Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vala je i Zulic ekstra lakirer, pa i onaj iza DZ Omer Maslic dobro radi.... oni u Vojnickom i na Dobrinji 5 sto su radili za Tomic-a....ma ima jos dobrih
Ja sve kontam da odvucem auto kod ovih iza omer maslica
Ne znam kakvi su al kad prolazim vidim tu auta i koja su skuplja i nikad nisam cuo da su nesto sfuserili nek9me i sl
supercali wrote:Ja sve kontam da odvucem auto kod ovih iza omer maslica
Ne znam kakvi su al kad prolazim vidim tu auta i koja su skuplja i nikad nisam cuo da su nesto sfuserili nek9me i sl
supercali wrote:Ja sve kontam da odvucem auto kod ovih iza omer maslica
Dno dna izrovili mi auto uzduž i poprijeko ,trebalo karambolku ofarbati na jednom djelu ,naravno da je nisu skinuli
Prelaz stara nova farba se uredno vidi ,u širokom luku zaobilazite
Najbolje urađeno, sto sam vidio, je iz Speeda i onog lakirera iz Hadzica.. Ja cu ubrzo svoje predati Dzekiju u Buca potoku, pa javim jel sam zadovoljan...
Deadwalkz0rz wrote:Treba mi autolakirer koji bi mi pokrpio par sitnica na limariji ( ogrebotine kljucevima) i ofarbao krov i haubu , vidio sam na piku nekog Sabu , cijena koju je on stavio je prihvatljiva ali me zanima kako radi ( jeli netko imao iskustva) i ima li neki drugi da je bolji,jeftiniji itd sa kojim ste vi imali ikustva?
Edit : i ako moze broj
Treba i meni isto, pored navedenog cijena i kvalitet bitno mi je da ne moram ostaviti auto 15 dana kod njega. Inače ogrebotine s parkinga su u pitanju, na par mjesta su malo dublje, ali većinom su ogrebotine gdje je samo farba oštećena
Deadwalkz0rz wrote:Treba mi autolakirer koji bi mi pokrpio par sitnica na limariji ( ogrebotine kljucevima) i ofarbao krov i haubu , vidio sam na piku nekog Sabu , cijena koju je on stavio je prihvatljiva ali me zanima kako radi ( jeli netko imao iskustva) i ima li neki drugi da je bolji,jeftiniji itd sa kojim ste vi imali ikustva?
Edit : i ako moze broj
Treba i meni isto, pored navedenog cijena i kvalitet bitno mi je da ne moram ostaviti auto 15 dana kod njega. Inače ogrebotine s parkinga su u pitanju, na par mjesta su malo dublje, ali većinom su ogrebotine gdje je samo farba oštećena
U zadnje vrijeme pratim na fcb par ovih auto detailing studija, da ih tako nazovem. Pored onog klasicnog sminkeraja, vecina njih sanira ogrebotine, pa cak i neka veca ostecenja limarije. Urade parcijalno farbanje, poliranje. Car care centar, Blitz auto detailing rade takve stvari, na slikama se cini da rade odlican posao. Ima još nekih, ali ne mogu da se sjetim imena.
1200 pa gore otprilike su cijene koje sam ja cuo e sada nemoj me uzimati za rijec jer nisam se direktno raspitivao a doduse i koji su to dobri majstori
Evo ja cuh da su dobri ovi iza omera a ispostavi se da i oni fusere pa sad kp zna
Ja mogu preporučiti Lakirnicu Uno, imate ga na FB. Momak odlično radi,da je jeftin, nije ni malo. Znam da je prijatelj farbao Fiat GP, išao na mat abarth sivu boju, samo materijal je platio 800 KM, pa skontajte dalje. Taj Uno farba od metala pa ovamo, znači komplet auto rastavlja i skida sve ostatke stare boje, pa onda nanosi za novo šta mu treba.
Jbt pa gdje onda lakirati auto u pm zna li ko kakav je dedovic kao lakirnica
Za servis nemam zamjerki al za lakiranje ne znam jer sam se jednom raspitivao pa su mi rekli da moze kod njih mada ne znam kakvi su
liaar wrote:Ja mogu preporučiti Lakirnicu Uno, imate ga na FB. Momak odlično radi,da je jeftin, nije ni malo. Znam da je prijatelj farbao Fiat GP, išao na mat abarth sivu boju, samo materijal je platio 800 KM, pa skontajte dalje. Taj Uno farba od metala pa ovamo, znači komplet auto rastavlja i skida sve ostatke stare boje, pa onda nanosi za novo šta mu treba.
Ako je on nekad 2010-2011 radio za Bunju nije se proslavio - Bunjin mali me kucn'o na parkingu (udubljena vrata), kao dovezi auto popravice ovaj moj, haj reko, em sam cek'o 7-8 dana em ostala fleka, bas se vidjelo, meni treb'o auto i nisam mog'o vise da cekam, tako ga uzeo
liaar wrote:Ja mogu preporučiti Lakirnicu Uno, imate ga na FB. Momak odlično radi,da je jeftin, nije ni malo. Znam da je prijatelj farbao Fiat GP, išao na mat abarth sivu boju, samo materijal je platio 800 KM, pa skontajte dalje. Taj Uno farba od metala pa ovamo, znači komplet auto rastavlja i skida sve ostatke stare boje, pa onda nanosi za novo šta mu treba.
Ako je on nekad 2010-2011 radio za Bunju nije se proslavio - Bunjin mali me kucn'o na parkingu (udubljena vrata), kao dovezi auto popravice ovaj moj, haj reko, em sam cek'o 7-8 dana em ostala fleka, bas se vidjelo, meni treb'o auto i nisam mog'o vise da cekam, tako ga uzeo
Vjeruj da ne znam, ja sam baš zagledao kod prijatelja kako je ofarbano auto, znači od vađenja motora do rastavljanja auta na dijelove. Doduše tako je bilo dogovoreno, i uredno plaćeno ako ne i preko 2000 KM.