Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Toffee karamela

#26 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Toffee karamela »

....
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#27 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by plain vanilla »

JThomas wrote:ja ne poštujem promiskuitet, jer smatram da promiskuitetne osobe ne poštuju same sebe. bez obzira na spol.
a gdje je granica?

nevina ....... promiskuitet
jos_uvijek_sanjam

#28 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by jos_uvijek_sanjam »

Platformas wrote:
Baby Jane wrote:
Platformas wrote:Sta je tu nejasno, ispocetka svi hoce samo sex tako da je nebitno koliko ih je bilo prije i sta je prije radila. Te sto su vise progazene se vise traze jer se ide logikom da ako je prije bila siroke ruke da ce biti i dalje.

Kasnije mu se mozda svidi i kao persona pa zapitkuje i to, ko bi normalan kurvu ozenio ?
Ne znam, al' ko bi se normalan udao za musku kurvu??

I ja se pitam :roll:

Pa nismo zivotinje da nam je svejedno, ustvari ne znam ni koliko je njima svejedno. Ova pise da broj muskaraca sa kojima mu je cura spavala nebi trebao da promijeni njegov odnos prema njoj, kako ?
Kaze ti da ih je imala 15 (lupam), kako da sve ostane isto. Mozda ima ljudi kojima je svejedno, meni nebi bilo.

Pa jedino ako pokupis neku na Stupu, mozes ocekivati da ce cifra biti 15. Al sta sad? Imas djevojku, koja je sva super.. i ima nekih 32-33 godine ( namjerno navodim ove neke starije ) i koja je logicno imala veze i muskarce. I ona nije dovoljno dobra, jer je ZIVJELA i s nekim uzivala i prije tebe?? Ispravi me ako grijesim.
plain vanilla

#29 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by plain vanilla »

Platformas wrote:Sta je tu nejasno, ispocetka svi hoce samo sex tako da je nebitno koliko ih je bilo prije i sta je prije radila. Te sto su vise progazene se vise traze jer se ide logikom da ako je prije bila siroke ruke da ce biti i dalje.

Kasnije mu se mozda svidi i kao persona pa zapitkuje i to, ko bi normalan kurvu ozenio ?
znas li ti sta je kurva??????
Tvrtko II Kotromanić

#30 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Tvrtko II Kotromanić »

Cecilija wrote:
jos_uvijek_sanjam wrote:Posto je ovdje, na jednom mjestu koncentracija velikog broja muskaraca, razlicitih zivotnih dobi, iskustava, a i tipova odlucila sam da vas pitam ( al po mogucnosti da iskreno odgovorite ) o slijedecem :)..
Draga, dobro došla u kraljevstvo hipokrizije bosanskih muškaraca. Zapravo, balkanskih, da ne budem sad nepravedna samo prema našima. Ovdje se jedna pjesma pjeva u društvu, a sasvim druga kad se zamandale kućna vrata. I ne samo kad je ovo u pitanju nego 1000 drugih stvari.

Balkanci bi jebali sve što hoda u suknji a istovremeno bi i ženili nevine. Ne kontajući da je to na kraju ipak jedan te isti korpus ženskih bića. Na jednom kraju mahale jedan ju je jebao, ali na drugom će je uvijek sačekati neko ko će je ženiti. E oni se sad panično boje da ne budu u ovoj drugoj grupi, i otuda tolika rešetanja i propitkivanja koja znaju biti toliko vulgarna i bijedna da to neko ko nije s ovih prostora teško može shvatiti. Postavljaju se takva pitanja koja se oni forenzičari i psihijatri na suđenjima ne usuđuju pitati :shock:

Isto sam nekako primijetila da ove mlađe generacije slabo stoje hem sa intelektom hem sa nekim "osjetom" koji stariji, iskusniji muškarci imaju (ili su nekad imali). Kad su stvarno znali procijeniti ženu ili djevojku bez puno propitkivanja, fulali bi možda u 5% slučajeva. Danas, jok, izvadio olovku i tefter i hoće da kači na poligraf. :lol:
ako cemo vec tako generalizovati po regionalnom principu :D, ista se stvar moze reci za zene, kad se zamandale kucna vrata prica je odmah drugacija, sve bi da se j*bu a da im ne udje ili sve bi da se j*bu a da niko ne sazna :)

eh sad, tacno muskarac je takav da bi zelio imati sto vise zena(svaki na ovom svijetu, ne samo na Balkanu)
ali jbg to je vise floskula, vjerovala ili ne ona odvratna "rupa je rupa" ne vrijedi za svakoga :)

sto se tice mladjih generacija, s obzirom da sam i sam mladjahan :D , mi smo ovakvi :thumbup: kakve su zene/djevojke danas (naravno uz duboki naklon i izvinjenje onim normalnim koje danas povecalom moras traziti ne njihovom krivicom doduse, vec zato sto ove radodajke fine dolaze u prvi plan svojom velikodusnoscu :oops: )
jos_uvijek_sanjam

