Nije ovo bio argument, ja samo rekla da se post spominje u Kur'anu kao farz za Ramazan, a da je inace lijepo postiti. Sutra mi svi u kuci poste, pa cu i ja upravo iz gore navedenog razloga a ne zato sto mislim da ce mi dvogodisnji grijesi biti oprosteni. Mislim da se za toliki oprost moras malo vise potruditi.

Puno ti hvala sto si dovio za mene, to je jako lijepo od tebe. I ja molim All
ne znam zasto ja imam osjecaj kada bi ja bio malo zesci ili ostriji da se ja i ti vrlo lahko mogli posvađati dok kazes keks.
Steta za tebe , samo to mogu reci nista vise, sto ne vjerujes u to, ako je Allah pohvalio noc kadr i rekao da je bolja od 1000 mjeseci, i pohvalio druga mjesta i vremena i mjesece koji su bolja od drugih, to je isto i Poslanik uradio, naravno ne iz have, nego putem objave, koja mu je dosla u vidu hadisa, ali ovo se opet vraca na staru poznatu temu, uloge hadisa i njihove svrhe u tvom zivotu, ali necemo o tome, ni pod razno, mislim da smo rekli dosta o tome mada ja imam jos dokaza otom-potom
Sad bi da idem spavati danas sam se umorio dosta, a glavno mi je bilo kada mama u trznom centru 10 minuta razmislja koji ce domestos kupiti i koji mr.Muscolo, ko da auto kupuje svasta, ali morao sam saburati, samo sam mudro sutio
Amin na ovu tvoju dovu, selam alejk