Upoznavanje

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
neodlučan

#26 Re: Upoznavanje

Post by neodlučan »

pa možemo se i nas dvoje upoznati ;-) , ja se naravno šalim malo. Nego, kakva je vjerovatnoća da to bude lijepa djevojka, jer je baš ovako prijatna i zanimljiva i pametna? može li full paket ikako?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#27 Re: Upoznavanje

Post by Velkoski »

fifti fifti
*mima*

#28 Re: Upoznavanje

Post by *mima* »

neodlučan wrote:pa možemo se i nas dvoje upoznati ;-) , ja se naravno šalim malo. Nego, kakva je vjerovatnoća da to bude lijepa djevojka, jer je baš ovako prijatna i zanimljiva i pametna? može li full paket ikako?

ja mislim da je ona nevina
neodlučan

#29 Re: Upoznavanje

Post by neodlučan »

e jebi ga, ne mogu joj tražiti sliku, baš ću shupak ispasti i otkačiće me prije nego išta započnemo :lol:
*mima*

#30 Re: Upoznavanje

Post by *mima* »

Iresistibile wrote:Ja sam nova na ovom forumu, doduse, odavno citam :D
Ovdje ne znam nikoga, ali sam upoznala jako puno raje s jednog drugog foruma (nije Bihnet :D ) i ispijamo kafe, druzimo se.
Ljudi raja :D

eis
neodlučan

#31 Re: Upoznavanje

Post by neodlučan »

sad ovdje i nekakvi proroci :-)
*mima*

#32 Re: Upoznavanje

Post by *mima* »

neodlučan wrote:sad ovdje i nekakvi proroci :-)

ma jok.....ja se malo salim sto inace nemam obicaj......al samo da znas.....ona je prelijepa
Mr. Brightside

#33 Re: Upoznavanje

Post by Mr. Brightside »

propast svijeta ako se razočaraš jer nije lijepa :roll:
neodlučan

#34 Re: Upoznavanje

Post by neodlučan »

je li lijepa k'o i ti? :P
*mima*

#35 Re: Upoznavanje

Post by *mima* »

neodlučan wrote:je li lijepa k'o i ti? :P

ja sam musko
neodlučan

#36 Re: Upoznavanje

Post by neodlučan »

otkad to :mrgreen:
*mima*

#37 Re: Upoznavanje

Post by *mima* »

neodlučan wrote:otkad to :mrgreen:

oduvijek
neodlučan

#38 Re: Upoznavanje

Post by neodlučan »

Mr. Brightside wrote:propast svijeta ako se razočaraš jer nije lijepa :roll:
e vidi sd njega, pa ne tražim top-model naravno, prosječnu što da ne, iznad prosjeka što da ne ;-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#39 Re: Upoznavanje

Post by Velkoski »

Pa jes' ti iznad prosjeka ?
Iresistibile

#40 Re: Upoznavanje

Post by Iresistibile »

*mima* wrote:
Iresistibile wrote:Ja sam nova na ovom forumu, doduse, odavno citam :D
Ovdje ne znam nikoga, ali sam upoznala jako puno raje s jednog drugog foruma (nije Bihnet :D ) i ispijamo kafe, druzimo se.
Ljudi raja :D

eis
Da nisam i tebe gdje upozala a da ne znam? :D
Jes me to po nicku prepoznala :shock:
neodlučan

#41 Re: Upoznavanje

Post by neodlučan »

Ne vjerujem da hoćeš to da znaš, ne može se biti brate objektivan. Ali ne bih tražio da bude malo lijepa da sam ja neugledan...ja samo pitam vas šta je mogće a šta ne
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#42 Re: Upoznavanje

Post by Velkoski »

Pa sve je moguće :roll:
PeekABoo

#43 Re: Upoznavanje

Post by PeekABoo »

A nije sve u ljepoti.... :D
neodlučan

#44 Re: Upoznavanje

Post by neodlučan »

PeekABoo wrote:A nije sve u ljepoti.... :D
evo da ja tbe sad pitam...bi li ti radije lijepu i pametnu ili ne baš lijepu i pametnu? Joj što ne mogu šuplje :mrgreen:
Miro1986

