BH predstavnici na OI

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Locked
bull21

#26 Re: BH predstavnici na OI

Post by bull21 »

Hemera wrote:
Qler wrote:
bull21 wrote:Sad na Eurosportu: Ivana Ninković, naša (Srbin komentator) ali pod zastavom Bosne i Hercegovine... :roll:

Nisam ovo procitao prije, a nisam ga ni cuo kad je to rekao, sa bebom se igrao :)

Moze on pricati kuci kad dodje, ona je pod zastavom BiH, a on nek ide komiti buraniju sa nanom...
Fakat da ne serem po temi.
Ali kako je neće nazvati "naša" kad se i sama zavija u zastavu Srbije.
[img]kat[/img]
Čovjek se ponada da ima neko normalan konačno, ko će i srcem i glavom ići za ovu državu i onda vidiš ovo. Što se mene tiče, da je zlato do zlata, mogu je 'uzeti'. :sad:

Al' što reće, da ne kenjamo po temi. Što se teme tiče, nekako najviše očekujem od Mekića.
Hemera

#27 Re: BH predstavnici na OI

Post by Hemera »

slažem se...pored mekića interesantan mi je i kuglaš mešić
respo

#28 Re: BH predstavnici na OI

Post by respo »

i vi cjepidlacite imam i ja sa sliku u 14-oj godini sa majicom zimbabvea
i sta da sam postao vrhunski sportas?
rekli bi vidi ga vise voli zimbabve od bih
a sa 14 njenih godina ko je znao da ce postati "vrhunska" plivacica?
za nju znali samo u plivackom klubu

uglavnom glupa vam prica
charrrmed

#29 Re: BH predstavnici na OI

Post by charrrmed »

respo wrote:i vi cjepidlacite imam i ja sa sliku u 14-oj godini sa majicom zimbabvea

uglavnom glupa vam prica
Kod nas je zabranjeno nositi natpise "hrvatska" a pogotovo "srbija", sve ostale zemlje su dozvoljene pa tako i zimbabve.... :D
Ne, bez zezanja, djevojka je postavila i fotku sa Novakom Djokovicem i ispod su komentari tipa dva Srpska predstavnika, i slicno, sto je ona odobrila lajkom i komentarom zahvale. :D
Ali nije poenta to, poenta je da je 41. od 46. takmicarki i poenta je u tome koliko malo mi ulazemo u sport. To smo oduvijek znali, ali ove godine je to posebno izrazeno, od stanja u kojem nam se nalaze stadioni preko toga da imamo samo 5 takmicara na OI, stoga ne cudi prica da nasi ljudi radije nastupaju za Hrvatsku i Srbiju.
Last edited by charrrmed on 29/07/2012 13:59, edited 1 time in total.
Hemera

#30 Re: BH predstavnici na OI

Post by Hemera »

neka je glupa prica
s obzirom u kakvom okruzenju zivi logicno je da ce srbijat okolo
i ja da se slikam sa svastikom i postanem neko i nesto to bi me popisalo,popisala je ona samu sebe sa ovim,sa svojih pisljivih 17 godina u guzici
pa prema tome,necemo se dalje peglati ovdje i smetati temu
Eborg

#31 Re: BH predstavnici na OI

Post by Eborg »

Malik Urcic wrote:
Eborg wrote:A što je ovoliko malo naših predstavnika?

Je li nismo imali novac da ih pošaljemo, nismo imali novac da ih pošaljemo na takmičenja po Evropi da se kvalifikuju ili jednostavno nema niko dovoljno dobar da ispuni olimpijske norme?
Ako Srbija, Hrvatska, Slovenija mogu imati po 50+ predstavnika, a mi samo 5, a sigurno da nisu 10 puta talentovaniji od nas, onda dolazimo do zakljucka da mi ne ulazemo i ne radimo akedvatno sa tim mladim sportasima, i kakve rezultate da ocekujemo?. :sad:
Da, ali u šta ulagati? Je li nismo uložili u trenere pa nisu ostvarili rezultate ili su mogli ostvariti rezultate ali nismo uložili u logistiku i putne troškove?
cyprus

