heartbreakers, Mogwai, Pink Floyd, Super Furry Animals, Belle And Sebastian, EKV, Električni Orgazam, Damira Urbana, Disciplinu Kičme, Partibrejkerse, Rundeka i da ne nabrajam dalje. Radio nikad ne slušam.
- Pitar s Kariba
#28 Re: sta slusate u autu ??
Vidim nisam jedini što ne sluša ništa jer su mu ukrali radio iz auta
Ali izgleda da sam jedini kojem su ukrali obični kasetaš
Pa fakat ne kontam
Ne mogu ga prodati ni za 5km a napravili su štetu od 400km i to prozor na otpadu kupljen .. Da je nov bilo bi još više. I haj ti sad poslije toga kupi nešto i slušaj u autu 
- Edin H.
#30 Re: sta slusate u autu ??
Pitar s Kariba wrote:Vidim nisam jedini što ne sluša ništa jer su mu ukrali radio iz autaAli izgleda da sam jedini kojem su ukrali obični kasetaš
Pa fakat ne kontam
![]()
![]()
Ne mogu ga prodati ni za 5km a napravili su štetu od 400km i to prozor na otpadu kupljen .. Da je nov bilo bi još više. I haj ti sad poslije toga kupi nešto i slušaj u autu
- Chemist
#31 Re: sta slusate u autu ??
I Antena Zagreb je dosta dobraquarterback wrote:ja sam mislio da je sky.fm al eto kad ti kazes da je taj tdi, okemko1234 wrote:najjaci radio na svijetu je beogradski tdi radio. treba internet konekcija da bi se mogao slusat, s obzirom da kod nas nema satelitskog radia.
i sad se zapitajte sto se zove tdi radio a ne zove se hdi, dci, cdi, cdti, crdi?![]()
![]()
![]()
![]()
-
amko76
#32 Re: sta slusate u autu ??
A nigdje nisam vidio više policije. Jurcao sam po Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji i Italiji u zadnjih par godina autom i nigdje policije ni za lijeka. Ovdje kad uđeš svakih par kilometara, a grad krcat policijom.Pitar s Kariba wrote:Vidim nisam jedini što ne sluša ništa jer su mu ukrali radio iz autaAli izgleda da sam jedini kojem su ukrali obični kasetaš
Pa fakat ne kontam
![]()
![]()
Ko dolazi sa strane rekao bi uuu što je ovdje dobra bezbjednosna situacija, i debelo bi se zajeb'o
-
530i
#33 Re: sta slusate u autu ??
folk maraton kalman radija...to posebno volim odvrnut... 
-
emko1234
#34 Re: sta slusate u autu ??
kakav je to kod tebe prozor kad kosta 4 glave?Pitar s Kariba wrote:Vidim nisam jedini što ne sluša ništa jer su mu ukrali radio iz autaAli izgleda da sam jedini kojem su ukrali obični kasetaš
Pa fakat ne kontam
![]()
![]()
kontam da nije neko bas zajebano auto, al mi ne pada na pamet u koje to zajebano auto kojem je prozor tako skupa ide kasetas.
- NEOPLAN
#35 Re: sta slusate u autu ??
RSG radio za dobar i zanimljiv zabavni i Radio Bobar za ubjedljivo najbolju muziku.
A na USB-u svega po malo, al prednjace Alexandra Burke, David Gueta, DJ Bobo, Merlin, stari dobri ex-yu pop-rock, i nesto dobrih narodnjaka tako da sam opremljen za svaku priliku
A na USB-u svega po malo, al prednjace Alexandra Burke, David Gueta, DJ Bobo, Merlin, stari dobri ex-yu pop-rock, i nesto dobrih narodnjaka tako da sam opremljen za svaku priliku
-
preludezalude
#36 Re: sta slusate u autu ??
Sigurno ne zbog toga na sta ti aludiras.emko1234 wrote:najjaci radio na svijetu je beogradski tdi radio. treba internet konekcija da bi se mogao slusat, s obzirom da kod nas nema satelitskog radia.
![]()
![]()
![]()
-
emko1234
#37 Re: sta slusate u autu ??
na sta to ja aludiram? 
- Industrialyzer
#38 Re: sta slusate u autu ??
TDI radio slusam preko ljeta, zimi nesto steka 
-
rookfash