Taman posla da se mirimo sa narodom koji je nad nama pocinio genocid i udruzeni zlocinacki poduhvat. Trpimo vas dokle moramo u nasoj drzavi. Remetilacki ste faktor i tako vas vidi cijeli zapadni svijet. Inace nam mozete samo fafat obrezanog.tandmand wrote:Kad vidim ove slike iz Mostara i srpsko-hrvatsku slogu, jedino što mogu zaključiti je da je na pomolu stvaranje nove Jugoslavije. Jedina prepreka su Bošnjaci koji nisu za pomirenje, no kako više nema Alije koji je rušio jugu i zavadio Srbe i Hrvate, možda nešto bude od svega toga ...
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- 512MB
#24951 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- tandmand
#24952 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
512MB wrote:Taman posla da se mirimo sa narodom koji je nad nama pocinio genocid i udruzeni zlocinacki poduhvat. Trpimo vas dokle moramo u nasoj drzavi. Remetilacki ste faktor i tako vas vidi cijeli zapadni svijet. Inace nam mozete samo fafat obrezanog.tandmand wrote:Kad vidim ove slike iz Mostara i srpsko-hrvatsku slogu, jedino što mogu zaključiti je da je na pomolu stvaranje nove Jugoslavije. Jedina prepreka su Bošnjaci koji nisu za pomirenje, no kako više nema Alije koji je rušio jugu i zavadio Srbe i Hrvate, možda nešto bude od svega toga ...
- wonkaw
- Location: daleko od fukare i lopova, jos dalje od hodza i popova
#24953 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Tanja Fajon potvrdila ono sto sam pisao https://wonkawbih.wordpress.com/2018/03/26/b10/Tanja Fajon, zastupnica u Evropskom parlamentu dala je ekskluzivni intervju za Nezavisni istraživački centar NICK.
NICK: Kako komentirate nedavne izjave naše kolegice iz Evropskog parlamenta Marijane Petir u vezi sa opasnosti radikalizma koja navodno prijeti iz Bosne i Hercegovine?
Tanja Fajon: Nemamo nikakvih konkretnih indikacija o jačanju radikalizma u BiH i Kosovu. U obje zemlje, postoji liberalno shvatanje islama, i nema nikakvih indikacija da će se to promijeniti. Nema nikakve veze između BiH i njenih građana sa terorističkim aktivnostima u svijetu. Izjave poput onih koje pominjene mogu donijeti štetu državi na političkom planu i u pogledu stranih investicija.
http://nick.ba/arhive/672
- 512MB
#24954 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ok oktandmand wrote:512MB wrote:Taman posla da se mirimo sa narodom koji je nad nama pocinio genocid i udruzeni zlocinacki poduhvat. Trpimo vas dokle moramo u nasoj drzavi. Remetilacki ste faktor i tako vas vidi cijeli zapadni svijet. Inace nam mozete samo fafat obrezanog.tandmand wrote:Kad vidim ove slike iz Mostara i srpsko-hrvatsku slogu, jedino što mogu zaključiti je da je na pomolu stvaranje nove Jugoslavije. Jedina prepreka su Bošnjaci koji nisu za pomirenje, no kako više nema Alije koji je rušio jugu i zavadio Srbe i Hrvate, možda nešto bude od svega toga ...
-
asker
#24955 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ka'e Grigorije, bitno je da sam Bakira pobjedio, sad mogu i da izgubim
Ka'e Mile, mogla bi Federacija malo vise da ulozi u obnovu crkve, kao sto smo mi obnavljali dzamije u RS-u
(nana Fata stucnu)...
Clan predsjednistva moje zemlje iz reda Hrvatskog naroda, za kojeg glasa broj ljudi jednak onom na stadionu u nekoj jacoj utakmici Bundes Lige, sjedeci u uredu predsjednistva BiH u Mostaru, vladajuci ministarstvom odbrane BiH, ministarstvom finansija BiH, ministarstvom finansija FBiH, predsjednikom Federacije BiH, predsjedavajucom Doma Naroda FBiH itd itd, organizujuci medjunarodne sastanke i konferencije bez promila opstrukcije od strane drzave, ka'e da je on i djelic naroda kojeg predstavlja uzasno majoriziran!

Ka'e Mile, mogla bi Federacija malo vise da ulozi u obnovu crkve, kao sto smo mi obnavljali dzamije u RS-u
Clan predsjednistva moje zemlje iz reda Hrvatskog naroda, za kojeg glasa broj ljudi jednak onom na stadionu u nekoj jacoj utakmici Bundes Lige, sjedeci u uredu predsjednistva BiH u Mostaru, vladajuci ministarstvom odbrane BiH, ministarstvom finansija BiH, ministarstvom finansija FBiH, predsjednikom Federacije BiH, predsjedavajucom Doma Naroda FBiH itd itd, organizujuci medjunarodne sastanke i konferencije bez promila opstrukcije od strane drzave, ka'e da je on i djelic naroda kojeg predstavlja uzasno majoriziran!
