Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
Banksy

#24926 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

VjecitiStudent wrote:NS - Stranka amandmanske akcije, SDA takve jako voli.
... i honorira.

Najnoviji primjer,
U Centru, općini gdje imaju najviše glasača i koja od cijele BiH ima najviše potencijala da se NS koncept izgura van, dakle, jedino mjesto gdje bi s jakim imenom pobjeda bila vrlo moguća, oni nude kandidata bez imena, ugleda, rezultata, anonimusa za kojeg niko, nigdje nije čuo, a sve da slučajno ne bi ugrozili Ajnadžića...
Hakiz

#24927 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

Banksy wrote:
... i honorira.

Najnoviji primjer,
U Centru, općini gdje imaju najviše glasača i koja od cijele BiH ima najviše potencijala da se NS koncept izgura van, dakle, jedino mjesto gdje bi s jakim imenom pobjeda bila vrlo moguća, oni nude kandidata bez imena, ugleda, rezultata, anonimusa za kojeg niko, nigdje nije čuo, a sve da slučajno ne bi ugrozili Ajnadžića...
Možda imaju džentlmenski sporazum?
putokaz1

#24928 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

Najveća greška NS bi bila otvorena koalicija sa sda.
Tada bi nestali.
Trenutno napreduju...
homar

#24929 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by homar »

:thumbup:
putokaz1

#24930 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

homar wrote:
:thumbup:
Stranka amandmanske akcije i Fronta demokratske akcije
šta nam onda ostaje?
putokaz1

#24931 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

Neki dna u Lukavcu Naša stranka je zaradila Prekršaj.
Pokušali su da kažu na grešku u organizaciji,odnosno označavanju pješačke zone.
Kat

#24932 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kat »

Interesantno.
http://salines.info/cija-je-nasa-strank ... a-prostis/
Možda je jedno dovoljno. Neka pita Derviš Čičko svoga nositelja liste za Gradsko vijeće Tuzla Zvjezdana Karadžina, ko je Zlatan Karadžin zv. Fritz, inače komandant jedne četničke jedinice iz Ugljevika, kojeg su na području Teočaka likvidirali diverzanti II Korpusa Armije BiH. Pitaj Derviše Čičko ko su ti pretpostavljeni i ljudi u koje se kuneš i zbog kojih se izlažeš sramoti. Možda nakon dobivenih odgovora shvatiš da to nije „Naša stranka“, nego njihova, da ‘prostiš!
zippoo87

#24933 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

haha ovaj tekst je tako smijesan i jadan,ali ono bas amaterski napisano
nekako mi dodje kao da je iz kuhinje SAFFa :D
palermo

#24934 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by palermo »

Ima li Naša stranka jasan stav u pogledu najavljenog referenduma u Republici Srpskoj ?

Da li je spremna podržati eventualne protumjere kojima bi se zaštitio ustavni poredak države Bosne i Hercegovine ?

I da ne bude nejasnoće, ovo uopšte nisu provokatorska pitanja, jednostavno je potrebno znati stav Naše stranke i o ovom pitanju.
putokaz1

#24935 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

Referendum je običan izborni trik ,ako u FBIH gradnja puteva,sokaka i sl...
palermo

#24936 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by palermo »

putokaz1 wrote:Referendum je običan izborni trik ,ako u FBIH gradnja puteva,sokaka i sl...
Hvala druže, ali mislim da nisi glasnogovornik Naše stranke ? Ili jesi ?
putokaz1

#24937 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

palermo wrote:
putokaz1 wrote:Referendum je običan izborni trik ,ako u FBIH gradnja puteva,sokaka i sl...
Hvala druže, ali mislim da nisi glasnogovornik Naše stranke ? Ili jesi ?
Oprostite odgovor je slučajan-nema veze sa NS-
Sorry
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#24938 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by malakh »

Banksy wrote: ... i honorira.

Najnoviji primjer,
a damir nikšić? :-)
Zlatna StafiloKoka

#24939 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Zlatna StafiloKoka »

malakh wrote:
Banksy wrote: ... i honorira.

Najnoviji primjer,
a damir nikšić? :-)
A Reuf Bajrović (jakog li mi ugleda)? Rešidat (još jačeg li mi ugleda)? Da su nekog od njih podržali, tek bi ih popljuvali. Dakle, kako god, pljuvat će ih. Ne razaraju ljevicu ništa više od ostatka ljevičarskih stranaka. Što se tiče anonimnosti Bukve, raja koja ga zna, zna ga. Sve će se znati 3.10.
Pedja Kojovic

#24940 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Pedja Kojovic »

Palermo

Ovo je jedno od nekoliko saopstenja po tom pitanju
http://www.nasastranka.ba/nasa-stranka- ... oziciju-2/

p.k.
zippoo87

#24941 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

ja bih mnogima koji prate rad NSa predlozio da cesce ulaze na stranicu nasastranka.ba,jer tamo stoje vijesti,aktivnosti,obavjestenja koja se dnevno updajetuju i ne odnose se samo na Sarajevo,nego na sve odbore koji postoje u NSu

puno odgovora na pitanja postoji tamo a ovdje na forumu se provlace manje vise ista pitanja,koja su vec odgovorena na stranici

pa bujrum na stranicu,prije nego pitate nesto ovdje ,osim ako nije nesto sto vec nema a tu je onda Pedja da odgovori
palermo

