na linku koji sam postavio piše da ima?

Moderator: Benq

Ti onda vjeruj nečemu što je neko pisao na sajtu, a ja ću oficijalnoj specifikaciji koju je napravio Sony.Ratoborna Gljiva wrote:
jesi probo švecki jezik i skeniratTiger 033 wrote:http://www.sony.ba/support/hr/content/c ... S5600/list
Ako neJma koji ce mu qrac slot za "CL"
Drug nisam ja nista to mi je kod burazera...uzeo on neki paket duo, i dosao mu lik iz Tmacha i rekao kako NE moze CL modul... navodno do TV-aRatoborna Gljiva wrote:jesi probo švecki jezik i skeniratTiger 033 wrote:http://www.sony.ba/support/hr/content/c ... S5600/list
more bit da monter nije znao a more bit i da je do tvTiger 033 wrote:Drug nisam ja nista to mi je kod burazera...uzeo on neki paket duo, i dosao mu lik iz Tmacha i rekao kako NE moze CL modul... navodno do TV-aRatoborna Gljiva wrote:jesi probo švecki jezik i skeniratTiger 033 wrote:http://www.sony.ba/support/hr/content/c ... S5600/list
Ne znam do koga je...ali mi buraz sad nema ni kablovske a ni internetaRatoborna Gljiva wrote:more bit da monter nije znao a more bit i da je do tv
Da. Jednokratna uplata 30 KM i još mjesečno plaćaš 3,5 KM i možeš gledati iste programe kao i na prvom receiveru. To je D3 kuća.channel10 wrote:Moze li mi neko objasniti sta znaci D3 kuca? Kako sam ja skontao, treba uplatiti jednokratno 30 KM i dobije se jos jedan resiver na kojem moze gledati koje kanale?
Ovo pitam zbog sljedece situacije: ovdje se vrti prica da ako hoces da gledas iste kanale na tv-u broj 2, moras mjesecno placati 3,5 KM za najam opreme + cijenu kanala koje gledas na prvom tv-u. Eh sad, kolega je otisao u TM i uzeo drugi resiver za drugi tv i gleda cini mi se samo najosnovniju digitalu koja ima 80-100 kanala (veze nemam). Ali za to nije morao uplatiti 30KM, nego samo placa 3,5KM.
Eh sad kakva je razlika izmedju D3 kuca i ovoga sto je on uradio?
Da, jer sa tih 3,50KM plaćaš najam STB a programi su identični STB-u na kojem su aktivirani paketichannel10 wrote:Hvala. Znaci prilikom prikljucka najbolje odmah uzeti d3 kuca i platiti 30 KM i onda mirno i na drugom tv-u gledati recimo prosireni paket + recimo hd paket placajuci mjesecno samo 3,5KM
Trio Grande Family imaš ovde cijene http://www.telemach.ba/PAKETI/2192/TRIO ... av_start=0 koristim isti sve fercera kako je i rečeno ili kako piše.senocosic wrote:Zanima me je li iko priključivao od vas tri grande family paket, koliko izađe priključak i kakav je internet ?
možda je banovan?hipija wrote:Ljudi, trebalo bi nazvati policiju i prijaviti nestanak kolege @telemacha
valjda svih 6Herr Flick wrote:Kakve promjene trebamo mi korisnici BHB Cable ocekivat sada kada ste preuzeli tu kompaniju..Hoce li biti kakvih novih kanala i da li cemo imati sva 3 Sportklub kanala umjesto jednog kao do sada
Ista ta mafija danas unistava BH Telecom i dijelom HT Eronet, mada se sa Hercegovinom ne pita puno. Ta mafija je postavila lopove i nesposobnjakovice na celo BH Telecoma preko kojih izvlaci pare. Dobri su na obje strane kako god okrenes.Ratoborna Gljiva wrote: Drugim riječima stranačka mafija drži sve i sve preko mafijaša ide, mafija drži sve pod svojom šapom.
Ne vjerujem.evo bas sada gledam da svi imaju 3 SK kanala-analogna televizijaRatoborna Gljiva wrote:valjda svih 6Herr Flick wrote:Kakve promjene trebamo mi korisnici BHB Cable ocekivat sada kada ste preuzeli tu kompaniju..Hoce li biti kakvih novih kanala i da li cemo imati sva 3 Sportklub kanala umjesto jednog kao do sada
U analognoj ponudi u svim gradovima idu SD varijante prva tri Sport Klub kanal (SK 1, SK 2, SK 3), dok u digitalnoj ponudi ide još 3 Sport Klub kanala u SD retoluciji u proširenom paketu (SK 4, SK 5, SK 6).Herr Flick wrote:
Ne vjerujem.evo bas sada gledam da svi imaju 3 SK kanala-analogna televizija
Nebi me čudilo da su se okanili foruma zbog silnog prepucavanja u zadnjih nekoliko stranica.hipija wrote:Ljudi, trebalo bi nazvati policiju i prijaviti nestanak kolege @telemacha
Ove poruke se i meni javljaju kad dođe do prekida napajanja resivera. Iz nekog razloga se sa servera povuku te stare poruke jedino ako si ih prethodno obrisao, međutim ako su bile pročitane onda se neće ponovo pojavljivati.hipija wrote:Dolaze li jos nekome poruke na D3 rec koje su bile aktuelne prije par mjeseci ?
Ma da razumijem,ajd super je sto cu imati sva 3 SK kanala,dosad sam imao samo SK1,citao sam da poslije 15.12 idu sa izmjenom kanala na BHB Cablecrnivrag wrote:U analognoj ponudi u svim gradovima idu SD varijante prva tri Sport Klub kanal (SK 1, SK 2, SK 3), dok u digitalnoj ponudi ide još 3 Sport Klub kanala u SD retoluciji u proširenom paketu (SK 4, SK 5, SK 6).Herr Flick wrote:
Ne vjerujem.evo bas sada gledam da svi imaju 3 SK kanala-analogna televizija
A u ponudi su i HD verzije prva tri kanala + Sport Klub HD koji je posebna verzija Sport Klub kanala.
Znaci, od sada citaj i ne brisicrnivrag wrote:Ove poruke se i meni javljaju kad dođe do prekida napajanja resivera. Iz nekog razloga se sa servera povuku te stare poruke jedino ako si ih prethodno obrisao, međutim ako su bile pročitane onda se neće ponovo pojavljivati.hipija wrote:Dolaze li jos nekome poruke na D3 rec koje su bile aktuelne prije par mjeseci ?