Kako pomoc frendici: Samopouzdanje - Psiha - Kilaza - On

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Great Cornholio

#26 Re: Kako pomoc frendici: Samopouzdanje - Psiha - Kilaza - On

Post by Great Cornholio »

plain vanilla wrote:
sabina1990 wrote:Halo,
imam jednu prijateljicu, vrlo sam zabrinuta...... njoj je 25 a njemu 55 ! po mom misljenju to nije normalno, lik je cak stariji od njezinog oca kojemu je 47 godina... a moja prijateljica inace ima velike probleme sa samopouzdanjem... ima skoro 120kila i nije bas visoka...stvarno je predebela, uspjela je koje kilo smrsat, isli smo zajedno na plivanje, trebalo je mi mnogo truda dok sam je "nagonila" na to, ali nemogu na drugi nacin opisat njeno tjelesno stanje osim da kazem da je predebela.., ali ipak joj ja zelim indirektno pomoc, imam puno razumjevanja za nju, ali nije to lako... uz to ima psihicke probleme (depresivna je i ponekad cak agresivna), nije psihicki nimalo stabilna, tako da me ponekad vrijedja i vristi na telefon samo sto je zovnem i pitam kako je, no sve je to povezano....: nestabilno psihicko stanje, kilaza i taj muskarac... imam dojam da ona misli da ju nijedan muskarac nasih godina nezeli... pa onda trazi takvog starca kojeme je ona ipak eto kao ljepa...sta ja znam... problem je u tome, da osim mene nema vise nijednu prijateljicu, sve ih je "zacerala" sa svojim ponasanjem... ali dugo se znamo, i bez obzira na to sto se ponasa okrutno prema meni, zelim joj pomoc, ali neznam kako, ako bi joj rekla da taj dedo nije za nju onda bi opet pocela lajat i postala bi agresivna... stvarno neznam sta da radim pomagajte... stalo mi je do nje, ali neznam koliko dugo cu ovo moj trpit, mozda netko zna kome se mogu obratit..stvarno neznam vise dalje... :-( HVALA...
ona ima 25 godina, sto ces joj ti govoriti da je on prestar za nju?
u cijelom ovom postu nisi rekla nijednu lijepu rijec za prijateljicu, samo kritika i izgleda i ponasanja..pusti djevojku da ziv svoj zivot
Jeste ba, prestar je za nju, i vjerovatno je samo iskorištava, ako griješim, ako je s njom iz ljubavi, nek grijeh ide na moju dušu.
Njen glavni problem nije debljina, već depresija, a u depresiju ( pretjerana debljina je posljedica depresije) je zapala zbog slabog samopouzdanja, a slabo samopouzdanje je posljedica lošeg odnosa okoline, prvenstveno roditelja, prema njoj. Ne mislim da su je previše razmazili, jer roditelji koji razmaze djecu ih se ne odriču već ih prezaštićuju čitav život, prije će biti da su to neke bezosjećajne i autoritarne ličnosti, koje joj nisu pružale ljubav, pa je ona morala "prositi" za nju.

Sabina, tebi je jako stalo do prijateljice, znači da je ipak u životu imala i malo sreće :) , ali ipak teško ćeš ti bilo šta sama uraditi da je izvučeš iz teškog stanja u kojem se nalazi.Ti reče da pije antidepresive, znači bila je kod ljekara i ima uspostavljenu dijagnozu. Ja mislim da je jedina šansa da uspiješ pridobiti njene roditelje, jer kao što kažu " Od čega bolest od toga i lijek". Da li je zaposlena, živi sama ili sa tim muškarcem?
gerberica

#27 Re: Kako pomoc frendici: Samopouzdanje - Psiha - Kilaza - On

Post by gerberica »

Starac-jarac :mrgreen:

Stari vole mlade i debele da se imaju sa cim zabavljati ,tako se osjecaju mladje.Ipak kada ustane on je stari bijednik, svaki dan sve stariji.Po pisanju nase sabine 1990 ovaj bas ceprka po dnu a i ona jaranica sa njim.Nasla krpa zakrpu ;-)
underwater

#28 Re: Kako pomoc frendici: Samopouzdanje - Psiha - Kilaza - On

Post by underwater »

gerberica wrote:Starac-jarac :mrgreen:

Stari vole mlade i debele da se imaju sa cim zabavljati ,tako se osjecaju mladje.Ipak kada ustane on je stari bijednik, svaki dan sve stariji.Po pisanju nase sabine 1990 ovaj bas ceprka po dnu a i ona jaranica sa njim.Nasla krpa zakrpu ;-)
Ne hlupetaj dijete
Grohotom ti se smije Sanela.
Dzenkins :mrgreen:

Zenke vole starije :D
Ako je tu ko bjedan, mogu bit samo one...
Great Cornholio

#29 Re: Kako pomoc frendici: Samopouzdanje - Psiha - Kilaza - On

underwater wrote:
Nemoj generalizirati, možda ima žena koje vole 30 godina starije muškarce, ali vjerovatno je to prvenstveno iz interesa, a to jeste jadno.

A te starkelje bi se trebali zapitati da li je sve uredu sa njihovom seksualnošću, možda ganjajući po 30 godina mlađe djevojke liječe neke komplekse.
underwater

#30 Re: Kako pomoc frendici: Samopouzdanje - Psiha - Kilaza - On

Post by underwater »

Great Cornholio wrote:
underwater wrote:
Nemoj generalizirati, možda ima žena koje vole 30 godina starije muškarce, ali vjerovatno je to prvenstveno iz interesa, a to jeste jadno.

A te starkelje bi se trebali zapitati da li je sve uredu sa njihovom seksualnošću, možda ganjajući po 30 godina mlađe djevojke liječe neke komplekse.
Pasha, Silvester Stalone ima 65 ... a pogledaj kako izgleda sa 65
http://www.google.com.my/imgres?num=10& ... 0,s:0,i:74
I sta ti sad hoces kazat, da je bolesna zenka koja bi otisla s njim u krevet pored tebe ziva? :mrgreen:
Ne zaboravi, taj je sa 55 pravio djecu dze god ga zabio ...
Great Cornholio

#31 Re: Kako pomoc frendici: Samopouzdanje - Psiha - Kilaza - On

underwater wrote:
Great Cornholio wrote:
underwater wrote:

Pasha, Silvester Stalone ima 65 ... a pogledaj kako izgleda sa 65
http://www.google.com.my/imgres?num=10& ... 0,s:0,i:74
I tsa ti sad hoces kazat, da je bolesna zenka koja bi otisla s njim u krevet pored tebe ziva? :mrgreen:
Ima 65, znači ima, otprilike, jedno 15 -20 godina života. Ona koja bi sa njim otišla u krevet , samo radi seksa, a mlađa je od njega 30 godina uradila bi to samo zbog njegovih para, jer možda on još uvijek izgleda privlačno ali puno privlačnijih i sposobnijih ima među populacijom njenih godina. Ako bi se neka zaljubila u njega,a ne upustila se u vezu s njim samo radi para, vjerovatno bi se ohladila kad bi skontala da bi zadnjih 30 godina života na Zemlji morala provesti ko udovica, pa se ne bi odlučila na brak.
JThomas

#32 Re: Kako pomoc frendici: Samopouzdanje - Psiha - Kilaza - On

Post by JThomas »

mislim garant izgleda k'o silvester stalone kad ima djevojku od 25 godina i 120 kila... :roll:
Great Cornholio

#33 Re: Kako pomoc frendici: Samopouzdanje - Psiha - Kilaza - On

JThomas wrote:mislim garant izgleda k'o silvester stalone kad ima djevojku od 25 godina i 120 kila... :roll:
Misliš da bi Silveser stzalone izgledao onako kako izgleda bez estetske hirurgije. Ima čovjek ugrađen šaraf na potiljku, pa priteže lice svako jutro :evil: :D

Kako ona Sher vazda ista :? :D
underwater

#34 Re: Kako pomoc frendici: Samopouzdanje - Psiha - Kilaza - On

Post by underwater »

Great Cornholio wrote:Ima 65, znači ima, otprilike, jedno 15 -20 godina života. Ona koja bi sa njim otišla u krevet , samo radi seksa, a mlađa je od njega 30 godina uradila bi to samo zbog njegovih para, jer možda on još uvijek izgleda privlačno ali puno privlačnijih i sposobnijih ima među populacijom njenih godina. Ako bi se neka zaljubila u njega,a ne upustila se u vezu s njim samo radi para, vjerovatno bi se ohladila kad bi skontala da bi zadnjih 30 godina života na Zemlji morala provesti ko udovica, pa se ne bi odlučila na brak.
Ajebote, nane ti eto, jes ti sef racunovodstva u RL?
Shvati da milioni MLADIH zena bi PLATILE da odu s njim u krevet.
Jer je faca. Licnost. Fighter. Strastven. Jaka osoba (ne mislim samo fizicki).
A ti naso racunat koliko mu je zivota ostalo ...
A i to sta ima veze. Bolje zivit 1 godinu ko vuk, nego sto ko pas ...
underwater

