Sead predlaže igrače Safetu

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... UMl8#t=105
Evo nesto iz arhive burazera:

Moderators: Charuga, Tomahawk11
Sead predlaže igrače Safetu

Ma cito sam neke kometare...gori nego na klixu...al i pape lupa ako je ovo izjavio...KvaziExpert wrote:Nije im puno trebalo da se zakače i već 200 komentara koji su da te bog sačuva, a objavljeno prije 8 sati.DiplomataSaSela wrote:najnoviji biser naseg "stratega" ...
http://www.index.hr/sport/clanak/susic- ... 00877.aspx
Opet onaj Armin, samo sad je potpisao s A.Ha.
Pa sto uopste postavljas link ako ti smeta? On za svake klik zaradi koji 5-6 feninga.DiplomataSaSela wrote:najnoviji biser naseg "stratega" ...
http://www.index.hr/sport/clanak/susic- ... 00877.aspx
pa ovo je dobro, ili neDonV wrote:Nathan Ellington ima vise sansi od Mahmutovica.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -move.html
rekoh davno...sve mu dajte i još pride ko bonus dobar flaster da zalijepi preko usta...malo čoek priča što jes jes, al u tim rijetkim momentima kad progovori što zna lupit budalaštinu to je čudo jednoBHF_Manijak wrote:Bas ne razmislja kad daje izjave!!!![]()
![]()
![]()
"Igrali smo protiv Francuske, Njemačke, Brazila i Portugala u posljednje dvije godine i pokazali da smo u istom rangu sa njima”, kazao je Sušić.
Hajd da je rekao nadigravali smo se, pokazali smo da mozemo, ali hej ba, frajer hladno izvali da smo u istom rangu sa gore pobrojanim ekipama a nijednu od te 4 reprezentacije nismo dobili, izvukli dva remija i dobili debelo po picki u 4 utakmice, uz gol razliku 13:4!
slicno, što forsira trkace, što zove igrace iz be-ha, onu bracu vujovic. pa sad sve ijedan mu se klanja, jer su skontali da je covjek uradio fantastican rezultat tadaphillie wrote:Ovako su nesto cini mi se Osimu spocitavali sto je zvao Susica (cini mi se za kvalifikacije SP Italija '90), pa Pape napravi bum
Sumnjam da mu se klanjaju jer je većina kritika Osima tad bila iz nacionalističkih pobuda... kao da je velikosrpske i velikohrvatske novinare bolio kurko za rezultat Jugoslavije tada.Admir_1984 wrote:slicno, što forsira trkace, što zove igrace iz be-ha, onu bracu vujovic. pa sad sve ijedan mu se klanja, jer su skontali da je covjek uradio fantastican rezultat tadaphillie wrote:Ovako su nesto cini mi se Osimu spocitavali sto je zvao Susica (cini mi se za kvalifikacije SP Italija '90), pa Pape napravi bum
valjda i ovi selektori forumaški nekad skontaju (bolje ikad nego nikad) šta znaci odvesti zemlju na SP, pa se budu sramili izjava ponižavajuceg i uvrjedljivog karaktera prema selektoru koje su pisane ovde i dan danas se pišu
da nije meša napravio glupost pred tadašnje SP, ja sam siguran da bi mi uzeli to prvenstvo......Admir_1984 wrote:slicno, što forsira trkace, što zove igrace iz be-ha, onu bracu vujovic. pa sad sve ijedan mu se klanja, jer su skontali da je covjek uradio fantastican rezultat tadaphillie wrote:Ovako su nesto cini mi se Osimu spocitavali sto je zvao Susica (cini mi se za kvalifikacije SP Italija '90), pa Pape napravi bum
valjda i ovi selektori forumaški nekad skontaju (bolje ikad nego nikad) šta znaci odvesti zemlju na SP, pa se budu sramili izjava ponižavajuceg i uvrjedljivog karaktera prema selektoru koje su pisane ovde i dan danas se pišu
JoseMujica wrote:rekoh davno...sve mu dajte i još pride ko bonus dobar flaster da zalijepi preko usta...malo čoek priča što jes jes, al u tim rijetkim momentima kad progovori što zna lupit budalaštinu to je čudo jednoBHF_Manijak wrote:Bas ne razmislja kad daje izjave!!!![]()
![]()
![]()
"Igrali smo protiv Francuske, Njemačke, Brazila i Portugala u posljednje dvije godine i pokazali da smo u istom rangu sa njima”, kazao je Sušić.
