koja tuga...dodje mi da zaplacem..
SDA-All about
- GeeTnT
#24851 Re: SDA-All about
Svi hoce svoj schlaybook...i da je pun. Dodik ga je dobio punog i sve razjebo... I zaduzio se.. Covic bitku bije da napokon se skine sa gibire i pocne raspolagat sa parama kao svi odrasli....al hebe ga sto ima dosie, pa mu nedaju.
- seln
#24852 Re: SDA-All about
Haman imas iskustva s prstima u govnima...palermo wrote:K'o prstom u govno moj Seln.........seln wrote: A meni uvijek ibret kako se skutori brzo otkriju, ni osobnu ne moraju pokazati.
jebo te, deset godina si na forumu..
a na forumu sam isto koliko i ti.
-
palermo
#24853 Re: SDA-All about
Na tebe sam i mislio.......seln wrote:
al dobro si me otkrio....jes da je trebao devet godina ali bolje ikad nego nikad
- seln
#24854 Re: SDA-All about
Tko je trebao, sto je trebao?palermo wrote:Na tebe sam i mislio.......seln wrote:
al dobro si me otkrio....jes da je trebao devet godina ali bolje ikad nego nikad
Je li Covic skutore jebao?
-
daddy-kool
#24855 Re: SDA-All about
Nagovještavao sam ovaj SPEEN
- jao_situacije
#24856 Re: SDA-All about
samo po pađe, novćanik je ljek za sveJoseMujica wrote:nema tu troke.....ko god sere zavrneš mu pipu dok se ćuko ne dresira i počme umilno škevtat...tako vas svijet radi....vidiš kako nas dresiraju EU, SB i MMF
imaju kladare pa nek finansiraju šta him čeif
-
palermo
#24857 Re: SDA-All about
Ne skontah ulogu megakantona u ovoj priči ?daddy-kool wrote:
Nagovještavao sam ovaj SPEENveć ranije, a to je da će Bošnjaci sami tražiti prebacivanje finansija sa FBiH na kantone da se "ne prebacuje novac u Hercegovinu". Devolucijom FBiH i megakantonima do trećeg. Sami ćemo tražiti i drugi i treći.
-
daddy-kool
#24858 Re: SDA-All about
Oni su tu više kao stilska figura, naravno da od svega toga neće biti ništa.palermo wrote:Ne skontah ulogu megakantona u ovoj priči ?daddy-kool wrote:
Nagovještavao sam ovaj SPEENveć ranije, a to je da će Bošnjaci sami tražiti prebacivanje finansija sa FBiH na kantone da se "ne prebacuje novac u Hercegovinu". Devolucijom FBiH i megakantonima do trećeg. Sami ćemo tražiti i drugi i treći.
"Prvo bi išla devolucija sa FBiH na kantone, a onda pojeftinjenje administracije slobodnim udruživanjem kantona, do formiranja kvazientiteta."
Ovo je čisti spin, ali ne mogu da skontam sa koje strane dolazi.
-
palermo
#24859 Re: SDA-All about
Ma meni se čini da u bošnjačkim glavama treći već živi.daddy-kool wrote:
Oni su tu više kao stilska figura, naravno da od svega toga neće biti ništa.
"Prvo bi išla devolucija sa FBiH na kantone, a onda pojeftinjenje administracije slobodnim udruživanjem kantona, do formiranja kvazientiteta."
Ovo je čisti spin, ali ne mogu da skontam sa koje strane dolazi.
Tako da je, osim za sitne političke koristi, prilično nebitno sa koje strane dolazi.
- It_is_a_Leclerc
#24860 Re: SDA-All about
Tako je. Treći živi u glavama Bošnjaka i većina Bošnjaka je prihvatila da ništa južno od Ivana "nije njihovo, već hrvatsko". Isto vrijedi i za RS.
To smo najbolje vidjeli tokom rasprave o glavnom gradu FBIH, kad je izgubila pobuna oko toga što neko želi sjedište FBiH premjestiti u "hrvatski Mostar"
Ovo sa smjenom Zvizdića je vrlo jeftin spin. Pa ko bi normalan riskirao da stavi Radončića na mjesto državnog premijera iz kućnog pritvora.
