bug wrote:ma on je simpatican, to mu je dovoljno

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
bug wrote:ma on je simpatican, to mu je dovoljno

Naravno da ima:)) sestrina drugarica se udala u SWE, sad da li je sretna ne znam.zmijaIzmaj wrote:jel ima iko da se ta prica s neta zavrsila sretno...ono, zivjeli su sretno do kraja zivota...
"Ljubav" je cudna stvar....amra_1977 wrote:vrlo je moguce da se tako nesto desi.meni se svidio momak no medutim nesto mi se nejavlja u zadnje vrijeme,vjerovatno nema vremena za internet kafe.
Bigi...BigusDickus wrote:Cekaj malo, je l' se tema odnosi na upoznavanje preko neta, pa onda negdje kafa itd. ili nekakvu cyber-ljubav, koja se odvija iskljucivo na Internetu...![]()
PAMETNO RECENOzensko wrote:ne znam zasto svi vi potencirate taj 'nesretni kraj' kad je rijec o ljubavi preko neta?
pa koliko vas je imalo 'nesretan kraj' u vezama koje ste ostvarili na 'normalan' nacin?
jedina razlika je nacin upoznavanja i to nema nekakve veze sa 'nesretnim krajevima'..
a sto se tice upoznavanja ljudi preko neta, to je normalna stvar u vremenu u kojem zivimo i ne mora znaciti da sa sobom nosi to 'prokletstvo'
joj sto ti volis da mastas...:) wrote:pa kako da racunam na tebe kao cimerku?_MaYa_ wrote:naravno da smijes da pitas:) wrote:mayo koliko imas godina?
ako smijem pitati
a ja smijem da ne odgovorim
mislim, moram bar biti siguran da si punoljetna...![]()
ne znam zaato je to problem