Hajd da je rekao nadigravali smo se, pokazali smo da mozemo, ali hej ba, frajer hladno izvali da smo u istom rangu sa gore pobrojanim ekipama a nijednu od te 4 reprezentacije nismo dobili, izvukli dva remija i dobili debelo po picki u 4 utakmice, uz gol razliku 13:4!![]()
Plafon bi bilo 1/2 u tadashnjim uslovima, i sa tipichnim balkanskim mentalnim sklopom.kisni indijanac wrote:
da nije meša napravio glupost pred tadašnje SP, ja sam siguran da bi mi uzeli to prvenstvo......
ma i bez meše smo bili nadomak, fino je to švabo osim posložio, ali crveni šabanadžoviću nas je koštao...šta je bilo bilo je......burek_in_space wrote:Plafon bi bilo 1/2 u tadashnjim uslovima, i sa tipichnim balkanskim mentalnim sklopom.kisni indijanac wrote:
da nije meša napravio glupost pred tadašnje SP, ja sam siguran da bi mi uzeli to prvenstvo......
Taman htjedoh ja napisati, kad vidjeh da je Ultima već napisao. Ponekad pročitam fudbalski forum B92 i počesto se tamo nađe priča o tome da upravo zbog forsiranja Bh igrača tadašnja Jugoslavija nije išla dalje od četvrtfinala. Rekao bih da Osimultima_palabra wrote: Sumnjam da mu se klanjaju jer je većina kritika Osima tad bila iz nacionalističkih pobuda... kao da je velikosrpske i velikohrvatske novinare bolio kurko za rezultat Jugoslavije tada.
Ovdje se većina kritika piše iz najbolje namjere... naravno da ima kompleksaša, ali pokaži mi segment života u BiH gdje ih nema.
JoseMujica wrote:rekoh davno...sve mu dajte i još pride ko bonus dobar flaster da zalijepi preko usta...malo čoek priča što jes jes, al u tim rijetkim momentima kad progovori što zna lupit budalaštinu to je čudo jednoBHF_Manijak wrote:Bas ne razmislja kad daje izjave!!!![]()
![]()
![]()
Hajd da je rekao nadigravali smo se, pokazali smo da mozemo, ali hej ba, frajer hladno izvali da smo u istom rangu sa gore pobrojanim ekipama a nijednu od te 4 reprezentacije nismo dobili, izvukli dva remija i dobili debelo po picki u 4 utakmice, uz gol razliku 13:4!![]()
Sva sreća pa je HNL u top 3-4 evropske lige.Što se tiče Mahmutovića, nisam miljenik osrednjih liga u Evropi, te igrača koji se dugo godina tu zadržavaju, svi igrači koji nešto vrijede iz Češke i Poljske završe u Njemačkoj prvoj ili drugoj ligi, tako da u ovom trenutku ne računam na Mahmutovića, što ne znači da se njegove igre neće pratiti. Kada je u pitanju Ermin Zec on ne pokazuje ništa specijalno u svojim nastupima za klub, ali svakako da ćemo ga pratiti i njega i druge potencijalne igrače za reprezentaciju", govori selektor.
Čovjek slijep kraj očiju.."Ukoliko ne bude nekih povreda ili neplaniranih stvari ne mislim mijenjati ekipu, niti stavljati klasičnog defanzivnog veznjaka u naredne dvije utakmice. Više volim igrača koji zna primiti loptu i odvažiti se krenuti naprijed, uposliti igrača, šutati na gol, nego destruktivca koji će odnijeti mnogo lopti i prekinuti brze kontre, ali onda u polju imamo igrača manje i to bi značilo da na klupu moram staviti Medunjanina, Mislimovića ili Pjanića, a to mi protiv ekipa kao što su Lihteštajn i Litvanija neće biti potrebno. Ako nam slučajno Slovačka pomogne, pa pobjedi ili odigra nerješeno protiv Grčke, onda postoji mogućnost možda da protiv Litvanije stavim Rahimića ili Zahirovića, ali mislim da za to neće biti potrebe", kaže Sušić.