To smo najbolje vidjeli tokom rasprave o glavnom gradu FBIH, kad je izgubila pobuna oko toga što neko želi sjedište FBiH premjestiti u "hrvatski Mostar"
Ovo sa smjenom Zvizdića je vrlo jeftin spin. Pa ko bi normalan riskirao da stavi Radončića na mjesto državnog premijera iz kućnog pritvora.
-
daddy-kool
#24861 Re: SDA-All about
Uništiće nas strah. Strah od rata, neuspjeha, propasti, siromaštva, vlasti, politike, religije. Stah zbog kojeg se ne trudimo da napredujemo, da prispitujemo, da ulažemo i da riskiramo. Stah o trećeg, stah od otcjepljenja, neko iščekivanje. A kada se to ne desi, vjerovatno ćemo biti razočarani. Ljudi nemaju povjerenja ni u sebe, ni u sistem, ni u budućnost. I nikako da to neki lider shvati i da kaže da ćemo preživiti i prosperirati šta god da se desi, da vidimo tu hrabrost, odlučnost i mudrost.palermo wrote:
Ma meni se čini da u bošnjačkim glavama treći već živi.
-
palermo
#24862 Re: SDA-All about
daddy-kool wrote:Uništiće nas strah. Strah od rata, neuspjeha, propasti, siromaštva, vlasti, politike, religije. Stah zbog kojeg se ne trudimo da napredujemo, da prispitujemo, da ulažemo i da riskiramo. Stah o trećeg, stah od otcjepljenja, neko iščekivanje. A kada se to ne desi, vjerovatno ćemo biti razočarani. Ljudi nemaju povjerenja ni u sebe, ni u sistem, ni u budućnost. I nikako da to neki lider shvati i da kaže da ćemo preživiti i prosperirati šta god da se desi, da vidimo tu hrabrost, odlučnost i mudorost.palermo wrote:
Ma meni se čini da u bošnjačkim glavama treći već živi.
Dugo proklamovana rahat patnja (ne kažem, imala je smisla u jednom periodu) postaje nam težak kamen oko vrata
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#24863 Re: SDA-All about
jao_situacije wrote:samo po pađe, novćanik je ljek za sveJoseMujica wrote:nema tu troke.....ko god sere zavrneš mu pipu dok se ćuko ne dresira i počme umilno škevtat...tako vas svijet radi....vidiš kako nas dresiraju EU, SB i MMF
imaju kladare pa nek finansiraju šta him čeif
nisu samo kladare u pitanju vego sve...da vidim ko če violetinim papirom gujicu brisat ako neče Sarajevo, Banjaluka, Mostar, Tuzla, Zenica, Bihać itd. moreš nastaviti niz proizvoda i gradova od kojih je Sarajevo največe tržište u PiH.....a u EU nemre niko iz PiH ni zlatnu qhorchinu izvesti
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#24864 Re: SDA-All about
It_is_a_Leclerc wrote:Tako je. Treći živi u glavama Bošnjaka i većina Bošnjaka je prihvatila da ništa južno od Ivana "nije njihovo, već hrvatsko". Isto vrijedi i za RS.
To smo najbolje vidjeli tokom rasprave o glavnom gradu FBIH, kad je izgubila pobuna oko toga što neko želi sjedište FBiH premjestiti u "hrvatski Mostar"![]()
npr. Čirilici, Tornjaku i Guardianu bi to idila bila
-
jefff
#24865 Re: SDA-All about
U RAZBIJANJU JE SNAGA (SDA) Cerić: Mnogo je u Bošnjaka rashodža koji imaju problem sa homo duplexom poput Softića
29.02.2016. u 11:07
MARKER
“Tužno, žalosno i ogavno da rashodža govori o Islamskoj zajenici na ovakav način, pljuvajući časne ljude, muslimane, članove Islamske zajednice koji su pod granatama birali svoga naibu-reisa Ismeta Hafiza Spahića i mene u odsustvu... jadno i bijedno da jadnije i bijednije ne može biti... “, komentirao je na svom facebook profilu dr. Mustafa Cerić, koji se potpisuje kao “ reisu-l-ulema emeritus IZ u BiH”, istup Safeta Softića
“Zar ni rahmetli Alija nije bio musliman, koji je birao svog reisa 1993. godine...?
Zar ni sadašnji reis Kavazaović nije bio musliman koji je sa Hilmom Nemarlijom, došao u Zagreb da mi kaže da su muslimani izabrali u ratnim uvjetima svog reisa...?
