Imas li razlog zasto bi se borio?Dino34 wrote:Pitanje za muškarce i žene.
Kako se izboriti sa stalnim flertom ili čak pozivima na nemoralne radnje od strane izrazito zgodne, lijepe i seksipilne žene?
Izborices se tako sto ces se udaljiti.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Imas li razlog zasto bi se borio?Dino34 wrote:Pitanje za muškarce i žene.
Kako se izboriti sa stalnim flertom ili čak pozivima na nemoralne radnje od strane izrazito zgodne, lijepe i seksipilne žene?
nova_ja wrote:Ako si muškarac plus strejt onda teško
Pa prvi i glavni je moja vjera. Dakle, blud ne dolazi u obzir. Nezamislivo. Da sam onaj od prije 10-ak godina, već odavno bismo bili na nekoj Internet stranici za odrasle. Al opet ima ona ljudska slabost.pustopoljina wrote:Imas li razlog zasto bi se borio?
Nemoguće kad mi je poso takav da se često viđamo.pustopoljina wrote: Izborices se tako sto ces se udaljiti
Kako mislis blud i tvoja vjera?Dino34 wrote:nova_ja wrote:Ako si muškarac plus strejt onda teško
Pa prvi i glavni je moja vjera. Dakle, blud ne dolazi u obzir. Nezamislivo. Da sam onaj od prije 10-ak godina, već odavno bismo bili na nekoj Internet stranici za odrasle. Al opet ima ona ljudska slabost.pustopoljina wrote:Imas li razlog zasto bi se borio?
Drugi također prekrupan razlog jeste to što je u vrzi.
Izleti joj danas da s tim hairlijom već par mjeseci nema ništa.Nemoguće kad mi je poso takav da se često viđamo.pustopoljina wrote: Izborices se tako sto ces se udaljiti
Sad, rekao bih joj da se goni u vraga, al ni to ne mogu jer je onako senzibilna i za sitnicu zaplače.
Helem, belaj.
Probudis seDino34 wrote:Pitanje za muškarce i žene.
Ja ovo ozbiljno, a ti vjeruj il nemoj.DzordzHodzic wrote:Probudis seDino34 wrote:Pitanje za muškarce i žene.
Joj nemoj i ti dozvolit da te navlači ovakopustopoljina wrote:Ma daj ba..slatke muke...zna se kako se dize zid:
Ne ides na pauzu s njom, ne ides pusiti, nema price o privatnom i otice sama.
Al' sta's onda?
Ako nisi ozenjen ili u vezi, sta bezveze pravis dodatne krugove oko kokosinjca![]()
Dino u akciji spasavanja bosanskih treba zenidbom, njemacka je to, ha jaBoemica wrote:Joj nemoj i ti dozvolit da te navlači ovakopustopoljina wrote:Ma daj ba..slatke muke...zna se kako se dize zid:
Al' sta's onda?
Ako nisi ozenjen ili u vezi, sta bezveze pravis dodatne krugove oko kokosinjca![]()
Pa to je otprilike to.nova_ja wrote:Eto. Sam si sebi odgovorio.
Ako si "u vjeri" u tome i nalazi spas.
Djevojku izbjegavaj a ako sama ne shvati, samo iskreno i otvoreno reci zasto nisi zainteresovan.
Sve je do tebe, svakako.
Cim se zaklinjes?Dino34 wrote:Pa to je otprilike to.nova_ja wrote:Eto. Sam si sebi odgovorio.
Ako si "u vjeri" u tome i nalazi spas.
Djevojku izbjegavaj a ako sama ne shvati, samo iskreno i otvoreno reci zasto nisi zainteresovan.
Sve je do tebe, svakako.
Ps.
Pustopoljina, ne obaziri se na komentare forumskih tetkica poput boemice i triconje. Lažu.
Ono što sam napiso je živa istina. Smijem se i zakleti.
triconja wrote:Dino u akciji spasavanja bosanskih treba zenidbom, njemacka je to, ha jaBoemica wrote:Joj nemoj i ti dozvolit da te navlači ovakopustopoljina wrote:Ma daj ba..slatke muke...zna se kako se dize zid:
Al' sta's onda?
![]()
![]()

Otaj radDzordzHodzic wrote:![]()
Svim što mi je sveto.pustopoljina wrote:Cim se zaklinjes?
Navlaci?Boemica wrote:Joj nemoj i ti dozvolit da te navlači ovakopustopoljina wrote:Ma daj ba..slatke muke...zna se kako se dize zid:
Al' sta's onda?
Izdo glavni imam u rajhu fetvu da se more samo izbosne trazit zene, ha japustopoljina wrote:Navlaci?Boemica wrote:Joj nemoj i ti dozvolit da te navlači ovakopustopoljina wrote:Ma daj ba..slatke muke...zna se kako se dize zid:
Al' sta's onda?
Sta, on ganja neku mladu, a nudi papire?
Bas pogresna adresa.
Pusti ba bormicu i ostale. Zamisle nešto i onda druge uvjeravaju da je tako.pustopoljina wrote:Sta, on ganja neku mladu, a nudi papire?
Centralni dzemat Frankfurattriconja wrote:
Izdo glavni imam u rajhu fetvu da se more samo izbosne trazit zene, ha ja![]()
![]()
Ma kakvo ganjanjepustopoljina wrote:Navlaci?Boemica wrote:Joj nemoj i ti dozvolit da te navlači ovakopustopoljina wrote:Ma daj ba..slatke muke...zna se kako se dize zid:
Al' sta's onda?
Sta, on ganja neku mladu, a nudi papire?
Bas pogresna adresa.
Al ne kontam, cime se to hvali?Boemica wrote:
Ma kakvo ganjanje![]()
Zar ne vidiš ofirno hvalite me usta moja iz posta
Kakva ba zgodna i seksipilna žena
Kad čuješ da nekog ganja i opsjeda zgodna, lijepa, seksipilna žena, koja je još pritom u vezi, šta onda to govori o muškarcu kojeg dotična ganja?pustopoljina wrote:Ne vidim da se hvali?
Fol zbog vjere, a ovamo gubi abdest.
Pa veci sam ja karakter od njega
Ah soooBoemica wrote:Kad čuješ da nekog ganja i opsjeda zgodna, lijepa, seksipilna žena, koja je još pritom u vezi, šta onda to govori o muškarcu kojeg dotična ganja?pustopoljina wrote:Ne vidim da se hvali?
Fol zbog vjere, a ovamo gubi abdest.
Pa veci sam ja karakter od njega