...otkud sumnja?!madner wrote:A vjerujes li i u Deda Mraza?
... jedina osoba kojoj možeš sjesti u krilo a da se ne smatra seksualnim uznemiravanjem kada te pita jesi li bila nevaljala ho ho ho ?
...odveć je i 2+2=5 !
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
...otkud sumnja?!madner wrote:A vjerujes li i u Deda Mraza?
Hehe eto vidiš, odmah jedna, kao što rekoh gdje god pogledamAleluja wrote:Ili bude samohrana majka sa djecom, takvih svuda oko mene gdje god pogledam. I treba da mi ih bude žao moždaBabo/otac postao mislena imenica
Zbog čega su samohrani roditelji za žaljenje?!
Hehe eto vidiš, odmah jedna, kao što rekoh gdje god pogledam
Danas je normalno imati samo jednog roditelja, a nenormalno imati babu a?
To je deplasirano, relikvija iz prošlosti, imati oba roditelja
A odgovor na pitanje, pa same to ističu da bi ostvarile neke privilegije, kao one su samohrane majke, treba im dati neke povlastice, jer same odgajaju djecu i sl.
Jedna samohrana majka, kao što rekoh u prvom postu. Gdje god pogledam sve samohrane majke, niko nema muža, niti djeca oca, na to sam mislioAleluja wrote:Hehe eto vidiš, odmah jedna, kao što rekoh gdje god pogledam
Danas je normalno imati samo jednog roditelja, a nenormalno imati babu a?
To je deplasirano, relikvija iz prošlosti, imati oba roditelja
A odgovor na pitanje, pa same to ističu da bi ostvarile neke privilegije, kao one su samohrane majke, treba im dati neke povlastice, jer same odgajaju djecu i sl.
Šta jedna?! Čak i dok me pljuješ ja se oporavljam![]()
Nije zdravo biti u nenormalnom odnosu pod cijenu da samo na papiru kinder ima mamu i tatu a u pravom smislu te riječi samo babo (kako kažeš) je puka riječ od 4 slova!
Ne hvala, ne želim takvog tatu kinderu niti takvog supruga!![]()
Imati oba roditelja je super ali ne postoji žal (ne treba da postoji) ni kad si sam u svemu tome...sve je relativno u životu i nikad ne možeš reći ne, to se meni ne može dogoditi!
...aha na to si mislio, malo morgen!na to sam mislio
Ne kužimAleluja wrote:...aha na to si mislio, malo morgen!na to sam mislio
jel mislis da si sa tih 19 godina najpametnija da znas sta je brak..e moje dijete jos ti moras ucitiamila93 wrote:Imam 19 godina, u braku sam 3 mjeseca, zivimo u njegovom stanu sami,muz radi, ja radim na lokalnoj radio stanci, upisala sam fax i necemo imati djece jos neko vrijeme...ne vidim nista lose u braku iako sam mlada, mislim da samo moras biti spreman na taj korak..
Black swan wrote:to je brak na probu![]()
bolje je s 19 ići u cimerstvo
pa lagano...
TRŠ wrote:pa dobro, nije bas puno mlada, u dvadesetim je ali svejedno ne kontam ovaj trend da cim se zavrsi fax (ili cak dok se studira) da se mladi uzimaju a nemaju ni posla ni stana ni icega osim jedno drugo
Da li bi ste se vi uzeli a da morate zivjeti pod istim krovom sa majkom, punicom, svekrvom itd.?
Da, to je rano...i za musko i za zensko.madFlava wrote:TRŠ wrote:pa dobro, nije bas puno mlada, u dvadesetim je ali svejedno ne kontam ovaj trend da cim se zavrsi fax (ili cak dok se studira) da se mladi uzimaju a nemaju ni posla ni stana ni icega osim jedno drugo
Da li bi ste se vi uzeli a da morate zivjeti pod istim krovom sa majkom, punicom, svekrvom itd.?
Pa sta ,ako se uda u 22oj ili 23oj ? to ti rano ? Ne zive svi sa punicom ,svekrvom.
