Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Logovan wrote:Konačno upisana tri boda. Odličan gol Velkoskog, a odigrao je dobro, daleko bolje nego prethodne utakmice. Opet Stanojević na beku. Mustafić, Mujakić, Šabanović
Primijeti se nedostatak Hebibovića i Ahmetovića koliko god ih pojedinci napadali, tjerali, itd.
UPRAVA NAPOLJE!
Kakav crni Stanojevic na beku ?
Pa beka igrao Hodzic.
<fino smo odigrali, samo sam se smrzo ko picka. Na momente smo izgledali ko ekipa od jesenas pogotovo prvo pol, nismo im haman nista dopustili da naprave, bili smo agresivni.
Jedino rahmanovic nidje veze, pa decko je seoski igrac za mladost ili celik. Jebu likovi mater Mustaficu pa to je nevjera. Al hajd.
Necemo izgubiti do kraja 6 pobjeda i 1 nerjesen.
Moj logovani, upravu svakako treba jebavati, ali nije uprava igrala i postavila ziherašku taktiku. Išao na bod, izgubio sva tri. Pavlović odbrani čist zicer, njih petorica spavaju pred golom i puštaju da onaj smrad opuca i matira. Maksimum itekako limitirane ekipe koja je još limitiranija bez onih standardnih igrača. Opet im ne halalim one dvije marke
Jah, zaboravih i kad Husref kaze:" No, šta je, tu je" , onda oklempi ušima i zbije grimasu koja može konkurisati Amarovim. Radije ništa ne govori, jebo ga više šta je tu je..
last mohicans wrote:Moj logovani, upravu svakako treba jebavati, ali nije uprava igrala i postavila ziherašku taktiku. Išao na bod, izgubio sva tri. Pavlović odbrani čist zicer, njih petorica spavaju pred golom i puštaju da onaj smrad opuca i matira. Maksimum itekako limitirane ekipe koja je još limitiranija bez onih standardnih igrača. Opet im ne halalim one dvije marke
Sve je od njih krenulo. Ameterizam, lični interesi, nerad, itd i na kraju dobismo ovo što sad gledamo. Zbog njih imamo stručni štab koji donosi nelogične poteze i dobijemo igrače koji ne igraju kako se od njih očekuje, iako mogu.
Uprave koje su umjesto sistema napravili haos sigurno snose veliki dio odgovornosti. Medjutim, to ne amnestira "struku" ni najmanje. Kad se biraju treneri svi lete, niko se ne libi, a kad se traze rezultati onda uprave krive, e malo sutra
Steta sto Sabanovic nije malo brzi jer je u svemu drugom pokazao da je materijal, dupli pasovi, ima muda da se ubacuje naprijed ali mana mu je sto je spor za beka.
Isto vazi i za Kuzmanovica, da mu je Hebiboviceva brzina bio bi puno opasniji.
Mujakic stabilan i na lijevom beku ali sad mu ide zesci ispit sa Zakaricem koji je jak jedan na jedan.
Hadzic je bas zajebo’ stvar, da je ostao imao bi sansu zbog povrede Ahmetovica, Velkoski je nevidljiv na spicu a Parmakovskog ne treba ni pominjati. Ovako tavori u portugalskom drugoligasu a nije odigrao ni minute.
Prodje ponedeljak a ni glasa o produzenju Sarica. Hebibovica i ne pominju kao opciju za produzenje.
Nema se tu vise sta puno reci, naprijed nam previse fale hebib i ahmet a za njih nemamo nikakve alternative.
Sto se tice ove sezone nazalost ona je gotova bila prije nego je i pocela u junu. Do dolaska Musemica bili smo na -11 za liderom, ludom serijom i dobrim igrama smo istopili to i vratili neku nadu za nastavak. Medjutim, ekipa nije reagovala dobro, malo sam analizirao danas utakmice i moj je neki zakljucak da je nas najveci problem fizicka sprema. Jel slobo znao da ce ici pa se nije posvetio toliko ne znam, ali ovo je nas najveci problem. Igraci protivnika djeluju brzi na lopti i bez lopte. Kad ne mozes trcati sva taktika pada u vodu.
Ne zelim ni amnestirati musemica mislim da je previse vjeruje nekim fudbalerima a bez nekog osnova velikog. Na kraju, u ovoj sezoni smo dobili Mujakica i Sabanovica, na vrata kuca i Mustafic.