Ma ne vjerujem ja jarane u pola od ovog sto si ti napis'o, ove narodne 'umotvorine'.Smail Aga wrote:Mislim,bez daljnjega da je bolje rakijati,posebno ako ima rakijasicavogosca-beverli-hils wrote:Ma trenutno nisam ni vjernik ni nevjernik, u tom je fazon - tj. prelazno/kreativna faza - pa pitam sta je bolje, da idem rakijat ili da ne idem.Smail Aga wrote:Ja vidio naslov i odma kontao ,neko nekoga prevario sa : najboljim prijateljom,komsijom,bratom,ocem,postarom ,dodaj po potrebi i prebaci u zenski rod ako treba![]()
![]()
![]()
![]()
Kada ono opet neka religija![]()
![]()
Ako si vjernik ganjaj vjernicu ako si nevjernik ganjaj nevjernicu ,ha ya![]()
![]()
![]()
Neces valjda vjernici doci u 2,30 na vrata sa flasom u ruci i reci : Hajde mlada,daj case,ja doveo raju![]()
![]()
![]()
Niti ces nevjernicu za medeni mjesec voditi u obilazak dzamija Afghanistana![]()
![]()
To pitam, sta je bolje, dal' se zadat u vjeru ili u nevjeru. Dal je bolje rakijat sa rakijasicama, ili postit sa postacicama. Prednosti i mane jednog i drugog, pa da se 'kalibriram', sto bi se reklo...![]()
![]()
In vino veritas![]()
Poslije par litara ,svijet je puno jasniji,bistriji,razumljiviji,neces imati tih nedoumica.
Sa nevjernicama ,dzenet je odmah i sad![]()
![]()
![]()
Sa postacicama ,na dzenet se ceka i ceka a mozda i ne doceka.![]()
![]()
Ima u zivotu jednostavnih a velikih mudrosti,koje ti mozda pomognu u izboru .Kao :
Zivi svaki dan ,kao da je zadnji![]()
![]()
Uzmi sve i uzmi odmah![]()
![]()
Ne propustaj nijednu priliku,jer se prilika nece vratiti![]()
![]()
Nikad nemoj biti stidan,uvijek pitaj![]()
![]()
Budi uvijek uporan ,pitaj vise puta![]()
![]()
Ne prihvacaj NE kao odgovor![]()
![]()
Pij puno,pij dobro![]()
![]()
Od jedne pive,bolje su samo dvije pive,od dvije pive bolje su .......![]()
![]()
Toliko o mudrostima . A ako imas love,vidi tu crnku iz oglasa,cure sumnivoga morala su servis za umornu dusu![]()
![]()
Npr. "Sa nevjernicama ,dzenet je odmah i sad " i "Sa postacicama ,na dzenet se ceka i ceka a mozda i ne doceka" - ovo totalno nije tacno - kontra je. I to je cudno, al ono pravo cudno...