Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sargon wrote:Nema drugog objasnjenja nego da je "bio u zijanu"... Jedino ako "Desanku Šakić" ne praktikuje uz svijeće...
Jesi li ga pitala odakle svijeća?
Ne nisam ga nista za svijecu pitala. A bubuljica nema i slicno, koga vec to zanima. Kao sto sam vec navela, meni je palio kad sam izgubila nevinost s njim, znaci ipak mislim da svijecu pali samo kad je neka romantika upitanju.
Eto sad je neka druga dobila svijecu...
Ne zamaraj se glupostima ... ili se desava jos nesto pa imas razlog da mu ne vjerujes..?
Vec sam navela da to samo radi kad je neka romantika upitanju, zato nesto sumnjam. Mislim meni je samo jednom palio a dugo smo skupa.
Prva pomisao nestalo struje...
Druga, mozda covjek nesto majstorisao pa trebao zagrijat, e sad da ne trosi upaljac upalio svijecu
Treca mozda mu trebao vosak za nesto
Cetvrta mozda mu mama kupila svijecu da ga ne pojede mrakaca
Peta... ma nije sex sigurno vjeruj meni
I ja uvijek palim mirisne svijece zbog cigara, ali ako nije bila mirisna svijeca i btw. on je nepusac, postoje danas i svijece protiv komaraca i slicnih insekata...Necemo odmah sve crno gledati...Treba sve prvo dobro ispitati
Dee-Dee_13 wrote:I ja uvijek palim mirisne svijece zbog cigara, ali ako nije bila mirisna svijeca i btw. on je nepusac, postoje danas i svijece protiv komaraca i slicnih insekata...Necemo odmah sve crno gledati...Treba sve prvo dobro ispitati
Naravno da treba prvo pitati ali svijeca nije protiv komaraca i slicno. Svijeca je obicna s andjelom nacrtanim.
sargon wrote:Nema drugog objasnjenja nego da je "bio u zijanu"... Jedino ako "Desanku Šakić" ne praktikuje uz svijeće...
Ne nisam ga nista za svijecu pitala. A bubuljica nema i slicno, koga vec to zanima. Kao sto sam vec navela, meni je palio kad sam izgubila nevinost s njim, znaci ipak mislim da svijecu pali samo kad je neka romantika upitanju.
Ne vidim razloga sto bi imao svijece pored kreveta... Il se drogira, ili te vara (prevario), ili je ekoloski osvijesten pa nece da pali sijalicu... E sada ti vidi šta je od ovoga... Je li sklonio svijeću nakon što si je vidjela ili je ona još tu?
Ne vidim razloga sto bi imao svijece pored kreveta... Il se drogira, ili te vara (prevario), ili je ekoloski osvijesten pa nece da pali sijalicu... E sada ti vidi šta je od ovoga... Je li sklonio svijeću nakon što si je vidjela ili je ona još tu?
Svijeca i dalje stoji tu, uopste je nije sklonio. A ekoloski osvijesten nije, normalno pali sijalice i tako dalje a ne drogira se, kako ja znam.
Sta je tu smijesno? Molim te, nemoj post ni citati ako nemas sta pametno napisati a ne tako da se zezas Hocu samo ozbiljne odgovore.
Pa zaista ne mozes ocekivati ozbiljne odgovore na ovakvo tvoje pitanje.
Dobila si par sugestija. Sad ili mozes razviti neku svoju teoriju koja ukljucuje drugu zenu, drugog muskarca ili oboje zajedno s njim. Jer, naravno, svijeca u sobi najcesce upucuje na takve stvari. Ili mozes njega pitati. Ovo je nesto smjelije i u rangu je Mission impossible, ali vrijedi pokusati.
E ovako, da te je prevario ili vara, čim bi sljedeći put vidio svijeću tu na stolu vjerovatno bi je sklonio jer zna da je to "corpus delicti", da bi ga mogla uhvatiti, pitati odakle to itd... Zato je najbolje da ga pitaš za svijeću možda je i nešto bezveze, nemora značiti prevaru...
I još jedna stvar, ljudi kada se sexaju obično pale više svijeća po sobi pa eto ako sumnjaš pogledaj ima li još koja... Ali opet najbolje je da ga pitaš...
drugo, moj savjet je da pratis njegovo ponasanje u narednom periodu, svako rijedje vidjanje s tobom, svako prekomjerno tipkanje poruka (prema trecem licu ), svako spominjanje nekih novih ljudi u njegovom zivotu (nova drustva), su znak da nesto nije OK. mislim...naci svijecu pored kreveta dugogodisnjeg decka, za koju znas da nije tebi namjenjena, je ozbiljna stvar.
trece, sve i da je ono najgore...nikad ne znas za sta je dobro... (pa nisi valjda mislila samo sa jednim muskarcem biti za cijeli zivot )
sargon wrote:E ovako, da te je prevario ili vara, čim bi sljedeći put vidio svijeću tu na stolu vjerovatno bi je sklonio jer zna da je to "corpus delicti", da bi ga mogla uhvatiti, pitati odakle to itd... Zato je najbolje da ga pitaš za svijeću možda je i nešto bezveze, nemora značiti prevaru...
I još jedna stvar, ljudi kada se sexaju obično pale više svijeća po sobi pa eto ako sumnjaš pogledaj ima li još koja... Ali opet najbolje je da ga pitaš...
Mozda on ne konta da ce meni na um pasti da je on to mozda koristio tokom sexa? Jer mi smo samo jednom palili svijecu, znaci vjerovatno misli da nebi pomislila na to. A svijeca je velika, tako da je dovoljna ta jedna za romantiku koja mu stoji pored kreveta.
Vara te. Samo ignorisi i pusti da prodje malo da se opusti. Onda jedan dan ga pitaj otvoreno da li te je prevario? Ako ne prizna, reci daj da vidimo telefon, racunar itd itd. Ovo pali samo ako inace nemas obicaj da ga ispitujes.