#45 Re: Upoznavanje

Post by Miro1986 »

neodlučan wrote:Eh ovako dragi moji, poprilično sam dugo na forumu, većina vas me poznaje. Zbog toga sam "skrojio" ovaj novi da me odmah ne zahebavate. :wink:
Naime, ja nisam upratio baš najbolje ima li ovakva tema već (nisam baš na ovim temama previše angažovan), ako ima, šta da radim, IZVINJAJEM se unaprijed. Ima već par mjeseci kako se s jednom forumašicom dopisujem, pravo me je zainteresovala, i nisam siguran da li da je pitam da se upoznamo. E hajde sad vi meni recite, kakva su vaša iskustva baš s forumom ovim, i je li se iko i sa kim preko foruma upoznao? Ima li hajra od toga? :mrgreen: :sax:
Pa zašto je ne pozoveš? Ako se već toliko dugo dopisujete ,znači ako nista ,makar će te imati zajedničke teme za razglabat dok pijuckate kafu !!!
A ko zna ,možda od toga dođe i do nečeg malo više ... Uglavnom ,nemaš šta izgubiti ...
Da sam na tvom mjestu ,bio bi gentleman i pozvao bi je vani...i počastio kafom a vala ni ručak (ili večera) nije na odmet u kakvom fancy restoranu....I ne zaboravi na buket cvijeća :lol: :lol:
Znam da volim pretjerati ,štaš ...
neodlučan

#46 Re: Upoznavanje

Post by neodlučan »

Miro1986 wrote:
neodlučan wrote:Eh ovako dragi moji, poprilično sam dugo na forumu, većina vas me poznaje. Zbog toga sam "skrojio" ovaj novi da me odmah ne zahebavate. :wink:
Naime, ja nisam upratio baš najbolje ima li ovakva tema već (nisam baš na ovim temama previše angažovan), ako ima, šta da radim, IZVINJAJEM se unaprijed. Ima već par mjeseci kako se s jednom forumašicom dopisujem, pravo me je zainteresovala, i nisam siguran da li da je pitam da se upoznamo. E hajde sad vi meni recite, kakva su vaša iskustva baš s forumom ovim, i je li se iko i sa kim preko foruma upoznao? Ima li hajra od toga? :mrgreen: :sax:
Pa zašto je ne pozoveš? Ako se već toliko dugo dopisujete ,znači ako nista ,makar će te imati zajedničke teme za razglabat dok pijuckate kafu !!!
A ko zna ,možda od toga dođe i do nečeg malo više ... Uglavnom ,nemaš šta izgubiti ...
Da sam na tvom mjestu ,bio bi gentleman i pozvao bi je vani...i počastio kafom a vala ni ručak (ili večera) nije na odmet u kakvom fancy restoranu....I ne zaboravi na buket cvijeća :lol: :lol:
a ko će plaćati :mrgreen: :lol:
PeekABoo

#47 Re: Upoznavanje

Post by PeekABoo »

neodlučan wrote:
PeekABoo wrote:A nije sve u ljepoti.... :D
evo da ja tbe sad pitam...bi li ti radije lijepu i pametnu ili ne baš lijepu i pametnu? Joj što ne mogu šuplje :mrgreen:
Ja sam žeMsko :D

Ja bi nekoga s kim mi je zanimljivo, ko me nasmijava, s kim mogu pričati o svemu....itd.
Uvjerila sam se da je ljepota prolazna stvar, ali ostaje ono nešto dublje...
neodlučan

#48 Re: Upoznavanje

Post by neodlučan »

I nisam nigdje napisao da se duuuuuugo dopisujemo, dopisujemo se nekih mjesec dana :roll:
bogumila

#49 Re: Upoznavanje

Post by bogumila »

neodlučan wrote:I nisam nigdje napisao da se duuuuuugo dopisujemo, dopisujemo se nekih mjesec dana :roll:
Zovi je na skype. Lezerno i bez navaljivanja. Ako ne bude htjela to, nece ni na kafu milion posto :D
Miro1986

#50 Re: Upoznavanje

Post by Miro1986 »

neodlučan wrote:
Miro1986 wrote:
a ko će plaćati :mrgreen: :lol:
Digni kredit ,nek ti ona bude žirant :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply