http://www.imdb.com/title/tt0103939/ - Chaplin

Moderator: _BataZiv_0809

kao da brkaš potcijenjeni od manje poznati/nerazvikani.drag_gost wrote:To jesu dobri i priznati filmovi na festivalima, ali u velikoj mjeri podcjenjeni od javnosti.
Tebi je vidim KUM u toj kategoriji.
upravo to.mrgreen wrote:kao da brkaš potcijenjeni od manje poznati/nerazvikani.drag_gost wrote:To jesu dobri i priznati filmovi na festivalima, ali u velikoj mjeri podcjenjeni od javnosti.
daj neki po kojem javnost pljuje, a da je dobar.
Ovo je fakat genijalan a zapostavljen film, 10+ za temu!drag_gost wrote:

Ne brkam prijatelju, evo film koji je @stochar citirao je tipican primjer. Filmovi koji nisu dosegli slavu "medju rajom" sto bi se reklo, kao neki drugi koji jesu. Za takve je ova tema.mrgreen wrote:kao da brkaš potcijenjeni od manje poznati/nerazvikani.drag_gost wrote:To jesu dobri i priznati filmovi na festivalima, ali u velikoj mjeri podcjenjeni od javnosti.
daj neki po kojem javnost pljuje, a da je dobar.

Nesto slicno Negotiatoru, drugacija tema, i popularniji malo film:stochar wrote:Ovo je fakat genijalan a zapostavljen film, 10+ za temu!drag_gost wrote:
dobar mi je i ovaj:
tol'ko malo ljudi s kojima sam pricao ga je gledalo, da sam u jednom momentu pomislio da sam umislio da film uopste postoji

pa može biti i da je podcijenjen u tom tvojem smisludrag_gost wrote:To jesu dobri i priznati filmovi na festivalima, ali u velikoj mjeri podcjenjeni od javnosti.
onda je ovo BOGA MI tema nezasluzeno nepoznati filmovidrag_gost wrote: Ne brkam prijatelju, evo film koji je @stochar citirao je tipican primjer. Filmovi koji nisu dosegli slavu "medju rajom" sto bi se reklo, kao neki drugi koji jesu. Za takve je ova tema.![]()
Hajde da ne zachatavamo, krenula je tema u dobrom pravcu vjerujem. Ima mnogo dobrih filmova koje mnogo nisu gledali, jer ljudi ne znaju za njih.
Neki o kojem javnost pljuje, a da je dobar? Teska je to kategorija, za posebnu temu.
U biti isto smo rekli. Nezasluzeno nepoznati filmovi - nezasluzeno podcjenjeni/zapostavljeni filmovi medju rajom.mrgreen wrote:onda je ovo BOGA MI tema nezasluzeno nepoznati filmovidrag_gost wrote: Ne brkam prijatelju, evo film koji je @stochar citirao je tipican primjer. Filmovi koji nisu dosegli slavu "medju rajom" sto bi se reklo, kao neki drugi koji jesu. Za takve je ova tema.![]()
Hajde da ne zachatavamo, krenula je tema u dobrom pravcu vjerujem. Ima mnogo dobrih filmova koje mnogo nisu gledali, jer ljudi ne znaju za njih.
Neki o kojem javnost pljuje, a da je dobar? Teska je to kategorija, za posebnu temu.![]()
evo jedan nezasluzeno nepoznat prejak film: http://www.imdb.com/title/tt0117715/
ako ga odgledas i ne svidi ti se, onda si ga potcijenio

Vrhunski film.RunhAA wrote:Za ovaj sam tek nedavno cuo,
a slabo neko zna o njemu na nasim prostorima
![]()
![]()
![]()
MASTERPIECE!!!!