Ferrari F430 spider na bh tablama
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- smurf
#26 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
Zasto haos? Bas bi nam bilo svima dobro, jednom od nas dvojice bi malo prisjelo kada bi se placao ceh... ali neka si ti ismijao moj post.
-
klixo
#27 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
Kako ne zavidis ? Pogledaj sta si napisao , je li reketar , mafijas , placeni ubica... Izvini , ali ja sam taj dio shvatio kao zavist. Sto se mene tice da je Bog dom sto vise ovakvih automobila u gradu da moze turist reci "vidio sam 5 ferarija , 10 r8ica i šesnest panemera u Sarajevu". Nekom je auto motiv , npr. Orman taj covjek veliki zaljubljenik u automobile , ucestvovao je u mnogim brdskim trkama.Gorštak wrote:Gorštak wrote:Danas ja na naplatne kućice u Jošanici kad se ispred mene ubaci nov Ferrari F430 spiderali na bh tablama
![]()
Živo me interesuje ko li je ponosni vlasnik?
Je li megaprivrednik, perač para, diler, plaćeni ubica... ili možda samo dobrostojeći freak kojem je propeti konjić afrodizijak pa je žrtvovao štošta da bi sjeo za taj volan.
Baš sam znatiželjan, a na forumu se sve zna
Na osnovu čega si zaključio da su sve mafijaši, ubice i reketari?nidokralj wrote:ma nemojte se ljudi opterecivati ciji je Ferrari, po nasem narodu sve su mafijasi , ubice,reketari....ne mozes nas ubijediti da je regularno kupljen
Ja to nisam napisao.
Takvo auto na bh tablama je bez sumnje kuriozitet. Ne zavidim ponosnom vlasniku, ne osuđujem ga, ne divim mu se (kao ti naprimjer). Pitao sam o njemu iz čiste znatiželje. Mahalaš u meni.klixo wrote:Vala halal mu pita nek ga je kupio samo zbog takvih kao ti. A ti sad drkaj po njemu.
-
alenthekiller
#28 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
Pazi sad, moj otac koji je u ratu bio u Vikicevim, izasao bez kuce, bez icega. Jeo sam hranu iz crvenog krsta, cekao u redovima za tanjir pure, bukvalno. Da mi pola marke i kaze evo za tri dana u skolu. Bio sam sretan kad nadjem nesto hrane. Sad crnci u Afganistanu sedmu godinu, stao jednom na minu i hvala Bogu nista mu skoro nije bilo. Sad ima pare da kupi ovog istog ferrarija, aston martina db9, r8 audija, gallarda, bently continental gt-a. Sve smo gledali zajedno. Na kraju se odlucili za obicnog rav4. I ti kazes da nije moguce. Pancir, sljem na glavu i u afganistan idi lomi se na +40 11 mjeseci u godini i moguce je. I kupit ces sebi istog ako ne i boljeg nekog. Ja bi volio da ih ima jos po Sarajevu, neka uzivaju ljudi, nek' se preseravaju koliko hoce. Samo privlace paznju a to u danasnjem drustvu nije preporucljivo.Melami wrote:najgori su ovi sto ih brane, kao mi ljubomorni.
Prostom racunicom dodjes do zakljucka da je nemoguce postenom covjeku ovo kupiti i to je tako, Zemlja je skoro izasla iz rata i svi su poceli od nekog pocetka, tako da ne znam ko bi mogao tako firmu dici na noge za kratak period i imati milione i milione ako nije bilo nekakvih skrivenih igraca. Da ne pricamo o tome da ovakva auta vozaju samo politicari, tj njihovi sinovi, a sad kako oni imaju toliko ''ustedjevinu'' znamo svi.
nemojte pricati suplje neka ga, zaradio posteno itd. Ne pricamo o mercedesu, audiju,bmw, infinitiju itd, pricamo o ferariju.
Kao sto neko rece, imo je Gasi nekog ferarija, a znamo ko je on.
- ElRe
#29 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
Dobro je, ovi nase jos nemaju stila za Maserati, Astom Martin, ili nisu culi za njih.
Porsche, Lambo i Ferari su isfurali...
- nidokralj
#30 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
nekima ocito nije jasno da postoje ljudi koji jednostavno uzivaju u autima, vole da se voze u finom,brzom...nije za sviju auto samo prevozno sredstvo, nekima je to hobi i to cesto nema veze sa komsilukom, kurcenjem itd.
