Jooj Liso sisa ti se pozlatila !!So What! wrote:Volim ovu ženu, neodoljivo me podsjeća na ovu, a vas?radostan dan wrote:viD fine teme...![]()
želio bih auditoriju da prezentujem moju omiljenju rokulju grand produkcije
bolje nema, niT je može biti...ko drukčije kaže, taj kleveće i laže.
monika beluči, lara kroft i mileva marić, sve u jednoj ženi.
![]()
jana dva, jana dva, kažu ista sam kO ja...
GRAND SHOW
Moderator: _BataZiv_0809
- AmiĐa_Idriz
#26 Re: GRAND SHOW
-
radostan dan
#27 Re: GRAND SHOW
ja predlažem da joj uputimo pismo zahvalnosti i podrške. 
- AmiĐa_Idriz
#28 Re: GRAND SHOW
disko klub wrote:Gledao sam sinoć Grand Show, kao i svake subote što radim.Žiri je manje više stručan, ali sinoć su pali skoro do dna.Perica Zdravković, bivši član Južnog Vetra, sinoć na Grand Show-u, čovek jednostavno nema šta normalno da kaže, zloba ga preuzela, valjda zato što su svi propali kojima je on pisao, počevši od njegove supruge(Milica Zdravković) pa do svih onih diletanata koji pevaju njegove pesme. On je mogao svirati u Vetru dok je bio na kratkom povodcu legende Miodraga Ilića(Mile Bass), sve posle što je dotakao je propalo, još samo tu i tamo napiše po neku pesmu neznalicama iz Bosne, ali onim baš koji su i tamo nisko na listi izvodžača(Nihad Alibegović i još neki, u Srbiji niko, naravno). Perice, učini uslugu svima i skoni se sa estrade, prestani varati ljude, ne znaš to da radiš!
Tek sad pročitah prvi post
-
radostan dan
#29 Re: GRAND SHOW
nije fino da fina tema ode u 3 fine materine...
kandidat broj dva za titulu - mlekulja sezone -

marta savić, totalno moderna...

- AmiĐa_Idriz
#30 Re: GRAND SHOW
Fina je ona...al' Lisa-Sisa je glavnaradostan dan wrote:nije fino da fina tema ode u 3 fine materine...
-
radostan dan
#31 Re: GRAND SHOW
tebi, z.bog začatavanja teme inostranim - imlekovim - proizvodima, jedan žuti karton u vidu nečega što se može nazvati mlekulja u pokušaju -

-
radostan dan
#33 Re: GRAND SHOW
Direktor „Granda“ pregovara sa Željkom Mitrovićem
Saša Popović kupuje TV "Avalu"!
Petak - 31.08.2012
Saša Popović uskoro bi mogao da postane novi vlasnik Televizije „Avala“.
Kako saznaje portal „telegraf“, direktor „Granda“ već uveliko pregovara s vlasnikom „Pinka“ Željkom Mitrovićem i maltene je pitanje vremena kada će Popović preuzeti ovu televiziju s nacionalnom frekvencijom.
- Popović i Mitrović su blizu dogovora po kome bi „Grand“ preuzeo većinski paket akcija na „Avali“. Prema tom dogovoru, „Grand“ bi na „Pinku“ zadržao samo jednu ili dve već popularne emisije, dok bi se ostatak produkcije, uključujući „Grand paradu“, kao i brojne nove projekte koje sprema Saša Popović, preselili na „Avalu“. Uz kvalitetan serijski i filmski program, koji već postoji na ovoj televiziji, ovo bi bio džoker koji bi trebalo da oživi posrnulu „Avalu“ - otkriva sagovornik „Telegrafa“ blizak vlasnicima „Pinka“ i „Granda“.
Saša Popović nije želeo da potvrdi, ali ni da demantuje ova saznanja.
- Tačno je, „Grand“ sprema dosta novih projekata, s „Pinkom“ imamo vrhunsku saradnju i dugogodišnji ugovor, a što se tiče „Avale“, o toj temi za sada ne smem da pričam - rekao je Popović.

