Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
245
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
283
51%

Total votes: 558

Averus

#24926 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

Image

Ukucati "steam://install/671210" u browser i odabrati steam

:izet:

EDIT: IGRA JE PRELIJEEEEEEEEEEEEEEEPA :shock:
Image
Last edited by Averus on 26/02/2018 22:07, edited 2 times in total.
ferratilis

#24927 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ferratilis »

Ovi bas vole Fortnite :)

Image
Mega Man X

#24928 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mega Man X »

Sreća pa vi barem imate više ambicija igrati igre. Mene je to toliko smorilo u zadnje vrijeme da iskreno pored PSP-a koji sam nabavio, ne igram ništa drugo, a PC samo stoji za muziku, podcastove i ostalo da slušam dok igram. :D

Prije sam bio u fazi da bi mogao igrati po 6 sati neprestano, a sada jedva da izdvojim 30 minuta na nešto. Vjerovatno što se ide u godine pa nije više zanimljivo ili je gaming industrija toliko otišla u mičku paterinu da su sve sami loot box, gringind, pay2win i ostale gluposti koje ulaze u AAA igre pa te ubiju u pojam.

Primjera radi, razmišljao sam uzeti NFS Payback jer vidim da ga fale/hvale, mada me nije u neku ruku oduševio. Kad vidjeh da ubaciše gluposti tipa loot boxove, Speed Points ili šta je ono već, reknem sebi da neću ni feninga dati na igru.
soul_eclipse

#24929 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by soul_eclipse »

Averus wrote:
House wrote:PES 18 na full manual postavkama :shock: ! ova igra (gameplay) je svemirski brod za smeće zvano FIFA

Image

fifa-18-vs-pes-18-t143396s100.html
PES 2018 Master Liga atmosfera kao u pozoristu ahaha,nidje veze sistem napravljen siromasno.

pazi ovo

Image

Image

Jbg ukusi su razliciti,ja sam bio fan pesa od ISS kada se zvao pa do PES 2013.

PES 2018 full manual imas ligu na jednom forumu pa igraj,imas 11 vs11 ,1 vs 1 ..itd
ExNihilo

#24930 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ExNihilo »

Mega Man X wrote:Sreća pa vi barem imate više ambicija igrati igre. Mene je to toliko smorilo u zadnje vrijeme da iskreno pored PSP-a koji sam nabavio, ne igram ništa drugo, a PC samo stoji za muziku, podcastove i ostalo da slušam dok igram. :D

Prije sam bio u fazi da bi mogao igrati po 6 sati neprestano, a sada jedva da izdvojim 30 minuta na nešto. Vjerovatno što se ide u godine pa nije više zanimljivo ili je gaming industrija toliko otišla u mičku paterinu da su sve sami loot box, gringind, pay2win i ostale gluposti koje ulaze u AAA igre pa te ubiju u pojam.

Primjera radi, razmišljao sam uzeti NFS Payback jer vidim da ga fale/hvale, mada me nije u neku ruku oduševio. Kad vidjeh da ubaciše gluposti tipa loot boxove, Speed Points ili šta je ono već, reknem sebi da neću ni feninga dati na igru.
Šta igraš na PSP?
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#24931 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

sjo kud nije ranije izašao ovaj Frostpunk da otvorim prozor i ono se pravo uživim u igru...
Ultraviolent

#24932 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Ultraviolent »

Pa mozes ti i sad otvoriti da dobijes pravi dozivljaj iz igre :D
SmokingMan

#24933 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SmokingMan »

Chmoljo wrote:sjo kud nije ranije izašao ovaj Frostpunk da otvorim prozor i ono se pravo uživim u igru...
Krajem Marta,vrijedi se strpiti. :thumbup:
Chmoljo

#24934 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

Ultraviolent wrote:Pa mozes ti i sad otvoriti da dobijes pravi dozivljaj iz igre :D
jebo to kad ne mogu ništa graditi :D
SmokingMan wrote:
samo se nadam da ne bude neko razočarenje ili neko stupidno rješenje, tipa checkpoint sejvanje i tako...
SmokingMan

#24935 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SmokingMan »

Chmoljo wrote:
Ultraviolent wrote:Pa mozes ti i sad otvoriti da dobijes pravi dozivljaj iz igre :D
jebo to kad ne mogu ništa graditi :D
SmokingMan wrote:
samo se nadam da ne bude neko razočarenje ili neko stupidno rješenje, tipa checkpoint sejvanje i tako...
Nije tako rijedak slučaj da na kraju teaser bude bolji od same igre,ali imam osjećaj da će ovaj mali poljski studio izbaciti nešto vrijedno igranja,taman sam se poželio neke dobre Survival-strategije. :thumbup:
Chmoljo

#24936 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

taman da se ima šta igrati do maja kad izlazi i Ancient Cities :-D
Raigor Stonehoof

#24937 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Raigor Stonehoof »

Mega Man X wrote:Sreća pa vi barem imate više ambicija igrati igre. Mene je to toliko smorilo u zadnje vrijeme da iskreno pored PSP-a koji sam nabavio, ne igram ništa drugo, a PC samo stoji za muziku, podcastove i ostalo da slušam dok igram. :D

Isti sam.
Probaj Dotu. Teska za nauciti, ali jednom kad savladas, odgovarace ti savrseno. Odigras mec, 30min.-1h i ostavis igru, zaboravis da si igrao sta. Ili neku sportsku igru gdje je isti sistem.

