Koristena svijeca u sobi

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
bonkla

#26 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by bonkla »

leet wrote:Sinoć nije bilo struje.
leet wrote:Svaku noć nestaje struje.
Heroj nacije :lol:
newklear

#27 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by newklear »

leet wrote:Svaku noć nestaje struje.
Suze mi na oči... :D :D :D
majmunce

#28 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by majmunce »

Joker88 wrote:
majmunce wrote:
sargon wrote:Nema drugog objasnjenja nego da je "bio u zijanu"... Jedino ako "Desanku Šakić" ne praktikuje uz svijeće...

Jesi li ga pitala odakle svijeća?
Ne nisam ga nista za svijecu pitala. A bubuljica nema i slicno, koga vec to zanima. Kao sto sam vec navela, meni je palio kad sam izgubila nevinost s njim, znaci ipak mislim da svijecu pali samo kad je neka romantika upitanju.
Eto sad je neka druga dobila svijecu... :D

Ne zamaraj se glupostima ... ili se desava jos nesto pa imas razlog da mu ne vjerujes..?
Vec sam navela da to samo radi kad je neka romantika upitanju, zato nesto sumnjam. Mislim meni je samo jednom palio a dugo smo skupa.
Bimmer_

#29 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by Bimmer_ »

Prva pomisao nestalo struje...
Druga, mozda covjek nesto majstorisao pa trebao zagrijat, e sad da ne trosi upaljac upalio svijecu
Treca mozda mu trebao vosak za nesto
Cetvrta mozda mu mama kupila svijecu da ga ne pojede mrakaca
Peta... ma nije sex sigurno vjeruj meni :D
Dee-Dee_13

#30 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by Dee-Dee_13 »

I ja uvijek palim mirisne svijece zbog cigara, ali ako nije bila mirisna svijeca i btw. on je nepusac, postoje danas i svijece protiv komaraca i slicnih insekata...Necemo odmah sve crno gledati...Treba sve prvo dobro ispitati :)
amarcor

#31 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by amarcor »

ja bi odmah posumnjao na najgore :x
majmunce

#32 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by majmunce »

Dee-Dee_13 wrote:I ja uvijek palim mirisne svijece zbog cigara, ali ako nije bila mirisna svijeca i btw. on je nepusac, postoje danas i svijece protiv komaraca i slicnih insekata...Necemo odmah sve crno gledati...Treba sve prvo dobro ispitati :)
Naravno da treba prvo pitati ali svijeca nije protiv komaraca i slicno. Svijeca je obicna s andjelom nacrtanim.
majmunce

#33 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by majmunce »

amarcor wrote:ja bi odmah posumnjao na najgore :x
Pa to se meni i desilo, odma sam pomislila da je svijecu palio nekoj tokom sexa.
Ninoz

#34 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by Ninoz »

a da nije kurcina?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#35 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by Velkoski »

Čuj palio svijeću tokom sexa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
majmunce

#36 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by majmunce »

leet wrote:Čuj palio svijeću tokom sexa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sta je tu smijesno? Molim te, nemoj post ni citati ako nemas sta pametno napisati a ne tako da se zezas :x Hocu samo ozbiljne odgovore.
sargon

#37 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by sargon »

majmunce wrote:
sargon wrote:Nema drugog objasnjenja nego da je "bio u zijanu"... Jedino ako "Desanku Šakić" ne praktikuje uz svijeće...

Ne nisam ga nista za svijecu pitala. A bubuljica nema i slicno, koga vec to zanima. Kao sto sam vec navela, meni je palio kad sam izgubila nevinost s njim, znaci ipak mislim da svijecu pali samo kad je neka romantika upitanju.
Ne vidim razloga sto bi imao svijece pored kreveta... Il se drogira, ili te vara (prevario), ili je ekoloski osvijesten pa nece da pali sijalicu... E sada ti vidi šta je od ovoga... Je li sklonio svijeću nakon što si je vidjela ili je ona još tu?
amarcor

#38 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by amarcor »

majmunce wrote:
amarcor wrote:ja bi odmah posumnjao na najgore :x
Pa to se meni i desilo, odma sam pomislila da je svijecu palio nekoj tokom sexa.
ma 100% ja ne vidim da ima neki drugi razlog :dance:
fejk

#39 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by fejk »

Ma pusti ti to,de ti nama reci kako je tebi bilo tu prvu noc? Prepricaj nam :)
majmunce

#40 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by majmunce »

sargon wrote:
majmunce wrote:

