valensija wrote:Tijanić u Aleji zaslužnih građana
Komemoracija povodom smrti generalnog direktora Radio-televizije Srbije Aleksandra Tijanića biće održana u četvrtak, 31.oktobra, u 11 sati u Dečjem kulturnom centru (Domu pionira).
Kremacija posmrtnih ostataka je u petak, 1. novembra, u 15 sati, a urna će biti položena u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, saopštio je RTS.
Generalni direktor RTS-a Aleksandar Tijanić iznenada je preminuo juče u Beogradu u 64. godini
Dešavanja u Srbiji
-
12wer
#24876 Re: Dešavanja u Srbiji
-
12wer
#24877 Re: Dešavanja u Srbiji
It_is_a_Leclerc wrote:Danas i jučer dvije različite Srbije su izgubile svoje perjanice. Jedna, fašisodina, beskrupulozna, mržnjom zadojena Srbija je izgubila Tijanića, apolgetu medijske propagande, zlotvora i gebelsovsko pseto, a druga, čestita i poštena Srbija je izgubila Srđu Popovića.
Neka je laka zemlja i vječni pokoj gospodinu Popoviću, a Tijaniću neka Bog presudi za zlo koje je, sa svojim mentorom Koštunicom, prouzročio, kako u Srbiji, tako i u regiji.

- vivaldi
#24878 Re: Dešavanja u Srbiji
Ceca je sljedeca, a cetvrti glatko uzima Lepa Brena.
ne zajebavam se. keve mi
http://www.24sata.rs/vesti/ekonomija/ve ... 1331.phtml
" a secas li se leeeepi Pici moj nekada je tlo pod vama drhtalo...."
-
detroit-mercy
#24879 Re: Dešavanja u Srbiji
Mislim da bi nekoj od onih letjelica trebalo dati ime Stanija ili Soraja
nek se vidi da drzava brine i o mladim talentima
.
- Havatar
#24880 Re: Dešavanja u Srbiji
Srpska majka je i zasluzila da se avion nazove po njoj
-
12wer
#24881 Re: Dešavanja u Srbiji
Sedišta u avionu Er Srbija dobijaju imena po Đokovićevoj rodbini
Najskuplja mesta u avionu zvaće se po najbližoj Đokovićevoj familiji
BEOGRAD, 26. oktobar 2013 – Novi avion Er Srbija koji je juče predstavljen javnosti nosiće ime po najboljem srpskom teniseru svih vremena Novaku Đokoviću, dok će sedišta u avionu dobiti imena po članovima njegove familije.
Menadžment Er Srbije ovim putem želi da pokaže koliko poštuje porodične vrednosti koje Đoković već godinama promoviše.
- Novak je svojim uspesima predstavio Srbiju na najbolji način pa je ovo jedan od načina da mu se odužimo – rekao je prvi potredsednik vlade Aleksandar Vučić – Njegov avionski imenjak će nastaviti ovu misiju i ubeđen sam da će jednog dana postati svetski broj jedan u svetu aerotransporta. Sve vezano za ovaj avion je u znaku Noleta, pa je logično bilo da sedišta u njemu nazovemo po članovima njegove familije – izjavio je Vučić, dok je sedeo udobno zavaljen u strinu Milevu.
Najskuplja mesta u ovom avionu dobiće imena po najbližim rođacima čuvenog tenisera dok su ona jeftinija rezervisana za dalje članove familije, od četvrtog kolena pa nadalje. Planirano je i da centar kontrole leta dobije ime Marijan Vajda po Đokovićevom treneru, a restoran na aerodromu će nositi ime doktora Četojevića.
Kako saznajemo, ovo ipak ne znači da će se na aerodromu i avionima služiti hrana bez glutena jer je lično Novak poručio: “Ako ja već ne mogu, nek se opuste putnici i avion”.
- Država
#24882 Re: Dešavanja u Srbiji
Daj nam izvor ove vijesti...
-
kakavdanakneiskustvu
#24884 Re: Dešavanja u Srbiji
ultima_palabra wrote:http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=770891
Umro je veliki čovjek...
RIP
- Država
#24885 Re: Dešavanja u Srbiji
SRBIJA | UTORAK 29.10.2013. | 14:50
"Veći PDV zatvara hotele u Srbiji"
IZVOR: BETA, TANJUG
Beograd -- Hotelijeri upozoravaju da će povećanje poreza na dodatu vrednost (PDV) sa 8 na 20 odsto, zatvoriti većinu hotela u Srbiji.

