Zašto je on hladan?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
julli

#26 Re: Zašto je on hladan?

Post by julli »

alchak.ba wrote:
julli wrote:
alchak.ba wrote:jesi popušila ovu foru?
huh. foru?! :roll:
skoro svaki muskarac u tim godinama to kaze curi :)
ma i kasnije :-D
zar bi neko imao živaca sa takvim forama se igrati četiri mjeseca, pa i više? uostalom, nije da sam jedina djevojka na zemlji. :-D
swanfilter

#27 Re: Zašto je on hladan?

Post by swanfilter »

Ja, koje ste vi tarabe... Sine, ako vas dvoje u ta 4 njeseca niste skontali stosta, vidim, nit osnova o onom drugom, o vama kao jednom da i ne govorim.. A, ti dosla na forum da trazis od nekakvih anonimaca savjete.. Imas li prijateljice, sestru, brata, stosta familije.. Djeco draga, internet vas izblamira ko budale ... Ili, zasto sa ja hladan .. Boze dragi...

Al, da ti i ja koju habnem.. Mali ti je smotan ko sajla, nema iskustva-ne zna samog sebe izraziti po pitanju tebe. Pitaj ga da uradi to kroz slikanje kad vec skoro pa muca. Al, ne kontam.. Vi, odnosno, skoro pa samo ti, pricate o tome i jos uvijek ne znate gdje ste, sta ste.. Uglavnom, nema od vas nista..
julli

#28 Re: Zašto je on hladan?

Post by julli »

scorpion7 wrote:Eeeee u moje najbolje doba dok sam bio u snazi i moci imao sam isti problem.... samo sto sam ima curu a druga se zalila mjesecima da sam prema njoj kad se vidimo emotivno hladan :D doduse mi smo se sretali cesce od jednom sedmicno... pravo musko djubre.... :lol: :lol: :lol:
ne čudim se :P ovaj sigurno nema cure, teško da zna i sa mnom jednom
ali dobro, sve je moguće :lol:
Kemal Malovčić

#29 Re: Zašto je on hladan?

Post by Kemal Malovčić »

alchak.ba

#30 Re: Zašto je on hladan?

Post by alchak.ba »

julli wrote: zar bi neko imao živaca sa takvim forama se igrati četiri mjeseca, pa i više? uostalom, nije da sam jedina djevojka na zemlji. :-D
jednom sedmicno s nekim vodat se za rukicu i nije previše :)
Partijaner

#31 Re: Zašto je on hladan?

Post by Partijaner »

Ostavi ga bona i dodji k meni, ja sam veoma zagrijan. :lol:
julli

#32 Re: Zašto je on hladan?

Post by julli »

swanfilter wrote:Ja, koje ste vi tarabe... Sine, ako vas dvoje u ta 4 njeseca niste skontali stosta, vidim, nit osnova o onom drugom, o vama kao jednom da i ne govorim.. A, ti dosla na forum da trazis od nekakvih anonimaca savjete.. Imas li prijateljice, sestru, brata, stosta familije.. Djeco draga, internet vas izblamira ko budale ... Ili, zasto sa ja hladan .. Boze dragi...

Al, da ti i ja koju habnem.. Mali ti je smotan ko sajla, nema iskustva-ne zna samog sebe izraziti po pitanju tebe. Pitaj ga da uradi to kroz slikanje kad vec skoro pa muca. Al, ne kontam.. Vi, odnosno, skoro pa samo ti, pricate o tome i jos uvijek ne znate gdje ste, sta ste.. Uglavnom, nema od vas nista..
A, dobro, šta će onda x ljudi na ovom forumu kad već svi imamo majke, sestre, braću?! Si pomislio da je ponekad savjet jednostavnije tražiti negdje gdje te niko ne poznaje?! Nebitno sad to!

Jel uopće iko čita moj prvi post?
julli

#33 Re: Zašto je on hladan?

Post by julli »

alchak.ba wrote:
julli wrote: zar bi neko imao živaca sa takvim forama se igrati četiri mjeseca, pa i više? uostalom, nije da sam jedina djevojka na zemlji. :-D
U redu, sada me već plašiš. :roll: :-D
ActionWoman

#34 Re: Zašto je on hladan?

Post by ActionWoman »

Znas sta? Ti neces njega, ti hoces nekoga. Zelis da imas vezu plus te intrigira to njegovo bzz ponasanje. Nemoj imati previse razumijevanja za nekoga ko te jedan dan poljubi, a drugi dan ti govori da ste prijatelji (osim ako se ne ljubi i za muskim prijateljima). Hoce - nece, okreni se sebi. Ionako ides na fakultet. Drz se skole, bice ljubavi.
julli

#35 Re: Zašto je on hladan?

Post by julli »

Partijaner wrote:Ostavi ga bona i dodji k meni, ja sam veoma zagrijan. :lol:
Ne volim zagrijane. :x

Zlatna sredina. :thumbup:
julli

#36 Re: Zašto je on hladan?

Post by julli »

ActionWoman wrote:Znas sta? Ti neces njega, ti hoces nekoga. Zelis da imas vezu plus te intrigira to njegovo bzz ponasanje. Nemoj imati previse razumijevanja za nekoga ko te jedan dan poljubi, a drugi dan ti govori da ste prijatelji (osim ako se ne ljubi i za muskim prijateljima). Hoce - nece, okreni se sebi. Ionako ides na fakultet. Drz se skole, bice ljubavi.
Vjerovatno si u pravu... Besmisleno je praviti nauku od veze sa 20 godina.
swanfilter

#37 Re: Zašto je on hladan?

