ljubavni trougao

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
samoTEgledam

#26 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by samoTEgledam »

touch brain wrote:
vazi wrote:
zakonpera wrote:Ovo društvo će definitivno doživjeti propast zbog ŽENA :run:
a vecina muskaraca bi , na zalost, postupila kao i pokretac teme i prihvatila laskanja i krevet...

ovo nije istina...velika vecina muskaraca nebi nikad ovo uradilo..medju nama postoji i kodeks,ustvari nije to kodeks vec neki osjecaj casti koji automatski iskljucuje ovakve stvari....u mom drustvu kad bi netko uradio slicno,bio bi otpisan za sve vijeke vjekova
:thumbup:
Većina pravih jarana ne da bi odbila tako "velikodušnu ponudu" već bi ponuđaćici zalijepila šamarčinu i istog trenutka izvjestila jarana do najsitnijih detalja šta mu je djevojka/supruga pokušala
quarterback

#27 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by quarterback »

rijedak primjerak wrote:Ma kako god zvučalo istinito je i naravno očekujem sve i svašta : na sve sam spreman.Tu mislim
...

Vala kao da pricas o meni kada sebe opisujes s tim da mi jos nije prisla prijateljeva zena :lol:

Drug, manje vise sve je ok, oni su ponovo zajedno, ti jesi napravio losu stvar, ali ne losu koliko si mogao napraviti, ona takodje, u sustini sve je ipak dobro zavrsilo, ti si skinuo veliki kamen s vrata, ali ostao ti je jedan mali da te podsjeca sto i nije lose.

Nemoj patiti za tom osobom, cisto sumnjam da je ona prava osoba za tebe jer ona ima svoj put a to sto su se tvoj i njen privremeno poklopili ne znaci da bi to bilo stalno. U nekim periodima nakon raskida i ja sam nalijetao na djevojke koje su zaokupljivale moju paznju privremeno, pa se nesto vidjas, pa saljes poruke, pa nadjete nekakve zanimacije, idete lijevo desno, nesto kao pocetak veze, nesto se kao nadas, pa budes sretan, pa blistas, pa ti svi kazu jao ti si se promjenio, a u stvari ti je samo neka druga osoba zaokupila paznju privremeno. I onda kada se to iz nekog razloga prekine, a da u stvari nije nista ni pocelo, ti pocnes da tugujes i cini ti se da si maltene izgubio osobu koja ti je vrijednija od one osobe za kojom si patio prije nje :)

Druze to je samo zelja da ne budemo sami, da imamo nekoga uz sebe, nista drugo.

Mislim da mozes biti sretan sto je zavrsilo tako kako je zavrsilo, a tebi mala cvoka jer si pomislio da budes sa prijateljevom suprugom. Posto nisi bio - mala cvoka, da si bio - e onda ne bi bila ni cvoka, ni mala :D

Sretno drugar i dobro otvori oci, a tajnu koju cuvas - cuvaj za sebe i nadaj se da ce je i ona cuvati za sebe.
Last edited by quarterback on 15/07/2012 15:05, edited 1 time in total.
Walter76

#28 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by Walter76 »

samoTEgledam wrote:
touch brain wrote:
vazi wrote: a vecina muskaraca bi , na zalost, postupila kao i pokretac teme i prihvatila laskanja i krevet...

ovo nije istina...velika vecina muskaraca nebi nikad ovo uradilo..medju nama postoji i kodeks,ustvari nije to kodeks vec neki osjecaj casti koji automatski iskljucuje ovakve stvari....u mom drustvu kad bi netko uradio slicno,bio bi otpisan za sve vijeke vjekova
Većina pravih jarana ne da bi odbila tako "velikodušnu ponudu" već bi ponuđaćici zalijepila šamarčinu i istog trenutka izvjestila jarana do najsitnijih detalja šta mu je djevojka/supruga pokušala
Potpis, i jos bi mu pokazao sve poruke koje je slala njegova drolja pa cak i pred njim zvao istu da mu dokazem u koga se napaljeni idiot zaljubio uz opasku gdje su mu bile oci. A onda bi ga licno namlatio ako bi joj budala cak htjeo oprostiti uz komentar da nikakvu bolju nije ni zasluzio.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
S4mpion