#31 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Tvrtko II Kotromanić wrote:
sto se tice mladjih generacija, s obzirom da sam i sam mladjahan :D , mi smo ovakvi :thumbup: kakve su zene/djevojke danas (naravno uz duboki naklon i izvinjenje onim normalnim koje danas povecalom moras traziti ne njihovom krivicom doduse, vec zato sto ove radodajke fine dolaze u prvi plan svojom velikodusnoscu :oops: )

A vas to jako vrijedja i sigurno ne pristajete da ga stavljate, kad vam se vec tako nude. Cuvate se za onu koju cete ozeniti, s kojom ste obicno 4-5 godina u vezi. Koja sjedi kuci i streba, dok se vi za*ebavate okolo. Imam 2 dobra druga, znam ih cijeli zivot..znam sve o njima, znam im i cure ( duge veze naravno ) ..a znam i koga *uze okolo ;). Cure naravno nemaju pojma, ili imaju, al trpe, da ne bi ostale bez prilike za udaju. Nemoj samo o muskom moralu bogati.
Tvrtko II Kotromanić

#32 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

jos_uvijek_sanjam wrote:

A vas to jako vrijedja i sigurno ne pristajete da ga stavljate, kad vam se vec tako nude. Cuvate se za onu koju cete ozeniti, s kojom ste obicno 4-5 godina u vezi. Koja sjedi kuci i streba, dok se vi za*ebavate okolo. Imam 2 dobra druga, znam ih cijeli zivot..znam sve o njima, znam im i cure ( duge veze naravno ) ..a znam i koga *uze okolo ;). Cure naravno nemaju pojma, ili imaju, al trpe, da ne bi ostale bez prilike za udaju. Nemoj samo o muskom moralu bogati.
mojne bgt samo tog pacenickog generalizovanja
jeste mi guzimo okolo dok nase buduce fine hanume sjede kuci i siju ruho
to sto imas 2 druga idiota, ne mora znaciti da je cijeli muski rod takav
Cecilija

#33 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Cecilija »

Tvrtko II Kotromanić wrote: ako cemo vec tako generalizovati po regionalnom principu :D, ista se stvar moze reci za zene, kad se zamandale kucna vrata prica je odmah drugacija, sve bi da se j*bu a da im ne udje ili sve bi da se j*bu a da niko ne sazna :)
A jesi li se ikada zapitao zašto su i naše žene i djevojke licemjerne (ne sve naravno, kao ni što svi muškarci ne idu u goreopisane, ali bogami ih ima pofino) ? Možda zato što kada već vide kakvo je raspoloženje muškaraca i njihove želje, svjesno ili nesvjesno im podilaze i trude se predstaviti u javnosti što sličnijima tom muškom diskursu gledanja. Jer ovo je još uvijek izrazito patrijarhalno društvo, gdje muškarci kolo vode. Naravno, kada i ONE zamandale vrata puštaju na volju svojoj prirodi i odlaze na kojekakve kurvanjske sajtove gdje ugovaraju randevue.

Naše društvo je licemjerno kao takvo, nisu to samo muškarci.
Tvrtko II Kotromanić

#34 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Cecilija wrote:
Tvrtko II Kotromanić wrote: ako cemo vec tako generalizovati po regionalnom principu :D, ista se stvar moze reci za zene, kad se zamandale kucna vrata prica je odmah drugacija, sve bi da se j*bu a da im ne udje ili sve bi da se j*bu a da niko ne sazna :)
A jesi li se ikada zapitao zašto su i naše žene i djevojke licemjerne (ne sve naravno, kao ni što svi muškarci ne idu u goreopisane, ali bogami ih ima pofino) ? Možda zato što kada već vide kakvo je raspoloženje muškaraca i njihove želje, svjesno ili nesvjesno im podilaze i trude se predstaviti u javnosti što sličnijima tom muškom diskursu gledanja. Jer ovo je još uvijek izrazito patrijarhalno društvo, gdje muškarci kolo vode. Naravno, kada i ONE zamandale vrata puštaju na volju svojoj prirodi i odlaze na kojekakve kurvanjske sajtove gdje ugovaraju randevue.

nase drustvo je jedna velika mahala gdje svako voli malo da virne u tudju avliju a zaboravi svoju pomest :bih:

ali nemoj bgt ici taktikom zene vs muskarci
nije tu generalizovanje moguce, nije tu nista crno bijelo
imas kurvi i kretena, imas super finih i momaka i djevojaka, samo je izgleda problem sto vi cesce na kretene nalijecete pa se tako razocarane javljate po ovim temama :P
Cecilija

#35 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Cecilija »

Nema ih samo ona, imam ih i ja, što poznanika što drugova. Ponašaju se tačno po opisanoj matrici.

Kad bih sad njih pitala imaju li oni sami još takvih prijatelja brojka bi počela eksponencijalno rasti.

Opet ponavljam, nisu svi isti, ali bogami šanse da naletiš na tog "koji nije isti" ravne su ponekad dobitku na bingu...
jos_uvijek_sanjam

#36 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Cecilija wrote:

:D :D
Last edited by jos_uvijek_sanjam on 16/06/2012 23:25, edited 1 time in total.
Tvrtko II Kotromanić

#37 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Cecilija wrote:
Nema ih samo ona, imam ih i ja, što poznanika što drugova. Ponašaju se tačno po opisanoj matrici.