Skupština Poslovnog udruženja hotelsko ugostiteljske privrede (HORES) ocenila je da je predloženo povećanje PDV-a za 150 odsto, (sa osam na 20 odsto) potpuno neprihvatljivo, jer će zatvoriti većinu hotela u Srbiji, koja će kao turistička destinacija, postati nezanimljiva za goste.
Ivan Vitorović, član ekspertskog tima koji je predočio minsitarstvima privrede i finansija argumente, da će podizanjem PDV-a republički budžet više izgubiti, nego dobiti, rekao je da će Srbija jedina od evropskih zemalja imati tako visok PDV, pa će izgubiti konkurentnsot.
On je predočio da će šteta biti mnogo veća jer taj sektor sada zapošljava 20.300 radnika samo u užoj delatnosti, ne računajući prateće, a sa povećanjem troškova poslovanja, sigurno će biti otpušteno najmanje 3.400. To će se desiti jer će, zbog povećanja cena hotelskih usluga, doći i do pada tražnje na domaćem tržištu od 8,4 odsto.
On je predočio da se EU protiv krize bori tako, što obara cene hotelskih usluga, dok će naši hoteli istovremeno morati da ih povećavaju.
Savetnik u Ministarstvu privrede Aleksandar Stevanović je rekao da to Ministarstvo shvata da će turizam biti kolateralna šteta predložene mere i da podržava hotelijere, ali da nije ubeđen da će te argumente prihvatiti i Ministarstvo finansija.
Turizam je mnogo bitniji za našu zemlju nego što se misli, rekao je on izražavajući bojazan da je politička realnost takva, da neće biti prihvaćen predlog da PDV u turizmu bude maksimalno 10 odsto, kao što je Hrvatskoj.
Prema njegovom mišljenju problem, što Ministarstvo ne zna kako posluju hoteli u unutrašnjosti Srbije, već ima u vidu samo beogradske hotele visoke kategorije, koji mogu sebi da priušte veliko povećanje cena.
"Verujemo da ćemo imati odmah povećanje PDV-a, dok one dobre stvari za privredu koje smo predložili, neće moći tako brzo da budu primenjene", kazao je on.
Po rečima savetnika ministra, hotelijeri treba da razmišljaju kako da smanje troškove, koji će se uvećati povećanjem PDV-a na 20 odsto.
Stevanović je naglasio da se Ministarstvo privrede zalaže za smanjenje poreskog opterećenja plata što bi hotelijerima smanjilo rashode za osam odsto.
Predsednik Skupštine HORES-a Toma Momirović istakao je da se u protekloj nedelji sastao s državnim sekretarima u Ministarstvu finansija Srbije, ali da nije bilo dogovora o rešenju problema.
Momirović je rekao da je smanjenje poreskog opterećenja plata odličan predlog, ali ne očekuje da će to biti sprovedeno.
"Mi smo spremni za povećanje PDV do 10 odsto, ali ne možemo prihvatiti da budemo žrtva kako bi se stabilizovale javne finansije", rekao je Momirivić.
Potpredsednik Skupštine HORES-a Neđo Trklja ukazao je na problem restoratera u Srbiji i naglasio da se zemlje regiona prilagođavaju, po direktivama EU, prosečnoj stopi PDV od 15,8 odsto na usluge restorana, dok je u Srbiji ta stopa 20 odsto.
Direkor hotela "Surdulica" na Vlasini Brana Reljić je rekao da oni nisu mogli da podižu cene smeštaja više od osam godina i da će posle povećanja PDV-a, na tržištu moći da opstanu samo ilegalni ili poluilegalni objekti, koji državi i tako ne plaćaju sve doprinose.
"Mera će pogoditi samo one koji posluju pošteno, a država bi umesto toga trebalo da se potrudi, da naplati porez od svih koji posluju u sivoj zoni i onda ne bi bilo potrebe za njegovim povećanjem", ukazao je on.
Direktor Kongresnog biroa Srbije Miloš Milovanović je naveo da će veliki problem biti i sa održavanjem kongresa, koji su ugovoreni po cenama, u koje je uračunat sadašnji PDV, navodeći da se Srbija tek oporavila i da se po broju održanih međunarodnih skupova, popela sa 69. mesta u svetu u 2005. godini na sadašnje 42. mesto.
