Autolakirer u Sarajevu

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
sarajlijica

#26 Re: Autolakirer u Sarajevu

Post by sarajlijica »

Throttle wrote:Djesi Ekreme :mrgreen:
Đe si 'vidoviti' ? :?

https://www.facebook.com/Autolakirer-Ek ... =bookmarks
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#27 Re: Autolakirer u Sarajevu

Post by bitanga_sa_otesa »

mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#28 Re: Autolakirer u Sarajevu

Post by mali_milojica »

Dobro je pa nema novina od prošle godine :lol:
bitanga_sa_otesa

#29 Re: Autolakirer u Sarajevu

omaltan je dobro :lol:
Throttle

#30 Re: Autolakirer u Sarajevu

Post by Throttle »

Da mu nije ovaj radio

Darh Wader

#31 Re: Autolakirer u Sarajevu

Post by Darh Wader »

muha_sa wrote:imaš dobre lakirere u blizini Klasa---gluhonjemi "Leptirfon"
Kakvi su oni ? Trebao bi raditi haubu na bmw e46 i par packi ispod lajsne na vratima.

Čuo sam za one iz Blažuja jesu li to isti mislim da se radnja zove “Krokodil“ Šahzo je vlasnik.
BABOcool

#32 Re: Autolakirer u Sarajevu

Post by BABOcool »

Moja preporuka Braco u Nahorevu.

Definitivno najbolji lakirer u gradu.
lavic

#33 Re: Autolakirer u Sarajevu

Post by lavic »

Vala je i Zulic ekstra lakirer, pa i onaj iza DZ Omer Maslic dobro radi.... oni u Vojnickom i na Dobrinji 5 sto su radili za Tomic-a....ma ima jos dobrih
supercali

#34 Re: Autolakirer u Sarajevu

Post by supercali »

Ja sve kontam da odvucem auto kod ovih iza omer maslica
Ne znam kakvi su al kad prolazim vidim tu auta i koja su skuplja i nikad nisam cuo da su nesto sfuserili nek9me i sl
shandrprcSA

#35 Re: Autolakirer u Sarajevu

Post by shandrprcSA »

supercali wrote:Ja sve kontam da odvucem auto kod ovih iza omer maslica
Ne znam kakvi su al kad prolazim vidim tu auta i koja su skuplja i nikad nisam cuo da su nesto sfuserili nek9me i sl
evo kakvi su :)

https://imgur.com/a/yHzAB
supercali

#36 Re: Autolakirer u Sarajevu

Post by supercali »

E jebemu pa ima li koji da nije imao ovakvih slucajeva
djes_ba

#37 Re: Autolakirer u Sarajevu

Post by djes_ba »

supercali wrote:Ja sve kontam da odvucem auto kod ovih iza omer maslica
Dno dna izrovili mi auto uzduž i poprijeko ,trebalo karambolku ofarbati na jednom djelu ,naravno da je nisu skinuli
Prelaz stara nova farba se uredno vidi ,u širokom luku zaobilazite
Ned071

#38 Re: Autolakirer u Sarajevu

Post by Ned071 »

Najbolje urađeno, sto sam vidio, je iz Speeda i onog lakirera iz Hadzica.. Ja cu ubrzo svoje predati Dzekiju u Buca potoku, pa javim jel sam zadovoljan...
Bellica

#39 Re: Autolakirer u Sarajevu

Post by Bellica »

Deadwalkz0rz wrote:Treba mi autolakirer koji bi mi pokrpio par sitnica na limariji ( ogrebotine kljucevima) i ofarbao krov i haubu , vidio sam na piku nekog Sabu , cijena koju je on stavio je prihvatljiva ali me zanima kako radi ( jeli netko imao iskustva) i ima li neki drugi da je bolji,jeftiniji itd sa kojim ste vi imali ikustva?

Edit : i ako moze broj
Treba i meni isto, pored navedenog cijena i kvalitet bitno mi je da ne moram ostaviti auto 15 dana kod njega. Inače ogrebotine s parkinga su u pitanju, na par mjesta su malo dublje, ali većinom su ogrebotine gdje je samo farba oštećena
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#40 Re: Autolakirer u Sarajevu

Post by konektovan »

Bellica wrote:
Deadwalkz0rz wrote:Treba mi autolakirer koji bi mi pokrpio par sitnica na limariji ( ogrebotine kljucevima) i ofarbao krov i haubu , vidio sam na piku nekog Sabu , cijena koju je on stavio je prihvatljiva ali me zanima kako radi ( jeli netko imao iskustva) i ima li neki drugi da je bolji,jeftiniji itd sa kojim ste vi imali ikustva?

Edit : i ako moze broj
Treba i meni isto, pored navedenog cijena i kvalitet bitno mi je da ne moram ostaviti auto 15 dana kod njega. Inače ogrebotine s parkinga su u pitanju, na par mjesta su malo dublje, ali većinom su ogrebotine gdje je samo farba oštećena
U zadnje vrijeme pratim na fcb par ovih auto detailing studija, da ih tako nazovem. Pored onog klasicnog sminkeraja, vecina njih sanira ogrebotine, pa cak i neka veca ostecenja limarije. Urade parcijalno farbanje, poliranje. Car care centar, Blitz auto detailing rade takve stvari, na slikama se cini da rade odlican posao. Ima još nekih, ali ne mogu da se sjetim imena.
amar1994

#41 Re: Autolakirer u Sarajevu

Post by amar1994 »

Nista to parcijalno , svaki dobar lakirer ce ti to reci :thumbup:

radjena hauba kod ovoga , bolji lak od fabrickog :-D

https://www.facebook.com/autolakirersarajevo/

joj limarije i govana na pojedinim hvaljenim autima :lol:
citroen xm

#42 Re: Autolakirer u Sarajevu

Post by citroen xm »

I koliko se kreće orijentaciono lakiranje auta srednje veličine, tipa Audi A4 kod tih dobrih lakirera?
supercali

#43 Re: Autolakirer u Sarajevu

Post by supercali »

1200 pa gore otprilike su cijene koje sam ja cuo e sada nemoj me uzimati za rijec jer nisam se direktno raspitivao a doduse i koji su to dobri majstori
Evo ja cuh da su dobri ovi iza omera a ispostavi se da i oni fusere pa sad kp zna
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#44 Re: Autolakirer u Sarajevu

Post by liaar »

Ja mogu preporučiti Lakirnicu Uno, imate ga na FB. Momak odlično radi,da je jeftin, nije ni malo. Znam da je prijatelj farbao Fiat GP, išao na mat abarth sivu boju, samo materijal je platio 800 KM, pa skontajte dalje. Taj Uno farba od metala pa ovamo, znači komplet auto rastavlja i skida sve ostatke stare boje, pa onda nanosi za novo šta mu treba.
bitanga_sa_otesa

#45 Re: Autolakirer u Sarajevu

ja sam cuo mnogo prituzbi za chuzu,e sad jel istina ne znam...
supercali

#46 Re: Autolakirer u Sarajevu

Post by supercali »

Jbt pa gdje onda lakirati auto u pm zna li ko kakav je dedovic kao lakirnica
Za servis nemam zamjerki al za lakiranje ne znam jer sam se jednom raspitivao pa su mi rekli da moze kod njih mada ne znam kakvi su
Darh Wader

#47 Re: Autolakirer u Sarajevu

Post by Darh Wader »

Ovog Sabu čini mi se najviše hvale.
SHTEVELEC

#48 Re: Autolakirer u Sarajevu

Post by SHTEVELEC »

liaar wrote:Ja mogu preporučiti Lakirnicu Uno, imate ga na FB. Momak odlično radi,da je jeftin, nije ni malo. Znam da je prijatelj farbao Fiat GP, išao na mat abarth sivu boju, samo materijal je platio 800 KM, pa skontajte dalje. Taj Uno farba od metala pa ovamo, znači komplet auto rastavlja i skida sve ostatke stare boje, pa onda nanosi za novo šta mu treba.
Ako je on nekad 2010-2011 radio za Bunju nije se proslavio - Bunjin mali me kucn'o na parkingu (udubljena vrata), kao dovezi auto popravice ovaj moj, haj reko, em sam cek'o 7-8 dana em ostala fleka, bas se vidjelo, meni treb'o auto i nisam mog'o vise da cekam, tako ga uzeo
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#49 Re: Autolakirer u Sarajevu

Post by liaar »

SHTEVELEC wrote:
liaar wrote:Ja mogu preporučiti Lakirnicu Uno, imate ga na FB. Momak odlično radi,da je jeftin, nije ni malo. Znam da je prijatelj farbao Fiat GP, išao na mat abarth sivu boju, samo materijal je platio 800 KM, pa skontajte dalje. Taj Uno farba od metala pa ovamo, znači komplet auto rastavlja i skida sve ostatke stare boje, pa onda nanosi za novo šta mu treba.
Ako je on nekad 2010-2011 radio za Bunju nije se proslavio - Bunjin mali me kucn'o na parkingu (udubljena vrata), kao dovezi auto popravice ovaj moj, haj reko, em sam cek'o 7-8 dana em ostala fleka, bas se vidjelo, meni treb'o auto i nisam mog'o vise da cekam, tako ga uzeo
Vjeruj da ne znam, ja sam baš zagledao kod prijatelja kako je ofarbano auto, znači od vađenja motora do rastavljanja auta na dijelove. Doduše tako je bilo dogovoreno, i uredno plaćeno ako ne i preko 2000 KM.
citroen xm

#50 Re: Autolakirer u Sarajevu

Post by citroen xm »

Ako se mijenja boja, onda takvo farbanje jedino i ima smisla. A ne da ispod haube i unutra bude bijeli, a spola zelen.
Post Reply