SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#24876 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
blaži lančani 4 kola na skenderiji
kolaps saobraćaja do bbi
kolaps saobraćaja do bbi
- O'zone
- Globalni moderator
- Logovan
#24878 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
lišili slobode trojicu muškaraca inicijala A. B. (1985), D. S. (1987) i maloljetnika A. C. (1999)
Balo balavi
- zateznistub
#24879 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Balu treba iskajišat da mjesec ne može sjest ko insan...Logovan wrote:lišili slobode trojicu muškaraca inicijala A. B. (1985), D. S. (1987) i maloljetnika A. C. (1999)
Balo balavi
- holowey
#24880 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
bomba bacena pred kucu, ne pred zgradu... mozda slucajnost, mozda neslucajnost, bacena pred kucu iz koje je sipa pohapsila neke arape 2000. i koja je bila napustena do prije koji dan... kada su dosle neke (nove?) gazde i pocele sa rasciscavanjem i renoviranjem...jao_situacije wrote:zašto bi neko bacio bombu koja je logika baciti bombu pred zgradu
sarajevski lafo kriminalci jebem vas glupe i maloumne počnite se obračunavati ko normalni kriminalci a ne ko nane i mahaluše
- zateznistub
#24881 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Da je pred kucu bacena, ne bi nastradali automobili, jer se u kuću ulazi sa strane pa na kapiju.holowey wrote:bomba bacena pred kucu, ne pred zgradu... mozda slucajnost, mozda neslucajnost, bacena pred kucu iz koje je sipa pohapsila neke arape 2000. i koja je bila napustena do prije koji dan... kada su dosle neke (nove?) gazde i pocele sa rasciscavanjem i renoviranjem...jao_situacije wrote:zašto bi neko bacio bombu koja je logika baciti bombu pred zgradu
sarajevski lafo kriminalci jebem vas glupe i maloumne počnite se obračunavati ko normalni kriminalci a ne ko nane i mahaluše
- holowey
#24882 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pa pred kucu, ne sa strane kuce, ne iznad kuce, nego pred kucom...sa donje strane...zateznistub wrote:Da je pred kucu bacena, ne bi nastradali automobili, jer se u kuću ulazi sa strane pa na kapiju.holowey wrote:bomba bacena pred kucu, ne pred zgradu... mozda slucajnost, mozda neslucajnost, bacena pred kucu iz koje je sipa pohapsila neke arape 2000. i koja je bila napustena do prije koji dan... kada su dosle neke (nove?) gazde i pocele sa rasciscavanjem i renoviranjem...jao_situacije wrote:zašto bi neko bacio bombu koja je logika baciti bombu pred zgradu
- zateznistub
#24883 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
E pa nece da bude!holowey wrote: pa pred kucu, ne sa strane kuce, ne iznad kuce, nego pred kucom...sa donje strane...
Ondje ima visoki podzid koji je, by the way, preko puta zgrade. Tako da bi najpreciznije bilo kazati da je bačena između kuće i zgrade. Znam jer sam znao prakirati auto u basti te kuće...
- holowey
#24884 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
nisam bio gore kada je radjen uvidjaj, ali prema slici koja je postavljena na klixu, bomba je bacena ispod kuce, ne sa strane izmedju zgrade i kuce, nego bas ispodzateznistub wrote:E pa nece da bude!holowey wrote: pa pred kucu, ne sa strane kuce, ne iznad kuce, nego pred kucom...sa donje strane...![]()
Ondje ima visoki podzid koji je, by the way, preko puta zgrade. Tako da bi najpreciznije bilo kazati da je bačena između kuće i zgrade. Znam jer sam znao prakirati auto u basti te kuće...

kombi i patrolni golf parkirani na piklicu i ispod piklica izmedju zgrade i kuce, a uvidjaj se radi negdje kod fabije koja je ispred kuce
interesantno je da ni sto metara odatle policijska akademija niti ijedan policajac nije cuo eksploziju u ta doba i da se nije pitao gdje je to i sta je to roknulo nego su cekali jutro da im se jave ljudi cija auta su ostecena
- zateznistub
#24885 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
E ja mislim da su na broju 3 premrli od straha...holowey wrote: kombi i patrolni golf parkirani na piklicu i ispod piklica izmedju zgrade i kuce, a uvidjaj se radi negdje kod fabije koja je ispred kuce
interesantno je da ni sto metara odatle policijska akademija niti ijedan policajac nije cuo eksploziju u ta doba i da se nije pitao gdje je to i sta je to roknulo nego su cekali jutro da im se jave ljudi cija auta su ostecena
- holowey
#24886 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
imam tvrd san a mene je probudilo... nisam mislio da je tako blizu bilo, cule su se poslije policijske sirene ali u daljini, mislio sam da je dole oko zeljinog roknulo...zateznistub wrote:E ja mislim da su na broju 3 premrli od straha...holowey wrote: kombi i patrolni golf parkirani na piklicu i ispod piklica izmedju zgrade i kuce, a uvidjaj se radi negdje kod fabije koja je ispred kuce
- O'zone
- Globalni moderator
#24887 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma otišla je policija odmah gore poslije eksplozije sa rotacijama, a danas priča policajac na Grbavici da se smrzo gore osiguravao mjesto do početka uviđaja (nije rekao koliko dugo doduše)holowey wrote:imam tvrd san a mene je probudilo... nisam mislio da je tako blizu bilo, cule su se poslije policijske sirene ali u daljini, mislio sam da je dole oko zeljinog roknulo...zateznistub wrote:E ja mislim da su na broju 3 premrli od straha...holowey wrote: kombi i patrolni golf parkirani na piklicu i ispod piklica izmedju zgrade i kuce, a uvidjaj se radi negdje kod fabije koja je ispred kuce
- pirpa
#24888 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
O'zone wrote:Rat završio prije 20 godina
forest gump wrote:Kako kome. Meni u glavi još roka.
