Upoznavanje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
neodlučan
#26 Re: Upoznavanje
pa možemo se i nas dvoje upoznati
, ja se naravno šalim malo. Nego, kakva je vjerovatnoća da to bude lijepa djevojka, jer je baš ovako prijatna i zanimljiva i pametna? može li full paket ikako?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#27 Re: Upoznavanje
fifti fifti
-
*mima*
#28 Re: Upoznavanje
neodlučan wrote:pa možemo se i nas dvoje upoznati, ja se naravno šalim malo. Nego, kakva je vjerovatnoća da to bude lijepa djevojka, jer je baš ovako prijatna i zanimljiva i pametna? može li full paket ikako?
ja mislim da je ona nevina
-
neodlučan
#29 Re: Upoznavanje
e jebi ga, ne mogu joj tražiti sliku, baš ću shupak ispasti i otkačiće me prije nego išta započnemo 
-
*mima*
#30 Re: Upoznavanje
Iresistibile wrote:Ja sam nova na ovom forumu, doduse, odavno citam
Ovdje ne znam nikoga, ali sam upoznala jako puno raje s jednog drugog foruma (nije Bihnet) i ispijamo kafe, druzimo se.
Ljudi raja
eis
-
*mima*
#32 Re: Upoznavanje
neodlučan wrote:sad ovdje i nekakvi proroci
ma jok.....ja se malo salim sto inace nemam obicaj......al samo da znas.....ona je prelijepa
-
Mr. Brightside
#33 Re: Upoznavanje
propast svijeta ako se razočaraš jer nije lijepa 
-
neodlučan
#38 Re: Upoznavanje
e vidi sd njega, pa ne tražim top-model naravno, prosječnu što da ne, iznad prosjeka što da neMr. Brightside wrote:propast svijeta ako se razočaraš jer nije lijepa
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#39 Re: Upoznavanje
Pa jes' ti iznad prosjeka ?
- Iresistibile
#40 Re: Upoznavanje
Da nisam i tebe gdje upozala a da ne znam?*mima* wrote:Iresistibile wrote:Ja sam nova na ovom forumu, doduse, odavno citam
Ovdje ne znam nikoga, ali sam upoznala jako puno raje s jednog drugog foruma (nije Bihnet) i ispijamo kafe, druzimo se.
Ljudi raja
eis
Jes me to po nicku prepoznala
-
neodlučan
#41 Re: Upoznavanje
Ne vjerujem da hoćeš to da znaš, ne može se biti brate objektivan. Ali ne bih tražio da bude malo lijepa da sam ja neugledan...ja samo pitam vas šta je mogće a šta ne
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#42 Re: Upoznavanje
Pa sve je moguće 
-
neodlučan
#44 Re: Upoznavanje
evo da ja tbe sad pitam...bi li ti radije lijepu i pametnu ili ne baš lijepu i pametnu? Joj što ne mogu šupljePeekABoo wrote:A nije sve u ljepoti....
- Miro1986
#45 Re: Upoznavanje
Pa zašto je ne pozoveš? Ako se već toliko dugo dopisujete ,znači ako nista ,makar će te imati zajedničke teme za razglabat dok pijuckate kafu !!!neodlučan wrote:Eh ovako dragi moji, poprilično sam dugo na forumu, većina vas me poznaje. Zbog toga sam "skrojio" ovaj novi da me odmah ne zahebavate.![]()
Naime, ja nisam upratio baš najbolje ima li ovakva tema već (nisam baš na ovim temama previše angažovan), ako ima, šta da radim, IZVINJAJEM se unaprijed. Ima već par mjeseci kako se s jednom forumašicom dopisujem, pravo me je zainteresovala, i nisam siguran da li da je pitam da se upoznamo. E hajde sad vi meni recite, kakva su vaša iskustva baš s forumom ovim, i je li se iko i sa kim preko foruma upoznao? Ima li hajra od toga?![]()
A ko zna ,možda od toga dođe i do nečeg malo više ... Uglavnom ,nemaš šta izgubiti ...
Da sam na tvom mjestu ,bio bi gentleman i pozvao bi je vani...i počastio kafom a vala ni ručak (ili večera) nije na odmet u kakvom fancy restoranu....I ne zaboravi na buket cvijeća
Znam da volim pretjerati ,štaš ...
-
neodlučan
#46 Re: Upoznavanje
a ko će plaćatiMiro1986 wrote:Pa zašto je ne pozoveš? Ako se već toliko dugo dopisujete ,znači ako nista ,makar će te imati zajedničke teme za razglabat dok pijuckate kafu !!!neodlučan wrote:Eh ovako dragi moji, poprilično sam dugo na forumu, većina vas me poznaje. Zbog toga sam "skrojio" ovaj novi da me odmah ne zahebavate.![]()
Naime, ja nisam upratio baš najbolje ima li ovakva tema već (nisam baš na ovim temama previše angažovan), ako ima, šta da radim, IZVINJAJEM se unaprijed. Ima već par mjeseci kako se s jednom forumašicom dopisujem, pravo me je zainteresovala, i nisam siguran da li da je pitam da se upoznamo. E hajde sad vi meni recite, kakva su vaša iskustva baš s forumom ovim, i je li se iko i sa kim preko foruma upoznao? Ima li hajra od toga?![]()
A ko zna ,možda od toga dođe i do nečeg malo više ... Uglavnom ,nemaš šta izgubiti ...
Da sam na tvom mjestu ,bio bi gentleman i pozvao bi je vani...i počastio kafom a vala ni ručak (ili večera) nije na odmet u kakvom fancy restoranu....I ne zaboravi na buket cvijeća![]()
![]()
Znam da volim pretjerati ,štaš ...
- PeekABoo
#47 Re: Upoznavanje
Ja sam žeMskoneodlučan wrote:evo da ja tbe sad pitam...bi li ti radije lijepu i pametnu ili ne baš lijepu i pametnu? Joj što ne mogu šupljePeekABoo wrote:A nije sve u ljepoti....
Ja bi nekoga s kim mi je zanimljivo, ko me nasmijava, s kim mogu pričati o svemu....itd.
Uvjerila sam se da je ljepota prolazna stvar, ali ostaje ono nešto dublje...
-
neodlučan
#48 Re: Upoznavanje
I nisam nigdje napisao da se duuuuuugo dopisujemo, dopisujemo se nekih mjesec dana 
- bogumila
#49 Re: Upoznavanje
Zovi je na skype. Lezerno i bez navaljivanja. Ako ne bude htjela to, nece ni na kafu milion postoneodlučan wrote:I nisam nigdje napisao da se duuuuuugo dopisujemo, dopisujemo se nekih mjesec dana
- Miro1986
#50 Re: Upoznavanje
Digni kredit ,nek ti ona bude žirantneodlučan wrote:a ko će plaćatiMiro1986 wrote:Pa zašto je ne pozoveš? Ako se već toliko dugo dopisujete ,znači ako nista ,makar će te imati zajedničke teme za razglabat dok pijuckate kafu !!!neodlučan wrote:Eh ovako dragi moji, poprilično sam dugo na forumu, većina vas me poznaje. Zbog toga sam "skrojio" ovaj novi da me odmah ne zahebavate.![]()
Da sam na tvom mjestu ,bio bi gentleman i pozvao bi je vani...i počastio kafom a vala ni ručak (ili večera) nije na odmet u kakvom fancy restoranu....I ne zaboravi na buket cvijeća![]()
![]()
Znam da volim pretjerati ,štaš ...![]()