#29 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by S4mpion »

ovo nije istina...velika vecina muskaraca nebi nikad ovo uradilo..medju nama postoji i kodeks,ustvari nije to kodeks vec neki osjecaj casti koji automatski iskljucuje ovakve stvari....u mom drustvu kad bi netko uradio slicno,bio bi otpisan za sve vijeke vjekova[/quote]
Većina pravih jarana ne da bi odbila tako "velikodušnu ponudu" već bi ponuđaćici zalijepila šamarčinu i istog trenutka izvjestila jarana do najsitnijih detalja šta mu je djevojka/supruga pokušala[/quote]

Ahaa,u tom slucaju ces izgubiti jarana za sva vremena. :!: Razmisli malo,kome ce on vise vjerovati,tebi ili svojoj zeni???Koliko god jaranstvo bilo dobro,kad-tad ce biti unisteno,ili svedeno na minimum zbog zene,tako stvari idu...Ja sam imao jarana s kojim sam se druzio 9 godina(od 5.razreda osnovne,zajedno isli u razred),skoro svako vece,eventualno svako drugo smo izlazili u grad.Kasnije je on nasao djevojku i ona ga je priklonila svom drustvu,sada se vidjamo u vrh glave jednom u tri mjeseca(i to kad se sretnemo na ulici).Takvi su 90% muskaraca,jednostavno ne znaju postovati prijateljstvo...
quarterback

#30 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by quarterback »

Prijatelja mozes manje vidjati ali to ne znaci da je prijateljstvo slabije, ako ste mladji momci pomirite se sa tim da ce vam prijatelji "nestajati" kako jedan po jedan ulaze u ozbiljne veze i brakove, nestanu na par godina pa se onda polako vrate, vidjacete se ponovo ali nikada u onoj mjeri u kojoj ste se vidjali dok ste bili bez obaveza u zivotu.

Ne krivite za to ni prijatelje, ni njihove zene, to je zivot jednostavno.

A to sto osudujete ovog momka i zenu njegovog prijatelja, lako je ovako sa distance misliti o tome i govoriti kako bi nekoga razbili radi prevare. Ja bih ovo ja bih ono... Vidio bih vas da se zaista nadjete u takvoj situaciji sta bi uradili. Forum i palamudjenje po istom je jedno, stvarni zivot nesto sasvim drugo.
Platformas

#31 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by Platformas »

S4mpion wrote: Ahaa,u tom slucaju ces izgubiti jarana za sva vremena. :!: Razmisli malo,kome ce on vise vjerovati,tebi ili svojoj zeni???Koliko god jaranstvo bilo dobro,kad-tad ce biti unisteno,ili svedeno na minimum zbog zene,tako stvari idu...Ja sam imao jarana s kojim sam se druzio 9 godina(od 5.razreda osnovne,zajedno isli u razred),skoro svako vece,eventualno svako drugo smo izlazili u grad.Kasnije je on nasao djevojku i ona ga je priklonila svom drustvu,sada se vidjamo u vrh glave jednom u tri mjeseca(i to kad se sretnemo na ulici).Takvi su 90% muskaraca,jednostavno ne znaju postovati prijateljstvo...
Halo ba, s kime se to ti druzis, kakvih 90 % ?