#32 Re: BH predstavnici na OI

Post by cyprus »

Pa eto, Ninkovićka je mogla i bolje... Jeste prva u svojoj grupi, ali je zato lošija od svih plivačica koje su nastupile poslije... Ipak, pred njom je vrijeme, pa se nadajmo da će razviti još svoj potencijal...
charrrmed

#33 Re: BH predstavnici na OI

Post by charrrmed »

cyprus wrote:Pa eto, Ninkovićka je mogla i bolje... Jeste prva u svojoj grupi, ali je zato lošija od svih plivačica koje su nastupile poslije... Ipak, pred njom je vrijeme, pa se nadajmo da će razviti još svoj potencijal...
Ali tvoja predvidjanja iz prvog posta su tacna, rekao si da ce biti 7-8 losijih takmicarki od nje i da bi to bio veliki uspjeh, i tako je i bilo. :thumbup:
Tayyip

#34 Re: BH predstavnici na OI

Post by Tayyip »

vidi se određeni napredak kod mladih sportista srpske nacionalnosti. na majicama samo grb srbije, nema karadžića i mladića kao kod onih skijaša sa sokoca.

Naprijed Amele! Ostali me ne zanimaju sekunde jedne.
cyprus

#35 Re: BH predstavnici na OI

Post by cyprus »

charrrmed wrote:
cyprus wrote:Pa eto, Ninkovićka je mogla i bolje... Jeste prva u svojoj grupi, ali je zato lošija od svih plivačica koje su nastupile poslije... Ipak, pred njom je vrijeme, pa se nadajmo da će razviti još svoj potencijal...
Ali tvoja predvidjanja iz prvog posta su tacna, rekao si da ce biti 7-8 losijih takmicarki od nje i da bi to bio veliki uspjeh, i tako je i bilo. :thumbup:
Pa nije to bila neka mudrost za zaključit :-D Vrlo je moguće i da će naš drugi predstavnik u plivanju biti najbolji u svojoj grupi, ali teško da će biti bolji od bilo koga drugog...
Heller

#36 Re: BH predstavnici na OI

Post by Heller »

A gori su mi komentari pa sta hocete ima 17 god, a plivacica iz Litvanije sa najbrzim vremenom ima 15
Bodkin

#37 Re: BH predstavnici na OI

Post by Bodkin »

Heller wrote:A gori su mi komentari pa sta hocete ima 17 god, a plivacica iz Litvanije sa najbrzim vremenom ima 15
najbrzim...to i jeste problem kod nas. prevelika ocekivanja ;-)
mistek

#38 Re: BH predstavnici na OI

Post by mistek »

cyprus wrote:
charrrmed wrote:
Pa nije to bila neka mudrost za zaključit :-D Vrlo je moguće i da će naš drugi predstavnik u plivanju biti najbolji u svojoj grupi, ali teško da će biti bolji od bilo koga drugog...
Pa čovjek ima najlošije vrijeme ove godine u toj grupi.
So What!

#39 Re: BH predstavnici na OI

Post by So What! »

Obustavimo malo priču o Ivani Ninković, kojoj čestitam i na ovom odličnom uspjehu za nju. S obzirom na uslove treniranje i slične stvari, mislim da možemo biti zadovoljni, an jene vrijeme tek dolazi. Znači sljedeće dvije Olimpijade, možemo očekivati nešto više od nje.

A sada se malo prebacimo na ovog gospodina koji prvi nastup ima sutra, kakva su vaša očekivanja?

Image
So What!

