Ukucati "steam://install/671210" u browser i odabrati steam
EDIT: IGRA JE PRELIJEEEEEEEEEEEEEEEPA

Moderator: Benq

PES 2018 Master Liga atmosfera kao u pozoristu ahaha,nidje veze sistem napravljen siromasno.Averus wrote:House wrote:PES 18 na full manual postavkama! ova igra (gameplay) je svemirski brod za smeće zvano FIFA
fifa-18-vs-pes-18-t143396s100.html

Šta igraš na PSP?Mega Man X wrote:Sreća pa vi barem imate više ambicija igrati igre. Mene je to toliko smorilo u zadnje vrijeme da iskreno pored PSP-a koji sam nabavio, ne igram ništa drugo, a PC samo stoji za muziku, podcastove i ostalo da slušam dok igram.
Prije sam bio u fazi da bi mogao igrati po 6 sati neprestano, a sada jedva da izdvojim 30 minuta na nešto. Vjerovatno što se ide u godine pa nije više zanimljivo ili je gaming industrija toliko otišla u mičku paterinu da su sve sami loot box, gringind, pay2win i ostale gluposti koje ulaze u AAA igre pa te ubiju u pojam.
Primjera radi, razmišljao sam uzeti NFS Payback jer vidim da ga fale/hvale, mada me nije u neku ruku oduševio. Kad vidjeh da ubaciše gluposti tipa loot boxove, Speed Points ili šta je ono već, reknem sebi da neću ni feninga dati na igru.
Krajem Marta,vrijedi se strpiti.Chmoljo wrote:sjo kud nije ranije izašao ovaj Frostpunk da otvorim prozor i ono se pravo uživim u igru...
jebo to kad ne mogu ništa graditiUltraviolent wrote:Pa mozes ti i sad otvoriti da dobijes pravi dozivljaj iz igre
samo se nadam da ne bude neko razočarenje ili neko stupidno rješenje, tipa checkpoint sejvanje i tako...SmokingMan wrote:
Krajem Marta,vrijedi se strpiti.
Nije tako rijedak slučaj da na kraju teaser bude bolji od same igre,ali imam osjećaj da će ovaj mali poljski studio izbaciti nešto vrijedno igranja,taman sam se poželio neke dobre Survival-strategije.Chmoljo wrote:jebo to kad ne mogu ništa graditiUltraviolent wrote:Pa mozes ti i sad otvoriti da dobijes pravi dozivljaj iz igre
samo se nadam da ne bude neko razočarenje ili neko stupidno rješenje, tipa checkpoint sejvanje i tako...SmokingMan wrote:
Krajem Marta,vrijedi se strpiti.
Isti sam.Mega Man X wrote:Sreća pa vi barem imate više ambicija igrati igre. Mene je to toliko smorilo u zadnje vrijeme da iskreno pored PSP-a koji sam nabavio, ne igram ništa drugo, a PC samo stoji za muziku, podcastove i ostalo da slušam dok igram.
Prije sam bio u fazi da bi mogao igrati po 6 sati neprestano, a sada jedva da izdvojim 30 minuta na nešto. Vjerovatno što se ide u godine pa nije više zanimljivo ili je gaming industrija toliko otišla u mičku paterinu da su sve sami loot box, gringind, pay2win i ostale gluposti koje ulaze u AAA igre pa te ubiju u pojam.
Primjera radi, razmišljao sam uzeti NFS Payback jer vidim da ga fale/hvale, mada me nije u neku ruku oduševio. Kad vidjeh da ubaciše gluposti tipa loot boxove, Speed Points ili šta je ono već, reknem sebi da neću ni feninga dati na igru.
Pogotovo na doti sad turbo mode. 15 - 20 min i idemo daljeRaigor Stonehoof wrote:Isti sam.Mega Man X wrote:Sreća pa vi barem imate više ambicija igrati igre. Mene je to toliko smorilo u zadnje vrijeme da iskreno pored PSP-a koji sam nabavio, ne igram ništa drugo, a PC samo stoji za muziku, podcastove i ostalo da slušam dok igram.
Probaj Dotu. Teska za nauciti, ali jednom kad savladas, odgovarace ti savrseno. Odigras mec, 30min.-1h i ostavis igru, zaboravis da si igrao sta. Ili neku sportsku igru gdje je isti sistem.
U zadnjih 5 godina mislim da sam samo GTA 5 odigrao mimo Dote ili sportskih igara, a i to jedva, profurao kroz pricu (mada je igra odlicna). Nemam vise zivaca a ni vremena da se udubljujem u price. Ovaj princip mec i hajmo dalje mi puno vise odgovara.
GTA, Tekken, Burnout Dominator/Legends, Colin McRae Rally 2005, Sega Mega Drive/SNES/PlayStation emulator, Metal Gear Solid, Need for Speed-ovi itd itd.ExNihilo wrote: Šta igraš na PSP?
Ja sam na nagovor jarana bio probao League of Legends. Nakon 10 minuta skontam da uopšte nije moj tip igre, i samo uninstall.Raigor Stonehoof wrote: Isti sam.
Probaj Dotu. Teska za nauciti, ali jednom kad savladas, odgovarace ti savrseno. Odigras mec, 30min.-1h i ostavis igru, zaboravis da si igrao sta. Ili neku sportsku igru gdje je isti sistem.
U zadnjih 5 godina mislim da sam samo GTA 5 odigrao mimo Dote ili sportskih igara, a i to jedva, profurao kroz pricu (mada je igra odlicna). Nemam vise zivaca a ni vremena da se udubljujem u price. Ovaj princip mec i hajmo dalje mi puno vise odgovara.
Raigor Stonehoof wrote:Sve stoji osim onog zabavna, dosadi nakon 5 partija.
Also, auti igraju fudbalsta je sljedece, chamci igraju badminton?