Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
Nass
#24951 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
INTEGRACIJA - rekao je Schultz. Kljucna rijec je integracija i unutar BiH, i spram EU. Nema mjesta za separatisticke retorike i politike - naglasio je Schultz.
-
Murisno1
#24952 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa šta imamo od naglašavanja?Nass wrote:INTEGRACIJA - rekao je Schultz. Kljucna rijec je integracija i unutar BiH, i spram EU. Nema mjesta za separatisticke retorike i politike - naglasio je Schultz.
Pa vas svijet naglašava o Bosni svašta pomalo, sve laprdanje ... Onaj naglasio ovo, onaj naglasio ono. Ma sve OK. Al kako, kad, s kim, kome u pm??
-
Nass
#24953 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ovo je sad drugacije naglasavanje, nikad prije nije se ovako decidno slala poruka Dodiku i Covicu (a izgleda da u zadnje vrijeme istu poruku treba primiti k znanju i SDA), ali ti ocito nisi upratio ove najnovije momente i sta se sada desava. Sad nas tjeraju da predamo KREDIBILNU aplikaciju do juna...... Sve ovo sto govore i porucuju indicira kakvu aplikaciju traze, i kako se Sejdic-Finci treba sprovesti. Nista vise nije kao sto je bilo.
-
popajic
#24954 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Sram bilo one koji su proturali price da Dragan insistira na trecem - ADZ insistira na 4 nadasve multietnicka komadica BIH*** SPAM *** - Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) BiH predlaže četiri federalne multietničke jedinice u BiH, sa sjedištima u Mostaru, Sarajevu, Banjoj Luci i Tuzli, izjavio je na tribini u Stuttgartu Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora (HNS) BiH, odgovarajući na pitanje prisutnih u vezi sa trećim entitetom.
Izvor: BHWP 24sata.info
objavljeno 21.03.2012 : 11:52
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#24955 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
popajic wrote:Sram bilo one koji su proturali price da Dragan insistira na trecem - ADZ insistira na 4 nadasve multietnicka komadica BIH*** SPAM *** - Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) BiH predlaže četiri federalne multietničke jedinice u BiH, sa sjedištima u Mostaru, Sarajevu, Banjoj Luci i Tuzli, izjavio je na tribini u Stuttgartu Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora (HNS) BiH, odgovarajući na pitanje prisutnih u vezi sa trećim entitetom.
Izvor: BHWP --- SPAM ---
objavljeno 21.03.2012 : 11:52
U pravu je bio onaj čovjek iz Stuttgarta!
- nellington
#24956 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jašta! Narod u Njemačkoj zna ko je Tihićprljavi Hare wrote:
U pravu je bio onaj čovjek iz Stuttgarta!
- duh_sa_sjekirom
#24957 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
I, šta onda?Nass wrote:Ovo je sad drugacije naglasavanje, nikad prije nije se ovako decidno slala poruka Dodiku i Covicu (a izgleda da u zadnje vrijeme istu poruku treba primiti k znanju i SDA), ali ti ocito nisi upratio ove najnovije momente i sta se sada desava. Sad nas tjeraju da predamo KREDIBILNU aplikaciju do juna...... Sve ovo sto govore i porucuju indicira kakvu aplikaciju traze, i kako se Sejdic-Finci treba sprovesti. Nista vise nije kao sto je bilo.
Je li ovo prva poruka koju mu šalju? I šta se desilo?
Očekivani Dodikov odgovor na ova laprdanja će biti: "Ne serite i jebite se!".
I onda će dotični da zašute i da nam svima pošalju jasnu poruku kako "treba se međusobno dogovore politički predstavnici sva tri naroda"...
-
Murisno1
#24958 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Najnovije momente?Nass wrote:Ovo je sad drugacije naglasavanje, nikad prije nije se ovako decidno slala poruka Dodiku i Covicu (a izgleda da u zadnje vrijeme istu poruku treba primiti k znanju i SDA), ali ti ocito nisi upratio ove najnovije momente i sta se sada desava. Sad nas tjeraju da predamo KREDIBILNU aplikaciju do juna...... Sve ovo sto govore i porucuju indicira kakvu aplikaciju traze, i kako se Sejdic-Finci treba sprovesti. Nista vise nije kao sto je bilo.