U zadnjih 5 godina mislim da sam samo GTA 5 odigrao mimo Dote ili sportskih igara, a i to jedva, profurao kroz pricu (mada je igra odlicna). Nemam vise zivaca a ni vremena da se udubljujem u price. Ovaj princip mec i hajmo dalje mi puno vise odgovara.
djama

#24938 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by djama »

Raigor Stonehoof wrote:

Isti sam.
Probaj Dotu. Teska za nauciti, ali jednom kad savladas, odgovarace ti savrseno. Odigras mec, 30min.-1h i ostavis igru, zaboravis da si igrao sta. Ili neku sportsku igru gdje je isti sistem.

U zadnjih 5 godina mislim da sam samo GTA 5 odigrao mimo Dote ili sportskih igara, a i to jedva, profurao kroz pricu (mada je igra odlicna). Nemam vise zivaca a ni vremena da se udubljujem u price. Ovaj princip mec i hajmo dalje mi puno vise odgovara.
Pogotovo na doti sad turbo mode. 15 - 20 min i idemo dalje
Raigor Stonehoof

#24939 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Jest, jos tu svi isprobavaju buildove pa nema ni flamera ni griefera, samo zajebancija :thumbup:
Mega Man X

#24940 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mega Man X »

ExNihilo wrote: Šta igraš na PSP?
GTA, Tekken, Burnout Dominator/Legends, Colin McRae Rally 2005, Sega Mega Drive/SNES/PlayStation emulator, Metal Gear Solid, Need for Speed-ovi itd itd.

Uglavnom sve staro, u vrijeme kad nije bilo loot kutije, DLC-evi i ostale haldi kaldi gluposti. 8-)

A još načuh da će PS Vita sa firmware-om 3.67 dobiti updejtovanu verziju HENKaku (čitaj: pirati, emulatori itd.) tako da kontam i nju uzeti jer je esencijalno PSP sa touchem i još jačim hardverom.
Raigor Stonehoof wrote: Isti sam.

Ja sam na nagovor jarana bio probao League of Legends. Nakon 10 minuta skontam da uopšte nije moj tip igre, i samo uninstall. :D
Tako da i za Dotu bi mi isto bilo jer jednostavno od takvih žanrova sam operisan.
Last edited by Mega Man X on 27/02/2018 12:46, edited 2 times in total.
Raigor Stonehoof

#24941 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

League of legends je buy to win, isto ko te igre sto izbjegavas.

Na Doti je sve dzaba :thumbup: osim kozmetike, koja ne utice na gameplay.
Averus

#24942 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

Sad bez zajebancije, Rocket League zakon :roll:

~5 minuta partija, sve što je plaćeno nema nikakvog efekta na igru osim vizuelnog, zabavna igra, a imaš satisfakciju kod pobjede.
A pogotovo ako ne gineš za rankom nego igraš radi zeze i zabave, nema joj ravne! :thumbup:
Chmoljo

#24943 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

:roll:

Image
Raigor Stonehoof

#24944 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Sve stoji osim onog zabavna, dosadi nakon 5 partija.

Also, auti igraju fudbal :roll: sta je sljedece, chamci igraju badminton? :run:
Chmoljo

#24945 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

baseball by Ron Jeremy & Rocco

:D
Averus

#24946 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

Raigor Stonehoof wrote:Sve stoji osim onog zabavna, dosadi nakon 5 partija.

Also, auti igraju fudbal :roll: sta je sljedece, chamci igraju badminton? :run:

Ja dao prijedlog čovjeku, možda se njemu baš svidi... Nije ni dota vala igra za svakoga. Prvi ja, koji sam proveo 300 sati u njoj, je mrzim iz dna duše. Otrov od igre. Ali to ne znači da tebi ili drugima neće valjati ili da igra ne valja.

@Mega Man X: Ako imaš nekoga ko ima Rocket League - zamoli ga da probaš sat-dva igrati. Daj šansu igri, nećeš se pokajati.
Chmoljo

#24947 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

Mega Man, nemoj. Rocket Leaugue je bacanje vremena.

:evil: :D
Mega Man X

#24949 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mega Man X »

Rocket League mi svakako nije nešto, te mi se ne daje 20 evrića na igru koju ću možda jednom pogledati i nikad više upaliti.

Edit: Da opet ne postavljam komentar, ne igram ni CS:GO ni PES. :lol:
Last edited by Mega Man X on 27/02/2018 15:01, edited 1 time in total.
Averus

#24950 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

E jbt nekad je i ova tema bila bolja :oops:

Eto vam onda vaši kanteri i pesovi gejmeri jedni zatucani :D :run:

šala mala
Post Reply