#40 Re: BH predstavnici na OI

Post by So What! »

Evo jedan update iz komšiluka:

Srbijanski strijelac Andrija Zlatić osvojio bronzu u disciplini 'Vazdušni pištolj 10 metara'.
iz zadnje klupe

#41 Re: BH predstavnici na OI

Post by iz zadnje klupe »

Cestitske Srbiji, a posebno na normalnom izvjestavanju, bez izraza, podero, dragulj, neviđeni šampion, ćitav svijet odusevljen (za objasnjenje viditi pod Levski)
rajv0sa

#42 Re: BH predstavnici na OI

Post by rajv0sa »

respo wrote:i vi cjepidlacite imam i ja sa sliku u 14-oj godini sa majicom zimbabvea

uglavnom glupa vam prica
:thumbup: , sta ste vi ostalli radili sa 14. god ?
erik2

#43 Re: BH predstavnici na OI

Post by erik2 »

bELMIN_666 wrote:

uglavnom glupa vam prica
:thumbup: , sta ste vi ostalli radili sa 14. god ?
Je l' Zimbabve bio agresor na našu državu ?
Jokericious

#44 Re: BH predstavnici na OI

Post by Jokericious »

So What! wrote:Obustavimo malo priču o Ivani Ninković, kojoj čestitam i na ovom odličnom uspjehu za nju. S obzirom na uslove treniranje i slične stvari, mislim da možemo biti zadovoljni, an jene vrijeme tek dolazi. Znači sljedeće dvije Olimpijade, možemo očekivati nešto više od nje.
Ako ona ima za sedam sekundi slabije vrijeme od najboljih, nista od nje nece postati. Morala bi nas da napreduje. :lol:
A uostalom, sta me briga. Nek ide nastupat za komsije.
Alija Nametnik

#45 Re: BH predstavnici na OI

Post by Alija Nametnik »

erik2 wrote:
Promašeno pitanje. Kakve veze djevojka ima s nečim što je počelo prije nego se i rodila? Šta ti očekuješ od djevojčice koja je rođena na prostoru čija se većina građana vezuje za tu državu? I šta je problem s tom slikom? Ako želi nastupat za BiH, neka nastupa. Njeno je pravo da se slika gdje hoće i kako hoće.
erik2

#46 Re: BH predstavnici na OI

Post by erik2 »

Alija Nametnik wrote:
erik2 wrote:
Promašeno pitanje. Kakve veze djevojka ima s nečim što je počelo prije nego se i rodila? Šta ti očekuješ od djevojčice koja je rođena na prostoru čija se većina građana vezuje za tu državu? I šta je problem s tom slikom? Ako želi nastupat za BiH, neka nastupa. Njeno je pravo da se slika gdje hoće i kako hoće.
Nema ona, ima država na njenoj majici i ja njoj ne zamjerim, zamjerim manipulatorima, a ipak bi mladi ljudi njenih godina trebali znati šta se dešavalo u neposrednoj prošlosti. Naravno zna se o kojoj "istini" uči u RS -u. Toliko od mog topofičarenja.
respo

#47 Re: BH predstavnici na OI

Post by respo »

erik2 wrote:

zimbabve holandija grcka koja je razlika?
Hemera

#48 Re: BH predstavnici na OI

Post by Hemera »

So What! wrote:Obustavimo malo priču o Ivani Ninković, kojoj čestitam i na ovom odličnom uspjehu za nju. S obzirom na uslove treniranje i slične stvari, mislim da možemo biti zadovoljni, an jene vrijeme tek dolazi. Znači sljedeće dvije Olimpijade, možemo očekivati nešto više od nje.

A sada se malo prebacimo na ovog gospodina koji prvi nastup ima sutra, kakva su vaša očekivanja?

Image
tako-tako
u streljastvu su male razlike
npr izmedju prvog i osmog samo 3-4 kruga razlike
bitno je ko je blizi centru
sad je savremenije pa se detaljnije i mjeri svaki hitac
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#49 Re: BH predstavnici na OI

Post by Velkoski »

Porede se Zimbabve i Srbija :lol:
erik2

#50 Re: BH predstavnici na OI

Post by erik2 »

Pitam se samo može li se desiti da se neki reprezentativac Srbije slika u dresu BiH i kakve bi bile tamošnje reakcije na to ? :oops:
Locked