Skijaš wrote: ↑06/04/2025 21:27
made_in_sarajevo wrote: ↑06/04/2025 18:57
Ja jos cekam odgovor sto ljudi mrze konakovica.
Szijarto, Zeljana, Dodik nece biti uhapsen, Dodiku ne treba nametati sankcije a Covicu treba dati Neumski sporazum, potreba za raskidom koalicije sa Dodikom je Sabinin licni stav, itd
Konakovic rekao da se treba uhapsiti, ali se opet vratimo na ono, da vi zamisljate kako konakovic licno hapsi dodika. Necete priznati ali trojka je vise konakovica navukla nego bilo koja politika. Dodik je danas tu jer du ga ovi naguzili. Pustali mu pomalo pricu o kumovoj zgradi o kojoj svi u parlamentu i vijecu ministara pricaju da nece nikad ni proci, on glasao za EU zakone i budzete redovno. Glasao bi on sad i za ovaj budzet ali ga bas ta izdajnicka trojka jebe, jer koliko nama gori za pare toliko dodiku jedno 100x vise gori.
Neki dan konakovic bas dao izjavu da je neumski sporazum trebao ukinuti sve nacionalne predznake bosnjacki, srpski, hrvatski pa bi i dobili konacno presude, dobio bi i da se kojovic kao srbin moze kandidovati za predsjednistvo... Nesto mi to nije kao izdaja.
Kada vidimo sta dodik radi, ipak ce biti da je sabina morala na guzicu reci prije vremena.
Kad smo kod covica i famoznog izbornog zakona, hajmo realno i stanje sa terena, jel to covic trazi nesto sto nema i sto mu nije davno obecano od strane sda? Javno priznali pa se sda pravila luda na to.
Imaj taj hns
Ima herceg bosnu u njemu bitnim kantonima
Auta maksuz voze u HR da registruju, cak i iz jebenog viteza
Svi hrvati
@Truba nek prizna ako se pomirio, svi hrvati van njegovih kantona za covica i hdz ne postoje. Ima hdz sarajevo hudnici se trude kao nesto, covic ih direktno mnozi sa nulom.
Progurao je davno da je sahovnica zastava hrvatskog naroda i ne mozes mu nista
Znaci sve sto covic trazi prvo mu je obecano davno jos, drugo on ovo sve ima na terenu i to odavno kad trojka nije ni postojala
On samo hoce obecano da izbije sve hrvate koji nisu iz njegovih kantona. Jebe ga kanton 10 jer nije njegov vise, ali mora ih trpit.
https://www.dnevnik.ba/vijesti/konakovi ... i-2622575/
Ove sam prve nasao pa se mozete sjetiti svega ovoga i kako se bakir lud pravio, a bas nakon ovoga covic nikad jace nije stisno za izborni zakon. Bas se pitam sto li je to tako.
Opet se vracam sta je to konakovic lose uradio da ga se pljuje ko da je pablo escobar? Da sky postoji ja stan dajem sad da bi avdo to davno objavio, a nije da avdo nema izvore odakle moze nabaviti prepiske iz skya. I taj dino tito kako vec opet prica uprazno, bez dokaza, evo izborni zakon, a sva prica nema veze sa tim. Tako dalje i tako dalje, pa sta je to uradio da se prije bakir bira, ma zahiragic se prije bira nego konakovic
Od dva zla trojk-sda se mora manje zlo uzeti, a to je trojka. Sutra kad se pojavi novi neko ko hoce raditi idemo na to. To jest cijela prica i smisao, a ne da uzjasu njih trojica i jasi 30 godina ko da doba kraljeva, njima dobro, a mi mozemo i trave jesti.