Oraganizator Sajma turizma u Beogradu Nikola Andrić je naveo da je naš turizam već nekonkurentan, jer smo jedina zemlja koja nema subvencije za dovođenje inostranih gostiju. On je dodao da je veliki problem i što veliki broj restorana i privatnih smeštajnih kapaciteta i u Beogradu ne izdaju fiskalne račune.
Analiticar Svetske turističke organizacije Ljubica Milojević je istakla "da nemamo držvanu politiku u turizmu, a istovremeno donosimo mere koje zatiru tu granu", podsećajući da većina zemalja zna da je turizam razvojna šansa, jer je svaki 11. radnik u svetu zaposlen u tom sektoru.
Kako je rečeno na Skupštini HORES-a, Francuska je na početku svetske ekonomske krize 2009. smanjila poresku stopu na usluge restorana što je donelo povećanje broja zaposlenih za 50.000.

"Veći PDV zatvara hotele u Srbiji"
IZVOR: BETA, TANJUG
Beograd -- Hotelijeri upozoravaju da će povećanje poreza na dodatu vrednost (PDV) sa 8 na 20 odsto, zatvoriti većinu hotela u Srbiji.

Skupština Poslovnog udruženja hotelsko ugostiteljske privrede (HORES) ocenila je da je predloženo povećanje PDV-a za 150 odsto, (sa osam na 20 odsto) potpuno neprihvatljivo, jer će zatvoriti većinu hotela u Srbiji, koja će kao turistička destinacija, postati nezanimljiva za goste.
Ivan Vitorović, član ekspertskog tima koji je predočio minsitarstvima privrede i finansija argumente, da će podizanjem PDV-a republički budžet više izgubiti, nego dobiti, rekao je da će Srbija jedina od evropskih zemalja imati tako visok PDV, pa će izgubiti konkurentnsot.
On je predočio da će šteta biti mnogo veća jer taj sektor sada zapošljava 20.300 radnika samo u užoj delatnosti, ne računajući prateće, a sa povećanjem troškova poslovanja, sigurno će biti otpušteno najmanje 3.400. To će se desiti jer će, zbog povećanja cena hotelskih usluga, doći i do pada tražnje na domaćem tržištu od 8,4 odsto.
On je predočio da se EU protiv krize bori tako, što obara cene hotelskih usluga, dok će naši hoteli istovremeno morati da ih povećavaju.
Savetnik u Ministarstvu privrede Aleksandar Stevanović je rekao da to Ministarstvo shvata da će turizam biti kolateralna šteta predložene mere i da podržava hotelijere, ali da nije ubeđen da će te argumente prihvatiti i Ministarstvo finansija.
Turizam je mnogo bitniji za našu zemlju nego što se misli, rekao je on izražavajući bojazan da je politička realnost takva, da neće biti prihvaćen predlog da PDV u turizmu bude maksimalno 10 odsto, kao što je Hrvatskoj.
Prema njegovom mišljenju problem, što Ministarstvo ne zna kako posluju hoteli u unutrašnjosti Srbije, već ima u vidu samo beogradske hotele visoke kategorije, koji mogu sebi da priušte veliko povećanje cena.
"Verujemo da ćemo imati odmah povećanje PDV-a, dok one dobre stvari za privredu koje smo predložili, neće moći tako brzo da budu primenjene", kazao je on.
Po rečima savetnika ministra, hotelijeri treba da razmišljaju kako da smanje troškove, koji će se uvećati povećanjem PDV-a na 20 odsto.
Stevanović je naglasio da se Ministarstvo privrede zalaže za smanjenje poreskog opterećenja plata što bi hotelijerima smanjilo rashode za osam odsto.
Predsednik Skupštine HORES-a Toma Momirović istakao je da se u protekloj nedelji sastao s državnim sekretarima u Ministarstvu finansija Srbije, ali da nije bilo dogovora o rešenju problema.
Momirović je rekao da je smanjenje poreskog opterećenja plata odličan predlog, ali ne očekuje da će to biti sprovedeno.
"Mi smo spremni za povećanje PDV do 10 odsto, ali ne možemo prihvatiti da budemo žrtva kako bi se stabilizovale javne finansije", rekao je Momirivić.
