rijedak primjerak wrote:Ma kako god zvučalo istinito je i naravno očekujem sve i svašta : na sve sam spreman.Tu mislim
...
Vala kao da pricas o meni kada sebe opisujes s tim da mi jos nije prisla prijateljeva zena
Drug, manje vise sve je ok, oni su ponovo zajedno, ti jesi napravio losu stvar, ali ne losu koliko si mogao napraviti, ona takodje, u sustini sve je ipak dobro zavrsilo, ti si skinuo veliki kamen s vrata, ali ostao ti je jedan mali da te podsjeca sto i nije lose.
Nemoj patiti za tom osobom, cisto sumnjam da je ona prava osoba za tebe jer ona ima svoj put a to sto su se tvoj i njen privremeno poklopili ne znaci da bi to bilo stalno. U nekim periodima nakon raskida i ja sam nalijetao na djevojke koje su zaokupljivale moju paznju privremeno, pa se nesto vidjas, pa saljes poruke, pa nadjete nekakve zanimacije, idete lijevo desno, nesto kao pocetak veze, nesto se kao nadas, pa budes sretan, pa blistas, pa ti svi kazu jao ti si se promjenio, a u stvari ti je samo neka druga osoba zaokupila paznju privremeno. I onda kada se to iz nekog razloga prekine, a da u stvari nije nista ni pocelo, ti pocnes da tugujes i cini ti se da si maltene izgubio osobu koja ti je vrijednija od one osobe za kojom si patio prije nje
Druze to je samo zelja da ne budemo sami, da imamo nekoga uz sebe, nista drugo.
Mislim da mozes biti sretan sto je zavrsilo tako kako je zavrsilo, a tebi mala cvoka jer si pomislio da budes sa prijateljevom suprugom. Posto nisi bio - mala cvoka, da si bio - e onda ne bi bila ni cvoka, ni mala
Sretno drugar i dobro otvori oci, a tajnu koju cuvas - cuvaj za sebe i nadaj se da ce je i ona cuvati za sebe.