Post by swanfilter »

A, dobro, šta će onda x ljudi na ovom forumu kad već svi imamo majke, sestre, braću?! Si pomislio da je ponekad savjet jednostavnije tražiti negdje gdje te niko ne poznaje?! Nebitno sad to!

Eto, jos uvijek ne kontas. Pa, kakav ti imas odnos sa mamom, sestrom ako ne mozes pricati o svom zivotu? Sutra, kada se ti taj, koji ti inace nista ne kaze-pokaze u pravom svijetlu i koju ti kaze, citaj lane.. Trcaces mami kuci, ne meni..

ima i drugih nacina kako odrasti. Fino ti kazem, ne blamiraj se .. A, tebi sretno.
alchak.ba

#38 Re: Zašto je on hladan?

Post by alchak.ba »

julli wrote:
alchak.ba wrote:
U redu, sada me već plašiš. :roll: :-D
necu vise, sad sutim
julli

#39 Re: Zašto je on hladan?

Post by julli »

swanfilter wrote:A, dobro, šta će onda x ljudi na ovom forumu kad već svi imamo majke, sestre, braću?! Si pomislio da je ponekad savjet jednostavnije tražiti negdje gdje te niko ne poznaje?! Nebitno sad to!

Eto, jos uvijek ne kontas. Pa, kakav ti imas odnos sa mamom, sestrom ako ne mozes pricati o svom zivotu? Sutra, kada se ti taj, koji ti inace nista ne kaze-pokaze u pravom svijetlu i koju ti kaze, citaj lane.. Trcaces mami kuci, ne meni..

ima i drugih nacina kako odrasti. Fino ti kazem, ne blamiraj se .. A, tebi sretno.
Ali niko nije rekao da ti dotrčiš ka meni. :)
Šta ćeš ti ovdje? Da osuđuješ ljude koji su došli sa jednim jedinim pitanjem tu? :shock:
Zrelost je pustiti svijet da živi kako hoće, a ne osuđivati ga na osnovu njegovih pitanja, dakle mjenjaj sebe, ne svijet, tvoja mudrost te na ovakav način neće odvesti nikako, drugo, radije ću i pitati, nego sjediti sama i misliti se. Zar nije lakše kad sa nekim podjeliš mišljenje, svejedno da li je to majka, otac, ili jedan stranac?
Partijaner

#40 Re: Zašto je on hladan?

Post by Partijaner »

I ti dosla na forum podjelit misljenje, pa imas li jaranicu ili nekoga u blizini da ti da neki konkretan savjet ? :-)
julli

#41 Re: Zašto je on hladan?

Post by julli »

Partijaner wrote:I ti dosla na forum podjelit misljenje, pa imas li jaranicu ili nekoga u blizini da ti da neki konkretan savjet ? :-)
Jel tema sada što sam ja došla tu ili ona koju sam postavila?! Koji je smisao tog napdanja na mene sada?! :shock: Možda želim da čujem sa više strana mišljenje. Huh. Ništa. Bolje da nisam ni pitala! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Kemal Malovčić

#42 Re: Zašto je on hladan?

Post by Kemal Malovčić »

ma vako

neće lik da se veže,

zna da će kad-tad bit belaja

čovjek je pragmatičan :mrgreen:
Not My Idea

#43 Re: Zašto je on hladan?

Post by Not My Idea »

@julli, sto se pravdas? :-)
Partijaner

#44 Re: Zašto je on hladan?

Post by Partijaner »

julli wrote:
Partijaner wrote:I ti dosla na forum podjelit misljenje, pa imas li jaranicu ili nekoga u blizini da ti da neki konkretan savjet ? :-)
Jel tema sada što sam ja došla tu ili ona koju sam postavila?! Koji je smisao tog napdanja na mene sada?! :shock: Možda želim da čujem sa više strana mišljenje. Huh. Ništa. Bolje da nisam ni pitala! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ma ne napadam te, nego hocu rec ako vec imas problem rijesi sa svojim obliznjima, ako ne onda probas ovdje trazit neki savjet jer ne mora sad svak znati za tvoju situaciju kontas ?
Al eto, ako vec hoces konkretan savjet, moj ti je taj da prekines sa njim.
alchak.ba

#45 Re: Zašto je on hladan?

Post by alchak.ba »

julli wrote:
gora si ti sto se pravdas imaginarnim likovima, forumašima :-? :roll:
detroit-mercy

#46 Re: Zašto je on hladan?

Post by detroit-mercy »

Jesi' mu dala :mrgreen: .
julli

#47 Re: Zašto je on hladan?

Post by julli »

Not My Idea wrote:@julli, sto se pravdas? :-)
Zato što me takvi likovi izbace iz efekta. Ovo je forum, i kud će mi banalnije pitanje: "si mogla pitat kog' drugog?"
Nema smisla!
julli

#48 Re: Zašto je on hladan?

Post by julli »

Kemal Malovčić wrote:ma vako

neće lik da se veže,

zna da će kad-tad bit belaja

čovjek je pragmatičan :mrgreen:
Izgleda i previše pragmatičan. :-D
julli

#49 Re: Zašto je on hladan?

Post by julli »

detroit-mercy wrote:Jesi' mu dala :mrgreen: .
Ne.
julli

#50 Re: Zašto je on hladan?

Post by julli »

alchak.ba wrote:
julli wrote:
gora si ti sto se pravdas imaginarnim likovima, forumašima :-? :roll:
Znam, ali eto.. :-?
Locked