Saša Popović kupuje TV "Avalu"!
Petak - 31.08.2012
Saša Popović uskoro bi mogao da postane novi vlasnik Televizije „Avala“.
Kako saznaje portal „telegraf“, direktor „Granda“ već uveliko pregovara s vlasnikom „Pinka“ Željkom Mitrovićem i maltene je pitanje vremena kada će Popović preuzeti ovu televiziju s nacionalnom frekvencijom.
- Popović i Mitrović su blizu dogovora po kome bi „Grand“ preuzeo većinski paket akcija na „Avali“. Prema tom dogovoru, „Grand“ bi na „Pinku“ zadržao samo jednu ili dve već popularne emisije, dok bi se ostatak produkcije, uključujući „Grand paradu“, kao i brojne nove projekte koje sprema Saša Popović, preselili na „Avalu“. Uz kvalitetan serijski i filmski program, koji već postoji na ovoj televiziji, ovo bi bio džoker koji bi trebalo da oživi posrnulu „Avalu“ - otkriva sagovornik „Telegrafa“ blizak vlasnicima „Pinka“ i „Granda“.
Saša Popović nije želeo da potvrdi, ali ni da demantuje ova saznanja.
- Tačno je, „Grand“ sprema dosta novih projekata, s „Pinkom“ imamo vrhunsku saradnju i dugogodišnji ugovor, a što se tiče „Avale“, o toj temi za sada ne smem da pričam - rekao je Popović.

- It_is_a_Leclerc
#35 Re: GRAND SHOW
Molim se za duše onih koji ovo mogu gledati, a da pritom ne prežive ozbiljna oštećenja moždenog debla.
Amin.
Amin.
-
radostan dan
#36 Re: GRAND SHOW
bog z vama a k tomu i andijeli, dobra sisa, uspješna misa...
hvala na komentaru, pošto ste nam omogućili da vam repliciramo novom si...mlekuljom grand kvalitete.

hvala na komentaru, pošto ste nam omogućili da vam repliciramo novom si...mlekuljom grand kvalitete.

- ZV Keli
#38 Re: GRAND SHOW
@AmiĐa_Idriz

-
Bolesni Doktor
#39 Re: GRAND SHOW
Gleda li itko trenutno na PINKu?
Ima odličnih pjevača.
Ima odličnih pjevača.
- vatrogasac
- benassi
-
x_lecter
#42 Re: GRAND SHOW
Sto stoka?
Ps. A oni na beer festu alkosi i narkomani nisu stoka jel?
Sent from my B1-710 using Tapatalk
Ps. A oni na beer festu alkosi i narkomani nisu stoka jel?
Sent from my B1-710 using Tapatalk
- Russki
#43 Re: GRAND SHOW
fulje, čobani i jadan žiri, toliko sam primjetio u par navrata
uglavnom, prvi put da se moram sloziti s lekrerkom
uglavnom, prvi put da se moram sloziti s lekrerkom
It_is_a_Leclerc wrote:Molim se za duše onih koji ovo mogu gledati, a da pritom ne prežive ozbiljna oštećenja moždenog debla.
Amin.
-
dragan.s
#44 Re: GRAND SHOW
Prvo, Zvezde Granda i Grand Show nisu isto. Pretpostavljam da si gledao ZG jer tamo postoji žiri. Grand Show kao takav više i ne postoji od kad ih je Mitrović skinuo sa Pinka.Russki wrote:fulje, čobani i jadan žiri, toliko sam primjetio u par navrata
uglavnom, prvi put da se moram sloziti s lekrerkomIt_is_a_Leclerc wrote:Molim se za duše onih koji ovo mogu gledati, a da pritom ne prežive ozbiljna oštećenja moždenog debla.
Amin.
Drugo, u ZG ima jako dobrih pjevača i pjeva se kako folk (češće) tako i pop i sevdalinke. Ima čak i stranih pop hitova. Nekome se svidi, nekome se ne svidi. Ima ekstra talenata i emisija je jako gledana.
Iz sinoćne emisije:
https://www.youtube.com/watch?v=vowKSm-B1tY - momak kome je ukradena pobjeda na ZMBT-u lani, sada najveći favorit za prvo mjesto ove godine
https://www.youtube.com/watch?v=tl6YS2T6htY - cura od 13 godina iz Sarajeva koja je uspjela doći do TOP-10
https://www.youtube.com/watch?v=DhiMq7Og7s0 - ista cura nedelju dana ranije pjeva sevdalinku.
I još puno njih.
Last edited by dragan.s on 08/06/2014 19:32, edited 1 time in total.
-
radostan dan
#45 Re: GRAND SHOW
prepoznaješ njegovo lice,dragan.s wrote:......
dugo te nije bilo šeki...
velkom bak
-
dragan.s
#46 Re: GRAND SHOW
Mrzi me, vjeruj mi. Sve isto.radostan dan wrote:prepoznaješ njegovo lice,dragan.s wrote:......
dugo te nije bilo šeki...
velkom bak
-
radostan dan
#47 Re: GRAND SHOW
biraj neopterećujuće teme...uvjek ima razlog ili pood za smijeh i zajebanciju.
- frontalni_kokuz
-
radostan dan
#49 Re: GRAND SHOW
Đe se ove raspale kalašture sjeti...
-
Ras Al Ghul
#50 Re: GRAND SHOW
Kralju, šahu maturadostan dan wrote:da ne bi neko posumnjao u našu objektivnost, prilog, komada jedan -