Oni koji su propustili pročitati intervju Safeta Softića u Avazu, preporučujem im da ga pročitaju u cijelosti sa posebnom pažnjom na ovu opservaciju bivšeg predsjednika Sabora Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Safeta Softića, koji kaže:
"Reisu-l-ulema (sadašnji)... je svoj legalitet dobio na činjenici da je to prvi reisu-l-ulema koji je izabran u potpuno demokratskoj proceduri od muslimana, članova Islamske zajednice, bez ikakvih vanjskih utjecaja”.
Dakle, niko i ništa dosada nije valjalo u Islamskoj zajednici u Bosni i Hercegovini... ništa nije bilo demokratski, niti su muslimani, članovi Islamske zajednice dosada bili bez vanjskog utjecaja... odsada, tj., otkad je Safet Softić bio izabran u vrijeme moga mandata, valjda demokratski ili (ne)demokratski, za predsjednika Sabora Islamske zajednice... Dakle, odsada je sve demokratski i muslimanski... Inače Safet Softić je završio medresu i bio je hodža pa se rashodžio... mnogo je u Bošnjaka rashodža koji imaju problem sa homo duplexom (dvojnom ličnošću) i zato imaju potrebu da daju ocjene o islamu i Islamskoj zajednici posebno o onim pitanjima o kojima nemaju pojma niti su pozvani da o tim pitanjima govore, ali imaju vlast i političku moć koju ostvariju zahvaljujući činjenici da su se rashodžili... ponekad tako govore o islamu i Islamskoj zajednici kao da žive na Marsu...
Tužno, žalosno i ogavno da rashodža govori o Islamskoj zajenici na ovakav način, pljuvajući časne ljude, muslimane, članove Islamske zajednice koji su pod granatama birali svoga naibu-reisa Ismeta Hafiza Spahića i mene u odsustvu... jadno i bijedno da jadnije i bijednije ne može biti...”, komentirao je na svom facebook profilu dr. Mustafa Cerić, koji se potpisuje kao “ reisu-l-ulema emeritus IZ u BiH”, istup Safeta Softića.
(The Bosnia Times)
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#24866 Re: SDA-All about
NE SLAŽU SE SA ODLUKOM
Pokrenuta peticija: Bišćani traže da Bakir Izetbegović vrati priznanje "Počasni građanin"
Nakon što je Gradsko vijeće Bihać proglasilo predsjednika SDA Bakira Izetbegovića počasnim građaninom, te mu prošle sedmice dodijelilo ovo priznanje, grupa Bišćana je organizirala online peticiju da se ova odluka poništi, piše novinska agencija Patria.
U teksti peticije navedeno je:
Desetljećima nas stranka SDA i njihovo rukovodstvo uništavaju. Sve su nam fabrike uništili.
Kad krenete od Izačića prema gradu ili od Maljevca prema Cazinu vide se djela SDA stranke. Sve što su mogli uništili su prodali su krajiškom čovjeku ispred nosa.
Uništavali su firme, Polietilenka, Kombiteks, Bira , Agrokomerc, Šume USK , Željezaru Bihać. Sve su to djela jedne te iste stranke koja je kriva da je 70% omladine napustilo USK trbuhom za kruhom jer su im uništili mogućnost življenja u svojoj domovini.
Pozivam vas da sa vašim potpisom pokažete stranki SDA i samom Bakiru Izetbegoviću koliko je dobrodošao u USK i sam grad Bihać. Mi građani Bihaća ograđujemo se od dodjele ove nagrade i smatramo da je nagrada počasnog građanina grada Bihaća djelo lično Emzada Galijaševića i SDA stranke.
Većina građana to ne želi podržati. Naši potpisi će biti dovoljan iskaz našeg NEPOVJERENJA u SDA i Bakira Izetbegovića.