-
Mirza007
#24956 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Malo macku teleca glava.asker wrote:Ka'e Grigorije, bitno je da sam Bakira pobjedio, sad mogu i da izgubim![]()
Ka'e Mile, mogla bi Federacija malo vise da ulozi u obnovu crkve, kao sto smo mi obnavljali dzamije u RS-u(nana Fata stucnu)...
![]()
![]()
- spreca
#24957 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Gotovo je gotovo ....gotovo je gotovooooo......sad nek kupi brezovu metlu , uskoro ce u JK preduzecu biti konkurs za cistace ulicaAlighieri wrote:Zato dominira svake četiri godine.spreca wrote:On je prevelik idiotAlighieri wrote:On je prevelik demokrata, uz to teski liberal, nikad to ne bi izjavio. Reuf ili Sefer bi to odmah rijesili.
- spreca
#24958 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa ovi nasi pederi koji nas predstavljaju nemaju kad ....jer valja pokrasti jos ono sto je ostalo a nisu sposobni da rade dvije stvari istovremenowonkaw wrote:Tanja Fajon potvrdila ono sto sam pisao https://wonkawbih.wordpress.com/2018/03/26/b10/Tanja Fajon, zastupnica u Evropskom parlamentu dala je ekskluzivni intervju za Nezavisni istraživački centar NICK.
NICK: Kako komentirate nedavne izjave naše kolegice iz Evropskog parlamenta Marijane Petir u vezi sa opasnosti radikalizma koja navodno prijeti iz Bosne i Hercegovine?
Tanja Fajon: Nemamo nikakvih konkretnih indikacija o jačanju radikalizma u BiH i Kosovu. U obje zemlje, postoji liberalno shvatanje islama, i nema nikakvih indikacija da će se to promijeniti. Nema nikakve veze između BiH i njenih građana sa terorističkim aktivnostima u svijetu. Izjave poput onih koje pominjene mogu donijeti štetu državi na političkom planu i u pogledu stranih investicija.
http://nick.ba/arhive/672
- spreca
#24959 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Zato hvala Bakiru i SADA.......i sad je doslo vrijeme da im se "zahvalimo "za toMirza007 wrote:Malo macku teleca glava.asker wrote:Ka'e Grigorije, bitno je da sam Bakira pobjedio, sad mogu i da izgubim![]()
Ka'e Mile, mogla bi Federacija malo vise da ulozi u obnovu crkve, kao sto smo mi obnavljali dzamije u RS-u(nana Fata stucnu)...
![]()
![]()
- SaraFina
#24960 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ovoj Slovenki Tanji, definitivno narod BiH ima na čemu zahvaliti. Pa neka to imaju u vidu kad budu, "uručivali titule počasnih gradjana" i sl.
Više se puta ova žena oglasila u korist BiH, nego bilo ko drugi. A nikad joj se " BiH " ničim nije zahvalila.
Svaka čast ženi.
Više se puta ova žena oglasila u korist BiH, nego bilo ko drugi. A nikad joj se " BiH " ničim nije zahvalila.
Svaka čast ženi.
- spreca
#24961 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa nije Tanja dosla na red od raznih Bandica sa Kamenjara i turaka.....vise se ona oglasava nego sva bosnjacka kamarila lopova iz vlasti...dok Covic i euro parlamentarci iz Hr idu okolo i lobiraju...u daljnem tekstu citaj lazu Bakir sjedi u Sa i drzi Sebiju za guzove da je nebi ko drugi drzo jer on ionako vise nista nemoze ni baklaveSaraFina wrote:Ovoj Slovenki Tanji, definitivno narod BiH ima na čemu zahvaliti. Pa neka to imaju u vidu kad budu, "uručivali titule počasnih gradjana" i sl.
Svaka čast ženi.
- mO k3
#24962 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
hafis je preselio , nakon ovih turbuletnih dana ...
hocemo li mu oprostiti ?
Hocemo!
El Fatiha....
hocemo li mu oprostiti ?
Hocemo!
El Fatiha....
- SaraFina
#24963 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Definitivno. Ja sam čak mislila da ima neke veze s nama i da polubosanka. Ovi naši uhljupi nizašto nisu sposobni pa ni ženi pristojno zahvaliti nekim lijepim gestom u ime BiH i njenih gradjana.spreca wrote:Pa nije Tanja dosla na red od raznih Bandica sa Kamenjara i turaka.....vise se ona oglasava nego sva bosnjacka kamarila lopova iz vlasti...dok Covic i euro parlamentarci iz Hr idu okolo i lobiraju...u daljnem tekstu citaj lazu Bakir sjedi u Sa i drzi Sebiju za guzove da je nebi ko drugi drzo jer on ionako vise nista nemoze ni baklaveSaraFina wrote:Ovoj Slovenki Tanji, definitivno narod BiH ima na čemu zahvaliti. Pa neka to imaju u vidu kad budu, "uručivali titule počasnih gradjana" i sl.