-
klixo
#31 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
O ukusima se ne raspravlja.ElRe wrote:Dobro je, ovi nase jos nemaju stila za Maserati, Astom Martin, ili nisu culi za njih.
-
emko1234
#32 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
normalno, kad se radi i kad se radi i kad se radi a ne trosis vise nego sto imas, sigurno ces uspjeti. ne mozemo svi zaradit ferarija, al mozemo zaradit ono sto nam treba. jedini problem je sto ovdje ljudi imaju previse predrasuda. oni koji imaju su svi nuzno lopovi, kriminacli, dileri i profiteri. a oni koji nemaju su oni od kojih su ovi iz prve skupine oteli.alenthekiller wrote:Pazi sad, moj otac koji je u ratu bio u Vikicevim, izasao bez kuce, bez icega. Jeo sam hranu iz crvenog krsta, cekao u redovima za tanjir pure, bukvalno. Da mi pola marke i kaze evo za tri dana u skolu. Bio sam sretan kad nadjem nesto hrane. Sad crnci u Afganistanu sedmu godinu, stao jednom na minu i hvala Bogu nista mu skoro nije bilo. Sad ima pare da kupi ovog istog ferrarija, aston martina db9, r8 audija, gallarda, bently continental gt-a. Sve smo gledali zajedno. Na kraju se odlucili za obicnog rav4. I ti kazes da nije moguce. Pancir, sljem na glavu i u afganistan idi lomi se na +40 11 mjeseci u godini i moguce je. I kupit ces sebi istog ako ne i boljeg nekog. Ja bi volio da ih ima jos po Sarajevu, neka uzivaju ljudi, nek' se preseravaju koliko hoce. Samo privlace paznju a to u danasnjem drustvu nije preporucljivo.Melami wrote:najgori su ovi sto ih brane, kao mi ljubomorni.
Prostom racunicom dodjes do zakljucka da je nemoguce postenom covjeku ovo kupiti i to je tako, Zemlja je skoro izasla iz rata i svi su poceli od nekog pocetka, tako da ne znam ko bi mogao tako firmu dici na noge za kratak period i imati milione i milione ako nije bilo nekakvih skrivenih igraca. Da ne pricamo o tome da ovakva auta vozaju samo politicari, tj njihovi sinovi, a sad kako oni imaju toliko ''ustedjevinu'' znamo svi.
nemojte pricati suplje neka ga, zaradio posteno itd. Ne pricamo o mercedesu, audiju,bmw, infinitiju itd, pricamo o ferariju.
neko ne razmislja da mozda u ovoj prvoj grupi ima pravih radnika, i ljudi koji se bore. a da u ovoj drugoj ima lezihljebovica koji sreci traze u kladionici a sve su im drugi krivi.
-
Miro Spiro
- Grijem se na: toplotna pumpa
- Vozim: Jensen Interceptor
#33 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
Zato sjedis u USA i vozis aute koji cure na sve strane,raspadaju im se mijenjaci itd a srce i dusa ti u BiH i na ovom forumu.
-
emko1234
#34 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
melami kralju, ne znam koliko ti je godina. al valjda si dosad naucio da se ljudi djele na dobre i lose i da to nema veze s bogom, vjerom i ideologijom.
- burek_in_space
#35 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
Tema ce biti privremeno zatvorena, dok ne banujem one koji su zasluzhili.
- burek_in_space
#36 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
@Melami, 14 dana ban...
Edit: a na ovaj drugi account trajni 15 jul 2012, 20:19 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» L3anr1nho
Edit: a na ovaj drugi account trajni 15 jul 2012, 20:19 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» L3anr1nho
- karanana
#37 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
vidjeh ga i ja ide autoputem prema sarajevu jucer oko pola 11.
ma sta ja znam....kad bi se nas narod manje brinuo o drugima a vise o sebi, mozda bi na nasim ulicama imali i vise ovakvih makina.
ma sta ja znam....kad bi se nas narod manje brinuo o drugima a vise o sebi, mozda bi na nasim ulicama imali i vise ovakvih makina.
- dottore
#38 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
jel šalt ili automat ?
Ako je automat, mogao bi imat problema, a servis ...
