Pa sto se kurce kada neznaju da lete.respo wrote:spanac radi takvih debila kao sto si ti se i desavaju situacije opasne po zivot
koji kurac dajes gas ako te prestize
ako hoce da ide 150km/h nek ide valjda ce ga poicija zaustaviti
a ti ako hoces da pokazes da imas snage onda daj gas ranije pa nek guta tvoju prasinu
sto se tice ivana kao sto rekose jedina dionica gdje se normalno moze prestici kamion i ostala spora auta pa se zada i gasa
Ma nervira me to sto mi se zaljepi uz guzicu i onda mu treba 5min da me pocne preticati. Ja uvijek ostavim malo mjesta izmedzu sebe i vozila ispred sebe cisto radi sigurnosti neki 10 metara. I onda kao hoce da se tu u taj mali prostor ubace, kao da neznaju zasto sluzi odstojanje.
Eh kada vec hoce da me pretice sa nekim bezveznim autom onda hocu i ja da vidim kako ce reagovati ako bude morali u par sekundi da povecaju brzinu za 20-30kmh a imaju samo nekih 80KS.
Ma pustim ja njih par puta da pokusaju i da se zalete ali i onda poslije 4-5 puta i pustim da odu, jer znam da ce doci sljedeci uskoro.
Puno vozim kilometara i onda jos sam u autu tako da mi takvi dodzu bas dobro da mi se brze prodze vrijeme.
Najsmjesniji su mi oni u malim talijanskim i francuskim autima ili u skodama. To ljudi voze kao da imaju neka jebena auta.