Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
- Bloo
- Globalna šefica
#24952 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Averus wrote:E jbt nekad je i ova tema bila bolja![]()
Eto vam onda vaši kanteri i pesovi gejmeri jedni zatucani![]()
![]()
šala mala
Laki je malo neurozan čini se
konzolaš maji
- Raigor Stonehoof
#24953 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Dajte mu autiće nek se igraBloo wrote:Averus wrote:E jbt nekad je i ova tema bila bolja![]()
Eto vam onda vaši kanteri i pesovi gejmeri jedni zatucani![]()
![]()
šala mala
Laki je malo neurozan čini se![]()
konzolaš maji
- Averus
#24954 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Bloo wrote:konzolaš maji
Bloo wrote:konzolaš ma
Bloo wrote:konzolaš m
Bloo wrote:konzolaš
- Bloo
- Globalna šefica
#24955 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Dobro ba, šta si osjetljiv
to je meni ultimate uvreda
evo naka živuljka da se odobrovoljiš

to je meni ultimate uvreda
evo naka živuljka da se odobrovoljiš

- Averus
#24956 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma ja, jebite mene zbog FF, a sad cijela tema navalila na demo... DEMO! ccc
- ExNihilo
#24957 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Koliki ti je sad count sati na Doti? Postavi cifru da mi se zanebesa.Raigor Stonehoof wrote:League of legends je buy to win, isto ko te igre sto izbjegavas.
Na Doti je sve dzabaosim kozmetike, koja ne utice na gameplay.
- Raigor Stonehoof
#24958 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma nije puno porastao od proslog puta...nema se vremena ko prijeExNihilo wrote:Koliki ti je sad count sati na Doti? Postavi cifru da mi se zanebesa.Raigor Stonehoof wrote:League of legends je buy to win, isto ko te igre sto izbjegavas.

- aditon
-
cocaine
#24960 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
A naslov teme piraterija će rezultirati banomaditon wrote:Gravel - CODEX
-
cocaine
#24961 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Sta je u LoLu pay to win?Raigor Stonehoof wrote:League of legends je buy to win, isto ko te igre sto izbjegavas.
Osim naravno championa koji se kupuju ili ingame valutom ili RP placenom valutom.
Igram LoL 9 godina. Dao sam ukupno oko 100 eurića kroz tih 9 godina na igru ali samo na kozmetiku, a dostigao sam 2. najviši rank kroz sve te godine, plaćajući samo kozmetiku.
-
l33t
#24962 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
9 godina u LoL-u

- Raigor Stonehoof
#24963 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
cocaine wrote:Raigor Stonehoof wrote:League of legends je buy to win, isto ko te igre sto izbjegavas.
Osim naravno championa koji se kupuju ili ingame valutom ili RP placenom valutom.
-
cocaine
#24964 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pa to nije pay 2 win. Ne treba ti striktno svaki heroj u igri da bi pobijedio. Možeš komotno sa jednim samo pobjeđivati bez ikakvih problema. Međutule, ja sam problem sa nedostatkom championa riješio još nekad davno... I dalje, ovo nije situacija gdje ako platim dobit ću 20% više damage-a na neprijateljima u igri i slično, ovo je grind ingame valute da kupiš heroja da igraš s njim, ostalo je, kao i u doti, sve na tebi da li ćeš pobijediti ili ne.Raigor Stonehoof wrote:cocaine wrote:Raigor Stonehoof wrote:League of legends je buy to win, isto ko te igre sto izbjegavas.
Osim naravno championa koji se kupuju ili ingame valutom ili RP placenom valutom.pitao, odgovorio.
- Raigor Stonehoof
#24965 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ma da, a jel u prednosti onaj ima opciju da uzme bilo kojeg heroja koji odgovara datoj situaciji, ili onaj koji moze uzeti samo pet?
Kako je to drugacije od, ne znam, toliko popljuvanog SW Battlefronta 2? I u njemu isto mozes in game zaraditi sve. Al mozes i kupiti.
A onda imas i rune.
Kako je to drugacije od, ne znam, toliko popljuvanog SW Battlefronta 2? I u njemu isto mozes in game zaraditi sve. Al mozes i kupiti.
A onda imas i rune.
- diablobih
#24966 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Samo ako daje link, ovako je dozvoljenococaine wrote:A naslov teme piraterija će rezultirati banomaditon wrote:Gravel - CODEX![]()
![]()
![]()
![]()
- avaks
#24967 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Piraterija nije dozvoljena ali narodSke verzije dabome
Doduše nejma linkova, tu ćeš u Banovićima da završiš efikasno hahah
Doduše nejma linkova, tu ćeš u Banovićima da završiš efikasno hahah
-
cocaine
#24968 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kad je posljednji put kad si upalio LoL ili pogledao nešto vezano za njega?Raigor Stonehoof wrote:ma da, a jel u prednosti onaj ima opciju da uzme bilo kojeg heroja koji odgovara datoj situaciji, ili onaj koji moze uzeti samo pet?
A onda imas i rune.
Rune su totalno besplatne i mergane u mastery tree

