Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti šuti

Skijaš

#26 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š

Post by Skijaš »

Morales wrote:
debeljko20 wrote:
Skijaš wrote:
Nadajmo se da ovo nije istina, ali se pripremite i na mogućnost da jeste. Konkretno, nađite smještaj u Podrinju, sad nađite nekog u Srebrenici kod koga možete boraviti, jer ako zaista dođe do ugrožavanja teritorijalnog integriteta države i ustavnog poretka, velikosrpstvo će biti slomljeno u Podrinju.
:lol: :lol: :lol:
Skijas je munja nebeska....stari diverzant i saboter genocidne tvorevine :mrgreen: :dance:
Postojanje manjeg entiteta meni ne predstavlja problem, pa ni sa visokim stepenom autonomije u odnosu na Sarajevo (tj. stepenom kojeg odredi Brisel). Ali ako se ugrozi teritorijalni integritet države i ustavni poredak, manji entitet gubi pravni okvir za svoje postojanje i sigurno je da može nestati.
Morales

#27 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š

Post by Morales »

duh_sa_sjekirom wrote:
Morales wrote: Ne uvjeravam te da ne ratujes ako bude potrebno 8-) Svako ima pravo da odlucuje o sebi...ono je bio cisto komentar a ne uvjeravanje ;-)
Podrum je zakon, jelde pajdo? :D
Ne, nego sam se opekao u proslom ratu da bi neko samo jednim potpisom u vojnoj bazi prodao 49 % teritorija NASE ZEMLJE, himnu, zastavu i sve ostalo sto obiljezava ovu zemlju. Sad neka idu Izetbegovici, Silajdzici i ostali sljam neka ispravlja krivu Drinu. KO HOCE NEK MU JE SA SRECOM I HAIRLI, ALI JA VISE NE. ;-)
iPod

#28 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š

Post by iPod »

Moguce je sve, ali iskreno mislim da su se ovi iz redakcije malo zaletili i objavili clanak koji je u najmanju ruku cudan i ne provjeren. Ovo je mogao poslati neki ogorceni motociklista iz hira sto su mu pisali kaznu i sl.

Treba provjeriti sve, pa ako su ovi lazno objavili fino ih tuziti radi dizanja nepotrebnih tenzija.....
Skijaš

#29 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š

Post by Skijaš »

Morales wrote:
Pošteno. Nije obaveza biti vezan za državu. Ali ako ti uspiju postaviti međunarodnu granicu na Dobrinji, proklinjaćeš dan kojeg si pisao te nebuloze.
Morales

#30 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š

Post by Morales »

Skijaš wrote:
Morales wrote:
Pošteno. Nije obaveza biti vezan za državu. Ali ako ti uspiju postaviti međunarodnu granicu na Dobrinji, proklinjaćeš dan kojeg si pisao te nebuloze.
Zar ima drzave BiH u dobrinji 4? Jel smijes proci drzavnom zastavom i skandirati ime drzave??
Skijaš

#31 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š

Post by Skijaš »

Morales wrote:
Skijaš wrote:
Morales wrote:
Zar ima drzave BiH u dobrinji 4? Jel smijes proci drzavnom zastavom i skandirati ime drzave??
Ja smijem, za tebe ne znam. Možda je to do činjenice da imam dozvolu za ovaj niklovani SigSauer pa se nikog ne bojim, a možda i nije. Nebitno. Bitno je da je međunarodna granica moje zemlje na Drini i promjena neće biti. Još jednom, ne smeta mi postojanje manjeg entiteta, potpisano, potpisano, jebi ga, nastavićemo kroz parlament i lobiranje. Ali ako se bude pravilo neke jednostrane poteze, sigurno je da će biti mrtvih.
karanana

#32 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š

Post by karanana »

Skijaš wrote:
Ja smijem, za tebe ne znam. Možda je to do činjenice da imam dozvolu za ovaj niklovani SigSauer pa se nikog ne bojim, a možda i nije. Nebitno. Bitno je da je međunarodna granica moje zemlje na Drini i promjena neće biti. Još jednom, ne smeta mi postojanje manjeg entiteta, potpisano, potpisano, jebi ga, nastavićemo kroz parlament i lobiranje. Ali ako se bude pravilo neke jednostrane poteze, sigurno je da će biti mrtvih.
dinche, jesi to ti?

ma vala, ja pozivam iste ove policajce da dodju i u sarajevu potamane ovu motociklisticku bagru kad domaci to nece da urade.