Ako je automat, mogao bi imat problema, a servis ...
-
shin
#39 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
Druga ruka auto, sada je 458 spider atraktivan 
- Hemera
#40 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
da nije slučajno pisalo na vratima escape,ali ovo e kao @ zavrnuto?Gorštak wrote:Danas ja na naplatne kućice u Jošanici kad se ispred mene ubaci nov Ferrari F430 spiderali na bh tablama
![]()
Je li megaprivrednik, perač para, diler, plaćeni ubica... ili možda samo dobrostojeći freak kojem je propeti konjić afrodizijak pa je žrtvovao štošta da bi sjeo za taj volan.
Baš sam znatiželjan, a na forumu se sve zna![]()
bila su dva auta,prije sff-a po gradu se vozala,sinoc sam i ja jednog vidjela na socijalnom
- moa
#41 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
Jel dizel
jel tdi sa crveni tdi ..hahahah
- Janjicar
#42 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
Imam i ja ferrarija, samo znak mu je malo cudan ?? Da nije mozda "falš"
-
alenthekiller
#43 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
nije, ovaj je getaca kumemoa wrote:Jel dizel![]()
jel tdi sa crveni tdi ..hahahah
-
Mlad i Nevin
#44 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
Jel mu ono ugrađen plin? Vidim dvije bočice unutra pa rekoh da nije sekvent kakav....
-
alenthekiller
#45 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
rece mi drug iz zenice, auto je odande, neki tamo sto je ubijen mafijas pa sto se sa njim druzio neki kupio sinu auto to. Kaze dodje ispred nekog objekta, ne znam rece mi ime i pali novcanice od 50 KM
zna i ime i prezime, pitat cu jer sam zaboravio 
- S4mpion
#46 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
Koji papanlukalenthekiller wrote:rece mi drug iz zenice, auto je odande, neki tamo sto je ubijen mafijas pa sto se sa njim druzio neki kupio sinu auto to. Kaze dodje ispred nekog objekta, ne znam rece mi ime i pali novcanice od 50 KM![]()
zna i ime i prezime, pitat cu jer sam zaboravio
- zambaklija
#47 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
ma kako onaj vic ide o punici,3 zeta i tastuGorštak wrote:Danas ja na naplatne kućice u Jošanici kad se ispred mene ubaci nov Ferrari F430 spiderali na bh tablama
![]()
Baš sam znatiželjan, a na forumu se sve zna![]()
-
azdralovic
#48 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
stvar je u tome koliko dugo ces moci da ga vozas... jeli mjesec-dva afganistana vrijedan jednog servisa za ferrari to je pravo pitanje... nije nemoguce samo je neprakticnoalenthekiller wrote:Pazi sad, moj otac koji je u ratu bio u Vikicevim, izasao bez kuce, bez icega. Jeo sam hranu iz crvenog krsta, cekao u redovima za tanjir pure, bukvalno. Da mi pola marke i kaze evo za tri dana u skolu. Bio sam sretan kad nadjem nesto hrane. Sad crnci u Afganistanu sedmu godinu, stao jednom na minu i hvala Bogu nista mu skoro nije bilo. Sad ima pare da kupi ovog istog ferrarija, aston martina db9, r8 audija, gallarda, bently continental gt-a. Sve smo gledali zajedno. Na kraju se odlucili za obicnog rav4. I ti kazes da nije moguce. Pancir, sljem na glavu i u afganistan idi lomi se na +40 11 mjeseci u godini i moguce je. I kupit ces sebi istog ako ne i boljeg nekog. Ja bi volio da ih ima jos po Sarajevu, neka uzivaju ljudi, nek' se preseravaju koliko hoce. Samo privlace paznju a to u danasnjem drustvu nije preporucljivo.Melami wrote:najgori su ovi sto ih brane, kao mi ljubomorni.
- karanana
#49 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
- babo, jeli ferari crveno auto sa konjicem?
- jeste hamza.
- babo, mislim da nas upravo pokusava prestici.

jeli to taj sa naseg autoputa?
- jeste hamza.

-
klixo
#50 Re: Ferrari F430 spider na bh tablama
E ovo se zove cipovanje , 1 KS vise bez ikakvih posljedica za motor.karanana wrote:- babo, jeli ferari crveno auto sa konjicem?
- jeste hamza.