Od Battlefronta je drugačije baš tako kao što sam naveo, ne dobiješ nikakve bonuse od championa, samo drugog championa. Uvijek imaju free rotacije, te je novi sistem ingame valute i levelovanja malo riješio problem otključavanja heroja (heroji se mogu duplo jeftinije otključati kroz shardove). Sve ide dosta brže, a rune više ne plaćaš.
Kome se igra sviđa, igrat će je i neće mu biti problem otključavati ih, a ako bude igrao, neće ni potrajati. Kome se sviđala prije (a ima ih na milione), već ima do sada sve otključano.
EDIT: u jednom savršenom univerzumu kroz koju godinu će i svi heroji biti besplatni pa će neku novu majmuneriju napraviti za ingame valutu.
- Raigor Stonehoof
#24969 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Proslo je dosta godina kako sam upalio LoL.
Imas li te rune slobodne na pocetku, ili ih moras grindati/kupovati?
Ako ih nemas, a mozes kupovati, eto ti pay to win.
Ako ih nemas, a mozes iskljucivo grindati, opet svi igraci u partiji ne pocinju sa iste tacke, pa je "grind to win".
A ovo drugo... jal dobio bonus kod heroja, jal dobio drugog heroja, u cemu je razlika?
Poenta je u tome da ja sad ako pocnem igrati, i hocu da budem ravnopravan sa ostalim igracima, moram baciti 670 eura.
( https://www.reddit.com/r/leagueoflegend ... y_all_the/ )
Potpuno isto kao i u SW, ili u CoD WW2, ili u NFS Payback.
Dota je s druge strane istinski F2P igra, gdje si od samog pocetka ravnopravan sa svim ostalim igracima.
Imas li te rune slobodne na pocetku, ili ih moras grindati/kupovati?
Ako ih nemas, a mozes kupovati, eto ti pay to win.
Ako ih nemas, a mozes iskljucivo grindati, opet svi igraci u partiji ne pocinju sa iste tacke, pa je "grind to win".
A ovo drugo... jal dobio bonus kod heroja, jal dobio drugog heroja, u cemu je razlika?
Poenta je u tome da ja sad ako pocnem igrati, i hocu da budem ravnopravan sa ostalim igracima, moram baciti 670 eura.
( https://www.reddit.com/r/leagueoflegend ... y_all_the/ )
Potpuno isto kao i u SW, ili u CoD WW2, ili u NFS Payback.
Dota je s druge strane istinski F2P igra, gdje si od samog pocetka ravnopravan sa svim ostalim igracima.
- Ultraviolent
#24970 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Blagi pay2win koji nema apsolutno nikakvog utjecaja na gameplay. U sadasnjem sistemu je prelahko dobiti champione (doduse random) tako da to nista nije strasno.
Po meni, bilo bi glupo da su ti svi champovi otkljucani, kao sto su na doti (vecina, ako se ne varam). Meni kao casual igracu znaci za svaki gejm taj neki mali reward (ig valuta) s kojim poslije otkljucavam heroja koji mi se svidja i tako. Cejf mi je to neki, a ne odma sve na gotovo. A da ne kazem da ti svaki heroj nije potreban naravno. Tako da to meni ne predtsavlja nikakav problem.
Danas je to tako, s parama se kupuju diplome, radna mjesta, pa i League champovi
jbg
Po meni, bilo bi glupo da su ti svi champovi otkljucani, kao sto su na doti (vecina, ako se ne varam). Meni kao casual igracu znaci za svaki gejm taj neki mali reward (ig valuta) s kojim poslije otkljucavam heroja koji mi se svidja i tako. Cejf mi je to neki, a ne odma sve na gotovo. A da ne kazem da ti svaki heroj nije potreban naravno. Tako da to meni ne predtsavlja nikakav problem.
Danas je to tako, s parama se kupuju diplome, radna mjesta, pa i League champovi
- Averus
#24971 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
U Rocket League-u nema ništa pay2win 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#24972 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Samo pay2BBored.

- ferratilis
#24973 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
1000. stranica

Valjda izadje Cyberpunk do 2000.

Valjda izadje Cyberpunk do 2000.
- SanskiBiser
#24974 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
1000 stranica na temi a da prodje bez tribute nema sanse
i naravno mora biti i W3 tribute
i naravno mora biti i W3 tribute
- Raigor Stonehoof
#24975 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kako ba nema uticaja, pa recimo treba ti neki disabler u timu, a od pet koji su ti dostupni nijedan nema stun, imas na pocetku zagarantovan porazUltraviolent wrote:Blagi pay2win koji nema apsolutno nikakvog utjecaja na gameplay. U sadasnjem sistemu je prelahko dobiti champione (doduse random) tako da to nista nije strasno.
Danas je to tako, s parama se kupuju diplome, radna mjesta, pa i League champovijbg
U doti je od pocetka zakljucano samo nekoliko onih najtezih, koji nisu nikako za pocetnike, a i oni se otkljucaju nakon 25 partija. I ne mozes ih otkljucati parama.