svaka cast za kolege iz republike srbije. tako treba raditi i pomagati da se kriminal i nepostivanje zakona generalno suzbiju u regionu. krimosi ne znaju za granice, nisu znali ni za linije fronte, pa zasto da onda policijske strukture budu limitirane sa tim nekakvim granicama?!

fol ovo je bosna, lukavica je bosna, ovo ono..... a dodju policajci republike srpske da istraze neki kriminal 100 metara u federaciju odmah agresija i genocid i pozivi na oruzje.
Last edited by karanana on 20/06/2012 11:30, edited 1 time in total.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#33 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š

Post by PipiDugaDevetka »

Morales wrote:
Skijaš wrote:Dakle, Dodik ipak bira rat.
Sta lupetas sviju ti?? Kakav rat? Ko ce ratovati? Zbog cega? Zbog BL,Trebinja, Foce i Visegrada? Dajte malo ljudi realnosti, samo je pitanje odnosa snaga u svijetu kada ce se RS osamostaliti ili pripojiti Srbiji. Dejton je najveca greska u historiji Bosne i Bosnjaka.
Ko bi ti isao u rat?? Mene kad bi pozvali u vojsku nikada se ne bih odazvao ali ne samo ja vec i vecina mojih prijatelja i poznanika.
Cuj rat...
Mrš u MP3. četnik!
Morales

#34 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š

Post by Morales »

Cijenim tvoj patriotizam al onako iskreno bez trunke ironije i cinizma :thumbup: Kapa dole. Al ljudi kao ti i borci u zadnjem ratu bili su zrtva.
Morales

#35 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š

Post by Morales »

Pipi smanji dozivljaj ;-) Hoces da te isamaram i picku razvalim u Pejtonu zbog takvog tona i vrijeđanja a?
debeljko20

#36 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š

Post by debeljko20 »

Skijaš wrote:
dijete, iz iskustva znam da takvi "mangupi" na jeziku k'o ti kad zapuca ili prvi pobjegnu ili prvi idu pod zemlju.
Hajlac

#37 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š

Post by Hajlac »

Skijaš wrote:
Kroz "parlament i lobiranje" lako je palamuditi ali u glavama ljudi nista se time nece promijeniti.

Moze se promijeniti samo konkretnim akcijama gradjanske neposlusnosti i kulturnim provokacijama poput ovoga sto ti covjek predlozi pronosenje zastave Dobrinjom 4 ili Lukavicom.

Ucmalost i zabokrecina jedino se blago provokativnim dijalogom moze razbiti.

A ti bi rafalao :roll:
(naravno preko tastature ili bi mozda rado sam bio novi povod za rat ala Princip ili famozni srpski svat na Carsiji)
Last edited by Hajlac on 20/06/2012 11:36, edited 1 time in total.
Morales

#38 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š

Post by Morales »

Ma pusti internet vojnike....vjerovatno nije rata ni okusio pa sere ovako...
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#39 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š

karanana wrote:
Skijaš wrote:
dinche, jesi to ti?

ma vala, ja pozivam iste ove policajce da dodju i u sarajevu potamane ovu motociklisticku bagru kad domaci to nece da urade.

svaka cast za kolege iz republike srbije. tako treba raditi i pomagati da se kriminal i nepostivanje zakona generalno suzbiju u regionu. krimosi ne znaju za granice, nisu znali ni za linije fronte, pa zasto da onda policijske strukture budu limitirane sa tim nekakvim granicama?!
fol ovo je bosna, lukavica je bosna, ovo ono..... a dodju policajci republike srpske da istraze neki kriminal 100 metara u federaciju odmah agresija i genocid i pozivi na oruzje.
@karanana, pošto te lično poznajem, a znao sam ti iz novina rahmetli babu...samo da ti kažem da je @Skijaš ozbiljan patriota-forumaš i treba ga poslušati.
Last edited by PipiDugaDevetka on 20/06/2012 11:36, edited 1 time in total.
Skijaš

#40 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š

Post by Skijaš »

karanana wrote:
Skijaš wrote:
dinche, jesi to ti?
Nisam. Izvlačenje oružja je korištenje oružja i kakav bih ja domoljub bio kad bih onako kao on kršio zakon ? Ja sam za to da se uvijek i samo djeluje u okviru zakona.
veljaca

#41 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š

Post by veljaca »

Skijaš wrote:
Morales wrote:
Skijaš wrote:
:thumbup:

Bili smo u "sukobu" oko one zgrade zuto/plave u Travniku, ali ovdje smo na istoj liniji bojisnice .....