Kad bih sad njih pitala imaju li oni sami još takvih prijatelja brojka bi počela eksponencijalno rasti.

Opet ponavljam, nisu svi isti, ali bogami šanse da naletiš na tog "koji nije isti" ravne su ponekad dobitku na bingu...
istu sam stvar i ja gore rekao za zene, ali eto, opet mi nekako ispadosmo losiji :)
Cecilija

#38 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Cecilija »

jos_uvijek_sanjam wrote:
Gluho bilo nije naš Klix :lol: . Drugi su u pitanju, baš namijenjeni za kurvanje :mrgreen:
Last edited by Cecilija on 16/06/2012 23:27, edited 1 time in total.
frameni

#39 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by frameni »

K1ng30 wrote:
Balkanci bi jebali sve što hoda u suknji a istovremeno bi i ženili nevine.

Sjetih se jednog mog prijatelja...Usao u kasne 40+...Prosao sve i svasta u zivotu...Zenio bi se ali hoce "nedirnutu prirodu"...I naravno nasao je...Mladja od njega 25 godina...I kao sto vecinom se desi u takvim neprirodnim razlikama...Brak je trajao 2 mjeseca...
jos_uvijek_sanjam

#40 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

frameni wrote:
K1ng30 wrote:
Balkanci bi jebali sve što hoda u suknji a istovremeno bi i ženili nevine.

Sjetih se jednog mog prijatelja...Usao u kasne 40+...Prosao sve i svasta u zivotu...Zenio bi se ali hoce "nedirnutu prirodu"...I naravno nasao je...Mladja od njega 25 godina...I kao sto vecinom se desi u takvim neprirodnim razlikama...Brak je trajao 2 mjeseca...
Tu je bar jasno zasto je htio netaknutu prirodu, a i zasto je trajalo samo 2 mjeseca.
jos_uvijek_sanjam

#41 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Cecilija wrote:
jos_uvijek_sanjam wrote:
Gluho bilo nije naš Klix :lol: . Drugi su u pitanju, baš namijenjeni za kurvanje :mrgreen:
Smijesan mi taj izraz "kurvanjski", posebno kad cujem od zenske osobe :D
Jay Gatsby

#42 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Jay Gatsby »

Kao da vas neko tjera da se ženite. Ili udajete.
Cecilija

#43 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Cecilija »

jos_uvijek_sanjam wrote:
Cecilija wrote:
jos_uvijek_sanjam wrote:
Smijesan mi taj izraz "kurvanjski", posebno kad cujem od zenske osobe :D
Neke se stvari moraju nazvati pravim imenom :run:
jos_uvijek_sanjam

#44 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Jay Gatsby wrote:Kao da vas neko tjera da se ženite. Ili udajete.

Niti je to tema uopste.
plain vanilla

#45 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by plain vanilla »

jos_uvijek_sanjam wrote:

Niti je to tema uopste.
a ciji si ti klon bgt :D
dale cooper

#46 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by dale cooper »

Cecilija wrote:
Tvrtko II Kotromanić wrote: Opet ponavljam, nisu svi isti, ali bogami šanse da naletiš na tog "koji nije isti" ravne su ponekad dobitku na bingu...
Ali ti normalni/normalne koji nisu isti kao ostali su tako dosadni...
jos_uvijek_sanjam

#47 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

plain vanilla wrote:
jos_uvijek_sanjam wrote:
Niti je to tema uopste.
:?
plain vanilla

#48 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by plain vanilla »

jos_uvijek_sanjam wrote:
plain vanilla wrote:
hajd ba, normalno je to, ali je ofirno :D
jos_uvijek_sanjam

#49 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

plain vanilla wrote:
jos_uvijek_sanjam wrote:
plain vanilla wrote:
hajd ba, normalno je to, ali je ofirno :D
Pa iskreno, ne znam sta da ti kazem osim da nisam niciji klon. Da jesam, valjda bi onda i ti skontao ciji, kad vec sumnjas.
Jay Gatsby

#50 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Jay Gatsby »

jos_uvijek_sanjam wrote:

Niti je to tema uopste.
Ah, to je uvijek u podtekstu ovakvih tema. Meni samo nije jasno zašto se neki ljudi toliko čude eliminiranju na osnovu "kriterija" broja ranijih partnera ili partnerica. Svako od nas je nekad eliminirao (ili su ga eliminirali) kao potencijalnog partnera (bez obzira na trajanje i kvalitet veze) i zbog daleko manje (ili više) važnih i banalnih stvari. Od imena i prezimena, preko vjere i nacije, do dubine džepa, visine, kose, govora, političkih ubjeđenja itd. itd. Broj ranijih partnera je samo jedan dio mozaika.

Ogromna većina ljudi tako funkcionira - kad su u pitanju i osobe i stvari. Za sat-dva ili dan-dva može sve i svašta proći, ali za neke ozbiljnije i trajnije veze s ljudima (ili posjedovanje stvari), većina ljudi sasvim mijenja pristup. I muškarci i žene.
Locked