Jeste ba, prestar je za nju, i vjerovatno je samo iskorištava, ako griješim, ako je s njom iz ljubavi, nek grijeh ide na moju dušu.plain vanilla wrote:ona ima 25 godina, sto ces joj ti govoriti da je on prestar za nju?sabina1990 wrote:Halo,
imam jednu prijateljicu, vrlo sam zabrinuta...... njoj je 25 a njemu 55 ! po mom misljenju to nije normalno, lik je cak stariji od njezinog oca kojemu je 47 godina... a moja prijateljica inace ima velike probleme sa samopouzdanjem... ima skoro 120kila i nije bas visoka...stvarno je predebela, uspjela je koje kilo smrsat, isli smo zajedno na plivanje, trebalo je mi mnogo truda dok sam je "nagonila" na to, ali nemogu na drugi nacin opisat njeno tjelesno stanje osim da kazem da je predebela.., ali ipak joj ja zelim indirektno pomoc, imam puno razumjevanja za nju, ali nije to lako... uz to ima psihicke probleme (depresivna je i ponekad cak agresivna), nije psihicki nimalo stabilna, tako da me ponekad vrijedja i vristi na telefon samo sto je zovnem i pitam kako je, no sve je to povezano....: nestabilno psihicko stanje, kilaza i taj muskarac... imam dojam da ona misli da ju nijedan muskarac nasih godina nezeli... pa onda trazi takvog starca kojeme je ona ipak eto kao ljepa...sta ja znam... problem je u tome, da osim mene nema vise nijednu prijateljicu, sve ih je "zacerala" sa svojim ponasanjem... ali dugo se znamo, i bez obzira na to sto se ponasa okrutno prema meni, zelim joj pomoc, ali neznam kako, ako bi joj rekla da taj dedo nije za nju onda bi opet pocela lajat i postala bi agresivna... stvarno neznam sta da radim pomagajte... stalo mi je do nje, ali neznam koliko dugo cu ovo moj trpit, mozda netko zna kome se mogu obratit..stvarno neznam vise dalje... :-( HVALA...
u cijelom ovom postu nisi rekla nijednu lijepu rijec za prijateljicu, samo kritika i izgleda i ponasanja..pusti djevojku da ziv svoj zivot
Njen glavni problem nije debljina, već depresija, a u depresiju ( pretjerana debljina je posljedica depresije) je zapala zbog slabog samopouzdanja, a slabo samopouzdanje je posljedica lošeg odnosa okoline, prvenstveno roditelja, prema njoj. Ne mislim da su je previše razmazili, jer roditelji koji razmaze djecu ih se ne odriču već ih prezaštićuju čitav život, prije će biti da su to neke bezosjećajne i autoritarne ličnosti, koje joj nisu pružale ljubav, pa je ona morala "prositi" za nju.
Sabina, tebi je jako stalo do prijateljice, znači da je ipak u životu imala i malo sreće