Potpredsednik Skupštine HORES-a Neđo Trklja ukazao je na problem restoratera u Srbiji i naglasio da se zemlje regiona prilagođavaju, po direktivama EU, prosečnoj stopi PDV od 15,8 odsto na usluge restorana, dok je u Srbiji ta stopa 20 odsto.
Direkor hotela "Surdulica" na Vlasini Brana Reljić je rekao da oni nisu mogli da podižu cene smeštaja više od osam godina i da će posle povećanja PDV-a, na tržištu moći da opstanu samo ilegalni ili poluilegalni objekti, koji državi i tako ne plaćaju sve doprinose.
"Mera će pogoditi samo one koji posluju pošteno, a država bi umesto toga trebalo da se potrudi, da naplati porez od svih koji posluju u sivoj zoni i onda ne bi bilo potrebe za njegovim povećanjem", ukazao je on.
Direktor Kongresnog biroa Srbije Miloš Milovanović je naveo da će veliki problem biti i sa održavanjem kongresa, koji su ugovoreni po cenama, u koje je uračunat sadašnji PDV, navodeći da se Srbija tek oporavila i da se po broju održanih međunarodnih skupova, popela sa 69. mesta u svetu u 2005. godini na sadašnje 42. mesto.
Oraganizator Sajma turizma u Beogradu Nikola Andrić je naveo da je naš turizam već nekonkurentan, jer smo jedina zemlja koja nema subvencije za dovođenje inostranih gostiju. On je dodao da je veliki problem i što veliki broj restorana i privatnih smeštajnih kapaciteta i u Beogradu ne izdaju fiskalne račune.
Analiticar Svetske turističke organizacije Ljubica Milojević je istakla "da nemamo držvanu politiku u turizmu, a istovremeno donosimo mere koje zatiru tu granu", podsećajući da većina zemalja zna da je turizam razvojna šansa, jer je svaki 11. radnik u svetu zaposlen u tom sektoru.
Kako je rečeno na Skupštini HORES-a, Francuska je na početku svetske ekonomske krize 2009. smanjila poresku stopu na usluge restorana što je donelo povećanje broja zaposlenih za 50.000.
- ultima_palabra
#24886 Re: Dešavanja u Srbiji
Zar vi ono niste raskrstili sa Miloševićem i njegovom diktaturom?12wer wrote:valensija wrote:Tijanić u Aleji zaslužnih građana
Komemoracija povodom smrti generalnog direktora Radio-televizije Srbije Aleksandra Tijanića biće održana u četvrtak, 31.oktobra, u 11 sati u Dečjem kulturnom centru (Domu pionira).
Kremacija posmrtnih ostataka je u petak, 1. novembra, u 15 sati, a urna će biti položena u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, saopštio je RTS.
Generalni direktor RTS-a Aleksandar Tijanić iznenada je preminuo juče u Beogradu u 64. godini
BTW, naserem mu se u urnu.
-
udrch
#24887 Re: Dešavanja u Srbiji
Karadžić i Vokri dogovorili da Kosovo uskoro pristupi FIFA-i, samo još ne smiju da objave..
kad je mogao Giblatar odjebati Španiju, mogu i ovi Srbiju..
nadam se d aće biti primljeni do sljedećih kvalifikacija za EP..
kad je mogao Giblatar odjebati Španiju, mogu i ovi Srbiju..
nadam se d aće biti primljeni do sljedećih kvalifikacija za EP..
-
12wer
#24888 Re: Dešavanja u Srbiji
Kaze se Krečanaultima_palabra wrote:Zar vi ono niste raskrstili sa Miloševićem i njegovom diktaturom?12wer wrote:valensija wrote:Tijanić u Aleji zaslužnih građana
Generalni direktor RTS-a Aleksandar Tijanić iznenada je preminuo juče u Beogradu u 64. godini![]()
BTW, naserem mu se u urnu.
-
12wer
#24889 Re: Dešavanja u Srbiji
Žuljasherbett wrote:Država wrote:Daj nam izvor ove vijesti...i ja sam dugo nasjedala
- muha_sa
#24890 Re: Dešavanja u Srbiji
RIPkakavdanakneiskustvu wrote:ultima_palabra wrote:http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=770891
Umro je veliki čovjek...
