Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
DonV

#24901 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonV »

Treba probati Mahmutovica i Djurica

:facepalm: :facepalm:
SSemir

#24902 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by SSemir »

evo, sad su poceli i sa muslimovicem. nekako uvijek, svih ovih godina, konstantno mora se vrtiti poneko ime kojeg zagovaraju da se pozove, stilic, cocalic, husejnovic, muslimovic...uvijek neko ime mora postojati, i naravno, nepozivanje tog igraca odmah je povod da se pljuje po susicu i govori kako je on nikakav trener..

nedavno se komentarisalo kako susic neke igrace iz samilosti poziva, a ne na osnovu njihovog znanja, a evo sad se prigovara safetu sto nece iz samilosti da pozove muslimovica... :-)

ps. nista protiv muslimovica, uz barbareza i bajramovica, meni najdrazi reprezentativac..
Havatar

#24903 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Havatar »

SSemir wrote:evo, sad su poceli i sa muslimovicem. nekako uvijek, svih ovih godina, konstantno mora se vrtiti poneko ime kojeg zagovaraju da se pozove, stilic, cocalic, husejnovic, muslimovic...uvijek neko ime mora postojati, i naravno, nepozivanje tog igraca odmah je povod da se pljuje po susicu i govori kako je on nikakav trener..

nedavno se komentarisalo kako susic neke igrace iz samilosti poziva, a ne na osnovu njihovog znanja, a evo sad se prigovara safetu sto nece iz samilosti da pozove muslimovica... :-)

ps. nista protiv muslimovica, uz barbareza i bajramovica, meni najdrazi reprezentativac..
I ove bih mogao da pozove
luckylaka

#24904 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

antifascism wrote:
veljaca wrote:
JoseMujica wrote:samo neka se pape hladnom vodom umije čim ustane na dan tekme i sve je OK
:lol:

Samo da pozdravim legendarnog Jose-a ....

Treba Pape pozvati Zlatana Muslimovica ..... :thumbup:
Kakv bolan Muslimovic, ove sezone je odigro 18 utakmica a zabio 3 gola u superjakoj kineskoj ligi. Cijenim ga i mislim da zasluzuje oprostajnu utakmicu ali kakav Brazil :-)

Treba probati Mahmutovica i Djurica
Mozda pogledas i stastistiku tog Djurica koji je u super jakim ekipama :-) zabio za poslednjih 5-6 godina dvadestak golova.Mozda Djuric i jeste igracina ali je cinjenica da njegova karijera u dvadesetim ide samo prema dole.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#24905 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

treba Pape i Baku Sliškovića pozvat :lol:
luckylaka

#24906 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

JoseMujica wrote:treba Pape i Baku Sliškovića pozvat :lol:
Po selektorovom kriteriju mozda jos da vidi sa Seadom Susicem moze li on bar poluvrijeme
Baltazar_khan

#24907 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Baltazar_khan »

treba i mravca pozvati zbog doprinosa reprezentaciji :run:
Edin H.

#24908 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

Znaci idemo sa metuzalemima na Svjetsko prvenstvo?
antifascism

#24909 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by antifascism »

luckylaka wrote: Mozda pogledas i stastistiku tog Djurica koji je u super jakim ekipama :-) zabio za poslednjih 5-6 godina dvadestak golova.Mozda Djuric i jeste igracina ali je cinjenica da njegova karijera u dvadesetim ide samo prema dole.
Poslednjih 5-6 godina, halo bolan pa prije 2 godine je Djuric jos bio u pubertetu. Danas igra na istom nivou kao i Muslimovic prije nego sto je otiso u Grcku.