Svaka čast ženi.![]()
......jos nikad joj se niko nije zahvalio a vec godinama nas "pere" u EU parlamentu i kad se sjetim koliko se je zalagala za ukidanje viza......trebaju se organizovati gradjani i nekako joj izraziti svoju zahvalnost
- arzuhal
#24964 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Beogradski Danas: Čović organizovao privredni sajam na dan NDH, Vučić uvučen u priču
Slogan sajma: Jesmo li spremni?
- Maraschino
#24965 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Za sajam spremni

- Point.
#24966 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nezavisni Sajam Hrvatski.
- mO k3
- ovo_malo_duse
#24968 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
DefinitivnoSaraFina wrote:Ovoj Slovenki Tanji, definitivno narod BiH ima na čemu zahvaliti. Pa neka to imaju u vidu kad budu, "uručivali titule počasnih gradjana" i sl.
Svaka čast ženi.
Ne samo to. Koje lobiranje u EU su proveli ona i drugi Janezi da ga suknu susedima to je za ne povjerovat.
Nije to toliko zbog nas koliko " neprijatelj mog neprijatelja je ( ne mora biti moj prijatelj ali je na mojoj strani svakako) ".... I zato sto znaju koliko ce susede da boli kad EU zauzme stav koji se poklapa sa prijedlogom "ljevice" a kako se moze naslutiti iz Cirilicarovih izjava je jedinstven sa stavom USA ambasade.
Janezi su za ne povjerovat uticajni u EU za razliku od suseda koji su priljepak. Nasi bilmezi neznaju iskoristiti tu situaciju ( Ili se mozda varamo)
-
Novak20
#24969 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Izazovi digitalnog doba, "Jesmo li spremni". HT Eronet, četvrtak - 12. 04. 2018. Mostar, KD, Paviljon 1.

http://www.magazinplus.eu/za-sajam-spre ... vanja-ndh/
http://www.magazinplus.eu/za-sajam-spre ... vanja-ndh/
- vatrogasac
- jazzer
#24971 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Obicno se Cova sagne malo nize kada se vidi sa dragim Acomvatrogasac wrote:
- SaraFina
#24972 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ovo_malo_duse wrote:DefinitivnoSaraFina wrote:Ovoj Slovenki Tanji, definitivno narod BiH ima na čemu zahvaliti. Pa neka to imaju u vidu kad budu, "uručivali titule počasnih gradjana" i sl.
Svaka čast ženi.
Ne samo to. Koje lobiranje u EU su proveli ona i drugi Janezi da ga suknu susedima to je za ne povjerovat.
Nije to toliko zbog nas koliko " neprijatelj mog neprijatelja je ( ne mora biti moj prijatelj ali je na mojoj strani svakako) ".... I zato sto znaju koliko ce susede da boli kad EU zauzme stav koji se poklapa sa prijedlogom "ljevice" a kako se moze naslutiti iz Cirilicarovih izjava je jedinstven sa stavom USA ambasade.
Janezi su za ne povjerovat uticajni u EU za razliku od suseda koji su priljepak. Nasi bilmezi neznaju iskoristiti tu situaciju ( Ili se mozda varamo)
Janezi su svjesni da je HR na dnu EU kao članica, i po utjecaju i po tome koliko je zemalja EU vidi kao partnere. Dok su Janezi čak i Austrijancima poželjni za partnerstvo... Vršili su ispitivanja u EU, i izmedju ostalog Nijemci navode da unutar EU takodjer postoje "mini savezi zemalja". Recimo najpoželjni savez je onaj sa Njemačkom, Francuskom ili Engleskom (dok je bila članica). Pa onda idu Austrija i skandinavske zemlje itd itd
Od svih zemalja EU jedino su Madjari pomenuli Hrvate kao "potencijalne partnere" jednom ali naravno iza Čeha, Slovaka i na posljednjem mjestu i nijedna druga država koliko sam vidjela u članku.
A Hrvati obožavaju da ih se poredi posebno sa Česima i Slovacima. I naglašavaju često kako spadaju u isti krug evropskih zemalja s njima
Česi a ni Slovaci, nijednom pak Hrvate nisu pomenuli ni kao potencijalne partnere
Šta reći i koju posluku porati?Što god Slovencima bio cilj ili podloga za djelovanje, nama je više nego drago da to uključuje i nas u pozitivnom smislu. Naravno mislim profiterskom smislu
- SaraFina
#24973 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
arzuhal wrote:
Beogradski Danas: Čović organizovao privredni sajam na dan NDH, Vučić uvučen u priču
Slogan sajma: Jesmo li spremni?
A tako su se lijepo družili, i Čho onu sliku pokloni Vučiću
- Maraschino
#24974 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Borisov: Bez izmjena Izbornog zakona moguća trajna blokada BiH
za 12 sati cova izdresirao ovu bugarsku fukaru...a rekose privredni sajam
- SaraFina
#24975 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
I Bugari su kao i Hrvati utjecajni u EU, sila. Mislim, gdje im se svelo to lobiranje
Dobro nisu i kakvog Rumuna doveli makar iz ambasade u Sarajevu, iz obezbjedjenja
Orban bi bio pogodak