RIP
-
kakavdanakneiskustvu
- Danguba
#24892 Re: Dešavanja u Srbiji
R.I.P.kakavdanakneiskustvu wrote:ultima_palabra wrote:http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=770891
Umro je veliki čovjek...
RIP
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#24893 Re: Dešavanja u Srbiji
vivaldi wrote:
Ceca je sljedeca, a cetvrti glatko uzima Lepa Brena.
ne zajebavam se. keve mi![]()
http://www.24sata.rs/vesti/ekonomija/ve ... 1331.phtml
" a secas li se leeeepi Pici moj nekada je tlo pod vama drhtalo...."![]()
- CSKA
#24894 Re: Dešavanja u Srbiji
Banksy wrote:A ništa Tesla, Pupin itd?
Koji seljakluk uopće davati imena ... Slika i prilika države. Turbofolk.
edit: Promaklo mi je to oko imena aerodroma ... Haj' makar nešto.
Odluka kompanije je da se daje imena "trenutnih zivih legendi Srbije",koje su naravno svijetski poznate.
I sad sta je problem,poslije Novaka treba naci jos trinaest tih legendi,ajde eto Novak,ajde eto i Kusturica,ali gdje jos dvanaest.Doduse meni odmah na pamet su pala dvojica koju znaju svi u svijetu,i zivi su,ali cisto sumnjam da ce da ih stave.
Tako da ocekujem da ce ostatak imena vecinom popunjvati sportisti.Mogla bi npr. i Marina Abramovic,ali mislim da bi ih ona poslala sve u tri ... da je pitaju da uzmu njeno ime.
- Maverick78
#24895 Re: Dešavanja u Srbiji
Najjace sto hoce za let Beograd - Geteborg - Beograd skoro 400 eura i to evo gledam za skoro tri mjeseca unaprijed... a ja skoro isao Wizzairom za 140 sa dozvolom za 30kg prtljaga nosenja. Povremeno se karta moze naci i za manje para, a ko ide na kratko, bez prtljaga u oba pravca ce ga kostati 60 eura manje, jer je 30 eura prtljag u jednom pravcu. Znaci da sam se manje zadrzavao gore, mogao sam da prodjem sa 80 eura do GBG i nazad. Avion Airbus A320, a ovaj toliko hvaljeni Air Serbie Airbus A319. Doduse Wizzairom ne sljeces na glavni aerodrom, ali who cares, i ovaj drugi je blizu grada, manje vise tu negdje. Za 260 eura razlike itekako vrijedi.
-
12wer
#24896 Re: Dešavanja u Srbiji
Maverick78 wrote:Najjace sto hoce za let Beograd - Geteborg - Beograd skoro 400 eura i to evo gledam za skoro tri mjeseca unaprijed... a ja skoro isao Wizzairom za 140 sa dozvolom za 30kg prtljaga nosenja. Povremeno se karta moze naci i za manje para, a ko ide na kratko, bez prtljaga u oba pravca ce ga kostati 60 eura manje, jer je 30 eura prtljag u jednom pravcu. Znaci da sam se manje zadrzavao gore, mogao sam da prodjem sa 80 eura do GBG i nazad. Avion Airbus A320, a ovaj toliko hvaljeni Air Serbie Airbus A319. Doduse Wizzairom ne sljeces na glavni aerodrom, ali who cares, i ovaj drugi je blizu grada, manje vise tu negdje. Za 260 eura razlike itekako vrijedi.
- Altair_SA
#24897 Re: Dešavanja u Srbiji
Maverick78 wrote:Najjace sto hoce za let Beograd - Geteborg - Beograd skoro 400 eura i to evo gledam za skoro tri mjeseca unaprijed... a ja skoro isao Wizzairom za 140 sa dozvolom za 30kg prtljaga nosenja. Povremeno se karta moze naci i za manje para, a ko ide na kratko, bez prtljaga u oba pravca ce ga kostati 60 eura manje, jer je 30 eura prtljag u jednom pravcu. Znaci da sam se manje zadrzavao gore, mogao sam da prodjem sa 80 eura do GBG i nazad. Avion Airbus A320, a ovaj toliko hvaljeni Air Serbie Airbus A319. Doduse Wizzairom ne sljeces na glavni aerodrom, ali who cares, i ovaj drugi je blizu grada, manje vise tu negdje. Za 260 eura razlike itekako vrijedi.
