Molim objašnjenje kako biti Građanin u Bosni i Hercegovini
-
Dobri Bošnjanin
#26 Re: Molim objašnjenje kako biti Građanin u Bosni i Hercegovi
Ovakva pitanja postavljaju samo Jugosloveni i izdajnici starog kova. Moći ćeš biti šta god želiš jedino onda kada Bosna bude definirana kao nacionalna država Bošnjaka. Jedini smo narod bez nacionalne države, a uskoro će se i to promijeniti!!!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#27 Re: Molim objašnjenje kako biti Građanin u Bosni i Hercegovi
Dobri Bošnjanin wrote:Ovakva pitanja postavljaju samo Jugosloveni i izdajnici starog kova. Moći ćeš biti šta god želiš jedino onda kada Bosna bude definirana kao nacionalna država Bošnjaka. Jedini smo narod bez nacionalne države, a uskoro će se i to promijeniti!!!
-
Bodkin
#28 Re: Molim objašnjenje kako biti Građanin u Bosni i Hercegovi
-LIBERO- wrote:Dobri Bošnjanin wrote:Ovakva pitanja postavljaju samo Jugosloveni i izdajnici starog kova. Moći ćeš biti šta god želiš jedino onda kada Bosna bude definirana kao nacionalna država Bošnjaka. Jedini smo narod bez nacionalne države, a uskoro će se i to promijeniti!!!
- MuaDib
#29 Re: Molim objašnjenje kako biti Građanin u Bosni i Hercegovi
E svaka čast, što me nasmija...-LIBERO- wrote:Dobri Bošnjanin wrote:Ovakva pitanja postavljaju samo Jugosloveni i izdajnici starog kova. Moći ćeš biti šta god želiš jedino onda kada Bosna bude definirana kao nacionalna država Bošnjaka. Jedini smo narod bez nacionalne države, a uskoro će se i to promijeniti!!!
- vogosca-beverli-hils
#30 Re: Molim objašnjenje kako biti Građanin u Bosni i Hercegovi
Placas porez moleru koji najbolje kreci...trimi68 wrote:Molim najpametnije glave (gornje i donje) članova ovog foruma a Građana Bosne i Hercegovine, a i sam se smatram Građaninom Bosbe i Hercegovine
,
da mi objasne samo jednu stvar:
Kako ću biti Građanin i samo Građanin u Bosni i Hercegovini ?
Molim odgovor/odgovore
A ako nema kvalitetnog molera, onda po principu sam svoj majstor, prestanes placat porez i krecis sam!