ma ne moras samo rtv bn zvat, ima i RAK oni su ti vise nadlezni za to. Kad budes piso mail na [email protected] dodaj i [email protected] oni ce ti to brzo razjasnitYahweh wrote:Hmmm...
Ukoliko nas pratite na teritoriji Srbije, BiH i Crne Gore, dovoljno je samo da se obratite lokalnom kablovskom operateru u Vašem gradu i da od njega zatražite da naš program besplatno uvrsti u Vašu ponudu.
Svi kablovski operateri u Srbiji, BiH i Crnoj Gori imaju nasu saglasnost za besplatno reemitovanje.
Ukoliko Vaš lokalni kablovski operater odbije Vašu ponudu slobodno nas kontaktirajte putem naših mejlova [email protected] i [email protected] ili putem našeg call centra +387 55 228 408
http://www.rtvbn.com/367068/Besplatan-p ... rbiju-i-CG
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Johnny071
#24976 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
-
nekkem
#24977 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kakav genijalan potezcrnivrag wrote:A evo upravo je postavljena i obavijest na zvaničnoj web stranici:
http://www.telemach.ba/Obavijesti/2892/ ... I%21.shtml
Edit: A evo obavijest o izbacivanju BN TV.
http://www.telemach.ba/Obavijesti/2894/ ... ACHA.shtml
Ovo ala telecom, idemo prvi, izbacujemo više
- fortaleza
#24978 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nema, nego je čak nešto lošiji zbog nedostatka sata na zaslonu te nema interni modem. PDS 2100 ima samo jedan USB priključak, tj samo jedan tuner pa nije moguće pratiti drugi program dok se jedan snima ili snimati dva programa istovremeno što znači da moraš gledati program koji snimaš.agent_zero wrote:@crnivrag
Ima li išta po čemu je taj noviji d3 risver bolji od onog starijeg (sa digitalnim satom)?
Mislim da PDS 3121 ima dual tuner te mu je mana samo sat i modem. U svakom slučaju bolji je v2.0.
Nije besplatan, BN je imao u ponudi svoje satelitske kartice za oko 90 ojra godišnje za svojih par programa, zbog toga je i na Totalu bio u dodatnom paketu.. A Telemach vjerojatno nije pristao da uvodi novi BN paket pa su zato izbačeni.@telemach
Zbog čega je izbačen BN ako je besplatan? I zbog čega je ubačeno ono retardirano sr**e koje vrijeđa zdravu inteligenciju (parovi)? Ukolnite to i stavite dva normalna kanala, ako postoji neki validan razlog zbog čega je BN izbačen iz ponude.
Iskreno ne znam na čemu BN temelji toliku cijenu koju traži, kladim se da ga ne prati ni 5% populacije, i tih 5% samo zbog realitija.
-
mirza_15
#24979 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mozda ima veze. Mozda Telemach usicari nesto kod Dode:
http://teve.ba/article/22145/ekipa-bn-a ... u-milicima
Recimo da je na konkurencijskom vijecu ponovo slucaj SK, ali da se na konkurencijskom vijecu odlluke donose i nacionalnim kljucem. Ne znam ko je iz reda srpskog naroda u konkurencijskom vijecu? Mozda su bas Dodikovi ljudi. Nagadjam samo. Moguce da su izbaceni iz programske seme iz politickih razloga, a Telemach ce dobiti neku kompenzaciju.
Recimo da je na konkurencijskom vijecu ponovo slucaj SK, ali da se na konkurencijskom vijecu odlluke donose i nacionalnim kljucem. Ne znam ko je iz reda srpskog naroda u konkurencijskom vijecu? Mozda su bas Dodikovi ljudi. Nagadjam samo. Moguce da su izbaceni iz programske seme iz politickih razloga, a Telemach ce dobiti neku kompenzaciju.
- agent_zero
#24980 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Meni rekoše da sad u ovim osnovnim paketima daju onaj d3 mini risiver... pa pitam kakav je on u odnosu na d3 v2.0 osim što nema sat, u smislu brzine i kvaliteta slike? A to za gledanje unatrag i snimanje da stavimo po stranu. Dakle po osnovnim funkionalnostima.fortaleza wrote:Nema, nego je čak nešto lošiji zbog nedostatka sata na zaslonu te nema interni modem. PDS 2100 ima samo jedan USB priključak, tj samo jedan tuner pa nije moguće pratiti drugi program dok se jedan snima ili snimati dva programa istovremeno što znači da moraš gledati program koji snimaš.agent_zero wrote:@crnivrag
Ima li išta po čemu je taj noviji d3 risver bolji od onog starijeg (sa digitalnim satom)?
Mislim da PDS 3121 ima dual tuner te mu je mana samo sat i modem. U svakom slučaju bolji je v2.0.
- south
#24981 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ma Telemach samo internet izvlaci
sto se tice kanala nista nisu bolji od BH Telecoma
jbt koje kanale oni ubacuju
- ElRe
#24982 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koliko bih pohvalio TMH zbog izbacivanja BNa, duplo gori im je potez ubacivanja ovog smeca u ponudu.nekkem wrote:Kakav genijalan potezcrnivrag wrote:A evo upravo je postavljena i obavijest na zvaničnoj web stranici:
http://www.telemach.ba/Obavijesti/2892/ ... I%21.shtml
Edit: A evo obavijest o izbacivanju BN TV.
http://www.telemach.ba/Obavijesti/2894/ ... ACHA.shtml![]()
Ovo ala telecom, idemo prvi, izbacujemo više
- ElRe
#24983 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach nema nikakve veza sa politikom i politickim prilikama u BiH. Ta firma jednostavno tako ne funkcionise.mirza_15 wrote:Mozda ima veze. Mozda Telemach usicari nesto kod Dode:
-
AnonymousBIH
#24984 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Veliki minus za Telemach po pitanju novih tzv. kanala. Sramota, jad, čemer i tuga.