Ja cu ti reci da 90% muskaraca postuje prijateljstvo i nikada nebi uradilo ovo sto je pokretac teme uradio.
touch brain

#32 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by touch brain »

S4mpion wrote:
ako ti jaran i pored dokaza ne vjeruje onda je idiot..cak i da se prijateljstvo raspadne makar nisi ispao govno i kresnuo mu zenu/djevojku
quarterback wrote:
slazem se da je zivot jedno a forum drugo..ali sta je on ocekivao?da cemo mu ljudi pljeskat i pisat mu kako je cool i kako je jebac :? znas kako se kaze:junaci se poznaju na muci..on je svojim djelima pokazao da nema ni morala ni casti jer prijatelj ti to nebi nikad uradio
Last edited by touch brain on 15/07/2012 16:03, edited 1 time in total.
Halcyon

#33 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by Halcyon »

touch brain wrote:
vazi wrote:
zakonpera wrote:Ovo društvo će definitivno doživjeti propast zbog ŽENA :run:
a vecina muskaraca bi , na zalost, postupila kao i pokretac teme i prihvatila laskanja i krevet...

quarterback

#34 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by quarterback »

touch brain wrote:
S4mpion wrote:
ako ti jaran i pored dokaza ne vjeruje onda je idiot..cak i da se prijateljstvo raspadne makar nisi ispao govno i kresnuo mu zenu/djevojku
quarterback wrote:
slazem se da je zivot jedno a forum drugo..ali sta je on ocekivao?da cemo mu ljudi pljeskat i pisat mu kako je cool i kako je jebac :? znas kako se kaze:junaci se poznaju na muci..on je svojim djelima pokazao da nema ni morala ni casti jer prijatelj ti to nebi nikad uradio
Ma momak je podjelio sa nama svoje iskustvo, svjestan je i sam svih aspekata ovoga kroz sta su prosli svi ...
Ne bih sudio o bilo cemu kroz sta sam nisam prosao
rijedak primjerak

#35 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by rijedak primjerak »

Ma ne razmiješ ti to druže sudija......
Last edited by rijedak primjerak on 16/07/2012 14:17, edited 1 time in total.
Layne

#36 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by Layne »

rijedak primjerak wrote:kuća sa 2 stana,auto, itd....stalni posao u državnoj firmi itd...
jebo trougao, kako si ovo uspio na današnjem vaktu?
em11r

#37 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by em11r »

Ne skonta ja, jesil ti nju puko ili ne ? Nesto pises odgadjao si do neki dan, nisi bio istrajan da sumiramo to prvo :) :bih: :bih:
_Saša_

#38 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by _Saša_ »

E jbg prevazisao si sebe u izmisljanju tema! Slijedeci put vjerovatno ces naci jos nesto neboloznije za pricu, ocekujem nekrofiliju ili bar pedofiliju.. :D
zubi

#39 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by zubi »

Layne wrote:
rijedak primjerak wrote:kuća sa 2 stana,auto, itd....stalni posao u državnoj firmi itd...
jebo trougao, kako si ovo uspio na današnjem vaktu?
Ghost_Rider_XXX

#40 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by Ghost_Rider_XXX »

Jebo tebe k'o jarana i ko insana. Djevojka/žena bivša ili sadašnja mog jarana može biti jedino i samo jaran. Da sam na tvom mjestu izbacio bih sva ogledala iz kuće, jer ja se ne bih mog'o pogledat u ogledalu.
Layne

#41 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by Layne »

žene mojih prijatelja su i moje žene :mrgreen: :mrgreen:
S4mpion

#42 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by S4mpion »

Platformas wrote:
S4mpion wrote: Ahaa,u tom slucaju ces izgubiti jarana za sva vremena. :!: Razmisli malo,kome ce on vise vjerovati,tebi ili svojoj zeni???Koliko god jaranstvo bilo dobro,kad-tad ce biti unisteno,ili svedeno na minimum zbog zene,tako stvari idu...Ja sam imao jarana s kojim sam se druzio 9 godina(od 5.razreda osnovne,zajedno isli u razred),skoro svako vece,eventualno svako drugo smo izlazili u grad.Kasnije je on nasao djevojku i ona ga je priklonila svom drustvu,sada se vidjamo u vrh glave jednom u tri mjeseca(i to kad se sretnemo na ulici).Takvi su 90% muskaraca,jednostavno ne znaju postovati prijateljstvo...
Halo ba, s kime se to ti druzis, kakvih 90 % ?

