Samo zastita i sve OK. Kada moze kroz taj divni i meni vrlo dragi organ da prodje dijete od 50 cm i 5 kg neka kitica od 13-23 cm je najmanji problem.
Sve je to u glavi.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Poslije ovog odgovora, može naručiti nadgrobnu ploču: "Vraćena neotpkovana".jos_uvijek_sanjam wrote:Savjetujem da se pripremis na suprotno od onog sto si gledala u filmovima i serijama. Zamisli osjecaj da ti zubar vadi 3 zuba odjednom bez anestezije , eh eto tako OTPRILIKE
. Bice ti fino tek nakon jedno treceg puta.
Ghost_Rider_XXX wrote:Poslije ovog odgovora, može naručiti nadgrobnu ploču: "Vraćena neotpkovana".jos_uvijek_sanjam wrote:Savjetujem da se pripremis na suprotno od onog sto si gledala u filmovima i serijama. Zamisli osjecaj da ti zubar vadi 3 zuba odjednom bez anestezije , eh eto tako OTPRILIKE
I ako je imala želju vjerujem da je više nema.Ghost_Rider_XXX wrote:Poslije ovog odgovora, može naručiti nadgrobnu ploču: "Vraćena neotpkovana".jos_uvijek_sanjam wrote:Savjetujem da se pripremis na suprotno od onog sto si gledala u filmovima i serijama. Zamisli osjecaj da ti zubar vadi 3 zuba odjednom bez anestezije , eh eto tako OTPRILIKE
Ghost_Rider_XXX wrote:Poslije ovog odgovora, može naručiti nadgrobnu ploču: "Vraćena neotpkovana".jos_uvijek_sanjam wrote:Savjetujem da se pripremis na suprotno od onog sto si gledala u filmovima i serijama. Zamisli osjecaj da ti zubar vadi 3 zuba odjednom bez anestezije , eh eto tako OTPRILIKE
plain vanilla wrote:posto se ne cuvas za brak, znaci nece ti biti problem sta popiti, da se malo opustis (nemoj se napiti)MorticiaAddams wrote:u cilju mi je bilo da se više ženska populacija oglasi,jer me zanima kolika je bol pri tom činu,jer jedna prijateljica je prekinula taj čin jer joj je bol bila nepodnošljiva,jedan slučaj je bio da je nakon toga krvarila danima,pa kad je otišla u bolnicu na pretrage - hop sve deformisano. i na kraju,jel' doista sve to vrijedno boli?
ako ne pijes, popij brufen
nakon 5 godina se prvi put kresnuli?nula37 wrote:mene boljelo nije...a i onako je sve to valjda individualno... ako imas pravu osobu samo naprijed ne plasi se
najljepsi trenutak je meni bio taj prvi put...bila nam je 5 godisnjica (imala sam 20 godina) i sve je nekako bilo spontano ruze vino ma sve za pet i hop desilo se... i nisam se pokajala
dugo sam se bavila gimnastikom i mozda je to razlog sto kod mene bas i nije bilo puno krvi tek nekih 5-6 kapi..
Kunem ti se uzor si minula37 wrote:mene boljelo nije...a i onako je sve to valjda individualno... ako imas pravu osobu samo naprijed ne plasi se
najljepsi trenutak je meni bio taj prvi put...bila nam je 5 godisnjica (imala sam 20 godina) i sve je nekako bilo spontano ruze vino ma sve za pet i hop desilo se... i nisam se pokajala
dugo sam se bavila gimnastikom i mozda je to razlog sto kod mene bas i nije bilo puno krvi tek nekih 5-6 kapi..
kneginjica Mery wrote:Kunem ti se uzor si minula37 wrote:mene boljelo nije...a i onako je sve to valjda individualno... ako imas pravu osobu samo naprijed ne plasi se
dugo sam se bavila gimnastikom i mozda je to razlog sto kod mene bas i nije bilo puno krvi tek nekih 5-6 kapi..Moram ovo pokazati momku, nama je tek 2,5 godine i vec je poceo da kuka....
jest vala zaostala, umjesto da je sa 15 godina ko sve normalne curePeppermintSA wrote:nakon 5 godina se prvi put kresnuli?nula37 wrote:mene boljelo nije...a i onako je sve to valjda individualno... ako imas pravu osobu samo naprijed ne plasi se
Ghost_Rider_XXX wrote:kneginjica Mery wrote:Kunem ti se uzor si minula37 wrote:mene boljelo nije...a i onako je sve to valjda individualno... ako imas pravu osobu samo naprijed ne plasi se
dugo sam se bavila gimnastikom i mozda je to razlog sto kod mene bas i nije bilo puno krvi tek nekih 5-6 kapi..Moram ovo pokazati momku, nama je tek 2,5 godine i vec je poceo da kuka....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prejako Freuda mi.
PA NE IDE DA SE KUPA !kneginjica Mery wrote:Gdje nije, al ima I NEGATIVNA STRANA neće da ide na more ove godine kaze da je prošle išao '' bezveze '' ! WTF !
Briga me , Ja Idem !leet wrote:PA NE IDE DA SE KUPA !kneginjica Mery wrote:Gdje nije, al ima I NEGATIVNA STRANA neće da ide na more ove godine kaze da je prošle išao '' bezveze '' ! WTF !
![]()
yes, derem se
jel se meni cini da ce on na more al BEZ NJEleet wrote:PA NE IDE DA SE KUPA !kneginjica Mery wrote:Gdje nije, al ima I NEGATIVNA STRANA neće da ide na more ove godine kaze da je prošle išao '' bezveze '' ! WTF !
![]()
yes, derem se
Sve su prilikekokuz_sa wrote: jel se meni cini da ce on na more al BEZ NJE
treba iz marsalke skinut onu bistu TITE i stavit tog likaleet wrote:Sve su prilikekokuz_sa wrote: jel se meni cini da ce on na more al BEZ NJE![]()
Onaj gore sto je izdržao 5 godina ( udaj se, mora da te baš baš voli )