Kakav Dodik i Čović ... Pa oni su meni med i mlijeko šta mi ovi "moji" rade.
- seln
#24959 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ma, jasno. I Aliji je SDS bio med i mlijeko, s njima je mogao (njegova vlastita izjava).Murisno1 wrote:Najnovije momente?Nass wrote:Ovo je sad drugacije naglasavanje, nikad prije nije se ovako decidno slala poruka Dodiku i Covicu (a izgleda da u zadnje vrijeme istu poruku treba primiti k znanju i SDA), ali ti ocito nisi upratio ove najnovije momente i sta se sada desava. Sad nas tjeraju da predamo KREDIBILNU aplikaciju do juna...... Sve ovo sto govore i porucuju indicira kakvu aplikaciju traze, i kako se Sejdic-Finci treba sprovesti. Nista vise nije kao sto je bilo.
-
Murisno1
#24960 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
De nađi tu izjavu ...seln wrote:Ma, jasno. I Aliji je SDS bio med i mlijeko, s njima je mogao (njegova vlastita izjava).Murisno1 wrote:Najnovije momente?Nass wrote:Ovo je sad drugacije naglasavanje, nikad prije nije se ovako decidno slala poruka Dodiku i Covicu (a izgleda da u zadnje vrijeme istu poruku treba primiti k znanju i SDA), ali ti ocito nisi upratio ove najnovije momente i sta se sada desava. Sad nas tjeraju da predamo KREDIBILNU aplikaciju do juna...... Sve ovo sto govore i porucuju indicira kakvu aplikaciju traze, i kako se Sejdic-Finci treba sprovesti. Nista vise nije kao sto je bilo.
- seln
#24961 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Trazi je sam. Znas ono, prijedlog za ukidanje SDS-a poslije rata, pa sta je merhametlija izjavio....Murisno1 wrote:De nađi tu izjavu ...seln wrote: Ma, jasno. I Aliji je SDS bio med i mlijeko, s njima je mogao (njegova vlastita izjava).
-
Murisno1
#24962 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Merhametlija nikad nije bio za cenzuru, nikakvu.seln wrote:Trazi je sam. Znas ono, prijedlog za ukidanje SDS-a poslije rata, pa sta je merhametlija izjavio....Murisno1 wrote:De nađi tu izjavu ...seln wrote: Ma, jasno. I Aliji je SDS bio med i mlijeko, s njima je mogao (njegova vlastita izjava).
- seln
#24963 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kud se nije rodio ranije, pa da sprijeci zabranu NSDAP.Murisno1 wrote:Merhametlija nikad nije bio za cenzuru, nikakvu.seln wrote:Trazi je sam. Znas ono, prijedlog za ukidanje SDS-a poslije rata, pa sta je merhametlija izjavio....Murisno1 wrote: De nađi tu izjavu ...
Nista cenzura...hajmo, hajmo, ruke gore (doduse samo desne, ukoso).
-
Murisno1
#24964 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa je li neko uspio zabraniti NSDAPseln wrote:
Kud se nije rodio ranije, pa da sprijeci zabranu NSDAP.
-
popajic
#24965 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Dok se mi prepucavamo oko uglavnom nevaznih stvari , suncani entitet se ponasa kao drzavaRS od sutra ima predstavništvo i u Beču
Republika Srpska od sutra imat će svoje predstavništvo u Beču, šesto otvoreno od tog bh.entiteta u inostranstvu.
Milorad Dodik (Foto: AFP)
Predstavništvo RS-a u Republici Austriji, sa sjedištem u Beču, otvorit će entitetski predsjednik Milorad Dodik, a iz Ministarstva za ekonomske odnose i regionalnu saradnju RS-a navode da svečanom otvaranju prisustvovat će visoki zvaničnici i predstavnici institucija RS-a, BiH, Republike Austrije, kao i ugledni privrednici iz te države i regiona.
Osim novoosnovanog Predstavništva u Beču, RS ih već ima i u Beogradu, Štutgartu, Moskvi, Jerusalemu te u Briselu.
Je li do mene ili je zaista nenormalno da jedan dio drzave otvara predstavnistva po svijetu i jos gore - da to vise nikoga i ne cudi
- duh_sa_sjekirom
#24966 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa vjerovatno će i Tihić biti na svečanom otvaranju.popajic wrote: Dok se mi prepucavamo oko uglavnom nevaznih stvari , suncani entitet se ponasa kao drzava![]()
Je li do mene ili je zaista nenormalno da jedan dio drzave otvara predstavnistva po svijetu i jos gore - da to vise nikoga i ne cudi
Ništa čudno, ni prvo ni zadnje.