#24942 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by palermo »

Pedja Kojovic wrote:Palermo

Ovo je jedno od nekoliko saopstenja po tom pitanju
http://www.nasastranka.ba/nasa-stranka- ... oziciju-2/

p.k.
Hvala Peđa. Moram reći da sam prijatno iznenađen time što je ovo saopštenje došlo od banjalučkog ogranka. Mislim da je i šteta što ovo niste malo više promovisali
palermo

#24943 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by palermo »

zippoo87 wrote:ja bih mnogima koji prate rad NSa predlozio da cesce ulaze na stranicu nasastranka.ba,jer tamo stoje vijesti,aktivnosti,obavjestenja koja se dnevno updajetuju i ne odnose se samo na Sarajevo,nego na sve odbore koji postoje u NSu

puno odgovora na pitanja postoji tamo a ovdje na forumu se provlace manje vise ista pitanja,koja su vec odgovorena na stranici

pa bujrum na stranicu,prije nego pitate nesto ovdje ,osim ako nije nesto sto vec nema a tu je onda Pedja da odgovori
ah druže, stranka treba da ide ka potencijalnim glasačima, a ne da čeka da potencijalni glasači idu ka njoj. Mislim da nikome ko ozbiljno želi da se bavi politikom ne bi trebalo smetati višekratno ponavljanje odgovora.

Rekao bih da Peđa to shvata
zippoo87

#24944 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

@palermo
ne moze tebe niko natjerati da nesto citas ili ne citas i informises se
ali postoji mjesto gdje sve pise,sta ocekujes da se svakom potencijalnom glasacu salju vijesti preko poste :D
koga nesto zanima,taj ce i naci odgovor,koga ne zanima,taj ni kovertu nece otvoriti,prosto

Pedja ovdje mukotrpno ponavlja i odgovara i stvarno je malo ljudi koji imaju kulturu i zivce da na jednom ovakvom mjestu uljudno odgovaraju,to samo govori o njemu kakav je covjek

nego fino kazem,ima stranica na kojoj sve pise sta i gdje radi NS,puno vise informacija ces naci tamo nego na ovoj temi
palermo

#24945 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by palermo »

zippoo87 wrote:@palermo
ali postoji mjesto gdje sve pise,sta ocekujes da se svakom potencijalnom glasacu salju vijesti preko poste :D
koga nesto zanima,taj ce i naci odgovor,koga ne zanima,taj ni kovertu nece otvoriti,prosto

Pedja ovdje mukotrpno ponavlja i odgovara i stvarno je malo ljudi koji imaju kulturu i zivce da na jednom ovakvom mjestu uljudno odgovaraju,to samo govori o njemu kakav je covjek

nego fino kazem,ima stranica na kojoj sve pise sta i gdje radi NS,puno vise informacija ces naci tamo nego na ovoj temi
jok druže, ne radi se to tako. I kao što rekoh, sreća da Peđa to zna.

Ljudi imaju svojih poslova, briga, problema....nemaju viška vremena, niti je politika njihov život....oni jednom u četiri ili dvije godine glasaju i to je to....reći im, što nisi otišao na moju stranicu da se informišeš je krasan put u propast....

off topic smo, barem mi se čini
Hakiz

#24946 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

palermo wrote:
zippoo87 wrote:@palermo

jok druže, ne radi se to tako. I kao što rekoh, sreća da Peđa to zna.

Ljudi imaju svojih poslova, briga, problema....nemaju viška vremena, niti je politika njihov život....oni jednom u četiri ili dvije godine glasaju i to je to....reći im, što nisi otišao na moju stranicu da se informišeš je krasan put u propast....

off topic smo, barem mi se čini
Ovaj put, palermo, nisi u pravu. Postoji web site, facebok stranica stranke, koga interesuje lako je doći do informacija.
Koga ne interesuje naći će izgovor.
palermo

#24947 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by palermo »

Hakiz wrote:
Ovaj put, palermo, nisi u pravu. Postoji web site, facebok stranica stranke, koga interesuje lako je doći do informacija.
whatever......
Zlatna StafiloKoka

#24948 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Zlatna StafiloKoka »

palermo wrote:
Hakiz wrote:
whatever......
Kako se informišeš o drugim strankama čiji predsjednici ne odgovaraju po forumima?
palermo

#24949 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by palermo »

Zlatna StafiloKoka wrote:
Kako se informišeš o drugim strankama čiji predsjednici ne odgovaraju po forumima?
iz novina,televizije, sa interneta, od komšije........ o nekim nemam pojma....

al de , dina vam, zaboravite moje pitanje.....
zippoo87

#24950 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

@palermo
Ja sam samo htio da ti skatim put do informacije koja te zanima

Put informacije do jedne babe koja je rodjena u wwii je neka druga tema i svaka stranka radi i na tom dijelu da informacije dodju do svih
Locked