Ziva istina... trenutno zaista moras biti retard i koristiti neku drugu avio kompaniju pored Wizzaira, ako si vec u mogucnosti. Drugo je kad nemaju neku destinaciju u ponudi, pa si primoran na neke druge kompanije. Hebote karte jeftinije nego autobuske, a odlicni avioni koje koriste. Mada iz Tuzle nemaju puno destinacija, samo tri. Dok iz Beograda vidim lete na dosta destinacija, a karte bagatela. Jaran mi je iz Tuzle isao za Malme i platio isto nesto smijesno, ovako stotinjak eura ga izasla povratna. Ali iz Tuzle lete samo do Malmea, Geteborga i Bazela cini mi se.
A sta ovi, hoce 400e za istu destinaciju?
- seln
#24898 Re: Dešavanja u Srbiji
Jebem ja zemlju kojoj je kusturica legenda.CSKA wrote:poslije Novaka treba naci jos trinaest tih legendi,ajde eto Novak,ajde eto i Kusturica.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#24899 Re: Dešavanja u Srbiji
vid CuCeda šHo zdušno vršHe pripreme...U beogradskom parku otvorena teretana za jačanje nacionalizma
U parku u beogradskoj opštini Voždovac u ponedjeljak je osvanula teretana na otvorenom u kojoj se promovišu sport, zdravlje i nacionalizam. Teretanu je, kako piše na tabli, omladini Voždovca darovao Srpski narodni pokret 1389.
Na tabli piše "Tijelo slijedi duh. Sport, zdravlje, nacionalizam", što je izazvalo revolt Voždovčana, koji su na Facebook grupi "Zaštitimo Šumice" osudili postavljanje ove teretane. U SNP 1389., koji je postavio teretanu, kažu da je to njihova donacija i da im nisu trebale dozvole od Opštine.
"Mi nismo ugrozili teritoriju opštine Voždovac, nije posječeno nijedno drvo, niti je bilo šta izmijenjeno, samo su ubačene sprave. Sljedeću teretanu otvaramo ovog vikenda u Ulici Braća Jerković. Vjerujemo da ima negativnih komentara, ali mnogi žitelji Voždovca su nam zahvalni jer smo uradili dobru stvar za mlade", rekla je za Blic Nikolina Gligorić iz SNP 1389.
Novinari još nisu dobili odgovore od nadležnih iz Opštine i Uprave Grada.
Evo nekih od komentara na Facebook grupi "Zaštitimo Šumice":
"Kod ovakvih pojava, uvijek se sjetim da je i Hitler bio nepušač, podržavao zdrav život i sport i porodične vrijednosti".
"Ovu tablu treba skloniti. Ovo je ulaz fašizma na mala vrata".
"Ne mogu da vjerujem da ljudi više ne prepoznaju mentalno oboljele ljude koji se još uz to nazivaju patriotama. Pored toga, skloni su kriminalu i toga se ne stide. A mi smo sretni jer su nam 'darovali teren'".
"E svašta, ne mogu da vjerujem da pojedinci vjeruju da je ovo nešto pozitivno. Hajde sada svi na rekreaciju, pa poslije da glasate za one koji su nešto 'dobro' učinili za naš kraj. Ko nema u glavi, ima u nogama".
Ipak, ima i onih koji se ne slažu sa porukom, ali smatraju da je dobro što su barem dobili sprave za vježbanje:
"Ovo nije dječije igralište već vježbalište za odrasle, ljudi neće dolaziti zbog sporne table i da jačaju nacionalizam, već da vježbaju, samo neka grade ovakve parkove koja god da je stranka, kompanija ili pokret u pitanju, bilo je mnogo spornih projekata i investicija u ovoj zemlji da bi se oko jedne table digla tolika buka..."
"Tabla će biti u grafitima za dva dana, ništa se neće vidjeti... Park ostaje, sredit će šumice... ne vidim prob... koga zaboli šta piše, i onako rijetko ko čita, a još manje se cima".

- Paranoid
#24900 Re: Dešavanja u Srbiji
Beograd -- Ordenje Jovanke Broz ukradeno je iz spomen-sobe udovice bivšeg predsednika SFRJ u Kući cveća..
B92

B92