Peticiju možete naći OVDJE. http://www.onlinepeticija.com/peticija_ ... anina#form
eeeeee našta spadoše krajišnici da lopovima uručuju počasti...eeeeee
- Better Man
#24867 Re: SDA-All about
Cerić je posljednje smeće od čovjeka, kojeg je nelegalno za Reisa postavio Alija Izetbegović zato što je bio njegov čovjek,a otjerali su Jakuba Selimovskog. Nakon što je ispucao 2 mandata, nelegalno je promjenio ustav IZ i sebi omogučio treći mandata. O ratno.profiterskom bogaćenju da ne pričam. Da je pravde Cerić bi bio na doživotnoj robiji.jefff wrote:U RAZBIJANJU JE SNAGA (SDA) Cerić: Mnogo je u Bošnjaka rashodža koji imaju problem sa homo duplexom poput Softića
29.02.2016. u 11:07
MARKER
“Tužno, žalosno i ogavno da rashodža govori o Islamskoj zajenici na ovakav način, pljuvajući časne ljude, muslimane, članove Islamske zajednice koji su pod granatama birali svoga naibu-reisa Ismeta Hafiza Spahića i mene u odsustvu... jadno i bijedno da jadnije i bijednije ne može biti... “, komentirao je na svom facebook profilu dr. Mustafa Cerić, koji se potpisuje kao “ reisu-l-ulema emeritus IZ u BiH”, istup Safeta Softića
“Zar ni rahmetli Alija nije bio musliman, koji je birao svog reisa 1993. godine...?
Zar ni sadašnji reis Kavazaović nije bio musliman koji je sa Hilmom Nemarlijom, došao u Zagreb da mi kaže da su muslimani izabrali u ratnim uvjetima svog reisa...?
Oni koji su propustili pročitati intervju Safeta Softića u Avazu, preporučujem im da ga pročitaju u cijelosti sa posebnom pažnjom na ovu opservaciju bivšeg predsjednika Sabora Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Safeta Softića, koji kaže:
"Reisu-l-ulema (sadašnji)... je svoj legalitet dobio na činjenici da je to prvi reisu-l-ulema koji je izabran u potpuno demokratskoj proceduri od muslimana, članova Islamske zajednice, bez ikakvih vanjskih utjecaja”.
Dakle, niko i ništa dosada nije valjalo u Islamskoj zajednici u Bosni i Hercegovini... ništa nije bilo demokratski, niti su muslimani, članovi Islamske zajednice dosada bili bez vanjskog utjecaja... odsada, tj., otkad je Safet Softić bio izabran u vrijeme moga mandata, valjda demokratski ili (ne)demokratski, za predsjednika Sabora Islamske zajednice... Dakle, odsada je sve demokratski i muslimanski... Inače Safet Softić je završio medresu i bio je hodža pa se rashodžio... mnogo je u Bošnjaka rashodža koji imaju problem sa homo duplexom (dvojnom ličnošću) i zato imaju potrebu da daju ocjene o islamu i Islamskoj zajednici posebno o onim pitanjima o kojima nemaju pojma niti su pozvani da o tim pitanjima govore, ali imaju vlast i političku moć koju ostvariju zahvaljujući činjenici da su se rashodžili... ponekad tako govore o islamu i Islamskoj zajednici kao da žive na Marsu...
Tužno, žalosno i ogavno da rashodža govori o Islamskoj zajenici na ovakav način, pljuvajući časne ljude, muslimane, članove Islamske zajednice koji su pod granatama birali svoga naibu-reisa Ismeta Hafiza Spahića i mene u odsustvu... jadno i bijedno da jadnije i bijednije ne može biti...”, komentirao je na svom facebook profilu dr. Mustafa Cerić, koji se potpisuje kao “ reisu-l-ulema emeritus IZ u BiH”, istup Safeta Softića.
(The Bosnia Times)
-
howdy
#24868 Re: SDA-All about
pici wrote:
NE SLAŽU SE SA ODLUKOM
Pokrenuta peticija: Bišćani traže da Bakir Izetbegović vrati priznanje "Počasni građanin"
Nakon što je Gradsko vijeće Bihać proglasilo predsjednika SDA Bakira Izetbegovića počasnim građaninom, te mu prošle sedmice dodijelilo ovo priznanje, grupa Bišćana je organizirala online peticiju da se ova odluka poništi, piše novinska agencija Patria.
Desetljećima nas stranka SDA i njihovo rukovodstvo uništavaju. Sve su nam fabrike uništili.
Kad krenete od Izačića prema gradu ili od Maljevca prema Cazinu vide se djela SDA stranke. Sve što su mogli uništili su prodali su krajiškom čovjeku ispred nosa.