PAPE levat a prviIt_is_a_Leclerc wrote:Sva sreća pa je HNL u top 3-4 evropske lige.Što se tiče Mahmutovića, nisam miljenik osrednjih liga u Evropi, te igrača koji se dugo godina tu zadržavaju, svi igrači koji nešto vrijede iz Češke i Poljske završe u Njemačkoj prvoj ili drugoj ligi, tako da u ovom trenutku ne računam na Mahmutovića, što ne znači da se njegove igre neće pratiti. Kada je u pitanju Ermin Zec on ne pokazuje ništa specijalno u svojim nastupima za klub, ali svakako da ćemo ga pratiti i njega i druge potencijalne igrače za reprezentaciju", govori selektor.Čovjek slijep kraj očiju.."Ukoliko ne bude nekih povreda ili neplaniranih stvari ne mislim mijenjati ekipu, niti stavljati klasičnog defanzivnog veznjaka u naredne dvije utakmice. Više volim igrača koji zna primiti loptu i odvažiti se krenuti naprijed, uposliti igrača, šutati na gol, nego destruktivca koji će odnijeti mnogo lopti i prekinuti brze kontre, ali onda u polju imamo igrača manje i to bi značilo da na klupu moram staviti Medunjanina, Mislimovića ili Pjanića, a to mi protiv ekipa kao što su Lihteštajn i Litvanija neće biti potrebno. Ako nam slučajno Slovačka pomogne, pa pobjedi ili odigra nerješeno protiv Grčke, onda postoji mogućnost možda da protiv Litvanije stavim Rahimića ili Zahirovića, ali mislim da za to neće biti potrebe", kaže Sušić.
Koje lupanje jbt... kao da čitaš nekog poluninformisanog forumašaŠto se tiče Mahmutovića, nisam miljenik osrednjih liga u Evropi, te igrača koji se dugo godina tu zadržavaju, svi igrači koji nešto vrijede iz Češke i Poljske završe u Njemačkoj prvoj ili drugoj ligi, tako da u ovom trenutku ne računam na Mahmutovića, što ne znači da se njegove igre neće pratiti.
Ne razumijem zašto se nikako ne zapita iz kojeg razloga su dvije utakmice protiv Slovaka bile najgore u kvalifikacijama... garant sad konta da je to zbog jačine Slovaka"Ukoliko ne bude nekih povreda ili neplaniranih stvari ne mislim mijenjati ekipu, niti stavljati klasičnog defanzivnog veznjaka u naredne dvije utakmice. Više volim igrača koji zna primiti loptu i odvažiti se krenuti naprijed, uposliti igrača, šutati na gol, nego destruktivca koji će odnijeti mnogo lopti i prekinuti brze kontre, ali onda u polju imamo igrača manje i to bi značilo da na klupu moram staviti Medunjanina, Mislimovića ili Pjanića, a to mi protiv ekipa kao što su Lihteštajn i Litvanija neće biti potrebno. Ako nam slučajno Slovačka pomogne, pa pobjedi ili odigra nerješeno protiv Grčke, onda postoji mogućnost možda da protiv Litvanije stavim Rahimića ili Zahirovića, ali mislim da za to neće biti potrebe", kaže Sušić.
Što se tiče Mahmutovića, nisam miljenik osrednjih liga u Evropi, te igrača koji se dugo godina tu zadržavaju, svi igrači koji nešto vrijede iz Češke i Poljske završe u Njemačkoj prvoj ili drugoj ligi, tako da u ovom trenutku ne računam na Mahmutovića, što ne znači da se njegove igre neće pratiti.
Sve bi to bilo u redu, da u reprezentaciji ne igraju ovi likovi Vršajević (Hajduk-Hrvatska), Šunjić (Zorya-Ukrajina), Višća (Istanbulspor-druga liga Turska), Zahirović (Bochum 2. liga Njemačka, ali poziv dobio iz 2. ruske lige), znači sve super jake lige. Znači Safete ne seri i reci lijepo ove ili one igrače ne zoveš iz tog i tog razloga, a ne ovim blesavim izjavama sprdaš samog sebe.Havatar wrote:Što se tiče Mahmutovića, nisam miljenik osrednjih liga u Evropi, te igrača koji se dugo godina tu zadržavaju, svi igrači koji nešto vrijede iz Češke i Poljske završe u Njemačkoj prvoj ili drugoj ligi, tako da u ovom trenutku ne računam na Mahmutovića, što ne znači da se njegove igre neće pratiti.![]()
![]()