Nema sanse prijatelju, cao sta vise primjetio sa da kada vise pekmeza koristim da mi je tvrdja stolica, tako da samo jednom ujutro.dulekrele wrote: ↑13/05/2022 11:35Po mom skromnom misljenju to ti nije izlijecilo hemeroide vec ti je omeksalo stolicu koja vise nije zbog tvrdoce pokretala krvarenje hemeroida.jale89 wrote: ↑12/05/2022 23:25 Ljudi zeli podjeliti jedno iskustvo sa vama koji imate problema sa hemoroidima, a prije svega u namjeri da nekome pomognem
U sustini nekoliko godina u nazad primjetio sam da imam vanjske hemoroide, medjutim nisam previse davao paznje, sve do trenutka dok mi nije pojavila krv u stolici, malo me brinulo ali nastavio dalje u namjeri da ce prestati samo od sebe![]()
eh brige su nastale kad sam poceo krvariti u tolikoj mjeri da je vc solja bukvalno bila sva krvava nakon skoro svake nuzde.
Od tada po doktorima, kreme, ishrana cuda medjutim sve je to slabo pomagalo.
I onda kad Dragi Bog dadne saznam za jedan "lijek" narodni sto bi se reklo i odlucim pokusati, jer nemam sta izgubiti.
Pocnem koristiti domaci pekmez i laneno ulje.
Kasikicu pekmeza ujutro ( na pocetku sam koristio vise ali sam primjetio da postaje tvrda stolica) dok sam po kasikicu lanenog ulja koristio ujutro i navecer pred spavanje.
To koristim u nazad nekoliko mjeseci, meni se rezultati vide odmah kroz nekih 7 do 10 dana, pa sam isao do te mjere da sam se sam testirao na nacin da koristim terapiju mjesec/dva a zatim prestanem. Kada prestanem kroz nekih 20 dana do mjesec mi se vrati krvarenje, nakon toga pocnem sa terapijom i kao.sto rekoh 7 do 10 dana prestane, bukvalno ko da nikad nisam imao problema.
Na kraju krajeva ne kosta nista probati, ali kad je meni pomoglo mislim da ce svakome na svijetu.
![]()
Sto se tice ostale prehrane i dan danas jedem brzu hranu kada vise radim i slicno, tako da bude i tvrde stolice, ali hvala Bogu nemam problema.
U sustini ovo sam podijelio u namjeri da nekome pomogne, na kraju krajeva nece skoditi sigurno, tako da nebi bilo lose pokusati i podjeliti sa nekim ko ima slicne probleme.