Uništavali su firme, Polietilenka, Kombiteks, Bira , Agrokomerc, Šume USK , Željezaru Bihać. Sve su to djela jedne te iste stranke koja je kriva da je 70% omladine napustilo USK trbuhom za kruhom jer su im uništili mogućnost življenja u svojoj domovini.
Pozivam vas da sa vašim potpisom pokažete stranki SDA i samom Bakiru Izetbegoviću koliko je dobrodošao u USK i sam grad Bihać. Mi građani Bihaća ograđujemo se od dodjele ove nagrade i smatramo da je nagrada počasnog građanina grada Bihaća djelo lično Emzada Galijaševića i SDA stranke.
Većina građana to ne želi podržati. Naši potpisi će biti dovoljan iskaz našeg NEPOVJERENJA u SDA i Bakira Izetbegovića.
Peticiju možete naći OVDJE. http://www.onlinepeticija.com/peticija_ ... anina#form
Ne znaju krajisnici u cemu je snaga
- zeleni xy
#24869 Re: SDA-All about
čuj bišćani ???pici wrote:
NE SLAŽU SE SA ODLUKOM
to šakica ojađenih crvenih kmera pokrenula inicijativu, pa valjda su prvo trebali da pokrenu peticiju za oduzimanjem tog priznanja zlogumdžiji i ostalim koje su oni izabrali umjesto bišćana
jeftine i prozirne predizborne cikacake iz kuhinje poznatih spin majstora
- ultima_palabra
#24870 Re: SDA-All about
A sta su to pogresno napisali?zeleni xy wrote:čuj bišćani ???pici wrote:
NE SLAŽU SE SA ODLUKOM
to šakica ojađenih crvenih kmera pokrenula inicijativu, pa valjda su prvo trebali da pokrenu peticiju za oduzimanjem tog priznanja zlogumdžiji i ostalim koje su oni izabrali umjesto bišćana
- zeleni xy
#24871 Re: SDA-All about
pogrešno su napisali da su biščani za peticiju , zaboravljaju da je SDA ubjedljivo pobijedila i da je tu većina, znači laž i podvala crvendaćaultima_palabra wrote:A sta su to pogresno napisali?zeleni xy wrote:
čuj bišćani ???
pogrešno su "krenuli" u peticiju jer prvo su trebali tražiti oduzimanje počasne titule zlogumdžiji i ostalih koje su lipovača i muslić "izabirali" pa tek onda tražiti i za ostale
- nemampojma0
#24872 Re: SDA-All about
Ovako rade SDA patriote.
http://radioglasdrine.com/vijesti/reago ... ki-kanton/
http://radioglasdrine.com/vijesti/reago ... ki-kanton/
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#24873 Re: SDA-All about
Maloprije izjavi Bakir za N1, izmedu ostalog, da je napredak ocigledan...I PAZI SADA, da je po 1000 ljudi MJESECNO
, novouposlenih u REALNOM SEKTORU.
Aaaaaaaaaaaaaaa prekucao je sam sebe u lazima, nebulozama i pljuvanju u lice narodu ovom izjavom.
Kakav lik. Za ovakvog se samo kod nas moze glasati, i to u ovolikom broju.

Aaaaaaaaaaaaaaa prekucao je sam sebe u lazima, nebulozama i pljuvanju u lice narodu ovom izjavom.
Kakav lik. Za ovakvog se samo kod nas moze glasati, i to u ovolikom broju.
- XXS
#24874 Re: SDA-All about
Kako je krenuo sa zaposljavanjem i bliskoistocne izbjeglice ce prestati traziti da idu u Njemacku nego ce pocet dolaziti ovdje jer ce Bakir napraviti visak radnih mjesta.-LIBERO- wrote:Maloprije izjavi Bakir za N1, izmedu ostalog, da je napredak ocigledan...I PAZI SADA, da je po 1000 ljudi MJESECNO![]()
, novouposlenih u REALNOM SEKTORU.
Kakav lik. Za ovakvog se samo kod nas moze glasati, i to u ovolikom broju.![]()
Treba i za Bakira, k'o za Dodika, otvoriti temu kontinuiranog pusenja kurca.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#24875 Re: SDA-All about
kako oborisHe onaj neustavni ZOR nidje Provalica fadilja... da nije dje u karantinu