Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sorel wrote:Dekodiranje Sony Xperia Miro sa Bh Telecoma?
svaki SE aparat na naljepici ima oznaku ..npr 12w14=od 2012 i 14 hefte telefoni mogu samo na 3 načina DEKODIRATI
1.SONY MOBILE- BAZA FABRIČKIH KODOVA-50 EURA
2.PROSLIJEDITI U NJIHOVE CENTRE U EU=14 DANA/35 EURA --ovu drugu soluciju praktikuje 90% mušterija......
3.solucija:
jedino ako su aparati sa mreža hrvatske,srbije,slovenije,cg ili makedonije-onda se kodovi mogu dobiti jeftinije
Moguce je otkljucavanje pojedinih modela Lumia 820/920. Ali da bi se ta mogucnost utvrdila potrebno je znati iz koje zemlje i sa koje mreze je telefon... Meni rekose u jednoj radnji na Carsiji tako. Cijena otkljucavanja za one Lumia telefone koje je moguce otkljucati bila je od 80 KM do 140 KM...
Qler wrote:Koliko kosta dekodiranje 808PV sa bhtelecom-a, i da li je moguce dekodirati ove nove lumia-e 820/920?
prvo provjeri da li je otkljucan-bilo je nekoliko komada koji su bili free!
ako je nck 15 brojeva-može se odraditi na blf,ako je nck 20 brojeva-nema teorije ni na blf ni na kodove bht operatera
lumie 820/920 trenutno se ne mogu otkljucati---na kodove operatera ide samo sa 5-6 mreža (usa t-mobil,orange...)
808 je sa telecoma, a lumia bi bila eronet... A nemam nigdje mini sim neku drugu mrezu da probam iako mislim da mi je zakljucana na telecom. Gdje mogu to tacno provjeriti bez sim kartice drugog operatera?
dekodiranje huawei y300 sa eronet mreže. Može li se, koliko para otprilike, gdje (sarajevo)
i šta je sa ovim stranicama ima i nekih domaći što nude prodaju kodova?
Pozz druze , sutra bi trebao uzeti preko mtela xperia m ili samsung galaxy corei8262 zavisno koji bude dostupan ... znas jel moguce dekodiranje ovih modela i koliko bi bilo ? hvala