STIPU MESICA Simpatisu Bosanski muslimani ! ! ZASTO ?
-
tenor
Cestitke Mesicu na pobjedi
A na anketirano pitanje bi odgovorio-da je covjek jednostavno legenda koji se u ono vrijeme smiono usprotivio Tudjmancicu a sve zbog hrvatsko-Bosnjackog rata koji je smrdo tudjman izazvao da bi ocistio teritoriju
dabogda mu djecu cistili tako.jest da je dobio nogu tada ali zato nakon sto je smrdo crko evo bogami jos 5 godina presednickog mandata i neka Covjek je zasluzio a najvise me raduje ,poraz hercegovackoneretvanskog kantona nek vide supci da 70 posto Hrvatske ne misle kao oni
ZIVIO PREDSJEDNIK
A na anketirano pitanje bi odgovorio-da je covjek jednostavno legenda koji se u ono vrijeme smiono usprotivio Tudjmancicu a sve zbog hrvatsko-Bosnjackog rata koji je smrdo tudjman izazvao da bi ocistio teritoriju
dabogda mu djecu cistili tako.jest da je dobio nogu tada ali zato nakon sto je smrdo crko evo bogami jos 5 godina presednickog mandata i neka Covjek je zasluzio a najvise me raduje ,poraz hercegovackoneretvanskog kantona nek vide supci da 70 posto Hrvatske ne misle kao oni
ZIVIO PREDSJEDNIK
-
nevidljivi
[quote="tenor"]Cestitke Mesicu na pobjedi
ZIVIO PREDSJEDNIK[/quote]
potpisujem!
Zivio Predsjednik R. Hrvatske gospodin Stipe Mesic!
A Bosnjaci ga vole jer je prije svega prijatelj BiH i naravno da ce voliti predsjednika susjedne drzave koji je prijatelj a ne neprijatelj...
ZIVIO PREDSJEDNIK[/quote]
potpisujem!
Zivio Predsjednik R. Hrvatske gospodin Stipe Mesic!
A Bosnjaci ga vole jer je prije svega prijatelj BiH i naravno da ce voliti predsjednika susjedne drzave koji je prijatelj a ne neprijatelj...
-
kub lajkan
Zasto je zdravije popiti casu ciste izvorske vode nego casu vode iz kanalizacije?violentjack wrote:glupa tema bas
-
BISCANIN2
Stipe Mesić najsposbniji ili političar najvećeg kalibra na balkanu ,kad bi birao presjednika države izabrao bi stipu za predsjewdnika BIH.
Tip je prosto nevjorovatan ,HRVATSKA je sretna što ima jednu takvu veličinu na čelu .
Snjim na čelu hrvatska će biti evropska država .
Tip je prosto nevjorovatan ,HRVATSKA je sretna što ima jednu takvu veličinu na čelu .
Snjim na čelu hrvatska će biti evropska država .
-
bosanski mrki
nije hrvatska sretna sto ima takvog covjeka na vrhu, nego zato sto ima toliko naroda koji zdravo misli.
-
paauk
...s obzirom na uvjerljivu pobjedu...ocito je da ga u hrvatskoj jako vole.....a njegov odnos prema bosni je korektan i ne vidim zasto ga nebi postovali....na kraju tako uvjeljiva pobjeda jasno pokazuje put kojim je krenula hrvatska.....a nama ostaje da tapkamo u mjestu cini se jos dugo...
-
paauk
...s obzirom na uvjerljivu pobjedu...ocito je da ga u hrvatskoj jako vole.....a njegov odnos prema bosni je korektan i ne vidim zasto ga nebi postovali....na kraju tako uvjeljiva pobjeda jasno pokazuje put kojim je krenula hrvatska.....a nama ostaje da tapkamo u mjestu cini se jos dugo...
-
bosanski mrki
ma i mi cemo, akobogda, imat' normalnog za predsjednika, za jedno cirka 100-200 godina...
-
zzzzz
Kad uporedimo nase istocne i zapadne komsije, moze se reci da je Hrvatska svjetlosnu godinu ispred Srbije.bosanski mrki wrote:nije hrvatska sretna sto ima takvog covjeka na vrhu, nego zato sto ima toliko naroda koji zdravo misli.
U Hrvatskoj ima fasista ali su oni na margini drustva dok Srbiju vode fasisti. Mislim da treba proci sto godina da bi npr. beogradska televizija uradila emisiju o sopstvenim logorima, bez pokusaja da se isti opravdaju.
HTV je to uradio, doveo je covjeka logorasa iz Dretelja. 95% gledalaca je smatralo da Hrvatska drzava treba da obesteti te ljude za ono sto su pretrpjeli. Istine radi, treba reci da je crna mrlja njihov odnos prema optuzenim za ratne zlocine. Sramotno je da Blaskica docekaju kao heroja i dodjele mu drzavnu penziju.