Pozvati 33-godisnjaka koji u Kini uspije zabiti gol svake 5. utakmice :-)
antifascism

#24910 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by antifascism »

Baltazar_khan wrote:treba i mravca pozvati zbog doprinosa reprezentaciji :run:
I Bolic je zasluzio mjesto, ipak je imao 50 nastupa.
north

#24911 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by north »

Kasno je sad za Muslimovića iako mi je jako drag igrač bio....što napisa možda prvi put nešto pametno otkad se javlja ovaj Nijazov pulen, zvati nekoga sa 33 kuke koji igra u Kini i ni tamo baš i ne zabija je malo diskutabilno.....trebao ga je zvati onda u paketu sa Misimovićem, ali malo jebi gaPape pogazi riječ, jedno kaže pa onda "silom prilika" napravi izuzetak...."neću zvati nikoga iz Kine, pozive će dobijati samo standardni u svojim klubovima....", pa forisanje sa pozivima dvojici igrača koji igraju u 2 turskoj ligi i raspalom Hajduku, to mi se baš i ne sviđa....ali ono što je najvažnije i zbog čega podržavam Papeta je stanje na tabeli gdje smo na pragu Brazila...neka završi posao do kraja i treba ga slaviti kao i cijelu ekipu :bih:
missko

#24912 Re: AW: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by missko »

north wrote:Kasno je sad za Muslimovića iako mi je jako drag igrač bio....što napisa možda prvi put nešto pametno otkad se javlja ovaj Nijazov pulen, zvati nekoga sa 33 kuke koji igra u Kini i ni tamo baš i ne zabija je malo diskutabilno.....trebao ga je zvati onda u paketu sa Misimovićem, ali malo jebi gaPape pogazi riječ, jedno kaže pa onda "silom prilika" napravi izuzetak...."neću zvati nikoga iz Kine, pozive će dobijati samo standardni u svojim klubovima....", pa forisanje sa pozivima dvojici igrača koji igraju u 2 turskoj ligi i raspalom Hajduku, to mi se baš i ne sviđa....ali ono što je najvažnije i zbog čega podržavam Papeta je stanje na tabeli gdje smo na pragu Brazila...neka završi posao do kraja i treba ga slaviti kao i cijelu ekipu :bih:
Pa Miske je i sad eurogol zabio u kineskoj ligi a nas Muslimovic je i tamo rezerva, ne znam kako poredit njih dva

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 2
Baltazar_khan

#24913 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Baltazar_khan »

na mundijalu u brazilu treba da težimo ka tome da budemo što bolji, i da dobiju poziv najspremniji fudbaleri. ne ide se na ekskurziju već na svjetsko fudbalsko prvenstvo. pa nismo merhamet da zovemo neke igrače radi sevapa? budite malo ozbiljniji :roll:
north

#24914 Re: AW: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by north »

missko wrote:
north wrote:Kasno je sad za Muslimovića iako mi je jako drag igrač bio....što napisa možda prvi put nešto pametno otkad se javlja ovaj Nijazov pulen, zvati nekoga sa 33 kuke koji igra u Kini i ni tamo baš i ne zabija je malo diskutabilno.....trebao ga je zvati onda u paketu sa Misimovićem, ali malo jebi gaPape pogazi riječ, jedno kaže pa onda "silom prilika" napravi izuzetak...."neću zvati nikoga iz Kine, pozive će dobijati samo standardni u svojim klubovima....", pa forisanje sa pozivima dvojici igrača koji igraju u 2 turskoj ligi i raspalom Hajduku, to mi se baš i ne sviđa....ali ono što je najvažnije i zbog čega podržavam Papeta je stanje na tabeli gdje smo na pragu Brazila...neka završi posao do kraja i treba ga slaviti kao i cijelu ekipu :bih:
Pa Miske je i sad eurogol zabio u kineskoj ligi a nas Muslimovic je i tamo rezerva, ne znam kako poredit njih dva

Pričam o principu, gdje je rečeno da se neće zvati igrači iz daleke Kine gdje se nema uvida u formu, ne može se pogledati tekma i sl., pa malo poslije toga jedan se zove a drugi ne....Misimović polako ulazi u istoriju, ne može više od pola sata da igra i ako na njega računamo u narednom periodu kao na neku kariku onda smo baš smiješni...Miske je zaslužio naravno da se nađe u Brazilu, ali je vrlo upitno treba li da igra, po meni ne, da se pitam ko što ne pitam, koristio ga bih samo u zadnjih pola sata kad se procijeni da neki njegov lucidan potez, centaršut ili nešto slično može donijeti rezultat.....pa lik u Slovačkoj hoda po terenu bukvalno...pogotovo sada kada imamo Hajrovića, Kolašinca i ostale koji pucaju od snage igrajući u jakim klubovima....
phillie

