anonymous picture upload
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Čekaj, protiv koga smo to u gostima odigrali ozbiljno ? Portugal, Španija, Turska, Njemačka (prijateljska, nije igrana na domaćem terenu), Francuska, Grčka već više puta, Švedska (prijateljska doduše, opet u "gostima")...veella wrote:Od nekadasnje Grcke (Rehagel) ostalo je danas samo 15% (katastrofalna igra - bez ideje - ne efikasna - muku muce da dobiju bilo koga), od nekadasnje Bosne prije par godina danas je jaca 300% (razigrani - efikasni - iskusno zreli itd)...
Ja sam veliki optimista i moja predvidjanja su da cemo ih pobijediti lakse nego Latviju sinoc u Zenici (na strani protiv ozbiljnijih ekipa igramo fantasticno - imerativ pobjede je na strani Grcke, a to nama odgovara)...
Mislim da po prvi put ovo nije nerealno.Grupa je blagi užas,ako se ne bude imalo najmanje 5-6 bodova razlike na kraju u odnosu na drugoplasiranog...Black swan wrote:ako se želi pobijediti u grčkoj ne smije se izgubiti
samo ne znam dokle će se više podgrijavati nerealne euforije
13.10 Atina (GRE) Greece-BIH 3:2 UEFA EP2008 Qnovi.dan.nova.nafaka wrote:Čekaj, protiv koga smo to u gostima odigrali ozbiljno ? Portugal, Španija, Turska, Njemačka (prijateljska, nije igrana na domaćem terenu), Francuska, Grčka već više puta, Švedska (prijateljska doduše, opet u "gostima")...veella wrote:Od nekadasnje Grcke (Rehagel) ostalo je danas samo 15% (katastrofalna igra - bez ideje - ne efikasna - muku muce da dobiju bilo koga), od nekadasnje Bosne prije par godina danas je jaca 300% (razigrani - efikasni - iskusno zreli itd)...
Ja sam veliki optimista i moja predvidjanja su da cemo ih pobijediti lakse nego Latviju sinoc u Zenici (na strani protiv ozbiljnijih ekipa igramo fantasticno - imerativ pobjede je na strani Grcke, a to nama odgovara)...
Pogledati rezultate od 2006 naovamo u gostima:
http://en.wikipedia.org/wiki/Bosnia_and ... am_results
Mani euforije - pogledaj kako su se sinoć svjetski i evropski prvaci namučili protiv smiješne Gruzije u gostima, pa Portugal već se 2 kola muči sa totalnim autsajderima. Kad ćemo se više uozbiljiti i na realnim osnovama gajiti svoje ambicije !?
Poređenje Slovaka, nas i Grka u zadnje 4 godine recimo: pa Grci su konstanta godinama, loše naoko igraju, ali su vazda u top 15...
http://www.fifa.com/worldranking/rankin ... =9&ty=2012
Ne treba. Moze i na gol razliku, samo da smo prvi.gidora wrote:Mislim da po prvi put ovo nije nerealno.Grupa je blagi užas,ako se ne bude imalo najmanje 5-6 bodova razlike na kraju u odnosu na drugoplasiranog...Black swan wrote:ako se želi pobijediti u grčkoj ne smije se izgubiti
ok šefeforum_selektor wrote:lijepo od tebe sto si izrazio svoje misljenje, samo nema potrebe da trujes temu. jedan post i to je ok. uhvati se ti prometeja i gledali ste, preporucite ga
a klase u našoj grupi nema.Black swan wrote:ok šefeforum_selektor wrote:lijepo od tebe sto si izrazio svoje misljenje, samo nema potrebe da trujes temu. jedan post i to je ok. uhvati se ti prometeja i gledali ste, preporucite ga
samo ne kontam da je glas razuma trovanje teme
pa navedite mi koju smo ekupu A klase pobijedili kada je trebalo
i ja se povlačim
volio bih da griješim ali statistika je na mojoj strani...
Ma nemoj zahebavati,ako ne budu prvi u grupi neka se svi objese .Tomahawk11 wrote:Ne treba. Moze i na gol razliku, samo da smo prvi.gidora wrote:Mislim da po prvi put ovo nije nerealno.Grupa je blagi užas,ako se ne bude imalo najmanje 5-6 bodova razlike na kraju u odnosu na drugoplasiranog...Black swan wrote:ako se želi pobijediti u grčkoj ne smije se izgubiti
statistika je ste na tvojoj strani i to je cinjenica.medzutim cinjenica je da mi bolju reprezentaciju nikad nismo imali, a u duhu je sporta da se nadas da ces jednog dana statistiku koja je protiv tebe, okrenes u svoju korist. lihenstajn i latvija jesu najlosiji u grupi, medzutim, u dvije trening utakmice je jako tesko dati 12 golova. drugo, nasi su sinoc prelijepo igrali i sto je najvaznije u obadvije utakmice su se borili kao nikad prije, iako su vec bili postigli puno golova. da te podsjetim, uprotiv lihenstajna je bilo uklizavanja od nasih pri rezultatu od 6:1. to su moji razlozi zbog kojih vjerujem da imamo sanse da ostavarimo nas cilj. i da jednom ..ebemo statistiku!Black swan wrote:ok šefeforum_selektor wrote:lijepo od tebe sto si izrazio svoje misljenje, samo nema potrebe da trujes temu. jedan post i to je ok. uhvati se ti prometeja i gledali ste, preporucite ga
samo ne kontam da je glas razuma trovanje teme
pa navedite mi koju smo ekupu A klase pobijedili kada je trebalo
i ja se povlačim
volio bih da griješim ali statistika je na mojoj strani...
"Doktor je odradio najveći dio posla. Dobra je ishrana bila, dobro je igrače pripremio. Mislim da sa ovakvom ishranom neće nikakvih probema biti", kazao je u svom stilu Piplica.