Ipak, mora se priznati da se svijest drustva u Hrvatskoj i Srbiji ne moze porediti. Hrvatska je na ispravnom putu i smogla je hrabrosti da pogleda u lice svojim zlocinima. Srbija ce od svojih zlocina napraviti mitologiju.
-
zlata
Ja bih vol'la znati....jel'bi mogli 'vako brzo naprijed...da se nisu "rijesili" Cetnika? Kako cemo mi (i Srbi) naprijed sa Cetnicima...kad ni medjunarodna zajednica "ne moze" uhapsiti Karadzica i Mladica.zzzzz wrote:Kad uporedimo nase istocne i zapadne komsije, moze se reci da je Hrvatska svjetlosnu godinu ispred Srbije.bosanski mrki wrote:nije hrvatska sretna sto ima takvog covjeka na vrhu, nego zato sto ima toliko naroda koji zdravo misli.
U Hrvatskoj ima fasista ali su oni na margini drustva dok Srbiju vode fasisti. Mislim da treba proci sto godina da bi npr. beogradska televizija uradila emisiju o sopstvenim logorima, bez pokusaja da se isti opravdaju.
HTV je to uradio, doveo je covjeka logorasa iz Dretelja. 95% gledalaca je smatralo da Hrvatska drzava treba da obesteti te ljude za ono sto su pretrpjeli. Istine radi, treba reci da je crna mrlja njihov odnos prema optuzenim za ratne zlocine. Sramotno je da Blaskica docekaju kao heroja i dodjele mu drzavnu penziju.
Ipak, mora se priznati da se svijest drustva u Hrvatskoj i Srbiji ne moze porediti. Hrvatska je na ispravnom putu i smogla je hrabrosti da pogleda u lice svojim zlocinima. Srbija ce od svojih zlocina napraviti mitologiju.
-
paauk
ja mislim da si ti fulal temumargareta wrote:"Crkva bosanska” je bila odvjetak dualističko-gnostičkoga heretičkoga učenja koje vuče korijen iz Bugarske i Makedonije 9. i 10. stoljeća, poznatijih pod imenom “Bogumili”. Bogumilske doktrine su vrlo slične onima zapadnoeuropskih “heretika” katara iz 12. i 13.st.
.................islamizirano pučanstvo Bosne i Hercegovine je najvećma “bogumilskoga” podrijetla, što je moguće objasniti i doktrinarnom sličnošću između islama i bogumilskih učenja-tj. “bivši Bogumili” su lako postajali muslimanima zbog navodne duhovne srodnosti oba svjetonazora.
-
Avangardan10
zzzzz wrote:Kad uporedimo nase istocne i zapadne komsije, moze se reci da je Hrvatska svjetlosnu godinu ispred Srbije.bosanski mrki wrote:nije hrvatska sretna sto ima takvog covjeka na vrhu, nego zato sto ima toliko naroda koji zdravo misli.
E nek si nam vala rek'o da srbiju vode fasisti,
ostalo nisam ni cit'o, sve je jasno...
"Idiota je sve vise samo nedostaje Dostojevski"
-
bosanski mrki
hrvatska je, srecom ponju, sama sebi krojila sudbinu i na pravom je putu. bih gordijev cvor se na zalost ni macem nije dao rijesiti.
-
zzzzz
Da nisu mozda demokrate izjednacile cetnike i partizane.Avangardan10 wrote:zzzzz wrote:Kad uporedimo nase istocne i zapadne komsije, moze se reci da je Hrvatska svjetlosnu godinu ispred Srbije.bosanski mrki wrote:nije hrvatska sretna sto ima takvog covjeka na vrhu, nego zato sto ima toliko naroda koji zdravo misli.
E nek si nam vala rek'o da srbiju vode fasisti,
ostalo nisam ni cit'o, sve je jasno...
"Idiota je sve vise samo nedostaje Dostojevski"
Nemam razloga da budem pristrasan, ovo je vidjenje nekog ko je neutralan po ovom pitanju.
Istine radi, sudeci po uredjivackoj politici i temama RTVCG, da su i Crnogorci napravili veliki zaokret po ovom pitanju.
A Srbija ko' Srbija, sve je stvar bjelosvjetske zavjere protiv Srba. Nisu oni jadni krivi
-
Panasonic
Sve je to uredu, ali kada kazes 'muslimani' ispada da mislis na sve muslimane sirom svijeta, a kod Hrvata i Srba si vec bila preciznija. Radi usporedbe, to je isto kao i ovo:margareta wrote:Panasonik ta ne mislis valjda da tu osim biznisa ima bilo kog reda !?
Da nije kako jeste nebi bilo pametno ali nije.Zao mi je sto je tako.Nije mi samo jasno kako NAROD ne shvata RAZLIKU izmedju etnosa i nacioma ?
"jebali vas vise i pravoslavci i Francuzi i Englezi"...
Nema smisla jelde?