#24915 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by phillie »

Ovako su nesto cini mi se Osimu spocitavali sto je zvao Susica (cini mi se za kvalifikacije SP Italija '90), pa Pape napravi bum :D

Mislim da bi trebalo zvati Mahmutovica (ovo je da se DonV-ijev smajlic lupi sakom u celo :D ), ako nista na prijateljske utakmice poslije kvalifikacija, cisto da se vidi sta i kako, jbg, Zeca je mogao probavati, a Mahmutovica ne.
BHF_Manijak

#24916 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

Bas ne razmislja kad daje izjave!!! :roll: :roll: :roll:

"Igrali smo protiv Francuske, Njemačke, Brazila i Portugala u posljednje dvije godine i pokazali da smo u istom rangu sa njima”, kazao je Sušić.

Hajd da je rekao nadigravali smo se, pokazali smo da mozemo, ali hej ba, frajer hladno izvali da smo u istom rangu sa gore pobrojanim ekipama a nijednu od te 4 reprezentacije nismo dobili, izvukli dva remija i dobili debelo po picki u 4 utakmice, uz gol razliku 13:4!
Havatar

#24917 Re: AW: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Havatar »

north wrote:
missko wrote:

Pričam o principu, gdje je rečeno da se neće zvati igrači iz daleke Kine gdje se nema uvida u formu, ne može se pogledati tekma i sl., pa malo poslije toga jedan se zove a drugi ne....Misimović polako ulazi u istoriju, ne može više od pola sata da igra i ako na njega računamo u narednom periodu kao na neku kariku onda smo baš smiješni...Miske je zaslužio naravno da se nađe u Brazilu, ali je vrlo upitno treba li da igra, po meni ne, da se pitam ko što ne pitam, koristio ga bih samo u zadnjih pola sata kad se procijeni da neki njegov lucidan potez, centaršut ili nešto slično može donijeti rezultat.....pa lik u Slovačkoj hoda po terenu bukvalno...pogotovo sada kada imamo Hajrovića, Kolašinca i ostale koji pucaju od snage igrajući u jakim klubovima....
Sto to nemogu Kinezi da posalju VHS kasetu sa snimkom utakmice :mrgreen:
kisni indijanac

#24918 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by kisni indijanac »

ja ću da slavim odlazak u brazil kad to bude i zvanično, a do toga zvanično ipak ostaju dvije utakmice, nisam pesimista, ali poznajem balkanski mentalitet....daj da apsolviramo ove dvije zadnje pa ćemo dernečiti i nadam se slaviti i papeta......

što se tiče sapunice, jer se već može tako nazvati, o defanzivnom veznom,bez koga je pape igrao i zbog izostavljanja toga igrača smo jedva aplsolvirali slovake, bar polovično, hoće li neko pomenuti već to ime , dakle ko je taj koga je pape izostavio, a izvrstan je na tom mjestu, rahimić? odakle ste toliko sigurni da sa elvirom, koga ja izuzetno poštujem ne bi doživjeli potpunu blamažu, dakle ja pitam za imena, ne prvi put o ovoj temi, ko je taj naš strašni DV, medo, zahirović ? neki koji bi mogli da odigraju to solidno koliko znam nisu još uvijek na raspolaganju.....ako je to rahimić, koliko on može odigrati u istom tempu ?
Charuga
Globalni moderator

#24919 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Charuga »

kisni indijanac wrote:ja ću da slavim odlazak u brazil kad to bude i zvanično, a do toga zvanično ipak ostaju dvije utakmice, nisam pesimista, ali poznajem balkanski mentalitet....daj da apsolviramo ove dvije zadnje pa ćemo dernečiti
:thumbup:
Šibicar

#24920 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Šibicar »

