Sofija89 wrote:Ajd' bogati ne lupetaj bezveze ......i da.....pogledaj datum kad je post postavljen ,cini mi se da si malo zakasnio sa savjetomcrkvice wrote:Istina ti je ovdje recena...ne pretjeruj. Jeste, godinu dana ste zajedno i ti (vjerovatno i ona) mislis da je to jako bitno, ali ako vam bude srece doci ce i druga i treca i ostale godisnjice, doci ce rodjendani, osmi martovi, dani zaljubljenih, pa vjerovatno jos neki za koji nikad nisi ni cuo, ali eto bitan jeNe pretjeruj, jer naviknuces je, a poslije ces morati prevazici svoje mogucnosti i romanticne trenutke iz prethodnih godisnjica...skromno za pocetak, a iz godine u godinu pojacavaj tempo. Ovako ces sve folove istrositi i naredne godine ces se ponoviti ili nesto slabije odraditi pa je i razocarati... Dovoljno je ruza i volim te za pocetka...sitnim koracimahocu da kazem, ovo su vam prvi pokloni, a nakon njih nema povratka (ne mozes joj kupiti automobil, a slijedeci poklon da bude ljubavna razglednica). Kreni sa nekim jednostavnijim, simpaticnim poklonom koji ce je iznenaditi, nasmijati, koji ce je sjecati na tebe i izmamiti osmjeh kad pomisli na to. Sta ja znam, kupi joj prsten
![]()
na datum nisam obracao paznju, kontam "friska roba" (ko je otvorio temu, mogao se vratiti i reci sta je bilo, a ne ovako). a za lupetanje, a sta bi kad je tako