Rukomet na OI
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Romanista 101%
#26 Re: Rukomet na OI
kakva drama Madjarska-Island 
- Jule
#27 Re: Rukomet na OI
Jos 10 sec do kraja regularnog vremena Island imao +1 i penal. 
- It_is_a_Leclerc
#28 Re: Rukomet na OI
joj joj joj !
Žao mi Islanda.
Žao mi Islanda.
- Tayyip
#29 Re: Rukomet na OI
kakav gol zabi nađi, pa ono neki fudbaleri ne mogu 
- Romanista 101%
#30 Re: Rukomet na OI
Madjarski gulas 
- ultima_palabra
#31 Re: Rukomet na OI
Sjo nafakaša francuskih... a i sudije su im gledali kroz prste maksimalno 
- Artest
#32 Re: Rukomet na OI
sretno crnogorkama sutra...pratio sma im sve tekme, i osvojile su me zajednistvom i voljom za pobjedom. i trener je isto gotivan lik
sutra ce njihovo polufinale oboriti posjetu u Podgorici za nekoliko hiljada...ice samo hard-core Zećani...to je isto dobra vijest za komsije
sutra ce njihovo polufinale oboriti posjetu u Podgorici za nekoliko hiljada...ice samo hard-core Zećani...to je isto dobra vijest za komsije
-
legenda reala
#33 Re: Rukomet na OI
Ma nisu, ipak je ponovo pitanje pobjednika odlučio taj poznati Španski mentalitetultima_palabra wrote:Sjo nafakaša francuskih... a i sudije su im gledali kroz prste maksimalno
- fortaleza
#34 Re: Rukomet na OI
Suci očekivano...ultima_palabra wrote:Sjo nafakaša francuskih... a i sudije su im gledali kroz prste maksimalno

- just principe
#35 Re: Rukomet na OI
steta sto Island- Madjarska ne zavrsi na penale. Mislim da bi to bilo prvi put u povijesti rukometa 
- Doda37
#36 Re: Rukomet na OI
mislis na OI ?just principe wrote:steta sto Island- Madjarska ne zavrsi na penale. Mislim da bi to bilo prvi put u povijesti rukometa
-
legenda reala
#37 Re: Rukomet na OI
Nisam siguran, ali koda sam jednom gledo penale na nekom prvenstvu u prošlosti, ona Njemačka generacija Stephan,Zerbe,Schwarczer,Kretzchmer
Haj baš nek neko provjeri jel prvi put u historiji
Haj baš nek neko provjeri jel prvi put u historiji
- Doda37
#38 Re: Rukomet na OI
Ako mislite uopce a ne samo na OI , Metalopastika izgubila na sedmerce finale kupa prvaka, mada sam siguran bio da su to dobili ali google pokazuje drugacije
( gledao tekmu ali izgleda davno bilo prije 28 godina)
-
legenda reala
#39 Re: Rukomet na OI
I ja tako isto, sad bi se zakleo da sam gledo utakmicu Njemačka je igrala s nekim(ili je prvenstvo se igralo u Njemačkoj), na nekom velikom takmičenju u prošlosti i da su se izvodili sedmerci, ali nigdje na google nemaDoda37 wrote:Ako mislite uopce a ne samo na OI , Metalopastika izgubila na sedmerce finale kupa prvaka, mada sam siguran bio da su to dobili ali google pokazuje drugacije( gledao tekmu ali izgleda davno bilo prije 28 godina)
-
Jokericious
#40 Re: Rukomet na OI
Jao Cupica, kao u glavu ga udario.
Steta sto nece ispasti.
- Romanista 101%
#41 Re: Rukomet na OI
ovo veceras rukometa nije vidjelo, vise licilo na neki borilacki sport
- It_is_a_Leclerc
#42 Re: Rukomet na OI
Hrvati, pored toga što su majstori rukometa, uistinu su i majstori pretjerivanja. Članak na indexu implicira da su Tunižani na Hrvate išli pješadijskim oružjem i dalekomotnim protivavionskim topovima, uz asistenciju meksičkih komandosa, a prava istina je da su Tunižani igrali onu francusku verziju odbrane (što je razumljivo, ako znamo da im je Francuz selektor), uz povremene upotrebe grubljih startova što nikako nije presedan i nešto neviđeno u rukometu.
