Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BataZiv_0809 wrote:P.S. Ko bi rekao da Šopingu ima 10 godina. Tačnije nema još 29.02.2008 je otvoren
Mogli su ga vala makar za jubilej oprati...
Na parkingu (koji inače općina plaća iz budžeta) nije cisterna sa šmrkom prošla od otvaranja, 90% neonki ispod ulaza u Arenuviše ne radi, smeća na sve strane... Mrki k'o da je iz Škotske, a ne s Brista
_BataZiv_0809 wrote:P.S. Ko bi rekao da Šopingu ima 10 godina. Tačnije nema još 29.02.2008 je otvoren
Mogli su ga vala makar za jubilej oprati...
Na parkingu (koji inače općina plaća iz budžeta) nije cisterna sa šmrkom prošla od otvaranja, 90% neonki ispod ulaza u Arenuviše ne radi, smeća na sve strane... Mrki k'o da je iz Škotske, a ne s Brista
Mogli su za jubilej promijeniti onu tablu s rasporedom prodavnica koja nije apdejtovana od 29.02.2008.
...a ja vas, pa ne ostane mu nista dok plati vez za jahtu... pa odrzavanje jahte...sve to kosta...mi da smo kakvi ljudi organizovali bi se i promjenili sve izgorene sijalice, i ocistili bi i okrecili...
...u neka doba su skontali da su izmanipulisani...a ti manipulatori se spolako sklonuli (ne mislim u Zenici) sa barikada kada je Novalic sinoc najavio policijsku intervenciju...vidjecemo sta ce biti dalje...
Jedino su ostali Tuzlaci...
Mislim da je prekretnica nastupila kada se tim ljudima objasnilo da su neki od zahtjeva jednostavno nemoguci za ispuniti, i da ovo nije nacin na koji treba da traze svoja prava...samo neko je racunao na brzu i nasilnu reakciju policijskih organa i tek onda bi nastupio haos...sreca pa ima smirenih ljudi koji imaju informacije pa su pustili da sve to malo ohladi...jedino su putnici u svemu tome nayebali, ali fala Bogu pa je samo to...
Norm wrote:...u neka doba su skontali da su izmanipulisani...a ti manipulatori se spolako sklonuli (ne mislim u Zenici) sa barikada kada je Novalic sinoc najavio policijsku intervenciju...vidjecemo sta ce biti dalje...
Mislim da je prekretnica nastupila kada se tim ljudima objasnilo da su neki od zahtjeva jednostavno nemoguci za ispuniti, i da ovo nije nacin na koji treba da traze svoja prava...samo neko je racunao na brzu i nasilnu reakciju policijskih organa i tek onda bi nastupio haos...sreca pa ima smirenih ljudi koji imaju informacije pa su pustili da sve to malo ohladi...jedino su putnici u svemu tome nayebali, ali fala Bogu pa je samo to...
guru im je u zenici prije par dana dao par savjeta kako da nastupaju
metod zeljezarskih radnika
ima nedje klip na yobitu
Norm wrote:...u neka doba su skontali da su izmanipulisani...a ti manipulatori se spolako sklonuli (ne mislim u Zenici) sa barikada kada je Novalic sinoc najavio policijsku intervenciju...vidjecemo sta ce biti dalje...
guru im je u zenici prije par dana dao par savjeta kako da nastupaju
metod zeljezarskih radnika
ima nedje klip na yobitu
hm,jelde da bi bilo previse ocekivati da na ovoj temi se otvoreno kaze na koga se misli,mislim fakat ne zna, ko im je guru,osim ako se ne misli na tornjaka?
kakavdanakneiskustvu wrote:
hm,jelde da bi bilo previse ocekivati da na ovoj temi se otvoreno kaze na koga se misli,mislim fakat ne zna, ko im je guru,osim ako se ne misli na tornjaka?
Uh, tek od 20h Danas slobodan dan pa odmaram, nisam ranio
Kad se sjetim snijega iz 2012 godine kada je napdao, a Bosna zaledila, neke budale hodale cak i ispod mosta
Evo kako je kralj postao gradonačelnik da bi državnim parama izgradio infrastrukturu oko svojih parcela.
Da ima izgovor, napravi još jednu zonu na drugom kraju grada. Pogodite koja će se prva graditi?
Ja plaćao par mjeseci otkako su spojili ovo sa strujom i od prošlog računa više neću. Na kraju, trebali su uvest kroz mojatv, telemah i ostale, pa ako plaćaš već to da ide i pretplata. Ili uzet dio od njih. Još malo pa će uz hljeb bit naplata rtv takse
I na kraju, šta ja praktično imam od te rtv takse? Nije neka pljačka 7.5KM mjesečno ili koliko je već, da to ide tamo gdje treba. Pa da sutra prenose sport, da prave neke priloge, dokumentarne, edukativne. Fakat ne gledam nijednu domaću televiziju, al kad god prebacim na BHT-FTV većinom je nešto što sam već gledao.
Pratim RTL2 ponekad, strane dokumentarne, foxove i one pink filmske kanale. Od domaćih se izaspem, il neko nešto kuha il se krevelji u mikrofon il je dnevnik.