- ElRe
#24985 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I sto je jos zalosnije sa ponosom nas obavjestavaju kako sada mozemo da pratimo kanala Parovi 1 i 2.AnonymousBIH wrote:Veliki minus za Telemach po pitanju novih tzv. kanala. Sramota, jad, čemer i tuga.
-
mirza_15
#24986 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imaju veze sa interesom. Usluga za uslugu.ElRe wrote:Telemach nema nikakve veza sa politikom i politickim prilikama u BiH. Ta firma jednostavno tako ne funkcionise.mirza_15 wrote:Mozda ima veze. Mozda Telemach usicari nesto kod Dode:
Vlasnici im idu kod predsjednika i premijera na razgovore. Zasto?
- crnivrag
#24987 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo sad primjetih da je u pitanju jedan te isti kanal, samo na ovoj verziji 2 ide muzička podloga sa istom slikom kao na verziji 1, ali na verziji 1 ide originalni zvuk.ElRe wrote:I sto je jos zalosnije sa ponosom nas obavjestavaju kako sada mozemo da pratimo kanala Parovi 1 i 2.AnonymousBIH wrote:Veliki minus za Telemach po pitanju novih tzv. kanala. Sramota, jad, čemer i tuga.
- ElRe
#24988 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kod Dodika nisu isli. Sastajali su se samo sa Zlatkom, Nikšićem i Bakirom.mirza_15 wrote:Imaju veze sa interesom. Usluga za uslugu.ElRe wrote:Telemach nema nikakve veza sa politikom i politickim prilikama u BiH. Ta firma jednostavno tako ne funkcionise.mirza_15 wrote:Mozda ima veze. Mozda Telemach usicari nesto kod Dode:
Vlasnici im idu kod predsjednika i premijera na razgovore. Zasto?
- Maharadza
#24989 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ko bi rekao da ćemo priželjkivati live webcam kanale, sa raskrsnica, planina itd. jer su korisnije od ovoga šunda što ubacuju.ElRe wrote:I sto je jos zalosnije sa ponosom nas obavjestavaju kako sada mozemo da pratimo kanala Parovi 1 i 2.AnonymousBIH wrote:Veliki minus za Telemach po pitanju novih tzv. kanala. Sramota, jad, čemer i tuga.
- avaks
#24990 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne slažeme se sa ovim šundom koji ubacuju ali u isti koš staviti BHT i Telemach po pogledu kanala jesouth wrote:ma Telemach samo internet izvlacisto se tice kanala nista nisu bolji od BH Telecoma
Pa gdje su HD kanali na BHT? Nema se šta dalje što se tiče toga... 2016ta godina na pragu a oni nemaju tehničkih mogućnosti za više od 5MB konekciju i HD kanale
Telemach ima HD kanale za sve korisnike, CI module, analogija na koliko god treba televizora u stanu, veći izbor ne šunda i lokalnih nazovi tv stanica, definitivno (mada koliko vidim i BHT je uveo HBO mada mi to ne znači plaho), telefon je besplatan u mreži te u United Grupi (u trio paketima imaš i prema inostranstvu dodatne minute te prema mobilnim) a prema svim mrežama u BiH samo uspostava poziva, D3Go, Unify + još jeftiniji od BHT
Šta je to bolje na BHT? Šta im ostane?
- south
#24991 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pa eto gledaj Parove u HD -u
mogu oni imati milion kanala a od kojih 4/5 su kvalitetni
ja sam reako samo za kanale a ti ode sad i na telefoniju, d3go itd
Last edited by south on 04/12/2015 14:29, edited 1 time in total.
-
mirza_15
#24992 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nisam ni tvrdio da jesu. Ni ovo u prethodnom komentaru nisam tvrdio. Samo sam spomenuo koincidenciju izbacivanja BN-a, napade na BN u RS-u i odnos BN sa vladajucom garniturom u RS-u, i cinjenicu da za uzvrat Dodik itekako moze valjati Telemachu. To, i razgovori sa Bakirom i Zlatkom mislim da jesu politika. Politika je i sve sto se desava oko SK-a. Neskidanje kablova sa stubova Elektrodistribucije je isto politika. Da ne idem sada dalje do nacina izvodjenja radova i kako to sve prolazi bez problema.
- avaks
#24993 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Između ostalogsouth wrote:pa eto gledaj Parove u HD -u![]()
Upravo na BHT je kvantitet a ne kvalitet ali evo i ovi su počeli isto, sramota
- pepeljara
#24994 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
south wrote:pa eto gledaj Parove u HD -u![]()
-
sencobih
#24995 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
haj parovi 1, ali što parovi 2
ludilo
-
StupskaBitanga
#24996 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako nista axn vrijedi za analogiju i digitalu i to je hs imao u ponudi
- Freamon Lester
#24997 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
AXN novina na analognoj? Sta je izbaceno?
- Telemach
#24998 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kolege su provjerile, kanal se emituje s titlom.crnivrag wrote:@Telemach
U analognoj ponudi u Sarajevu nije uključen titl na kanalu AXN.
-
probook
#24999 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dzaba ovo ima gledanost pa pricajte sta hocete...nazalost 
- south
#25000 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
a sta ce biti kad se "Parovi" prestanu emitovati jbg nece trajat vjecnost
hoce li biti crnilo na tim pozocijama kanala ili ...
hoce li biti crnilo na tim pozocijama kanala ili ...