Trebaju mi zadnje opruge, oznake 3 žuta 1 bijela.drndalo wrote:Jeb'ga, osim oblikovno jedinstvenih dijelova za taj model, vecina ostalog poznata je sa VW-ova...
Dakle, siroko ti polje...
Nema.
Alternativa?
Nikada nisam dever'o s oprugama.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Trebaju mi zadnje opruge, oznake 3 žuta 1 bijela.drndalo wrote:Jeb'ga, osim oblikovno jedinstvenih dijelova za taj model, vecina ostalog poznata je sa VW-ova...
Dakle, siroko ti polje...
slikaj mi broj sasije na viber pa ti sutra provjerim u autodijelovimaNaslovnica wrote: Trebaju mi zadnje opruge, oznake 3 žuta 1 bijela.
Nema.
Alternativa?
Nikada nisam dever'o s oprugama.
pucaju opruge ko ledenice na novijim autima(zamor qrcevog materijala )Optimist wrote:Sta se moglo dogoditi oprugama za 50 hiljada?
Ne znam šta im se moglo desiti niti kada su pukle. Nije ni deduka znao za taj nedostatak. Spustio cijenu za dodatnih 200 kmica. 67k km.Optimist wrote:Sta se moglo dogoditi oprugama za 50 hiljada?
izgubis na visiniNaslovnica wrote:.
Ne znam vala ni kako se manifestuje taj kvar
Da mi je kako izgubiti na težini...bitanga_sa_otesa wrote:izgubis na visiniNaslovnica wrote:.
Ne znam vala ni kako se manifestuje taj kvar
samo spusti i zatamni macaOptimist wrote:Low ride je kod nekih pozeljna stvar.
imas na instagramu dobrih trenera ,svaki dan mi iskoci neki noviNaslovnica wrote: Da mi je kako izgubiti na težini...
Da nije deduka 'vakve 3 vozio na zadnjoj klupi...?Naslovnica wrote:Ne znam šta im se moglo desiti niti kada su pukle. Nije ni deduka znao za taj nedostatak. Spustio cijenu za dodatnih 200 kmica. 67k km.Optimist wrote:Sta se moglo dogoditi oprugama za 50 hiljada?
Otkrili su to na kontrolnom pregledu u ovlaštenom VW servisu, Školjić meščini.
Ne znam vala ni kako se manifestuje taj kvar, odvezao sam peMzionerski cca 300-400km, meni sve djeluje OK.
Vjerovatno ću osjetiti razliku kada ih zamijenim.

Da me žega dok ne lipšem?!bitanga_sa_otesa wrote:imas na instagramu dobrih trenera ,svaki dan mi iskoci neki noviNaslovnica wrote: Da mi je kako izgubiti na težini...
Ondak xalalim!drndalo wrote:Da nije deduka 'vakve 3 vozio na zadnjoj klupi...?Naslovnica wrote:Ne znam šta im se moglo desiti niti kada su pukle. Nije ni deduka znao za taj nedostatak. Spustio cijenu za dodatnih 200 kmica. 67k km.Optimist wrote:Sta se moglo dogoditi oprugama za 50 hiljada?
Otkrili su to na kontrolnom pregledu u ovlaštenom VW servisu, Školjić meščini.
Ne znam vala ni kako se manifestuje taj kvar, odvezao sam peMzionerski cca 300-400km, meni sve djeluje OK.
Vjerovatno ću osjetiti razliku kada ih zamijenim.
jok ba,samo piletina 6 dana u sedmici,dok ne proklija iz tebe i imas jedan cheat dayNaslovnica wrote: Da me žega dok ne lipšem?!![]()
![]()
![]()
Hahahahhahahhaha!!!bitanga_sa_otesa wrote:jok ba,samo piletina 6 dana u sedmici,dok ne proklija iz tebe i imas jedan cheat dayNaslovnica wrote: Da me žega dok ne lipšem?!![]()
![]()
![]()
![]()
i onda idu slike ,naslovnica je za mjesec dana izgubio kapu
Posalo sam upit za Porsche Sarajevo za veliki servis. Dobio predračun na 999.97KM (Sa ili bez pedevea, nebitno) i to nemaju sve dijelovedrndalo wrote:Vidim da ovlastena mreza ima akciju za >4 god. stare modele... To zna biti 25% jeftinije, i tu negdje s cijenom neovlastenih, za odredjene stvari...
Cini mi se da je do 15.12. akcija