Ja cu ti reci da 90% muskaraca postuje prijateljstvo i nikada nebi uradilo ovo sto je pokretac teme uradio.
Pogresno si me shvatio,slazem se sa tvojom tvrdnjom :thumbup: ,ali moja tvrdnja se odnoslila na to koliko muskarci zapostave svoje prijatelje kada nadju curu :thumbup:
Layne

#43 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by Layne »

S4mpion wrote:Pogresno si me shvatio,slazem se sa tvojom tvrdnjom :thumbup: ,ali moja tvrdnja se odnoslila na to koliko muskarci zapostave svoje prijatelje kada nadju curu :thumbup:
nije to zapostavljanje, život tako funkcioniše..
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#44 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by Velkoski »

bros before hoes 8-)
S4mpion

#45 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by S4mpion »

quarterback wrote:Prijatelja mozes manje vidjati ali to ne znaci da je prijateljstvo slabije, ako ste mladji momci pomirite se sa tim da ce vam prijatelji "nestajati" kako jedan po jedan ulaze u ozbiljne veze i brakove, nestanu na par godina pa se onda polako vrate, vidjacete se ponovo ali nikada u onoj mjeri u kojoj ste se vidjali dok ste bili bez obaveza u zivotu.

Ne krivite za to ni prijatelje, ni njihove zene, to je zivot jednostavno.

A to sto osudujete ovog momka i zenu njegovog prijatelja, lako je ovako sa distance misliti o tome i govoriti kako bi nekoga razbili radi prevare. Ja bih ovo ja bih ono... Vidio bih vas da se zaista nadjete u takvoj situaciji sta bi uradili. Forum i palamudjenje po istom je jedno, stvarni zivot nesto sasvim drugo.
Nije bas da prijateljstvo nestaje,pa se vrati,ovaj i jos nekoliko njih su bas postali supci pravi 8-) -zovnes ga na jebenu kafu nakon 2 mjeseca,odma mu se krv u ocima javi :x i ono vidis da nece da se uopste sretne sa starim prijateljima.OK je kad frajer zapostavi prijatelje radi djevojke,ali da ih totalno otpili,to je supacki :lol: :lol:
Irelevantan

#46 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by Irelevantan »

Pa nisu džaba stari rekli :

KUČU čuvaj od dušmana ,

ŽENU od prijatelja :wink:

Samo da znaš, meni da si to uradio, i još mi u kuču dolaziš jedeš moj hljeb i praviš mi se prijatelj, a da saznam, upotrijebi maštu :evil:

Ljigavac, bijednik :mrgreen: to su riječi koje te opisuju,
Irelevantan

#47 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by Irelevantan »

Ghost_Rider_XXX wrote:Jebo tebe k'o jarana i ko insana. Djevojka/žena bivša ili sadašnja mog jarana može biti jedino i samo jaran. Da sam na tvom mjestu izbacio bih sva ogledala iz kuće, jer ja se ne bih mog'o pogledat u ogledalu.

:thumbup: :thumbup: :sax:
quarterback

#48 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by quarterback »

S4mpion wrote: Nije bas da prijateljstvo nestaje,pa se vrati,ovaj i jos nekoliko njih su bas postali supci pravi 8-) -zovnes ga na jebenu kafu nakon 2 mjeseca,odma mu se krv u ocima javi :x i ono vidis da nece da se uopste sretne sa starim prijateljima.OK je kad frajer zapostavi prijatelje radi djevojke,ali da ih totalno otpili,to je supacki :lol: :lol:
A nista onda, svojim putem...
quarterback

#49 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by quarterback »

Layne wrote:žene mojih prijatelja su i moje žene :mrgreen: :mrgreen:
:lol:
plejka2

#50 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by plejka2 »

Po naslovu kontam zegate se međusobno al kad sam ostatak procito dođoh do drugog zakljucka.Neznam ja licno takvu stvar nebi nikad napravio cisto iz postovanja prema prijatelju a nju ko jebe kupio bi joj vibrator. :razz:
Locked