Ne vidim razloga sto bi imao svijece pored kreveta... Il se drogira, ili te vara (prevario), ili je ekoloski osvijesten pa nece da pali sijalicu... E sada ti vidi šta je od ovoga... Je li sklonio svijeću nakon što si je vidjela ili je ona još tu?
Svijeca i dalje stoji tu, uopste je nije sklonio. A ekoloski osvijesten nije, normalno pali sijalice i tako dalje a ne drogira se, kako ja znam.
sheilak

#41 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by sheilak »

majmunce wrote:
Sta je tu smijesno? Molim te, nemoj post ni citati ako nemas sta pametno napisati a ne tako da se zezas :x Hocu samo ozbiljne odgovore.
Pa zaista ne mozes ocekivati ozbiljne odgovore na ovakvo tvoje pitanje. :lol:

Dobila si par sugestija. Sad ili mozes razviti neku svoju teoriju koja ukljucuje drugu zenu, drugog muskarca ili oboje zajedno s njim. Jer, naravno, svijeca u sobi najcesce upucuje na takve stvari. Ili mozes njega pitati. Ovo je nesto smjelije i u rangu je Mission impossible, ali vrijedi pokusati.
taxi_driver

#42 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by taxi_driver »

mozda se poceo drogirati a da ti ne znas. :-) :-)
sargon

#43 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by sargon »

E ovako, da te je prevario ili vara, čim bi sljedeći put vidio svijeću tu na stolu vjerovatno bi je sklonio jer zna da je to "corpus delicti", da bi ga mogla uhvatiti, pitati odakle to itd... Zato je najbolje da ga pitaš za svijeću možda je i nešto bezveze, nemora značiti prevaru...

I još jedna stvar, ljudi kada se sexaju obično pale više svijeća po sobi pa eto ako sumnjaš pogledaj ima li još koja... :D Ali opet najbolje je da ga pitaš...
ko zna, zna!

#44 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by ko zna, zna! »

Prvo, na ovaj komentar imam samo reci :) :) :) :) :)

drugo, moj savjet je da pratis njegovo ponasanje u narednom periodu, svako rijedje vidjanje s tobom, svako prekomjerno tipkanje poruka (prema trecem licu :) ), svako spominjanje nekih novih ljudi u njegovom zivotu (nova drustva), su znak da nesto nije OK. mislim...naci svijecu pored kreveta dugogodisnjeg decka, za koju znas da nije tebi namjenjena, je ozbiljna stvar.

trece, sve i da je ono najgore...nikad ne znas za sta je dobro... (pa nisi valjda mislila samo sa jednim muskarcem biti za cijeli zivot :shock: )
majmunce

#45 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by majmunce »

sargon wrote:E ovako, da te je prevario ili vara, čim bi sljedeći put vidio svijeću tu na stolu vjerovatno bi je sklonio jer zna da je to "corpus delicti", da bi ga mogla uhvatiti, pitati odakle to itd... Zato je najbolje da ga pitaš za svijeću možda je i nešto bezveze, nemora značiti prevaru...

I još jedna stvar, ljudi kada se sexaju obično pale više svijeća po sobi pa eto ako sumnjaš pogledaj ima li još koja... :D Ali opet najbolje je da ga pitaš...
Mozda on ne konta da ce meni na um pasti da je on to mozda koristio tokom sexa? Jer mi smo samo jednom palili svijecu, znaci vjerovatno misli da nebi pomislila na to. A svijeca je velika, tako da je dovoljna ta jedna za romantiku koja mu stoji pored kreveta.
Sunrise00

#46 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by Sunrise00 »

majmunce wrote:
AmirBaa wrote:Jesu li mirisne? Meni stalno u sobi gori mirisna svijeca, dim od cigara me ubi :D
Nije mirisna vec obicna i nacrtani andjeo i stoji u kao saksiju malu, stoji tacno pored kreveta na komodu malu. A inace on ne pusi.
hocel' ti padezi :D
ice2cube

#47 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by ice2cube »

Vara te, ostavi ga ! Sad ces reci da smo svi mi muskarci isti jel tako :D
friskyoreo

#48 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by friskyoreo »

Vara te. Samo ignorisi i pusti da prodje malo da se opusti. Onda jedan dan ga pitaj otvoreno da li te je prevario? Ako ne prizna, reci daj da vidimo telefon, racunar itd itd. Ovo pali samo ako inace nemas obicaj da ga ispitujes. :D :D
Joker88

#49 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by Joker88 »

fejk wrote:Ma pusti ti to,de ti nama reci kako je tebi bilo tu prvu noc? Prepricaj nam :)
To si se registrovao maksuz da to napises :D
zenny

#50 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by zenny »

pa normalno majmunce da ne znas da se drogira, to svi sakrivaju :-| 99,9% je to
Locked