#35 Re: Kako pomoc frendici: Samopouzdanje - Psiha - Kilaza - On

Post by underwater »

JThomas wrote:mislim garant izgleda k'o silvester stalone kad ima djevojku od 25 godina i 120 kila... :roll:
Pa mozda konta bolje da ljulja nego da zulja....
Great Cornholio

#36 Re: Kako pomoc frendici: Samopouzdanje - Psiha - Kilaza - On

underwater wrote:
Great Cornholio wrote:Ima 65, znači ima, otprilike, jedno 15 -20 godina života. Ona koja bi sa njim otišla u krevet , samo radi seksa, a mlađa je od njega 30 godina uradila bi to samo zbog njegovih para, jer možda on još uvijek izgleda privlačno ali puno privlačnijih i sposobnijih ima među populacijom njenih godina. Ako bi se neka zaljubila u njega,a ne upustila se u vezu s njim samo radi para, vjerovatno bi se ohladila kad bi skontala da bi zadnjih 30 godina života na Zemlji morala provesti ko udovica, pa se ne bi odlučila na brak.
Ajebote, nane ti eto, jes ti sef racunovodstva u RL?
Shvati da milioni MLADIH zena bi PLATILE da odu s njim u krevet.
Jer je faca. Licnost. Fighter. Strastven. Jaka osoba (ne mislim samo fizicki).
A ti naso racunat koliko mu je zivota ostalo ...
A i to sta ima veze. Bolje zivit 1 godinu ko vuk, nego sto ko pas ...
Takvi su Rambo i Rocky, ne znamo mi kakav je Silvester u RL. Koliko sam upoznat nije imao nešto previše uspjeha u ljubavnom životu, nešto malo malo pa se razvede, pa se oženi.

Nisam računovođa, i ja bih da ne živim ni ko vuk ni ko pas, već ko čovjek, jedno 80 godina. Da poginem u tuči 8-) :lol:
Great Cornholio

#37 Re: Kako pomoc frendici: Samopouzdanje - Psiha - Kilaza - On

underwater wrote:
Pa mozda konta bolje da ljulja nego da zulja....
Ma ne konta ba taj ništa.
JThomas

#38 Re: Kako pomoc frendici: Samopouzdanje - Psiha - Kilaza - On

Post by JThomas »

da ima 205-210 cm visine, e to bi onda bilo da ljulja, a ovako je bolest :roll:
underwater

#39 Re: Kako pomoc frendici: Samopouzdanje - Psiha - Kilaza - On

Post by underwater »

Great Cornholio wrote:Nisam računovođa, i ja bih da ne živim ni ko vuk ni ko pas, već ko čovjek, jedno 80 godina. Da poginem u tuči 8-) :lol:
Znas, kod nas kad oce udat zemsku pa je fale i kazu valjana je ...odma znas da je mezarka, cim je tako fale jel de?
E ufati se i ti kakve valjane, te su ti bez stresa. Pa ces dozivit 80.
I jos nesta. Jebome svak, al meni se ova debela cini pametnija od svih ovih pshijatrica ovde. A especially od ove njene "frendice" sto je zavaljuje po forumu i spijunira s kim se krese. Jebote koji psycho, cuj da joj ona ide doktora trazit...
Great Cornholio

#40 Re: Kako pomoc frendici: Samopouzdanje - Psiha - Kilaza - On

JThomas wrote:da ima 205-210 cm visine, e to bi onda bilo da ljulja, a ovako je bolest :roll:
Da je ipak posmatramo kao ličnost, a ne kao objekat :)
Great Cornholio