A za ovoga - DA ima drzave Bosne i Hercegovine i na dobrinji 4 i na cijelom njenom dijelu od Une do Drine, od Save do mora ... bez obzira sto bi neki zeljeli da tako ne bude ..... Nje jedino moze nestati u krvi i novom ratu ( a moguce je da nakon toga i ojaca :) ) .....

I nisam internet vojnik - borio sam se od 92 - 95 za Drzavu Bosnu i Hercegovinu :bih: i opet bih, i ne samo ja nego jos jako puno mojih ratnih drugova :thumbup: .....

Da neko ne pomisli da zelim rat - ne , samo ne dozvoljavam da se neko igra sa Drzavom Bosnom i Hercegovinom ...

:bih:
Last edited by veljaca on 20/06/2012 11:38, edited 1 time in total.
Norm

#42 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š

Post by Norm »

Morales wrote:
duh_sa_sjekirom wrote:
Morales wrote: Ne uvjeravam te da ne ratujes ako bude potrebno 8-) Svako ima pravo da odlucuje o sebi...ono je bio cisto komentar a ne uvjeravanje ;-)
Podrum je zakon, jelde pajdo? :D
Ne, nego sam se opekao u proslom ratu da bi neko samo jednim potpisom u vojnoj bazi prodao 49 % teritorija NASE ZEMLJE, himnu, zastavu i sve ostalo sto obiljezava ovu zemlju. Sad neka idu Izetbegovici, Silajdzici i ostali sljam neka ispravlja krivu Drinu. KO HOCE NEK MU JE SA SRECOM I HAIRLI, ALI JA VISE NE. ;-)
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
gentoo
Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25

#43 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š

Post by gentoo »

Ja se samo nadam da ce Svedska da opet otvori svoje granice kad vi krenete na Dobrinju da branite BIH..
sumirprimus

#44 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š

Post by sumirprimus »

ma ovo vjerovatno specijalne veze postale jos specijalnije... :)
vjerovatno nije jos za rata :D
Skijaš

#45 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š

Post by Skijaš »

Morales wrote:Cijenim tvoj patriotizam al onako iskreno bez trunke ironije i cinizma :thumbup: Kapa dole. Al ljudi kao ti i borci u zadnjem ratu bili su zrtva.
Ne mislim da sam ja nešto dobar ali se slažem s tim da su u prošlom ratu nadrljali iskreni, jer dobar čovjek je jeban čovjek. Uvijek bilo. Međutim, to je upravo njihova vrlina, što nisu mislili na sebe nego na recimo bilo koje od one djece u bilo kojoj osnovnoj školi kojima bi život postao pakao kada bi se ovu zemlju zaista razvalilo.
PipiDugaDevetka

#46 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š

Morales wrote:Pipi smanji dozivljaj ;-) Hoces da te isamaram i picku razvalim u Pejtonu zbog takvog tona i vrijeđanja a?
Najebem ti se matere četničke!
Skijaš

#47 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š

Post by Skijaš »

debeljko20 wrote:
Skijaš wrote:
dijete, iz iskustva znam da takvi "mangupi" na jeziku k'o ti kad zapuca ili prvi pobjegnu ili prvi idu pod zemlju.
Nisam mangup, samo kažem da nemam druge zemlje, da poštujem sadašnji ustavni okvir, ne tražim rješenje u gašenju manjeg entiteta i o opciji sukoba govorim kao o posljedici velikosrpske pobune. Šta je tu problem ?
drndalo

#48 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š

Post by drndalo »

@miki, vidim da si se toliko pozelio rata da si se maksuz registrovao da kazes ljudima ?

Bice da si bio mali pa mama nije dala da se igras s puskom, a sada Call od Duty ne moze vise zadovoljiti tvoje potrebe ? Bio s puskom u blatu, probao, vjeruj da mi ne nedostaje, nisi nista propustio...
Last edited by drndalo on 20/06/2012 11:46, edited 1 time in total.
veljaca

#49 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š

Post by veljaca »

Skijaš wrote:
debeljko20 wrote:
Skijaš wrote:
Nisam mangup, samo kažem da nemam druge zemlje, da poštujem sadašnji ustavni okvir, ne tražim rješenje u gašenju manjeg entiteta i o opciji sukoba govorim kao o posljedici velikosrpske pobune. Šta je tu problem ?
Kolega po Forumu, dzaba ti je nekima ovdje objasnjavati ...... :(
sumirprimus

#50 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š

Post by sumirprimus »

malo pofino u OT.. al et..bas me interesuje,a da sutra ponovo zapuca,kud vi kontate bjezat?preko koje grane?kojim putem bi se usudio krenut?kontam prebjege komsija,al ovako "nasuho" :D...
Locked