TRŠ wrote:Da, to je rano...i za musko i za zensko.madFlava wrote:TRŠ wrote:pa dobro, nije bas puno mlada, u dvadesetim je ali svejedno ne kontam ovaj trend da cim se zavrsi fax (ili cak dok se studira) da se mladi uzimaju a nemaju ni posla ni stana ni icega osim jedno drugo
Pa sta ,ako se uda u 22oj ili 23oj ? to ti rano ? Ne zive svi sa punicom ,svekrvom.
Zenama je Bog dao bioloski sat,nakon 25 godine one polako opadajuMjesanac wrote:Ja se unaprijed izvinjavam ako nekog uvrijedim ali to je meni primitivno, seljacki. Sta ce neko tako mlad u brakMeni je idealan raspon od 26 do 29 godina. Znam i ja cura sto su se mlade poudavale al za nijednu od njih vam ne mogu reci da nisu primitivne, zatucane. Polako, izivi se malo, nadji osobu koja ti pase i onda u brak.
A sta ako nije dugogodisnja veza ? Sta ako nemaju posao nego srljaju u brak i nemaju pojma u sta se upustaju ?madFlava wrote:
kako je rano ?(pogotov ako racunamo, da su fakulteti zavrseni, dugogodisnj veza,vjerovanto i posao se dobije nakon faksa).
u kojoj se ti namjeravas ozenit ?
Mlad ili star ........ljubav ne pita za godine.TRŠ wrote:pa dobro, nije bas puno mlada, u dvadesetim je ali svejedno ne kontam ovaj trend da cim se zavrsi fax (ili cak dok se studira) da se mladi uzimaju a nemaju ni posla ni stana ni icega osim jedno drugo
Ako budes uspjesan s punim dzepom dobit ces tu mladuTRŠ wrote:A sta ako nije dugogodisnja veza ? Sta ako nemaju posao nego srljaju u brak i nemaju pojma u sta se upustaju ?madFlava wrote:
kako je rano ?(pogotov ako racunamo, da su fakulteti zavrseni, dugogodisnj veza,vjerovanto i posao se dobije nakon faksa).
Ja se namjeravam u 30+sa mladjom naraFno
ali znam da nece biti nista od toga
Nemoj mi toga, "Sta ako" . Ti si fino naveo, poslije studiranja zasto je trend da se ljudi uzmu ? pod tim se smatra da se tokom studiranja bili u vezi. Jednostavno logican slijed dogadaja.TRŠ wrote:A sta ako nije dugogodisnja veza ? Sta ako nemaju posao nego srljaju u brak i nemaju pojma u sta se upustaju ?madFlava wrote:
Ja se namjeravam u 30+sa mladjom naraFno
ali znam da nece biti nista od toga
frngla wrote:dust in the wind wrote: e vala da i ovo cujem. pa ti mislis ko saceka tridesetu da su mu sanse da dobije dijete sa deformitetom??? kolike??????? nigdje veze, cak i u 40-im godina nisu takve kakve ih ti predstavljas. pogledaj malo procenta i koliko se povećava sansa sa godinama.. imam osjecaj da si ti jedan od onih sto im je sa 25 godina stara cura.. svasta. u 21. vijeku
Dob i plodnost
Plodnost počinje lagano opadati od 25. do 30. godine, a ubrzano opada nakon 35. godine ženina života. Uvriježeno je mišljenje da nakon 40. godine vjerojatnost začeća iznosi svega 20 posto, jer je u većine žena ovulacija sve rjeđa kako se žena približava menopauzi. Osim toga, neredovitim ovulacijama može istovremeno doći do otpuštanja više od jednog jajašca, što ženama iznad 35 godina povećava mogućnost blizanačke trudnoće.
Ipak, zabilježena je i neobična pojava, tj. „posljednji zalet“ („last fling“): oko 39. godine života neobjašnjiv je iznenadni rast plodnosti u žena, te su zabilježene mnoge neplanirane trudnoće u toj dobi.
Od 25 nije, od 30 je žena, a ne cura...
ladyblue18 wrote: Netacno. U zadnje dvije godine znam bar 15 djevojaka koje su se udale u rasponu 21-23 godine, a svakim danom ih je sve vise.
Ali to su uglavnom veze koje datiraju jos iz srednjoskolskih dana.