- O'zone
- Globalni moderator
#24889 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kome izet kome palac?pirpa wrote:O'zone wrote:Rat završio prije 20 godinaforest gump wrote:Kako kome. Meni u glavi još roka.![]()
![]()
![]()
- holowey
#24890 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pa kako onda operativni centar kaze da im je prijavljeno tek ujutro? u 7.30 nikakvog drota nije bilo da osigurava mjesto, znam jer sam u ta doba prosao tuda... nikakve trake, nikakvog drota... vidio sam razbijeno staklo ali kontao uobicajena obijest, nije prvo koje je obijeno/razbijeno... nije mi palo na pamet da je bomba u komsilukuO'zone wrote: Ma otišla je policija odmah gore poslije eksplozije sa rotacijama, a danas priča policajac na Grbavici da se smrzo gore osiguravao mjesto do početka uviđaja (nije rekao koliko dugo doduše)
- O'zone
- Globalni moderator
#24891 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Znam. Nije ni meni normalnoholowey wrote:pa kako onda operativni centar kaze da im je prijavljeno tek ujutro? u 7.30 nikakvog drota nije bilo da osigurava mjesto, znam jer sam u ta doba prosao tuda... nikakve trake, nikakvog drota... vidio sam razbijeno staklo ali kontao uobicajena obijest, nije prvo koje je obijeno/razbijeno... nije mi palo na pamet da je bomba u komsilukuO'zone wrote: Ma otišla je policija odmah gore poslije eksplozije sa rotacijama, a danas priča policajac na Grbavici da se smrzo gore osiguravao mjesto do početka uviđaja (nije rekao koliko dugo doduše)
- zli_hordas
#24892 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pametno zboriDaffyDuck wrote:Troll_Happens wrote:da nije opet konvektor explodirao![]()
covjek lijepo objasnio
https://www.facebook.com/elvir.hodzic1/ ... 7483038679
Jedinica za podrsku nije rasformirana to su kantonalni specijalci iz pionirske.
-
saabsa
#24893 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
E dok mu je daidza bio živ znalo se ko kosi a ko vodu nosiTroll_Happens wrote:da nije opet konvektor explodirao![]()
covjek lijepo objasnio
- zateznistub
#24894 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sreca pa se ne fura na njega...saabsa wrote:E dok mu je daidza bio živ znalo se ko kosi a ko vodu nosiTroll_Happens wrote:da nije opet konvektor explodirao![]()
covjek lijepo objasnio
- zli_hordas
#24895 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Fura se vidis frizure.
- supercali
#24896 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
dobro sad je i ovim vecim kriminalcima malo prpa jer ih svaki klinac povratnik moze upucati klinci palci
jbt postali smo ili postajemo beograd s pocetka devedesetih
jbt postali smo ili postajemo beograd s pocetka devedesetih
- O'zone
- Globalni moderator
#24897 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
smrdim/vozac-optuzen-za-smrt- ... jesto-nje/
Baš me interesuje kako će dokazati da nije postojala namjera?
"Poštovani sude moj klijent je bez namjere da ikog ubije vozio 97 kilometara na sat na prometnici na kojoj je ograničenje 50 ali onda je mučki provokator u vidu ivičnjaka sa lijeve strane poturio se pod pogonski točak vozila mog klijenta i bacio ga u desnu stranu gdje je udario u nastradale."
Misli pa djeluj. Njemu je falilo "misli"
Baš me interesuje kako će dokazati da nije postojala namjera?
"Poštovani sude moj klijent je bez namjere da ikog ubije vozio 97 kilometara na sat na prometnici na kojoj je ograničenje 50 ali onda je mučki provokator u vidu ivičnjaka sa lijeve strane poturio se pod pogonski točak vozila mog klijenta i bacio ga u desnu stranu gdje je udario u nastradale."
Misli pa djeluj. Njemu je falilo "misli"
-
StupskaBitanga
#24898 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Cuj osporiti da je postojala namjera
Kako nazvati situaaciju kada divljaš po cesti u centru grada i bahatiš se ili jednostavno se ku***iš nego namjera da uroziš sebe a najgore drugoga
Bitna stvar je da ovo njemu nije prva nesreća čakje on i sam objavljivao i hvalio se nesrećama po gradu koje je izazvao
Kako nazvati situaaciju kada divljaš po cesti u centru grada i bahatiš se ili jednostavno se ku***iš nego namjera da uroziš sebe a najgore drugoga
Bitna stvar je da ovo njemu nije prva nesreća čakje on i sam objavljivao i hvalio se nesrećama po gradu koje je izazvao
-
Ripicipi
#24899 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Je li iko cuo oko pola 5 dvije snazne eksplozije u uzem centru
Druga je pukla 2-3 minuta nakon prve
Druga je pukla 2-3 minuta nakon prve
- O'zone
- Globalni moderator
#24900 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Dotle budan nisam bio. A ne bi me čudilo