Tako Deyton dozvolio...
-
Murisno1
#24967 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa viči to normalno, nenormalno ...
Mi smo najbolji u ibrećenju i buljenju ...
Ljudi otvaraju šta stignu i gdje stignu, lobiraju, muljaju, petljaju ...
A mi kontamo kud sa komšićem ..
Mi smo najbolji u ibrećenju i buljenju ...
Ljudi otvaraju šta stignu i gdje stignu, lobiraju, muljaju, petljaju ...
A mi kontamo kud sa komšićem ..
- seln
#24968 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Murisno1 wrote:Pa je li neko uspio zabraniti NSDAPseln wrote:
-
Murisno1
#24969 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
seln wrote:Murisno1 wrote:Pa je li neko uspio zabraniti NSDAPseln wrote:
Nista cenzura...hajmo, hajmo, ruke gore (doduse samo desne, ukoso).![]()
![]()
![]()
![]()
- seln
#24970 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Dobro, zajebavas li ti mene?Murisno1 wrote:seln wrote:Murisno1 wrote:
Pa je li neko uspio zabraniti NSDAP![]()
![]()
![]()
![]()
Ne samo da je zabranjena partija, vec i svaki oblik i forma nacistickog djelovanja.
Zabranjen je pozdrav, ikonografija, sirenje ideologije, osnivaci su strpani u zatvor ili pogubljeni, obicni clanovi su godinama bili iskljuceni iz javnog zivota...
ali ne vjerujem da ovo nisi znao.
-
Murisno1
#24971 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
I otkako je zabranjeno, to više nemamo priliku niti vidjeti (na djelu) niti o tome slušati?seln wrote: Dobro, zajebavas li ti mene?
Ne samo da je zabranjena partija, vec i svaki oblik i forma nacistickog djelovanja.
Zabranjen je pozdrav, ikonografija, sirenje ideologije, osnivaci su strpani u zatvor ili pogubljeni, obicni clanovi su godinama bili iskljuceni iz javnog zivota...
Al, de da stavimo tačku. Upravu si šta god želiš postić.
- seln
#24972 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kako god, od tada nije bila ni u jednoj koaliciji.Murisno1 wrote:I otkako je zabranjeno, to više nemamo priliku niti vidjeti (na djelu) niti o tome slušati?seln wrote: Dobro, zajebavas li ti mene?
Al, de da stavimo tačku. Upravu si šta god želiš postić.
Ali u pravu si, sloziti se necemo, zato kapak s moje strane.
-
Nass
#24973 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Sad slusam izvjestaj o Bakirovom posjetu Briselu. Sejdic-Finci, Sejdic-Finci, Sejdic-Finci, Sejdic-Finci, Sejdic-Finci i samo Sejdic-Finci. Ocito da je zalutali Bakir mislio da moze podvaljivati nekakve balkanske mucke Evropi, ali se logicno zafrknuo. Sejdic-Finci ce se morati na iskren nacin rijesiti, bez precica i mucki, tj. kozmetickih rjesenja. I kraj price. Sad ce to biti stalno na tapetu narednih mjeseci
Nema vise vrdanja.
A Pusicka je vec rekla da ce Hrvatska imati zadatke u regiji, posebno u BiH. Ode veceras na jos podrobnije instrukcije kod Clinton
A Pusicka je vec rekla da ce Hrvatska imati zadatke u regiji, posebno u BiH. Ode veceras na jos podrobnije instrukcije kod Clinton
-
radostan dan
#24974 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
jeL kO Komšić što je skoro bio na instrukcijama?
-
Nass
#24975 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nisam uhvatila kad je Komsic bio, ali je Lagumdzija bio nedavno na instrukcijama kod Burnsa. A ti vidim ne vjerujes u ove regionalne procese, i procese unutar BiH? Eh... Eto, necu vise nista reci, sve cemo vidjeti u narednih par godina.
Idem sad stvarno odmoriti od foruma, imate mahanje
Idem sad stvarno odmoriti od foruma, imate mahanje