Ko malo bolje prati rukomet, zna o čemu govorim. Crveni karton za Tunis je nezaslužen jer niko nikog nije udario "laktom u glavu" ( kako nam je objasnio komentator HTV-a, Dobojlija, Drago Ćosić ) već je Tunižanin Hrvata udario po ruci sa loptom, sa leđa, što je nesportski i kažnjivo sa dvije minute.
I molio bih moderaciju da se pripazi na ove rasističke ispade. Nije dovoljno što nas je gore pomenuti Ćosić častio komentarima o Tunižanima kao "divljacima", pa sad da to i ovdje trpimo ?!
Ko malo bolje prati rukomet, zna o čemu govorim. Crveni karton za Tunis je nezaslužen jer niko nikog nije udario "laktom u glavu" ( kako nam je objasnio komentator HTV-a, Dobojlija, Drago Ćosić ) već je Tunižanin Hrvata udario po ruci sa loptom, sa leđa, što je nesportski i kažnjivo sa dvije minute.
I molio bih moderaciju da se pripazi na ove rasističke ispade. Nije dovoljno što nas je gore pomenuti Ćosić častio komentarima o Tunižanima kao "divljacima", pa sad da to i ovdje trpimo ?!
- just principe
#43 Re: Rukomet na OI
ma djaba im nek (ih) se uzdizu koliko hoce Francuzi ce ih po ko zna koji put izbaciti iz takmicenja 
- hrastov žižak
#44 Re: Rukomet na OI
Ne pratim ovaj sport ali gledam sad kvote za polufinala i na Hrvatsku manja kvota nego na Francuze
Ovi ostarili ili šta? Ispade Hrvatska favorit za zlato.
- It_is_a_Leclerc
#45 Re: Rukomet na OI
Francuzi su u silaznoj putanji ove godine.hrastov zizak wrote:Ne pratim ovaj sport ali gledam sad kvote za polufinala i na Hrvatsku manja kvota nego na FrancuzeOvi ostarili ili šta? Ispade Hrvatska favorit za zlato.
A i Hrvatska igra uvjerljivo i dopadljivo. Ja bih rekao da su i glavni favoriti za titulu.
- hrastov žižak
#46 Re: Rukomet na OI
znači ko prođe ovo polufinale ima ogromne šanse da osvoji? Meni se čini da je drugi par ipak slabiji. Ovo bi kao trebalo biti finale prije finala. To bi se moglo pogledat.It_is_a_Leclerc wrote:Francuzi su u silaznoj putanji ove godine.hrastov zizak wrote:Ne pratim ovaj sport ali gledam sad kvote za polufinala i na Hrvatsku manja kvota nego na FrancuzeOvi ostarili ili šta? Ispade Hrvatska favorit za zlato.
A i Hrvatska igra uvjerljivo i dopadljivo. Ja bih rekao da su i glavni favoriti za titulu.
- It_is_a_Leclerc
#48 Re: Rukomet na OI
Hrvati su u grupi dobili Mađare, tako da bi to mogla biti za njih idealna kombinacija.hrastov zizak wrote:znači ko prođe ovo polufinale ima ogromne šanse da osvoji? Meni se čini da je drugi par ipak slabiji. Ovo bi kao trebalo biti finale prije finala. To bi se moglo pogledat.It_is_a_Leclerc wrote:Francuzi su u silaznoj putanji ove godine.hrastov zizak wrote:Ne pratim ovaj sport ali gledam sad kvote za polufinala i na Hrvatsku manja kvota nego na FrancuzeOvi ostarili ili šta? Ispade Hrvatska favorit za zlato.
Šveđanima nisu igrali, ali mislim da im tradicionalno leže, i da odavno nisu izgubili od njih.
- cyprus
#49 Re: Rukomet na OI
Žao mi Islanda
ovi ostali su dosadni i ne interesuju me...
- skeva85
#50 Re: Rukomet na OI
A joj sto bih volio da Madjari uzmu zlato