đSunrise00 wrote:a test za trudnocu?
ko sto neko gore rece, jaaaako tesko da moze zatrudniti poslije menstruacije odmah, plodni dani i to
jeli test najbolje uradit kad prodje mjesec dana, ono ako nedobije pa onda da uradi?
Moderator: anex
đSunrise00 wrote:a test za trudnocu?
ko sto neko gore rece, jaaaako tesko da moze zatrudniti poslije menstruacije odmah, plodni dani i to
Daj boze da nije u mom slucaju cudo, bar ne sad neka jos koja godinacitadela wrote:Ejs tuto kompleto... Nemoj biti tako siguran, spermatozoid je cudo jednoHardCore wrote: Sve dok ne svrsis tuto kompletu u nju nema nista od toga, male su sanse za to a i valja utrefit onih 5-6 dana kad moze zatrudnjet, sretno ti dalje s tim metanjem
HH, zato sam i postavio ovde pitanje posto nisam dovoljno informiran. Uh, nadam se da sad nije nista tek mi je 20, boze pomozi. Zar nekoliko godina da, ali sad ne.South Blue Mama wrote:Normalan razmak izmedju dvije mjesecnice je 35 dana, racuna se od prvog dana prethodne mjesecnice, znaci ako joj je pocela 01.07. cekajte 04.08. i neka odradi test ako do tog dana ne dobije, mada je u rjetkim slucajevima moguce da zena ima mjesecnicu i do treceg mjeseca trudnoce.
Misha mu sharenog, vi samo znate prakticni dio, bilo bi fino da malo i teoriju savladate, ako nista imate pristup internetu i samim tim pristup informacijama
Ne, al mislim da je za to vec kasno evo vec su prosla 2 dana znaci desilo se u ponedeljak popodne sad je vec srijeda.Sofija89 wrote:O Boze sacuvaj![]()
jesi li cuo za pilulu za jutro poslije?
Znaci ima jos nade. Kako se zove i gde mogu kupit (ljekarna)Sofija89 wrote:moze da se uzme i do 72 sata nakon odnosa
2rke wrote:Znaci ima jos nade. Kako se zove i gde mogu kupit (ljekarna)Sofija89 wrote:moze da se uzme i do 72 sata nakon odnosa
Na sta mislis?BlueBlood wrote:jesil' prico sa njom,sta ona kaze?
2rke wrote:Joj sto vise citam vasih komentara sve se vise saserem hh. Na pocetku svi govore nije trudna ofo ono sad uzmi ovo uzmi ono. Damn am scared !![]()
![]()
Dan poslije menge,ma no sikiriki,nema sanse. Ne panici bezze. Mada ako budes ovako nastavio pitanje je dana,kada ce upaliti. Zato pametno. Kondom glavu cuva2rke wrote:znaci seks smo imali prosla joj menga u nedelju, ovo se desilo u ponedeljak. Al bas sam ono sjeban neznam sta da radim...HardCore wrote:HAHAHHA, ma ne brini se, to se meni desilo isto nekoliko puta, molio boga da dobije mengu XD Sve dok ne svrsis tuto kompletu u nju nema nista od toga, male su sanse za to a i valja utrefit onih 5-6 dana kad moze zatrudnjet, sretno ti dalje s tim metanjem
Trebalo bi da ima u svim apotekama,samo trazi kontracepcijske pilule za dan poslije,mozes dobiti i bez recepta.2rke wrote:Znaci ima jos nade. Kako se zove i gde mogu kupit (ljekarna)Sofija89 wrote:moze da se uzme i do 72 sata nakon odnosa
Ma nikad vise bez majkemi moje, cu ja strahove prozivljavat ovo mi je skratilo zivot za 5 godinaSmail Aga wrote:Dan poslije menge,ma no sikiriki,nema sanse. Ne panici bezze. Mada ako budes ovako nastavio pitanje je dana,kada ce upaliti. Zato pametno. Kondom glavu cuva2rke wrote:znaci seks smo imali prosla joj menga u nedelju, ovo se desilo u ponedeljak. Al bas sam ono sjeban neznam sta da radim...HardCore wrote:HAHAHHA, ma ne brini se, to se meni desilo isto nekoliko puta, molio boga da dobije mengu XD Sve dok ne svrsis tuto kompletu u nju nema nista od toga, male su sanse za to a i valja utrefit onih 5-6 dana kad moze zatrudnjet, sretno ti dalje s tim metanjem![]()
![]()
Pa normalno da ce ona ta necu ja hhSofija89 wrote:Trebalo bi da ima u svim apotekama,samo trazi kontracepcijske pilule za dan poslije,mozes dobiti i bez recepta.2rke wrote:Znaci ima jos nade. Kako se zove i gde mogu kupit (ljekarna)Sofija89 wrote:moze da se uzme i do 72 sata nakon odnosa
Ali nemozes cekati jer sto se kasnije uzme manje su sanse da djeluje ako je doslo do oplodnje.
I da, pilulu treba da popije djevojka a ne ti...
Jebiga kralju nikad prije nisam bez kontam nece nista bit idem bez njega. Jebiga ja sam kriv, a da sam neodgovoran nisam znaci uz nju sam citavo vrijeme.kockica_kockica wrote:2rke wrote:Joj sto vise citam vasih komentara sve se vise saserem hh. Na pocetku svi govore nije trudna ofo ono sad uzmi ovo uzmi ono. Damn am scared !![]()
![]()
a jesi se bojao kad si ga turao bez kondoma???
bem ti djecurliju.. i to jos neodgovornu...
Nisam upucen, ali cista logika. Jos jednom hvala na svemu !Sofija89 wrote:Vidim da si upucen,pa rekoh' zato da ti napomenem.
Mr. Brightside wrote:šta bi volio, curicu ili dječaka?
Sta reciDon Zivconi wrote:Mr. Brightside wrote:šta bi volio, curicu ili dječaka?![]()
![]()