#41 Re: Kako pomoc frendici: Samopouzdanje - Psiha - Kilaza - On

underwater wrote: Znas, kod nas kad oce udat zemsku pa je fale i kazu valjana je ...odma znas da je mezarka, cim je tako fale jel de?
E ufati se i ti kakve valjane, te su ti bez stresa. Pa ces dozivit 80.
I jos nesta. Jebome svak, al meni se ova debela cini pametnija od svih ovih pshijatrica ovde. A especially od ove njene "frendice" sto je zavaljuje po forumu i spijunira s kim se krese. Jebote koji psycho, cuj da joj ona ide doktora trazit...
Mene će babo oženit' 8-) :lol:

Šalim se ba, što me zamrzi, pa nisam ništa loše rekao :? :D
gerberica

#42 Re: Kako pomoc frendici: Samopouzdanje - Psiha - Kilaza - On

Post by gerberica »

underwater wrote:
gerberica wrote:Starac-jarac :mrgreen:

Ne hlupetaj dijete
Grohotom ti se smije Sanela.
Dzenkins :mrgreen:

Imam prijateljicu koja je od mene mladja 1 god a muz njen ima godina koliko i moja mama.Ni manje ni vise, tacno toliko.
Kada sam gledala snimak njene svadbe tuzni je izgledala ,kao otac koji vodi kcerku na vjencanje.Sada nakon nekih 15 god on pravo star, a ona se kaje.Koja crna ljubav :-) . Jos malo pa ce mu pelene mjenjati,a o sexu da ne pricam.Rado ga se sjeca :mrgreen: .

Ne hlupam i moze da se smije ko god hoce ali je tako. ;-)
graue_maus

#43 Re: Kako pomoc frendici: Samopouzdanje - Psiha - Kilaza - On

Post by graue_maus »

:-) eeeeeee ta ga zaglibi do kraja............. ali cudne su te debeljuce , svugdje ih moras vuci i na kraju ispadnes kriva jer nije im bilo po ceifu....
dobojlija81

#44 Re: Kako pomoc frendici: Samopouzdanje - Psiha - Kilaza - On

Post by dobojlija81 »

:D :D :D
gerberica

#45 Re: Kako pomoc frendici: Samopouzdanje - Psiha - Kilaza - On

Post by gerberica »

Ima pune ruke posla kako god okrenes :razz:
In love with Bosnia

#46 Re: Kako pomoc frendici: Samopouzdanje - Psiha - Kilaza - On

Post by In love with Bosnia »

Great Cornholio wrote: Ako bi se neka zaljubila u njega,a ne upustila se u vezu s njim samo radi para, vjerovatno bi se ohladila kad bi skontala da bi zadnjih 30 godina života na Zemlji morala provesti ko udovica, pa se ne bi odlučila na brak.
dakle strašno! :lol:

prvo lik pedofil, sad žena mora provesti ostatak života kao udovica...

pravo vas je krenulo večeras! :thumbup:
gerberica

#47 Re: Kako pomoc frendici: Samopouzdanje - Psiha - Kilaza - On

Post by gerberica »

Niko se ne zna uvaliti u ..... kao mi forumasi :lol: . Jedan dan dajemo savjete zeni koju muz maltretira, pa nam zakljucaju temu, a vec drugi dan se bakcemo sa debeljucom koja nece da pliva, ima straca koji pije, pa pije i ona, sva je u haosu. AAAAjjjj ima li kraja :?:
Great Cornholio

#48 Re: Kako pomoc frendici: Samopouzdanje - Psiha - Kilaza - On

In love with Bosnia wrote:
Great Cornholio wrote: Ako bi se neka zaljubila u njega,a ne upustila se u vezu s njim samo radi para, vjerovatno bi se ohladila kad bi skontala da bi zadnjih 30 godina života na Zemlji morala provesti ko udovica, pa se ne bi odlučila na brak.
dakle strašno! :lol:

prvo lik pedofil, sad žena mora provesti ostatak života kao udovica...

pravo vas je krenulo večeras! :thumbup:
Ti nemaš nikakvih ideala :)
In love with Bosnia

#49 Re: Kako pomoc frendici: Samopouzdanje - Psiha - Kilaza - On

Post by In love with Bosnia »

Great Cornholio wrote:
Ti nemaš nikakvih ideala :)
ideali su, jarane, samo danak neiskustvu. ;)
Joker88

#50 Re: Kako pomoc frendici: Samopouzdanje - Psiha - Kilaza - On

Post by Joker88 »

...
Last edited by Joker88 on 09/04/2013 23:37, edited 1 time in total.
Post Reply