Charuga wrote:
kisni indijanac wrote:ja ću da slavim odlazak u brazil kad to bude i zvanično, a do toga zvanično ipak ostaju dvije utakmice, nisam pesimista, ali poznajem balkanski mentalitet....daj da apsolviramo ove dvije zadnje pa ćemo dernečiti
:thumbup:
K'o da si ti pis'o komentar. :mrgreen:
DonV

#24921 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonV »

BHF_Manijak wrote:Bas ne razmislja kad daje izjave!!! :roll: :roll: :roll:

"Igrali smo protiv Francuske, Njemačke, Brazila i Portugala u posljednje dvije godine i pokazali da smo u istom rangu sa njima”, kazao je Sušić.

Hajd da je rekao nadigravali smo se, pokazali smo da mozemo, ali hej ba, frajer hladno izvali da smo u istom rangu sa gore pobrojanim ekipama a nijednu od te 4 reprezentacije nismo dobili, izvukli dva remija i dobili debelo po picki u 4 utakmice, uz gol razliku 13:4!
:lol: :lol: :facepalm:
IcedMFEarth

#24922 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by IcedMFEarth »

DonV wrote:
BHF_Manijak wrote:Bas ne razmislja kad daje izjave!!! :roll: :roll: :roll:

:lol: :lol: :facepalm:
Pa i ne kontam baš. Prva utakmica sa francuskom jesu nas razvalili, zato u drugoj smo bili fkt istom rangu, ako ne i bolji. Utakmice sa Njemačkom se baš i ne sjećam, ali su dali dva gola iz penala, tako da i to nešto govori. S Brazilom i s Portugalom prvu smo bili tu negdje, drugu nas Portugal razvalio. Jeste malo se možda pogrešno izrazio, ali mislim da je htio reći da se možemo nositi s njima i možemo ih iznenaditi.
LSD

#24923 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by LSD »

kisni indijanac wrote:ja ću da slavim odlazak u brazil kad to bude i zvanično, a do toga zvanično ipak ostaju dvije utakmice, nisam pesimista, ali poznajem balkanski mentalitet....daj da apsolviramo ove dvije zadnje pa ćemo dernečiti i nadam se slaviti i papeta......

što se tiče sapunice, jer se već može tako nazvati, o defanzivnom veznom,bez koga je pape igrao i zbog izostavljanja toga igrača smo jedva aplsolvirali slovake, bar polovično, hoće li neko pomenuti već to ime , dakle ko je taj koga je pape izostavio, a izvrstan je na tom mjestu, rahimić? odakle ste toliko sigurni da sa elvirom, koga ja izuzetno poštujem ne bi doživjeli potpunu blamažu, dakle ja pitam za imena, ne prvi put o ovoj temi, ko je taj naš strašni DV, medo, zahirović ? neki koji bi mogli da odigraju to solidno koliko znam nisu još uvijek na raspolaganju.....ako je to rahimić, koliko on može odigrati u istom tempu ?
Nije nikoga Pape izostavio.... problem je što uopšte ne traži defanzivnog veznog....cak nije isprobavao nova imena u prijateljskim utakmicama (koje služe upravo za to)....pozove veterana Rahimića od 37 godina (koji definitivno ne igra u CSKA) i pozove ga da mu grije klupu (ne znam samo koji ga q uopšte i poziva :-? :? ) i nešto Zahirović, koji je loš igrac....a sve to su presmiješna riješenja za tu vrlo bitnu poziciju.
A koga pozvati?? pa to treba Sušić kao selektor da skonta ili je trebao (pošto je sad vec kasno i kraj kvalifikacija).
Necemo mi razmišljati ovdje za njegov posao za koji je placen....znamo samo da bez kvalitetnog DM - mi smo jako ranjiva ekipa protiv iole jacih ekipa...to su pokazale obje utakmice protiv Slovacke.
DonV

#24924 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonV »

Nathan Ellington ima vise sansi od Mahmutovica.

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -move.html
phillie

#24925 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by phillie »

...
Last edited by phillie on 16/09/2013 23:13, edited 1 time in total.
Locked